Headline

Hejhej. sitter hemma med min gullunge david. Tidigare idag åkte vi till nacka och köpte andra delen av min bikini. Efter det åkte vi till en resturang och åt wook. Som tur var så träffade vi på davids syrra så hon kunnde hjälpa oss att välja nått gott haha :) Men nu är vi iallfall hemma hos mig och väntar på simon,amanda och tarkan som vi ska ut och träffa om en stund.

Next: Nacka!

Nu ska jag sminka mig sen åker jag till nacka med David och Tarkan. :)


Mmmmm marabou

Marabous nya chokladkaka med bitar av mango i. Helt gudomligt god om ni frågar mig. Ni måste testa den♥


Dag 5- Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

JAG VILL HA VÅR/SOMMAR. Eller igentligen längtar jag mest till alla mysiga utekvällar!


Lifestyle


Godmorgon sötnosar! ;) Eira åkte hem för en stund sen. Vi somnade efter halva filmen igår så kan tyvär inte ge något omdömme om den. Jag vet inte riktigt hur dagen ser ut ännu men nu ska jag ta en långa härlig dusch. Kyssar!


Do you know?

Hemma nu! Fick med mig en top, neonrosa bikini och ett par tights. Jag och Eira spenderade kvällen med finaste David, Amanda, Simon och Vanessa. Vi var lite överallt hihi, nu ska jag och eira kolla på mean girls 2. Skriver senare! Puss

Några bilder från helgen:





Indestructible

Ska möta eira i centrum om en havltimme, sen ska vi till nacka och shoppa. Hoppas jag får med mig något snyggt hem. Kvällens planer är inte helt spikade men ska iallafall eira ska slagga hos mig är iallfall klart.


God natt!

Igår träffade jag Issa och David i centrum, sen åkte vi och fixade iordning. Sen kom Jannica och Jasse, vi festade i tomtehuset, höhö! Efter det gick jag och David hem till honom, skitmysigt! ;) När jag kom hem imorse så gick jag och solade. Jag somnade i solariumet, vilket förmodligen berode på att david lät mig sova i fem timmar inatt. Sen när jag fixat klart mig så åkte jag hem till david igen och vi chillade med Tarkan. Vi åkte runt lite överallt sen mötte vi upp Fredrik, Joel, Jens, Benne, Viktor, Chribba, Jenny.  Trotts svinkallt väder blev det en lyckad kväll.


- Bilder kommer imorgon-


23/2-2011 <3

Har haft bästa lektionerna idag, vi kollade på hem till midgråd, hade håltimme sen var gympan inställd så slutade en timme tidigare. Ikväll sover jag hos världens finaste pojkvän! ♥


Raaawr!!

Haha märkte att jag glömmt bort att blogga på ett tag. Förra helgen va grymm, spenderades med Julia, David, Daniel, Rasmus, Martin, Norbi, Jessica, Michelle, Benjamin.  Vi var hemma hos Rasmus, hihihi skitrolig kväll med chilisås,skräckfilm och snö i påsar.

I måndags var jag på middag med kulturrådet, vi åt på ett mongoliskt ställe på sveavägen. Tisdagen spenderades med Elin och Eira på flottsbro, efter det träffade jag david och sedan har jag varit med honom resten av veckan. Mysigt!







Smaskens!


Mumms asså! Fyfan va onyttig jag är haha, håller på och bakar en kladdkaka och så får man veta att fotbollen är inställd ikväll. Hmm känns ju inte så bra. Men nu ska jag ta ut godingen ur ugnen och sätta på en film. Jag älskar att ha studiedag! ♥♥♥



Feels so good being bad

Nobody's ever made me feel the way that you do
You know my motivation
Given my reputation
Please excuse me I don't mean to be rude
but tonight I'm fucking you.


That kills


Pusspiller!

Ajajaj, har värsta ont i magen. Lingonvecka you know! Ska försöka sysselsätta mig med att städa rummet, kan ju faktiskt behövas.
 


Studiedag!

Hej, alla hjärtans dag igår, vad tycker ni om det? Jag gjorde ingen big deal av det iallfall. Fick massa gulliga sms av folk och sen några presenter av mamma. 3 halsband plus några roliga småsaker. Idag har jag studiedag vilket är helt underbart! Ska förmodligen slappa hela förmiddagen sen träffar jag kanske någon senare. Nu ska jag ta en dusch.

Vill bli en brunis!

Åh vilken slappsöndag och vilket mysigt väder!
Nu ska jag ner och sola en kvart. Bloggar senare!

Tonight im loving you.

Hej alla söta! Gårkvällen blev riktigt lyckad! Tjejen jag skulle till grödal med fick tyvärr förhinder och kunde inte komma. Istället mötte jag Emma, Hanna och Fabian, vi åkte dit tillsammans. Där bjöds det på pizza sen blev det någon poängjackt och underhållning. I slutat av kvällen uppträdde ett antal gryma band som spelade ett par låtar var. Vi hade verkligen jättemysigt och ser fram emot nästa träff som är på onsdag.
Idag har jag haft dansträning sen träffade jag Julia. Vi drog på bio med Danne, Rappe, Tim, Rasmus, Jannica och några. Nu ska jag chatta galet på facebook! Puss ♥


Confused.

Det är inte så att du inte visste vad du hade förrän det var borta.
Du visste alltid vad du hade.
Du trodde bara inte att du skulle förlora det.
Men sen gör du det och då ångrar du dig.

Mina mål/drömmar/önskningar

Mål:
♥ Ett av mina mål att jag ska sattsa i skolan. De ämnen jag inte blev nöjd över betygen vill jag verkligen höja 
  upp  till våren. Ett annat mål är att återskapa kontakt med gamla vänner, träffa folk som man inte har träffat på 
  väldigt länge.

Mina drömmar/önskningar:
♥ Hoppas att jag får grymmaste födelsedagen, fyller ju fan 15 om en månad, helt stört vad tiden går fort!!!


Du är den ända jag tänker på

Blev hemma från skolan idag, alla bussar i stockholm är inställda. Bra jobbat SL! Jag sitter och suktar mig med vårkläder, vill klicka hem ett antal blusar, shorts och skor. Tur för mig att jag fyller år snart! Ikväll ska jag träffa konfa-gruppen, vi ska äta tillsammans och så kommer några liveband och spelar. Efter det ska jag förmorerligen till gården, mer om det senare.
Den här sockersöta toppen blev min igår! :love: Hiss/diss?
                     


I close my eyes.

Inann jag slutade blogga startade jag igång med en lista som skulle följas varje dag, den listan börjar jag med imorgon igen. Nu ska jag äta middag och sen duscha. Träingen blev inställd p.g.a pissvädret! Ge mig sommar! Kyss




Gårdagens mini-shopping


+ 3-pack svarta nylon till helgen.


Jag har världens finaste vänner.

Jag kommer aldrig släppa er igen, vet inte hur det hade gått ifall vi inte hittade tillbaka till varanda.
jag älskar dig Eira Lange. 


Give up.

Du var mitt allt, jag orkar inte mera. 
Jag ville inte tro det. Det gör ont. Jag hade klarat mig bättre utan dig, varför försökte vi ens? Sårad igen, orkar inte mer.


Melodifetivalen

Straxt kommer Niklas, vi ska kolla på melodifestivalen och äta mummsigt :) 

 Checka in klippet, det är jag som gör speaken (alltså det är jag som pratar). Det var skitkul att spela in det i studion!!!


Oh baby baby!

Andra dagen på svt rullade på superbra! Redan vid halv tio åkte jag och Josse ut på uppdrag med kamera-teamet. Vi spelade in ett reportage i en skola angående skolmat, tror det blir riktigt bra faktiskt. Sen kom vi tillbaka till redaktionen och jag fick vara med och klippa ihop andra saker. Drog över på tiden så hann inte hem till träningen, istället kom då Martin och David hem till mig. Vi satt typ och snackade, skitmysigt ;) ♥

RSS 2.0