Happy halloween

31/11 måste väl betyda självaste Halloween. Ska förmodligen spendera denna läskiga kväll med grabbarna från gamla klassen. Kolla skräckfilm och så!  Iallafall så har jag varit och shoppat med Simon idag, vi åkte till skärholmen och han fick bära kassarna... haha nja inte riktigt så men vi hade skitkul och jag köpte lite snygga grejer faktiskt.

A drop in the ocean

Livet gick lite upp och ner de senaste dagarna. Man hinner förlora så mycket på så kort tid men lika snabbt hinner man också vinna tillbaka det. Vi hade jättekul i Falun och massa bilder kommer upp snart. Igår var jag med Anna, vi köpte massa godis på Hemmakväll och myste framför "Älska mig" riktigt hemsk film som fick tårarna att titta fram.

I Falun jaow

Vi har de rätt bra här i Rasmus lägenhet asså! Just nu har vi paus i filmkvällen. Tidigare åt vi thaimat och för en stund sen tog jag och Rasmus en promenad i Falun till Coop och köpte lite gotti. På dagen följde jag med rasmus till gymmet, duktiga som vi är körde vi ett benpass. Nu ska jag fortsätta mysa med mina grabbar. Puss


@tåget till Falun

Sitter på tåget mot Falun! Är taggad som fan men ca 2 timmar kvar. Har en amazing chailatte framför mig samt en Emil brevid mig som smaskar godis högt högt högt! Rasmus möter upp oss på stationen och sen ska vi göra Falun osäkert. Haha!


We got the world bitchados

Igår var helt awesome! Vi fick höstlov redan klockan 11 så det firades på Jensen i Vasastan med tjejerna och Leon + Armik. Efter de åkte jag och bruden till Vendela och började fixa oss för halloween festen. Vi höll på i timmar med allt smink och hår. Men resultatet kan man inte klaga på! Festen var inte heller något dåligt med! Vi hade en grym kväll som DOCKOR helt enkelt.


They say we're freak egen we're having fun.

Gaaah! De är fredag imorgon! No-prov sen Jensen med massa kompisar och sedan HALLOWEENFEST med bästa tjejerna! Idag var vi i stan och fixade lite läskigt smink! Ska bli så jävla kul. Hejdå!

Det kom massor av snö idag... Nej nu överdrev jag de där kom från skolans ishall men första snön kom ju faktiskt idag! Sjukt


Onsdag

Igår bokades biljetterna till Falun! Woop woop! Bara torsdag och fredag kvar till lovet nu. Ikväll blir det massa plugg och ska packa lite smått också. Nej nu blir det gossip girl, puss


Snart Halloween...

 
Äntligen har man fixat klart outfiten för Halloweenfesten på fredag. Kommer bli galet och vi fick igår veta att vi slutar vid 11 i skolan så ska hem till Vellish och fixa oss på direkten. Tänker inte riktigt avslöja vad vi ska klä ut oss till ännu men kan säga att de kommer bli snyggt och cool-coola bilder. Här har ni en bild från förra Halloween istället.
 
 

Härlig morgon!

Sprang på Linus på gården påväg till centrum så vi tog sällis. Mötte sedan upp Vendela och nu sitter vi på tuben påväg till Nacka gymnasium!


Måndag

God natt! Slänger in två bilder från dagen. Ska sova nu. Alltid lika mysigt, klockan står på halv åtta! Går ju inget annat än att älska dessa sovmornar


Cupcakes

Mamma köpte med sig dessa söta Cupcakes hem idag. Måste faktiskt ta och testa att baka egna någon dag för dessa såg lite godare ut än var de var. Men söta var dom ju iallafall.
 

Red Red Red

Måndagen avklarad. Klarade Spanskan så pass bra att jag inte behöver gå på extra spanska som många andra i klassen tyvärr behövde. Så åkte till Liljeholmen och fikade med Anna, fick med mig en röd bh hem, skitfin var den.  Passar bra inför julen, insåg idag att det hinner bli november under höstlovet och där efter är de ju december. Helt sjuk alltså.

GAMLA GREJER

Avslutar veckan med lite gamal bilder. Hittade dom på datan och kan inget annat än att skratta. herregud men de är så sjukt kul att kolla tillbaka på sånt här. Godnatt
 
.
 
 
 
 
 

Sunday without sun

Hela denna lördag och söndag har gått åt till att göra om i mitt rum. Köpte massa nya grejer igår och har målat hela dagen idag. Det kommer bli awesome! Kvällen spenderades framför tv:n i mjukisar, myspys! Solsidan gör varenda söndag lite mer värd, haha imorgon är de dags för skola igen. No-prov på fredag, gymnasiet levererar prov efter prov.
 
Känner ni igen mig? Hade lugg genom hela sjuan. herregud men lite gullig var jag ändå, ser typ ut som loreen

Idag är ingen vanlig dag för de e anastasias födelsedag


Oct. 20, 2012

Åh vilken härlig fredag! Åkte till My och fixade mig sen drog vi till Joar med Ida. Mötte upp Filip och linus i Huddinge och väl hemma hos Joar var: Jocke, Markus, Joar och Johan! Blev värsta kramkalaset först. Senare drog My och Ida men jag stannade och Danne kom också. Blev liten vattenkrig också men mest satt vi och snackade om allt och ingenting.


Fredag med mina homies

Fredag fredag fredag! Ikväll ska jag äntligen chilla med mina grabbar och tjejer från Huddinge. Var ju med varandra nästan varje helg under nian och har saknat dom enormt nu speciellt i skolan eftersom vi gick med varandra varje dag. Har dock en grym klass nu också men ändå..
 
 

Dagen innan fredag

Vad gör ni denna gråa torsdagskväll? Själv ligger man i soffan helt nyvaken. Åkte hem tidigare från skolan påfund av förjävlig huvudvek och kände mig allmänt seg i kroppen, har ju trots allt en infektion så behöver väl helt enkelt vila mer. Ikväll är de once apon à time och revenge på tv! Två riktigt grymma program på 5.an


postkod 1321

Kollade på den där serien och den verkar riktigt bra, tråkigt bara att avsnitten är ca 10 minuter. det handlar iallafall om att dessa två tjejer ska tvingas bo själva tillsammans efter att blivit platssyskon... och dom hatar varandra.

Onsdag

Hej på er!
Har precis kollat på Vampire diaries, hade nästan glömt bort hur sjukt jävla bra de är. Dagen har varit rätt okej men blir sjukt trött utav mitt pencelin så ska bara fortsätta vila framför tv:n resten av kvällen. Kom precis en reklam om någon ny ungdomsserie som sänds på svtplay, postkod 1321 hette den så ska kolla på de nu. Kan återkomma med en kommentar sen.
 

Photos

 

New header...

Slängde ihop en ny header, va tycks? Den blev inte speciellt höstinspererad men lika bra de. Tycker de är tillräckligt med mörker överallt just nu så kan ju va bra med lite färg. Har funderat lite på vad jag ska laga till lunch, har egentligen ingen ork att ställa mig i köket men något måste man väl fixa ihop. Kommer säkert sluta med ett paket snabb-nudlar. Standard.

tio dagar till höstlovet

Godmorgon. Lyckan som uppstår när man ligger hemma och är sjuk och så har de precis de andra avsnittet av Gossip girl season 6 kommit upp. Fick dessutom ett gulligt sms nyss så nu ska jag bara mysa i soffan. Vi hörs.

The boy who...

Godkväll kära bloggläsare. Har haft en mysig eftermiddag, mest legat i soffan och kollat på tv. Pratade i skype en stund vilket gjorde dagen bättre. För tillfället ligger jag i sängen och läser historia inför morgondagen. Bara fyra dagar till helgen nu, hehe woop! Ska även ta en fika med Annish imorgon eftermiddag. Dags att mysa ner sig i sängen nu och sätta på en film .
 

Tråkig måndag.

Sitter på tunnelbana nu, var helt packat på bussen mot Slussen så tog en kvart! Brukar aldrig ta så lång tid. Har varit en tråkig dag, inget speciellt alls har hänt vilket är tråkigt. Imorse skulle jag på läkarbesök så gick upp 6.00 men så smsar läkaren och ställer in det. hade sovmorgon till 10 så blev på rätt kefft humör redan då, Ska hem och äta mellis nu, kanske blir på bättre humör sen! Ciao!


Most wanted


Mallorca 2012

Saknar sommaren så tänkte slänga in lite bilder från Mallorca i somras. Känner ni inte värmen...
 
 
 
 
 

We got the world

Underbar morgon. Spenderade gårdagen hemma hos Emil med Rasmus. Vi kollade på tv tills My kom, sen chillade vi bara eftersom emils föreldrar inte var hemma. Senare så kastade Emil ut oss för att han skulle spela wow... han är som han är. Så vi tog en natt-promenad hem till mig och sen somande vi.
Bilden är tagen för några veckor sen. Haha emil...
 

Lördagen den 13.de Oktober

Vi hade så himla mysigt hos Karin igår. Morgonen var väl rätt mysig den med för den delen haha. Vendela var lite seg på att vakna men tillslut så gick vi upp och fixade frukost. Sen låg vi och kollade A cinderella stoy tills de va dags att börja rulla hemmåt. Ska straxt åka med mamma och handla sen kommer Rasmus. Vi hörs sen!
 

Tacosfredag

Sitter i Karins soffa och myser med henne och Vendela. Vi har käkat tacos och nu äter vi massa gotti och kollar film. Vi åkte till Skärholmen direkt efter skolan och köpte de vi behövde inför kvällen. Men nu ska vi fortsätta mysa gal1.


06.50

Godmorgon! Börjar halv nio vilken betyder att jag måste åka halv åtta, segt! Fredag idag, grymt skönt! Ikväll blir de tacos med tjejerna. Vi hörs senare för ju måste jag sminka mig.


Skype

Har Skypeat hela hela kvällen. Höhö! Annars då, vanlig onsdag! Drog till gymmet efter skolan och sen tog jag en promenad! Tråkigt inlägg men här får ni en bild från gymmet.


Xo xo

Snacka om att hösten slagit till ute. Kallt och massvis av löv över hela gatorna. Tisdagen rullade på, längsta dagen i skolan men fick ett sms under no:n som gjorde dagen bättre, taggad för helg hihi! Efter skolan åkte jag bara hem och kollade det första avsnittet av gossip girl season 6!! De va SJUKT bra, är man ett gg-fan måste man se de'


19 dagar till höstlovet.

Ligger i sängen igen, blir alltid då som tiden för bloggen kommer. Har haft en rörig måndag, engelska redovisning och spanska prov. Båda gick bra vilket var skönt. Drog till gymmet efter skolan, träffade på några killkompisar därborta och tog sedan en promenad hem. Skulle hjälpa mamma att sätta på ungen så att den var varm när hon kom hem men slutade med att brannlarmet gick igång så fick nästan en hjärtattack. Dags att runda av och sova nu. Ska möta Linus vid trappan imorgon så gör vi sällis till centrum. Alltid roligt med nya grannar!

.

Xoxo.

YOLO

Då var söndagen här och lider mot sitt slut. Var som sagt på landet hela dagen igår men drog ut på kvällen. Först hem till Lukas med Danne och Ida. Sen tagga vi på fest i flemmpan med John, Samme och björn. De va rätt nice eftersom vi träffade massor av folk vi kände, mina tjejer var såklart där så de va kuuul. Pratade dock mest i telen med en person, hihi. Iallfall så sov ida hos mig sen och sen var de söndag. Har bara pluggat och städat idag. Tråk på de men imorgon är de en ny vecka. Varje dag är lite närmre höstlovet...
 

Höstmys

Godmorgon, vilket underbart väder att vakna till förutom att de e ca 4 grader. Iallafall så övervägde de att vara hemma igår så det blev så. Snackade Skype med Rasmus och Emil och sen kollade jag the notebook samtidigt som jag åt jordgubbar och smält choklad. Mummsi, nu ska jag hoppa in i duschen innan vi ska till landet.


Beslutsångest

Tjenare! Fredag idag vilken är awesome. Matteprovet gick ändå rätt okej när jag tänker på de men skolfotot har jag ingen aning om... Fotografen ville ha mig i mitten på mittersta raden så lär ju vara mittpunkten i hela bilden! Haha aja de e bara hela skolan som ska se de... Men vi hoppas att de blev en snygg bild. Har snackat FaceTime hela eftermiddagen med Rasmus och Anton, roligt värre! Kan inte bestämma mig ifall jag ska med mina brudar och festa ikväll eller om jag ska stanna hemma. Har inte sovit i min säng en endaste helg på 4 veckor.


Matteprov imorgon...

Hösten har verligen kommit, mörk och  kall hela tiden. Ligger i soffan med en sor gosig filt, åt nyss lite flingor. Skoldagen var rätt nice, trivs så sjukt bra i skolan och med linjen. Jaja nu ska jag mysa med matteboken tills mamma kommer hem med kanelbullar... mummsi :love:
 

inspiration ♥


Fashion

Tjenare! Kollade på Dear John för en sund sen efter att pluggat lite matte. Satan va känsloväckande den filmen var, blev några tårar hit och dit. Ska plugga mer ikväll och sedan försöka lägga mig i hyffsad tid. Skolfoto på fredag och vill inte direk se ut som ett spöke då. I helgen ska jag börja komma igång med träningen igen, ska satsa serriöst nu. Här har ni plaggen jag köpte igår. Den pastellgröna blusen är grönare i verkligheten och tycker inte riktigt bilderna ger rättvisa åt deras verkliga utseende, men är supernöjd iallafall.
 
       
 

Godnatt världen

Har medialektion imorgonbitti så måste upp tidigt. Lika bra att försöka sova nu på direkten. Bilder på kläderna kommer upp imorgon för hinner inte ta några ikväll. Godnatt


Shoppaholic

Hellu, sitter på tunnelbanan med alla mina shoppingkassar. Tråkigt att åka hem själv men har haft en galen shoppingrunda med Anastasia på stan idag. Hon blev kär i en kille på villostråt och vi kom fram till att vi två är sjuka tsm i en affär. Skriker och flamsar runt så fort vi ser något snyggt plagg haha! Visar vad jag köpt senare babes! Nu ska jag låta Samuel, John och Vendela underhålla mig i våran hemliga kik-grupp


Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ!

 
 
 

Rätt bra start på veckan efter en grym helg...

 Tjenare! Blev en fullspäckad helg. Klassfesten i fredags var nicebörjade med middag på donken med Vendela, Armik och Felix. Vi fixade iordning vendelas hus och lite sånt. I lördags åkte jag hem till Rasmus med Emil, vi flummade runt hela dagen och sen hade vi en myskväll. Söndagmorgon, jag vaknar hos Rasmus och började sedan rulla hemåt. Åker tillbaka till honom senare på kvällen och kollar film. Idag var de rätt segt i skolan men åke förbi Rasmus påvägen hem för att säga hejdå innan han åker. Efter de tog jag bussen till Emil och vi satt mest och snackade.

RSS 2.0