Short girls are the best girls

Vid 16-tiden kom killen hit och vi var redo för att spela Mario-cart  medans regnet forsade utanför.Hann väl spela i tio minuter tills Rasmus sopade till Wiiet och sa att de var färdigspelat. Haha så dålig förlorade och dessutomvann han över mig? Men att komma på plats 5 var tydligen inte okej i en enda match. Vi hann även kolla film och äta köttbullar innan han var tvungen att åka till napropaten. Mysigt värre men nu blixtrar det utanför så ska nig krypa ner under sängen och gömma mig.
 

Nakenbad i ösregn

Igår kväll mötte jag upp min kille och hans kompisar, vi tog bussen till en brygga där galningarna tog ett nakenbad i ösregnet. Fyfan va det regnade och blåste men som tur var hämtade Rasmus pappa oss sen och resten av kvällen spenderades i min älsklings varma famn medans regnet öste ner utanför.
 

Books

Jajamensan fick ett ryck och beställde hem ett antal böcker. Ska bli skönt att bara ligga ute i solen och läsa. Är riktigt sugen på Baristas för har hört massor av bra om den. 


Hämtat paket 📚


Gårdagens mumms

Tog en powerwalk igår och påvägen hem köpte jag med mig lite gott. Resten av kvällen spenderades sedan i min mysiga soffa framför film.


Filmmys i regnet

Har legat hemma hela förmiddagen och kollat på Hart of dixie. Så skönt att vara helt ledig och bara slappa. Ska straxt börja packa lite också, ska på en liten tripp senare i veckan och vet aldrig om man får tid för packning senare i veckan så lika bra att börja nu. Ciao


Uppe med tuppen

Godmorgon tröttisar! Är på gymmet och har varit här sen 07.20 pågrund utav att rasmus skulle jobba. Killen allra första dag på jobbet, hoppas allt går bra. Imorse var vi inte pigga, trodde knappt de var sant när klockan ringde! Men nu måste jag fortsätta med squatsen! Börjar nämnligen denna vecka med ett benpass.


New in

Var inte alls beredd att hitta allt detta, hade bara tänkt kolla lite på rean men typiskt nog blir ju de flesta köpen ändå från ordinare sortimentet. Jackan är to die for och kjolens intensiva färger (som inte riktigt fick visa sitt rätta jag här) gör att benen ser bruna och fräscha ut. Två par enkla skor och en svart top! . 
 
 

Peplum Dress and top

 
Detta paket från nelly.com kom hemskickat härom dagen. Supernöjd med toppen och egentligen klänningen också som satt mycket bättre än väntat. Dock är klänningen en aning uringad framtill vilket resulterade att Rasmus förbjöd mig att använda den. Kan väl iochförsig förstå honom eftersom halva brösten blir synliga men tänker behålla allt ändå. 
 
 

GrownUps2

Tjena! Igår blev det bio med min älskling, hans brorsa, simon, erik och karin. Vi såg Grown ups2 och den bar förjävla rolig! Påvägen hem skulle killarna såklart förbi donken för lite nattkäk. Sov sedan hos Rasmus och egentligen skulle jag åkt med hans familj + familjevänner till Stendörren (ett klippbad i Trosa). Dock mådde jag lite illa och kände mig inte speciellt sugen på att åka iväg så åkte hem och vilade. Men hann istället med en shoppingtur med mamma idag, mysigt!

En liten smygtitt på ett utav dagens köp...


Begravning #rip

Såg nu att jag inte skrev något om Mys befravning. Min syssling som ramlade 45 m från åreskutan och dog. Så hemskt så att de inte finns ord men begravningen var väldigt vacker och extremt mycket människor var där för att ta farväl. Efter begravningen åkte vi till ett cafe med mammas kusiner och min lilla syssling Selma, vi käkade lite mat och badade.

My var ingen dyster person och därför var begravningen inte heller helt svart.


Långsjön

Godmorgon! Ligger i rasmus säng och kollar när han spelar på mobilen. Igår drog vi till långsjön med simon. Vi gick runt nästan hela sjön innan vi kom till stranden. Strax efter kom också Filip, Lalash och Semih. Vi badade massor, dunkade musik och spelade vollyboll. Superhärlig sommardag! Åkte hem runt 18-tiden och mamma kom hem med wook, muuuuumms! Sen fick jag skjuss till rasmus och påvägen köpte vi massa godis! Resten av kvällen låg vi framför film och myste!


Hur kär får man bli

Supermysigkväll igår. Vi hade huset för oss själva och var allmänt flummiga hela kvällen. Kollade film, gjorde smoothies och lyssnade på musik med högsta volym. Sen började Rasmus städa för att impa på sina föräldrar och ja, jag vette fan men kul var det. Önskar att den här sommaren aldrig tar slut. Vill inte ens tänka på när de är dags för honom att flytta tillbaka. Imorse fick jag kliva upp och lämna min älskling innan han vaknat för ska på begravning idag.


Fullspäckat schema

Idag har jag och killen gjort massor ärenden. Vi började med att gå till en guldaffär för att fixa mitt armband som var lite för stort. Sedan åkte vi in till stan och lämnade in båda våra mobiler som hade spräckta skärmar. Eftersom väntetiden låg på en timme gick vi runt hela vilsna på gatorna i närheten och snacka om att vi var handikappade utan våra bebisar. Ingen av oss hade klocka heller, smarta va? När vi väl hämtat ute mobilerna var vi sjukt skeptiska till ifall vi blivit lurade men än funkar allt bra. På vägen hem köpte vi med oss massor av donken. Mätta och trötta har vi legat i soffan hela eftermiddagen.


Fan så trevligt

Resten utav eftermiddagen och tidig kväll spenderades med Bianca. Vi köpte hem jordgubbar och choklad sen satt vi ute och snackade på balkongen. Supermys!


SM

Idag var det dags för tävling och älsklingen krascha lite på provkörningen men han klara sig. Jag och lilla Olivia köpte bullar och saft innan Rasmus lopp började sen hejade vi massor. Blev ingen prispall för Rasmus iår men vår kompis Martin tog hem sitt andra SM silver idag. Resten av eftermiddagen käkade vi pastasallad och chillade på tävlingsfältet.

https://cdn3.cdnme.se/1050466/6-3/pic_51ed8b4cddf2b352a3da607f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1050466/6-3/pic_51ed8b4cddf2b352a3da607f.jpg" class="image">


Stranden med killen

Herregud vilken lång dag. Vakande imorse och Rasmus mamma kom in för att fråga om vi ville med och bada. Så åkte hem snabbt och hämtade saker innan de plockade upp mig. VI åkte till farstanäs badet och de va najjs. Rasmus och jag tog vårt första dopp tillsammans och sen lekte vi med Olivia. Sen var det dags för SM, så vi åkte och träffade alla cyklister, chillade i Rasmus teamtält och sen skulle banan provköras. Dock kraschade en liten kille så Rasmus kom springandes och skrek efter ambulans. Både bil och helikopter kom för att ta hand om stackarn men han överlevde och banan ska göras om. Nu ska jag och älsklingen mysa innan de är dags att sova.


Just Ordered

Har precis klickat hem en festklänning och en topp. Båda kommer passa superbra till höstens festligheter och även i sommar såklart! Måste skynda mig in i  duschen nu för ska hem till Rasmus ikväll måste få höra hur SM gick idag. 
Naturligt värre

Summer

 

Tacokväll

Sitter hemma hos Karin med Anastasia och Vendela. Vi har ätit tacos och sitter nu bara och chillar, mysigt värre. För se hur kvällen fortsätter.


Lycka ♥

 
 
 
 

Så mysigt!

Gårdagen var helt perfekt! Slängde mig i armarna på honom när jag klev av bussen och tror vi stog där i säkert 3 minuter och bara kramades! Gick upp till huset och hälsade på alla brunisarna. Fick ett supergulligt armband av Rasmus som de var inristat Rasmus på och en ring med turkosa stenar. Sen fick jag även veta att hela familjen varit delaktiga i presentletandet, naaaw. Jag hade köpte armband med värst datum inristat på så måste väl säga att vi tänker ganska likadant. Iallafall gick vi till mig på eftermiddagen, åt jordgubbar och godis framför film tills de va dags att börja laga middag! Vi hjälptes åt och gjorde supergod kycklingfilé med råstektpotatis och Jensens favortisås. Sedan myste vi ute på balkongen resten av kvällen!


En efterlängtad pojkvän och 1 kilo tuttifruttiringar


17 uli

Dagen är här! Rasmus är hemma, lyckan när han smsade från Arlanda och sa att allt gått bra och så! Hela morgonen har jag fixat mig haha nej men först en promenad, en långdusch, nagellacksmålning och klädval. Snart ska jag åka dit och ikväll ska jag vi laga middag hos mig. Hoppas jag lyckas med maten som jag tänkt! Puss


Är helt supermegapirrig i kroppen

Äntligen?!? Känner mig helt nervös över att träffa honom. Känns som att jag ska på en första dejt med killen jag spanat in eller något haha är typ nervös och pirrig över att träffa min pojkvän efter såhär lång tid!


Känn ingen sorg

Har varit å förhandsvisning av Känn ingen sorg och måste säga att den var över förväntan, mycket hippin och sorligare än väntat men fin och bra ändå! Har ätit popcorn och baconchips till middag eftersom alla snacks var gratis, fyfan va mätt jag är blää.
 

New in// Fika med Jessica

Hej på er!
Började dagen med ett svettigt benpass på gymmet, sedan gick jag hem och fixade mig, tog bussen till cenrum och mötte Jessica, vi fikade och snacka i flera timmar, supertrevligt! Skyndade sedan hem för att åka på bio. Hämtade ut ett paket på vägen hem och äntligen kom mina färgsarka bikinin som beställdes för någon vecka sen.
 

Tuttifrutti

Har köpt ett halvkilo tuttifruttiringar idag inför mitt och Rasmus halvårsfirande. Bådas favvogodis så tänkte överraska med en hel skål sånna, mumms! Har varit med mamma och shoppat/handlat under eftermiddagen så nu ska jag krypa ner framför ett avsnitt av Hart of Dixie.


Random

Var nere på stan med Molly igår och fick med mig skinnjackan jag la upp igår. Dyr var den men så himla snygg! Iallafall så har en måna snart gått vilket betyder att Rasmus närmar sig hemkomst. 2 dagar till sen är han hemma men nu ska jag iväg till gymmet!


New in Black/Gold

 
 
 
 

Saturday

Mozzarella, grönsaker, cibatta och färskost. Så såg min fantastiskt goda lunch ut. Satt helt ensam i personalrummet, så tråkigt men var hur skönt som helst när denna jobbade var över. Trodde aldrig den skulle ta slut men nu ligger jag hör framför Hart of Dixie och glor efter en lång dusch. Om några dagar är Rasmussen också här och satan vad jag längtar!


Hela min fredag

Men tja! Spräckt skärmen på mobil idag. Roligt irriterade men vafan någon gång skulle det hända. Efter jobbet mötte jag mamma och min gudmor, vi fiskade på waynes, tog en chai och scones innan de blev lite shopping. Köpte ett par svarta jeansshorts och en present till R och fick även ett presentkort av gudmor som jag ska ha till en jacka jag kikat in, wiho. Iallafall så blev grillfesten john bjöd mig på inställd, synd de men aja ska nog sova snart istället. Så trött och imorgon väntar massa jobb.


Godmorgon världen

Tjenare! Har precis käkat frulle efter en härlig morgon powerwalk. Straxt måste jag åka till jobbet och senare blir det fika med gudmor och kanske ska på grillfest också. Men vi får se hur det blir, ciao'


Spenderar kvällen med dessa godingar


Raspberry

Imorse blev det en härlig morgon powerwalk i solen, sedan tog jag en sväng till gymmet också. Efter en halvtimmes solning på balkongen så ligger jag här framför 90210 och dricker hallonsmoothie. Helt okej dag alltså! Skönt att vila ut nu under sommaren.


Hallomisallad

Har varit hos mormor hela dagen med mamma, ganska tråkigt men men. Så himla tråkigt väder idag men imorgon kommer solen tillbaka. Om exakt en vecka ligger jag och pussar på min älskling igen efter en månads saknad men det är en hel vecka kvar. Istället får jag nöja mig med min supergoda hallomisallad, mumms!


Girls night out

Åkte hem till Karin igår kväll där hon och Ellen var. Vi började fixa drinkar och Karin satte igång grillen. Michelle och Mathilda anlände lite senare och vi chillade ute på altan hela kvällen. Supermysigt!


At The Moment


Chillare

45 spinning avklarat och satan va de kändes, verkat varit trött i kroppen idag. Lyckades iallafall tejpa ihop så blåsan inte påverkades så farligt, vill kunna springa imorgon så hoppas den är borta då! Iallafall vad är en mysig kväll utan något gott, jo sämst! Därför sitter jag med lite Lion bitar och tuttofruttiringar framför mig. Kommer aldrig kunna vara så nyttig att jag slutar äta godis helt, mumms godaste som finns.


Summerdays

Har varit med världens bästa Emil idag. Vi drog ner till en mysig brygga där Emil badade. Sen satt vi och snackade tills molnen tvingades oss att gå in. Väl inne började geeken spela tv-spel och sen bara chillade vi i rummet där en stor del av förra sommaren spenderades. Sjukt att ett helt år gott sen vi spelade basket, kolla skräckisar och umgicks med Rasmus. Tänt hur mycket som kan förändras på ett år.


Beach day

Har fått världens blåsa på foten efter mina löparskor, kan knappt stödja på foten så var tvungen att sjukanmäla mig på jobbet idag. Har precis spräckt blåsan ett par gånger men den lever vidare, så ont. Iallafall blev det en fantastiskt solig dag på stranden istället. Vi åkte ut till Värmdö för att bada och sola. Blev lite gott från bageriet till lunch och just nu ligger jag i sängen och suktar efter choklad.


Löparskor och godis

Efter löprundan åkte jag med mamma och handlade. Först blev de ett par nya löparskor för mig och sedan matinhandling. Det är fredag, mina fötter svider efter jobbet och jag blev månades medarbetare så vad passar bättre än en påse godis. Mumms, dags att ladda om batterierna inför morgondagens jobb.


Månadens medarbetare

Chefen bad mig komma in på kontoret där han och en shiftledare satt glada och kollade på mig. Sedan tog de fram ett gulddiplom och berätta att jag blivit månades medaretare för juni. Weey inte nog med de så fick jag välja vilken affär som helst där jag får ett presentkort på 500 kr. Det gjorde verkligen min dag så mycket bättre!


Work it out

Skulle egentligen lagt upp bilden innan jag gick imorse men fick roligt bråttom plötsligen. Så himla typiskt att man väntar in i det sista att lämna hemmet. Orkade aldrig åka till gymmet efter jobbet utan gick istället ut och sprang i sommarsolen.


Dagens planer

Godmorgon! Idag ska jag jobba och de är ett jobbigt pass för är nämnligen 5 timmar utan sträck utan paus. Lite segt men skönt ändå att inte ha ett lång pass. Ska till gymmet efter men jobbigt att jag kommer vara så vrålhungrig. Ska nog fixa lite knäckebröd att ha innan gymmet, har verkligen fastnat för Wasa sportknäcke, mumms. Annars då? Jo beställde precis hem två snygga bikinin dock skulle dom inte levereras förens om 10 dagar. Bjuder på en bild på gårdagens lunch.


Militärgrön idag

Tog en fika med emma idag, var supermysigt verkligen och vi hade så mycket att prata om. Efter några timmar på castello mötte jag Karin och Johan. Sen åkte vi till centrum igen och träffade joar, linus och Markus. Chillade någon timme innan jag tog bussen hem, imorgon är det jobb på schemat!


Fruktsallad à la tisdag


Två bilder från igår


Sola sola sola

Har solat och myst på ballkongen hela dagen. Sol och moln om vart annat, typiskt Sverige. Iallafall kom ett efterlängtat paket idag med grejer till min och Rasmus halvårsdag. Visar senare när han kommit hem och vi hunnit fira våran dag i efterhand.


Powerwalk

Godmorgon! Vaknade imorse och snörade på skorna snabbt och innan jag ens hann tänka på hur trött jag var så var jag redan ute och gick. Har verkligen kommit igång med träningen vilket är riktigt skönt! Ska nog förbi gymmet lite senare också!


Movienight


Live for every moment

Har solat och kollat film hela dagen, det sommarlovet går ut på. Har även hunnit gå på spinning och coreboard, helt slut i kroppen nu efter så ska bli skönt att spendera resten av kvällen i sängen med lite vattenmelon och kolabitar.


...


RSS 2.0