This is my life, my friend.

Hej sötisar. Klockan är bara nio och jag är helt slut. Blev nöjd med bilderna och ni ska få se ett flertal av dom. Men det lilla som är kvar av kvällen går till spnaska boken. Buhu. Juste imorse innan skolan var jag hos tandläkaren, dom sa att jag hade grymt fina tänder och besöket tog 10 min. Så då behöver man inte gå dit på två ut nu då ;)
Föresten så har jag fått några frågor om gymnasiet bland annat av er så jag svarar på dom i helgen.

-En bild från fotograferingen idag. Vad tycker ni om den?


Modellfotografering

Sitter just nu på argenturen och har precis fotats. Det gick toppen och va skitkul! Sitter nu och väntar på att bilderna ska bli färdiga så vi kan kolla på dom i datorn. Kom hit osminkad och satt i sminket ca 30 min. Fan va härlig smikösen var, riktigt trevlig tjej och resultatet blev super! Sotade ögon och superjämn hy! Men nu ska jag fortsätta vänta på mina bilder :)


Jultema i sängen ;)


Då har man bäddat om sängen också. Jul-påslakan, är dom inte grymt söta? Jag tycker iallafall det blev supermysig, och nu är ju julkänslan på topp. Men ska straxt sova. Så godnatt. xoxo.

Framför kameran imorgon!

God kväll gullisar! Sitter och kollar på desperate housewifes, love! Belönsade mig faktiskt med det efter att ha pluggat spanska i över en timme. Puuuh va mycket som ska vara med på provet. Men under kvällen har jag iallafall plockat fram kläder inför imorgon. Ska faktiskt åka och ta några modellbilder efter skolan. Tänke säga att det blir första gången men det är ju faktiskt inte sant. Gjorde ju ett modelljobb för julia-tidningen som 11-åring.


AWKWARD på Mtv

Awkward gå just nu på mtv. Måste verkligen tipsa er om det ifall ni inte har sett det förut. Det är en riktigt kul serie om att vara tonåring. Dessutom är snyggingen till vänster med i serien.


MVG i español.

Tja på er. Dagen va ok men damp på teknikhelvetet. Kulbanan e nice men hiss-cpet funkar inte så jag och Ellet dampar men aja. Slutade halv fem så orkade inte gymma idag... måste verkligen komma igång igen men nu måste jag iallafall plugga spanska. Prov på fredag igen. Fick tillbaka spanska provet jag gjorde i fredags och fick MVG på grammatiken och VG på uppsats, e jättenöjd så hoppas verkligen nästa också går lika bra! :) Idag kom de fyra huddinge gymnasierna ill vår skola och typ skröt om sig själva i två timmar. Haha fan va svårt det här med gymnasievalet är asså. Vad ska ni gå?

Haha jag och martin för några helger sen.


Måndag kväll

Hemma igen från gitarren. Det gick ganska bra men ska öva lite hemma nu. Idag ska jag verkligen försöka gå och lägga mig tidigt så att jag är utvilad inför morgondagen. Börjar 8 och slutar halv 5. Gash va segt det är men vafan det är bara köra. Nu ska jag passa på att måla nagalrna. Funderar på rosa men kanske blir röda ändå.


Dear Santa...


Kan inte sluta längta till julafton och nyår. Ska bli så himla kul och skönt att vara ledig. Men iallfall så önskar jag mig en systemkamera. Ni kan väl skriva vad eran kamera heter ifall någon av er har en bra modell?


Kan det inte bara börja snöa lite?

Hej sweeties! 4 dagar kvat ill helg då. Hade matteprov idag, gick väl inte direkt så jättebra men tror ändå jag får g. Var riktigt svårt faktiskt. Igår var det första advent, julkänslan är på topp så himla mysigt. Det ända som saknas är snön :/ längtar faskiskt lite efte den. Iallafall så blir det nu två händelserika veckor vilket lär bli kul för er att läsa om. Om tre veckor har vi elevensval vecka i skolan vilket blir hur nice som helst. ÅHH längtar som fan, snart är det ju jullov :D

- Söt chey förra vintern... ge mig snö!


Humor på hög nivå.

"Jag lägger min hand runt den, tar den i min mun, den är styv och våt, den går in och ut, det rinner vitt ur mungipan och jag tar ut...... TANDBORSTEN! "


Love you like a lovesong.

Hellu! sitter och kollar på tv nu. Ska straxt sätta på nån film och bädda ner mig i soffan. Har fått världens jävla hosta nu också... blä. Imorse var jag och mamma på gymnasiemässan och jag har några förslag nu iallafall, fast det  här med gymnasievalet är grymt förvirrande. Efter mässan åkte jag snabbt till skärholmen och kollade runt. Fick med mig hem ett iphoneskal och en bh. Mamma kom sedan också till skärholmen och vi kollade runt på lite julklappar. Mysigt! Bilder på köpen kommer lite senare.  Ett litet tips: På 6:an just nu går MR Bean på semester. Den e lite småkul.
Puss så länge från en trött och sjuk liten Gabby.


Gymnasiemässan med mammi.

Godmorgon lovers! Om några minutos ska jag och mamma åka till gymnasiemässan. Kulkul nej men måste börja bestämma mig snart ju. Gaaah finns så mycket kul att välja på. Men efter det få vi se vad som händer, behöver egentligen plugga matte men vi får se. Puss

HAHAHA söt, bjuder på den. Tog den alldeles nyss.


Idol 2011

Har hejat på Robin nu hela kvällen. Han e ju grymt jävla bra! OCH chris medina, herregud va bra han är! Lyssnar just nu på hans nya singel " One more time"  Är helt kär i låten :love: Om ca 5 minuter får vi veta vilka som går vidare i idol. Hoppas hoppas hoppas att Robin går vidare. Btw gillar ni den nya designen jag slängde ihop under pausen?


Love at first hiccup

Såg precis den är filmen. Riktigt gullig var den faktiskt! Efter att ha legat och hostat sen jag kom hem så har jag bestämmt mig för att skippa utgången och istället stanna hemmma denna fredag och kolla idol + sova tidigt. Yes så blir det. Puss


Krossa alla fönster.


to win my love takes so much more

FREDAG! Mer efterlängtad än någonsin tror jag. herregu va vi har mycket i skolan. Måste fan plugga hela helgen typ. Aja spanska provet idag gick toppen. Iallfall grammatiken, hoppas på mvg men det är ju inte säkert så iallafall VG. Efter skolan åkte jag och sola och sen kom David förbi och hämtade sina nycklar. Alldeles nyss gick nån elektriker som var här för att sätta upp något, haha hatar att ha folk man inte känner hemma. Straxt ska jag kolla på gossip girl och vila innan det blir utgång. De e ju fan fredag! wooop wooop


Halstabletter, mina bästa vänner idag.

Ska snart fortsätta plugga. Men nu blir det en paus och läsa lite solo. Älsklings tidning asså! Imorse hade jag knappt någon röst alls och nu börjar den försvinna igen därför har dagens drog varit halstabletter. Dom på bilden är faktiskt riktigt goda och hjälper en hel del.


Gymnasievalet, vilken djungel.

Har varit på gymnasiemässan halva dagen. Är sjukt trött och imorgon har jag spanska prov. Det var extramt mycket folk på älvsjö mässan och först sprang jag, Millan och Elin runt och samlade på oss allt möjligt sedan mötte jag upp Ida och vi tog information om alla estetiska. Börjar faktiskt känna mig säkert på vad jag ska välja. Juste nu sitter jag och läser igenom alla broshyrer jag samlat på mig. Träffa massor av kompisar på mässan så det var kul. Men nu kallar spanska boken på mig. Puss


Just when I felt like giving up on us, you turned around and gave me one last touch


Grattis min snygging Bianca!

Hipp, Hipp Hurra! Idag fyller världens bästa Bianca år! Älskar den bruden, vi är så grymt lika alltså hur vi tänker, känner och ja allt. Gillar alltid samma saker & hon är bara bäst! Hon gick i min parallelklass till tren och sen flyttade hon. Kännde henne inte alls då men genom Julia började vi jobba tillsammans. Lärde då känna bianca och vi klickade direkt och nu så är hon faktiskt en av mina allra bästa vänner så ett STORT GRATTIS FINIS!  I LOVE YOU.


Gymnasiemässan imorgon!

Imorgon ska vi på gymnasiemässan. Det blir säkert kul eftersom man lär träffa massa kompisar från olika skolor, dock så ska de flesta av mina kompisar dit på fredag. Synd :/ Både Ellas skola, Biancas skola och segeltorpskolan ska dit på fredag. Fan :( men få ta och träffa dom en annan dag. Haha :) Nu ska jag duscha, måla naglarna och plocka fram kläder till imorgon. Ciao

Här har ni två bilder från klassresan. Haha fan va kul vi hade asså och jag var HELT ny i klassen. det var faktiskt min första riktiga dag som vi åkte.


You are beautiful.

Hellu. Dagen va chillpill. Hade so prov och det gick bra, efter skolan stannade jag och Millan för att jobba i bilden, nu är jag iallafall ikapp. Hoppade över gymmet idag efter att röstenbörjar försvinna mer och mer. Fyfan för att vara sjuk... skiten släpper ju aldrig. Satte på gossip girl när jag väl kom hem och somnade som en stock direkt i 3 timmar. På bussen mötte jag försten Jonathan, vi var med i samma 15-film. Haha nice :) Aja nu ska jag äta middag.


Plugg med David nu.

 
Om 10 minuter komma David hit. Han ska hjälpa mig att plugga eller vi ska plugga ekonomi tillsammans. Blir säkert jättekul. Dessutom har vi köpt Ben & Jerry`s fasen va gott det ska bli. Nicenice. Men puss på er så hörs vi seanre eller imorgon.


be careful with what you say, a girl remembers everything.


Chacha! Kom hem alldeles nyss och chattar nu med daniel som typ försöker laga mat... haha verkar inte gå så jättebra. Iallafall så gick skoldagen bra, trots att vi börjar åtta och slutar 16.25. Min och millans auditon gick toppen, hoppas att vi kommer med. På tekniken körde jag och Ellet på riktigt bra, vi bygger fett balla kulbanor som ska innehålla massa saker bland annat en el-driven hiss vilket inte har varit så enkelt men vafan det går bra nu. I brevlådan låg nya solo idag när jag kom hem. LYCKA! Fuck bara att jag verkligen behöver plugga. 5 prov under de tre kommande veckorna. Love life. :) :love: 


Röker du? För baby du är smoking.

Hej på er! Vanlig skoladag förutom att jag gick och kollade när killarna i klassen hade audition för att komma med på julsturl. Var faktiskt riktigt kul! HAHA slängde av sig tröjorna och dansade runt. Hoppas att dom kommer med! Efter skolan gick jag hem till Millan, vi snackade om massa grejer och tränade inför vår egen audition som är imorgon. Åkte hem runt sex och sjyndade mig till gitarrlektionen. Men nu måste jag plugga. So prov på onsdag och spanska på fredag. FML.

 Älskar dig, hjärtat.


H&M´s nya klädkollektion.


Ni visste väl att H&M har fått in en Versace Kollektion. Vissa kläder är rätt balla medans vissa är lite för mkt för min stil iallafall. Synd bara att kläderna är svindyra... men det är iof äkta versace. Vad tycker ni om kläderna? Är en klänning verkligen värd 1500:-?


Så underbart fin låt.

Äntligen har videon kommer ut till Bruno Mars underbara låt, It will rain. Åh den är så grymt fin!


Plugg söndag = dålig bloggning.

tja. har pluggat hela dagen och sedan spelat tennis. nu kollar jag och mamma på Copycat singers. Det va faktiskt kul. Hinner inte blogga mycket mer än detta ikväll. Igår var jag alltså med David och vi hade skuitkul. Pluggandet blev ju lite sådär men vi rökte vattenpipa och chillade. Bilder kommer imorgon. nu måste jag städa mitt rum. puss


Lördag kväll!

Hejhopp, har varit hos mormor hela dagen. Inte jättekul men aja. Straxt kommer david hit och vi ska plugga galet hela kvällen. Puss på er måste fixa mig snabbt nu.


Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så.

Godmorgon sunshines! Vaknade nyss, ska nu slänga i mig en macka innan jag drar till gymmet.  Idag ska jag plugga och åka hem till mormor. Yes det är dagens planer. låter det kul eller?


Gården-kväll

Kom precis hem från gården. Jag och David gick det och det va nice. När vi kom var vi inte så många där men det kom fler och fler så de va nice. Faktiskt riktigt rolig lugn kväll. Träffade alla gullungar som brukar vara där så blev massa kramar. Har inte varit där på typ tre veckor. Men nu ska jag kolla film och mysa i soffan. puss
 
Världens bästa David, du är en grym vän! ♥


Fuck mensverk.

Ligger i soffan och har världens mensverk, har redan käkat alvedon. fuck. Är dessutom sjuk, bara fryser och hostar. Det är fredag och jag vet inte ens om jag kommer orka gå ut. Men jo jag ska visst ut! Ska träffa David och vi ska till gården. Det blir nice men fan va ont jag har. FML

Haha söt... sommaren 2010. Saknar


-om du bara visste hur mycket jag saknar dig.


Tu estás siempre en mi corazón. Te amo papá.


You just met someone new


Fick gå upp extra tidigt imorse. Skulle ju till riksdagen med klassen. Det va kul, vi delades in i olika partier och fick varsin identitet. Sen hade vi olika förslag, körde debatt och röstade. När vi skulle besöka den stora kammaren så fick jag och millan skrattanfall precis innan och det gick ju inte så bra, haha fan vad vi försöka sluta men de gick bara inte. Slutade iallafall tolv så de va nice. Åkte hem och lagade nudlar och sen var det sånglektion.


Fredag imorgon. Woop woop

Godnatt på er fina läsare. Målade precis nagalrna röda och råkade kladda ut färgen över allt. Typiskt mig, har iallafall lite kvar på naglarna. Haha. Imorgon är det fredag woop woop. Ska ha en riktig jäkla chill helg. Kompisar på fredag sen bara plugga, vara hemma och träna på lördag och söndag. det blir grymt. Godnatt.


Someone like you...

Sho cats. Ska alldels straxt städa mitt rum. Rätt så behövligt. Imorgon ska vi till riksdagen med klassen, kultkult. Haha nej men de blir chill. Skolan idag va seg men jag och millan hade ändå enn rätt så underhållande dag. Efter skolan åkte jag till stan och hade sång i 45 min. Det var nice. yesyes men nej nu måste jag gå. puss

Saknar sommaren. Bilden är från The voice, grym kväll med finaste männiksorna.


- så kommer du ser ner på mig,för kärleken är ett spel för dig


Dagens shopping:



You are my dream.

Hej gullegrisar. Ska alldels straxt käka middag. Är grymt trött. Först skola sen åkte jag och gymmade. Efter det åkte jag till skärholmen och shoppade. Fick med mig lite smått och gott hem. Visar det senare. Puss


Såhär ser min kväll ut:


Desperate housewifes + onepice, perfekt tisdagskväll.


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort.


God kväll på er! Sov 2 timmar under eftermiddagen och när jag vaknade var huvudvärken borta och jag hade nya krafter. Fixade mig lite enkelt och åkte in på en audition inför en film, det gick bra så vi får se hur det går. Träffade flera personer som va med i samma 15-filmer som mig haha, lite kul.  Imorgon blir det iallafall tillbaka till skolan, blää. Efter det ska jag gymma och så funderar jag på att åka och shoppa men vi får se hur det blir med det.


Vinn en länkning!

nu ska jag ge er värsta chansen. ni ska få vara med och bestämma vad jag ska blogga om. Så skriv en kommentar med ett förslag om vad ni vill att jag skriver om. Den personen som kommer på det bästa förslaget vinner en länkning. Så kom igen nu!


I don't wanna feel the way that I do

Blev hemma idag igen. Blä jag vill nästan till skolan istället. Så himla segt att bara ligga hemma. Imorgon ska jag iallafall till skolan och ta ikapp allt jag missat, buhu det är ju det jobbigaste med att varit borta. Ikväll ska millan på twilight event, vilket innebär att hon kommer att se nya filmen redan ikväll. orättvist ju. Aja nu ska jag duscha och göra miglite fräch, kommer känna mig hundra gånger friskare utav bara det. Puss

-Välkommen hem från thailand ida!


De sanningar som vi inte vill höra, är nyttigast för oss att lyssna till.

Usch, hatar att va sjuk. Fick ställa in både sången och gitarren idag. FML.  Mamma smsade precis och de kanske blir så att jag blir hemma imorgon också... fuck. Ska iallafall kolla på spanskan nu igen ifall att jag skulle gå till skolan imorgon. Hoppas ni haft en bra dag, för min har endast spenderats i soffan, sovandes framför Jersey Shore.


Good morning!

Mådde sådär halvbra igår kväll och nu när jag vaknade mår jag inte bra alls.  Har helt sjukt ont i halsen och usch. Har precis druckit en kopp te och nu ska jag sätta på en film. Puss'


Besök på kyrkogården.

Har inte så mycket att säga om dagen förutom att det var riktigt kul att träffa alla. Efter vi varit på kyrkogården åkte vi till farsta och fikade. Fick öva på spanskan också eftersom farmor inte kan något annat. Här har ni iallafall lite bilder.



- Jag älskar er. Världens finaste syskon.


Farsdag idag.

Idag är det farsdag, vilket för min del innebär att vi ska till pappas grav. Ryser till när jag skriver det, fan va konstigt det känns. Har inte varit där sen begravningen i somras. Inte så att jag undviker det men det känns så konstigt. Ska träffa mina underbara syskon och vi åker dit tillsammans, så nu måste jag fixa mig.


Ny profilbild @ facebook. Vad tycks?

 

 


Untzz untzz THE WAVE

Efter filmprojektek i skolan åkte jag och Millan hem till mig och fixade oss inför festen. Musiken var på högsta volym och vi stressade runt. När vi väl var vid fryshuset träffade vi på Steffe, Danne, Simon och Peppe. Sen kom också jannica, jasse och massor. Vi stog och trängdes oss i kön, jättelänge. Sen kom vi till nästa kö och där tappade vi bort alla utom daniel. Så vi tre stog där i ca 30 minuter. Iallfall när vi väl var inne så dunkade hela byggnaden av hög musik. Jag och Millan dansade som galningar hela kvällen, från nio till två. Runt tre-tiden var jag hemma och då däckade jag direkt i sängen efter att ha smsat lite.


Filmprojekt i skolan.

Sådär, godmorgon på er! Igår kom alltså David hit. Det va kul, länge sen vi träffades så hade massor att snacka om. Men vad vi snackade om är så klart hemlisar så ni får istället veta om min fredag. Vi var i skolan från 8 till halv fem och spelade in våran film. Den blev riktigt bra och vi i min grupp blev supernöjda. Under tre timmar sprang vi runt i alla delar av skolan och spelade in våra scener, hällde ut ketchup i gatan som föreställde blod och skrattade som bara den. Efter luch satt vi och klippte ihop allting. Sen bjöd fanzingo på tårta och vi kollade på klassens filmer. Längtar extremt mycket tills vi får skivan med filmerna!



Nu får jag besök...

Om ca två minuter kommer David hit. Så jag hinner tyvärr inte blogga om gårdagen, uten gör det senare. Puss


Back on Track

Oj, har knappt hunnit blogga under 2 dagar. Det har hänt massor av roliga saker faktiskt. Har dessutom tagit bilder under dagarna så ni får se allt. Haha nej men i torsdags åkte klassen till Alby där vi spenderade hela dagen tillsammans med Fanzingo som alltså hade sin studio där. Vi tränade på att spela in film och det var en rätt kul dag. På kvällen var det föreldrarmöte i skolan så jag åkte hem till Millan, vi tränade på att schuffla och det gick allmänt bra, dock ramlade jag in i dörren och slog i foten en gång för vi var så smidiga.


To win my love takes so much more


-Turkiet 2011


★ THE WAVE | CLUB GLAMOUR | THE VOICE | WHITE | 11-11-11 ★

Håller på och fixar ihop min outfit till fredagen. Ska ju faktiskt på The wave då. Tror det blir riktigt kul för alla klubbfester blir alltis det trots att alla andra ska klaga på att det är en fjortisfest först. Men det lär bli grymt,  Newkid ska ju för fasen uppträda! ME LIKE! Så vad säger ni? Ska ni dit eller? Fett ballt datum och 11/11-11


Piece of beauty.

Hemma nu efter en riktigt skön dag i skolan. Missade bussen och var tvungen att skjuta upp läkar besöker. Hehe pinsamt. Men jag fick iallafall komma dit idag. Det gick bra och efter det åkta jag och mamma och köpte en blus som jag kollat in. Den va skitsöt, men litelite stor bara men aja fanns ingen mindre. Ikväll måste jag sova skittidigt för ska vara i centrum vid halv åtta imorgon. Betyder alltså att jag måste ta bussen 07.00! FML. Hoppas på att dagen blir rolig iallafall eftersom vi ska hålla på med film till typ 5.

Denna snygging är ny i min garderob nu. :love:


Bildbomb från halloween festen + liten efterfest.














Just the way you are.

Hola amigos! Fuck tisdagar, har en hemsk och lång dag i skolan. Långa lektioner i massor av ämnen, segt! Skulle gymmat efter men åkte hem. Ont i huvudet idag igen, vet inte varför jag har det så ofta, blä! Idag fick vi veta at vi inte har några lektioner på torsdag och fredag, dock slutar vi ca 16.30 båda dagarna. Men hoppas att vårat filmprojekt blir kul så att tiden flyger iväg. Morgondagen ser iallafall ljus ut. Kan antingen gå på våra fyra lektioner eller så kollar jag på auditions inför julstrul eftersom jag är med i ett råd i skolan. Efter det blir det läkarbesök, sånglektion och gym. Chill ju! Nu ska jag och mamma käka middag. puss


-

lovequotesrus:  Photo Courtesy: sierramikain


Only dreaming that you're missing me


Godkväll bebes! Mtv står på i bakgrunden, repris på galan från igår. Kollar lite smått, ska faktiskt sova alldeles straxt. Imorgon går jag i skolan från åtta till halv fem. Så sjukt seg dag men ska gymma direkt efter. Spanade precis in en übermegasnygg blus som jag bara måste måste köpa! Synd för mig att jag inte har några pengar, men serriöst så ska blusjäveln bli min under veckan!  Klockan är 22.16, mitt huvud dunkar och läppen har en spricka som svider. Alltså dags för sängen + lipsyl. Godnatt!


Tocar guitarra.

Ska åka på gitarr lektion nu. Laddar upp bildbomben från helgen när jag kommer hem. P.s höll på att svimma idag på sången. Vet inte vad som hände men allt började snurra. Skitläskigt. Aja puss


Svar del3


vem förlora du din oskuld till? Svar: David

Vart kommer du ifrån?
Svar: Halft latino och halft svenskt.

Hur trivs du med ditt liv ?
Svar:
Mitt liv är som en riktig jävla bergochdalbana. Ibland älskar jag det men under senaste året har det tyvärr stupat rätt ner ett par gånger. Men jag trivs bra.

Vad är de bästa med det ? Svar: att jag är bäst :D

Varför tog det slut mellan dig och david? :/ <3
Svar:
Jadu Emma, jag har inget dirket svar på det. Blev massa bråk. men vi är bra kompisar nu.

Har du rökt? Svar: Ja
Har du druckit? Svar: Ja

vad hände mellan dig och eira ?
Svar:
Finns ingen anledning att ta upp det i bloggen, sry.

Säg namnen på dom du har strulat med, haft sex och vart tillsammans med.
Svar:
HAHAHA nej tyvärr.

 Vilken är din favoritlåt just nu?
Svar:
Hmm Bruno Mars- It will rain

Skulle du ligga med någon ful om han har mycket pengar? För om du säger ja så är de inte mig du letar efter. Jag är ful och fatting FF
Svar:
WTF? Haha okej, om killen är ful men har mkt pengar så beror det väl på vad jag för känner för honom. Man kan ju få känslor för en ful kille också men de e klart att det hade varit större chans ifall jag var attraherad av honom.

Vilka har du haft sex med? Svar: David och några andra ;)

Favorit blogg? Svar: www.gaabbyys.blogg.se den e riktigt jävla nice!

Hur många unika besökare har du? Svar: Hihi ca 100 men vill gärna ha flera.

 Kan du länka mig?
Svar:
Visst kan vi göra ett länkbyte. Det är bara säga till, maila [email protected]


Skulle du kunna tänka dig att träffa mig? Och isåfall skulle du kunna vara intresserad?
(Du vet vem jag är om du tänker till lite.)
Svar:
Visst kanske vi kan träffas någon gång. Klart jag vet vem du är N ;)

Tjenis, emm hur mkt tid lägger du ner på bloggande och sminkade varje dag?
Svar:
OJ det är väldigt olika men bloggen kanske 1 timme men några minuter hit och dit. Sminkar mig på ca 5 min varje morgon.

Hur dog din pappa och hur gammal var han? R.I.P
Svar:
Vill inte ta upp det i bloggen. 42 år

har du någon gång skickat skickat ´´naken´´ bilder på dig själv till någon ? och i så fall vem ?
Svar:
Tss... varför skulle jag berätta det här... för privat fråga.


Käkar yougurt o väntar på min Sånglärare nu.


23.17 Shit jag måste sova!

Mtv-galan va grym! Galet bra artister uppträdde, haha fan va sköna LMFAO är! Nu måste jag skynda mig ner i sängen och soooova så jag är iallafall pyttelite utvilad efter detta lovet. Jag gissar  faktiskt på att jag är tröttare efter lovet än innan. Knaz! Men bildbomben från festen kommer upp imorgon istället, aja puss och godnatt!


EMA galan på mtv nu!


This is fashion.


Every day I´m shuffeling...

Nu jävlar ska jag lära mig att shuffla. Ska sbsolut kunna det tills på fredag (the wave). Igår visade örby folket upp sina kunskaper medan jag och millan bara dreglade. Haha nej men serriöst vi vill också kunna. Fett ballt asso!


Halloween fest

.Är sjukt trött och ska straxt fixa det sista inför imorgon. Usch skola igen... fan! Gårdagen va kul, åkte till festen i örby och träffade massa trevliga människor. Var faktiskt riktigt kul tills det kom lite objudna personer, och tillslut blev det lite spårat så polisen tog över. Jag och Millan lämnade festen runt halv tolv. Åkte hem till mig och träffade Martin och Rasmus. Trevliga killar det. Bildbomb kommer senare när jag städat mitt rum, sålänge får ni nöja er med en bild på oss från gårdagen.


Ikväll blir det fekke då!

Godmorgon babes! Jonna och Lovisa drog nyss, vi segade hela morgonen, mys! Ska iallfall lägga mig i soffan nu och försöka vila så jag är pigg och fräch ikväll. När Ella och dom sov hos mig härom dagen så bjöd Ella in mig på en halloweenfesten som alltså är idag. världens bästa Ella, skitgullig! Fick iallafall ta med mig en kompis så valde min lilla sweetie Millan. Hon kommer hit senare så ska vi fixa oss och sen blir det fekke. Men ciao så länge!


Dagens shopping

Åkte snabbt in till stan imorse och shoppade lite små saker inför imorgon kväll. Då blir det fekke med älsklings tjejen. Iallafall så ska man vara utklädd men visar därför inte allt jag köpte idag för då blir det ingen överraskning. Men ni kan iallfall få se det här:

2 Nagellack och Lösögonfransar


Är med Lovisa och Jonna!

Hellu! Sitter och räker vattenpipa med Lovisa och Jonna. Dom ska sova här inatt, tidigare ikväll var vi hemma hos axel och sedan åkte vi till liljeholmen och  var med Mimmi, Linn, Mikaela och nån mer. Igår var jag i skärholmen och tog en fika med Anna, skitmysigt var det och vi snackade i flera timmar om allt möjligt. Men nu ska jag snacka med mina söta små tjejer! Puss


Svar del 2

Vad är din bh storlek ?
Svar:
70/75 C/D

Är du oskuld ?
Svar:
Nej

Har du gjort ett blow job någon gång ?
Svar:
Ja

Ville du ha en större roll i 15 filmerna ?
Svar:
Ja, det hade ju såklart varit jätteroligt, dock var det intressant att vara statist också.

Sötast killen i Källbrink enligt dig
Svar:
Ingen aning

Snyggaste killen i Källbrink enligt dig
Svar:
Ingen aning

Har du och Joar varit på g? Har ni haft sex?
Svar:
Varit på g... nej det skulle jag nog inte säga men vad vi gjorde stannar mellan oss och våra närmsta vänner. Tycker inte att andra har med det att göra.

gillar du din nya klass?
Svar:
Oh yes det gör jag gummsi!

snyggaste kändisen?
Svar
: Fortfarande Chace Crawford, Ed westwick, Zac Efron och Ian Sumerhalder.

gillaru nån speciel kille i så fal vem <3 ?
Svar: jag vet faktiskt inte just nu. det finns en men som ja sagt tidigare så är det för komplicerat så jag vet inte.

Hej ! Kan inte du göra videoblogg någon gång ? Skitfin blogg
Svar:
Hej, jo visst det kan jag väl kanske göra. Tack

vilken är din bästavän?
Svar:
Millan och Bianca

varför bytte du klass?
Svar:
Trivdes inte i min andra klass.

träffar du nån kille just nu?
Svar:
Hemligt! ;)

Vem är snyggast i 9an ?
Svar:
Jag! Hahah nej men menar du tjej eller kille?

Tycker du att du själv är kort?
Svar:
Asså Isac... ja men de e klart jag tycker men jag gillar faktiskt min längd riktigt mkt.

vad tycker du om mig ?
Svar:
Jag tycker du verkar schysst och rolig.

Hur många killar har du haft ?
Svar:
Förhållande? Halvserriösa: 3, Serriösa: 1

har du haft sex ja eller nej ?
Svar:
jaa!

är du kär i någon just nu ?
Svar:
Nej, kär är jag inte.

vem förlora du din oskuld till ?
Svar:
david.

Trivs du i källbrink?
Svar:
Tycker det är en tråkig skola men det är bara mindre än ett år kvar.

Din bästavän?
Svar:
Millan


vad använder du för smink?
Svar:
Har redan svarat det.

e du oskuld?
Svar:
Nej!

Dina favorit kläder?
Svar
: Oj jag vet inte, men jag gillar oftast svarta eller vita toppar.

Favorit färg?
Svar:
Svart, Rosa och Blå


Sleep-over time

Hellu! Jag och Niklas hade jättekul, eller rättare sagt mysigt. Vi bakade pizza, kolla jersey shore och snackade galet mycket. Han är verkligen en av mina bästa vänner och jag hade saknat honom sååå mycket. Idag var jag iallfall på gymmet och hade en instruktör med mig som gjorde ett schema för mig. Det var nice och om typ en halvtimme ska jag ner till centrum och möta Ella, Isak och Benjamin. Dom ska sova hos mig och senare kommer också Kf, åh det kommer bli jättekul! Men jag måste sminka mig nu, kyss

Aww så gullig man var förra vintern då... HAHA nej men tyckte bilden passade eftersom jag höll i en kudde och grejer :blush:


Ikväll kommer Niklas hit.

Har precis duschat. Segade hela morgonen och sen gymmade jag. Om en timme ska jag tillbaka till gymmet för att en personlig tränare ska visa mig hur alla styrke masikner fungerar. Det lär väl ta ca en timme och efter det kommer Niklas hit. Kommer bli skitkul, var så länge sen vi träffades. Han är verkligen den jag saknar mest från gamla klassen, vi hade så jävla kul tillsammans i 5an och 6an.

-Aww, skolavslutningen i femman när jag och Niklas hade sjungit för hela skolan.


Svar del 1

Är du "på gång" just nu med någon eller är du "intresserad" av någon just nu? :)
Svar:
Kanske, kanske inte, men det finns någon jag gillar ganska mkt men de e komplicerat.

Vad använder du för smink?
Svar:
Till vardags försöker jag använda så lite smink som möjligt, så det blir oftast mascara, lite eyeliner och rouge. Men på helger och fest så lägger jag gärna till nån ögonskugga, puder och solpuder.

Gillar du någon just nu?
Svar:
Ja! :blush:

Favorit outfit?
Svar:
Oj jag vet inte riktigt men tights eller tighta jeans, någon topp, skinnjacka + kilklackar är enkelt men snyggt.

När var du kåt senast?
Svar:
Haha vafan är det här för fråga :P

Är du oskuld?
Svar:
Nej! :)

Hur mycke pengar får du på en månad?
Svar: Ska precis börja få barnbidraget. Annars har jag fått pengar när jag behövt, hehe ;)

Vilka är dina närmaste vänner?
Svar: Millan, Bianca och David. Dom är de som känner mig bäst.

Vem var din första riktiga kärlek?
Svar:
Jag har nog olika svar på den här frågan. Kasper var nog den första men om men ska mena lite serriösare så måste jag nog säga David.

Favorit affärer?
Svar:
Gina tricot, h&m och Bikbok

Är du oskuld????
Svar:
Haha, David din tönt, jag är ganska säker på att du kan svara på den frågan själv. Hehe!

Varför ser du så porrig ut på din header?
Man vill ju vara dendär jordgubben...
Svar: hahah tar det som en komplimang, så tack!

Hur sminkar du dig?
Svar:
Kolla högre upp, redan svarat på det

Snyggaste kändisen?
Svar:
Ed westwick, Chance Crawford, Zac Efron eller Ian Somerhalder

Frågestunden är inte avslutad, så fortsätt skriv! Men jag tänkte iallfall börja svara på några frågor.


True words.

Varför blundar vi när vi ber, när vi kysser, när vi drömmer?
För att det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat.

RSS 2.0