Tråk på mig

 Orkar inte blogga något speciellt idag heller. Dagen liknar de flesta dagarna denna vecka. Skolan, träna, plugga. Imorgon är de äntligen fredag, wiho. Jag vann 60 kr på trisslotter idag, ojoj livet rullar. Har analyserat film hela dagen men aja hejdå.

Jag bara babblar på

Idag tog slasket över Stockholm. Vad hände? Och vädergubbarna snackar om 36 timmars snöande. Jorden skulle väl gå under 21 december, låter som vi går under tidigare. Träffade rappe och martin i centrum. Grabbsen hade köpt julklappar och sedan skulle de köpas blommar. Efter de blev de två timmar svettande på gymmet med besti idag, åkte sedan med mammsen och handlade.
Vad hände i skolan idag då? Jo vi kollade på 28 sekunder av filmen Ondskan, Japp ni läste rätt. Sedan analyserade vi de där sekunderna i kanske 20 minuter. Men kan inget annat än att älska min linje. Imorgon ska vi analysera film nästan hela dagen. Heido


Fashion

Denna skönhet blev alltså min för 350:- idag. Supernöjd och underbart att den var nyinkommen, först på stan liksom, yeah!
 
 

det regnar här i stockholm idag

Klockan springer iväg och kvällen är nästan slut. Har varit i stan med mamma hela eftermiddagen, kollat efter lite julklappar och så. Köpte mig en skitsnygg innejacka som tydligen kom in i butik igår. 350:- gick den på men tyckte jag kunde ge mig de som en liten present efter min tuffa helg. Har dessutom haft en lång dag i skolan med massor av lektioner och huvudvärk, däremot en del skratt tack vare mina hjältar.
  

All I want for chistmas is you.

25 dagar till jullovet. Humöret går upp och ner. Ganska ok för tillfället men blir otroligt depp utav vädret. Efter skolan mötte jag upp Ida på gymmet där vi körde hårt i nästan två timmar. Segt i början när vi latat oss hela helgen men de ska vi ta och ändra på. Iallafall så är jag sjukt sugen på jul, så himla mysigt. Åh bara tanken på det gör mig varm.
 

Onödigt

Snacka om att Solsidan är höjdpunkten på söndagen. Man kan ju inte undgå att skratta åt de torra skämten. Klockan är tio och de börjar bli dags att krypa ner i sängen. Skola imorgon, fyfaaaaan bara 4 veckor till Jullovet.
 

Victoria´s secret present

Igår fick jag en present av Joar som kommit hem från Los Angeles. Wihiiiii så gullig! Tack finis!


Fucka ur råå

Hatade söndag då var du här igen. Men orka klaga, finns ju värre saker i livet. Iallafall så drog jag och Ida till Joar igår runt halv åtta. Sen var vi där hela kvällen med massa härliga människor. Sjukt hur underbara vänner jag har som alltid ställer upp för mig i alla lägen. Vi hade iallafall jättekul hela kvällen.


Myskväll med bästa Simon!

HalliHallå. Lördagen har sprungit iväg eller kan ju bero på att jag lät mig själv ta en fet sovmorgon. Vilade ut mig helt och känner mig nu pigg och fräsch inför kvällen. Igår åkte jag hem till Simon som tvingade med mig till Willys där vi köpte massa gott. Sen kollade vi på X-factor hos honom och så fick jag ett jättefint skal han köpt åt mig. Gulliga kompisar jag har alltså.


Fuck everything.

Hade en sämst dag igår men tack vare mina underbara vänner så överlever jag allt.
Kom precis hem från gymmet och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan käka innnan jag drar till Simon. Iallafall så har jag inte så mycket att berätta för tillfället så vi hörs nog inte förens imorgon.
 

Me gusta

Kort dag i skolan. Me gusta! Körde hårt, ensam två timmar på gymmet. Me gusta! Kommer hem, Veckorevyn och Skolkatalogen ligger i brevlådan.Me gusta. Toppen alltså! Straxt ska jag käka middag sen blir det bara att mysa hela kvällen.


Godnatt

Godkväll! Kröp nyss ner i sängen. Ska läsa senaste numret av topp&hälsa som kom hem idag. Börjar tidigt imorgon bitti vilket betyder att jag även slutar tidigt,wiho! Vi hörs imorgon!


Halv ett är försent

Jag älskar sovmornar, fixade massa god frukost imorse och behövde inte stressa alls. Mina söta vänner Samuel och Karin väntade i Slussen trots att tunnelbanan var sen så dagen har rullat på rätt bra än så länge. Är dock vrålhungrig så de känns som jag ska svimma bara för att vi har lunch halv ett idag. Alldeles för sent tycker jag.


Le school

SItter och väntar på Engelskalektionen, utvecklingssamtalet gick toppen. Kikade precis in på våran Bambuser och insåg att ja fått 47 Visningar på min ena intervju, inte illa alltså!  Efter skolan blir det gymmet med Ids. Jaja nu börjar lektionen. Ciao

Måndagsmorgon på tunnelbanan

Hade fått flera söta kommentarer så tänkte börja med att tacka för dom! Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg mot skolan för att ha utvecklingssamtal, ni vet sånt där onödigt som man aldrig förstår vad de ska hjälpa till med. Iallafall så hann jag inte slänga in något inlägg igår utan vi målade klart mitt rum och så fixade jag lite små grejer. Kan ladda upp bilder på rummet när det är klart!


Forever.

Igår var jag på Breaking Dawn Part II med My & Ida, vi köpte massa mummsiga popcorn och satt högst upp precis i mitten. Från första till sista sekunden så var det den absolut bästa filmen jag sett. Trorts omskrivningen från boken så var den sjukt bra. Kärlek, spänning och ortoligt drama som överraskade oss alla i publiken. Tårarna rann och stämmningen i salongen var kaos, Ida skrek och grät medans de flesta runt om kring oss även dom börjde gråta. Trots att jag aldrig varit ett speciellt stort twilight-fan så måste jag säga att det var ett fantastiskt avslut på en underbara kärlekshistoria.

Lördag

Hej på er! Pratade precis med Rasmus men vi bestämmde oss för att kolla på Somamren med Göran istället så nu sitter jag framför tv:n och skrattar ihjäl mig. Har haft en väldigt mysig höstdag faktiskt, började med höststädning på gården med grannarna så jag och Linus krattade i två timmar innan vi blev bjuda på korv och fika. Resten av eftermiddagen gick till att fixa i mitt rum, håller på att göra om massor vilket tar sin tid. Igår köpte vi en spegel, megastor, hihi.

LosNackos filmar på stan

Riksdagsbesöket var tröttsamt och tråkigt! När vi var klara gav vi oss runt på stan och intervjuade turister, en uppgift vi fick i engelskan. Om ni vill skratta lite så finns filmera uppladdade här Jag intervjuar både Italienare, engelsmän & turkar. Haha ganska rolig dag faktiskt som avslutades på Jensen med tjejerna + Oliver, Armik och Leon.  Dags att dra till gymmet nu.
Slänger in en bild från min prao på SVT i åttan.

Michael Kors

michael-kors-rose-gold-bracelet-watch-2121504_0
Den här Michael Kors klockan är så sjukt jävla snygg. Funderar på att önska mig den i julklapp men vet inte riktigt om det är värt att lägga massa pengar på en klocka. Godnatt

Hej här kommer segertåget...

 Torsdagen avklarad. Riktigt mysig dag i skolan, fick A+ på en text i svenskan och skoldagen avslutades med sex-debatt plus läsk och bullar på SO:n.Hämtade sedan ut biljetterna med My inför morgon dagens biokväll. Hann även förbi gymmet och körde hårt även idag.Vi börjar verkligen få in gymmet som en rutin nu, vilket är superskönt. Imorgon ska vi till riksdagen med klassen och efter det intervjua turister i stan medan vi livestreamar på Bambuser. Tror min grupp döpte oss till LosNackos ifall ni vill följa våra filmer på stan imorgon. Kärlek till Media-linjen återigen. Lärarna sitter i skolan och kollar via Bambuser att vi gör vårat skolarbete bra. 

All these litle things...

 
 

Ny i garderoben

Den neon-orangeafärgen ärhelt fantastisk IRL, ser brunare ut av den. Fick iallafall hem denna snygging från Lindex.Tycker dom har fått in mycket snyggt senaste tiden tillskillnad från tidigare.
 

Keep fighting

Äntligen hemma! Har varit en lång Onsdag.Skolan var chill, sen lite shopping i Liljeholmsgallerian därefter jobbintervju och sist men inte minst gymmet med Ida. Körde på hårt oh svetten bra rann. Var dessutom rätt så flummiga, höhö. Ska straxt prata tele meden viss person sedan sovdags.

Godnatt

Dags att släcka lampan och sova. Imorgon börjar man tidigt med medialektion. Efter skolan blir det att kötta på gymmet + en jobbintervju. Ska bli skönt att ta ut lite krafter på gymmet! Så skönt att kommit igång med träningen igen.


Falun weekend

Återförenades precis med min gamla vän idominet, haha nej men måste få bort mina torra läppar nu. Kom på att jag inte lagt ut någonting från Falun så kan väl passa på att slänga upp lite bilder nu från min weekend med Rasmus & Emil.
Taggade på tågstationen
Trötta påväg till gymmet..
Oserriöst... photoshoot by Emil Nordin haha

Kenza & Paula

Tänkte tipsa om två av mina favoritbloggar
Högst upp hittar vi såklart Kenzas.se grymt bra blogg med massor av tips och mode. Dessutom har hon ju en sjukt snygg kollektion med skinnjackor och sist men inte minst så är hon ju prefektion.
.
Hugo rosas flickvän är gravid och har nu startat en egen blogg paulas.me Den är faktiskt jättebra och reckomenderas starkt! Hon bloggar dels om graviditeten dag för dag men även om massor av annat.
 

They don´t know what we do

Kollade på Portkod 1321 i samma sekund som det kom ut ett nyss avsitt. Så in i helvete bra asså. Iallafall så fick jag C på no-provet, ganska nöjd faktiskt. Dessutom fick vi sluta mycket tidigare än vanligt så har haft en skäön dag om man säger så! Imorgon bitti går min spotify ut, är det värt att betala för att kunna lyssna i mobilen? Jo de e väl ganska värt men behöver spara på pengarna. Straxt kommer mamma hem och då blir det wook sen ska jag bara njuta av den läx-fria kvällen.

Idag är det tisdag och solen skiner

Fick precis låna min snälla grannes satsarminiräknare haha sen tog vi sällis till centrum. Nu sitter jag på tunnelbanan och lyssnar på massa härlig musik. Helt kär i att ha spotify i mobilen, måste börja köpa premium. Man blir så mycket gladare av musik på morgonen. Om ca 3 timmar är det dags för matteprov, gaaahh hatar känslan när det känns som man kan typ hela kapitlet för kommer säkert snurra till det på provet ändå.

Idag har jag på mig en söt blus från Linder och svarta jeans. Samt ett namn-halsband och silvriga ringar.


it all makes sense to me

Söndagen blev inte riktigt som planerat utan faktiskt ännu bättre! Var med Rasmus och hans kompisar, sen sov vi hos honom eftersom han skulle åka hem imorse. Buhu :( iallafall så var vi helt döda imorse, iallafall jag som är så extremt morgontrött. Men hade inget val så kämpade mig till bussen, åkte hem och fixade mig inför skolan. Blev en stor stickad tröja och tights. Mysigt som bara den och har för det mesta lallat runt i skolan hela dagen.
 
 
 

Luckiest girl on the planet

Talk to me now, what´s going on. How can I change if you go...
 
Har ni hört "Luckiest girl" av Vinsten. Den är med i serien portkod 1321 och har blivit ganska stor på¨kort tid. Har ni inte hört den borde ni gå in på spotify på direkten och lyssna. Jag har mest fastnat för den akustiska veriationen och funderar på att göra en cover på den. Hmm vi får se hur de blir med de men lyssna nu! 

Lördag & Söndag

Söndagsångest... den smyger sig fram nästan varje söndag. Den där känslan över att veta att helgen är slut och en ny vecka är påväg, segt! Igår träffade jag några killkompisar på Heron, vi tänkte bowla men kötiden var på 30 minuter så vi sprang upp till bio-kassorna där v köpte sista-minuten biljetter till TED. Satan vilken rolig film, vi skrattade under exakt hela filmen trots att tre av dom redan hade sett den. Vi hade iallafall en riktigt mysig lördagkväll.
 

Wordpress- skolblogg

Jag läser linjen Sam-media vilket är hur kul som helst. I våran svenska kurs ingår bloggande och våran lärare tyckte att bloggen kan vara ett bra sätt för oss att lämna in texter och uttrycka oss på. Så jag tänkte att ni gärna får kolla in på min skolblogg om ni har lust. Jag har precis lagt upp en berättelse jag skrivit i svenskan och via länkarna kan man se foton jag tagit samt komma till mina klasskompisars bloggar.
 
Klicka på bilden för att komma till bloggen...

Tre korta tjejer

Det blev ingen bio igår utan istället en myskväll framför tv:n med my och ida. Imorse var vi uppe med tuppen för att köra bodypump och sen dess har jag fixat lite smått på mitt rum samt käkat lunch.Är lite småskakig i kroppen och Ida smsa nyss att trapporna var ett helvete efter passet. Ikväll får vi se vad som händer, tror jag kanske ska sova borta men vi hörs sen.

Mindre festande mer träning

Fredag imorgon babes! Har bestämt mig för att dra ner på festandet nu när jag fokuserar på träningen så imorgon blir det bio med killarna + Ida. Lördag morgon gör vi bodypump och sen får vi se vad helgen har att bjuda på. Behöver även hinna plugga Matte eftersom vi har ett helvetes prov på tisdag.

Röda naglar.

 
Sms imorse, 50% på allting på Bikbok endast idag. Skyndade mig dit med tjejerna på lunchen men vad händer? Vi hittar ingenting... så typiskt. Iallafall var den en bra dag idag vet dock inte varför men det känndes bra. Har precis duschat och noppat ögonbrynen, strat ska jag måla naglarna röda. Riktigt mysig kväll och imorgon blir det teater med klassen, kan nog bli intressant den handlar om sexuella trackasserier.

Spanska plugg innan läggdags

Prata precis i telen en halvtimme nu när svenskan äntligen är klar. Hihi... Iallafall så ska jag krypa ner i sängen straxt med favvo tröjan på. Imorgon börjar man ruskigt tidigt alltså, fyfy. Efter skolan väntar en fika med Biancisen, de var ett bra tag sen. Godnatt


7 november

Hellu på er. På gymmet gick det toppen förutom att min arm krampade lite. Träffade Linus på bussen hem så fick sällis hem eftersom vi är grannar, snällis som han är så ska jag få låna hans proffs-miniräknare till matteprovet på Tisdag, wihi. Kvällens planer är iallafall att plugga spanska och fixa klart en text på min skolblogg. Klocka 00.00 ska den vara klar och behöver få in lite mer "transmedial media" i den, jaja låter sattsigare än vad det är.


Kort onödigt inlägg

Ska snart dra till gymmet med Ida som slutade mycket senare än mig. Åt precis lite knäckebröd och drack mjölk, mummsi. Iallafall så tänkte jag mest säga hej så de var väl de. Ciao
Saknar sommaren, kolla hur mysigt de ser ut att sitta på ballkongen och äta massa gott.

Skönhets favoriter

Tänkte tipsa om lite saker såhär på hösten när de är skönt att mysa hemma och ta hand om sig själv. Ansiktskrämen från L300 reckomenderas starkt för er med lite torrare hud. Den återfuktar skitbra! Värmeskydd från Loreal som även ger håret en nice glans. Rosa lipsyl som även stödjer bröstcancer-fonden. Och sist men inte minst, Victoria´s secret bodysplah den luktar så sjukt gott, har den i väskan hela tiden.
 

Dagens Outfit

Guldig/svart kavaj- Lindex, Svarta jeans-Gina tricot, Svart top-Bikbok Kilklackar- Dinsko
 
Har ni haft en bra tisdag eller? Min harvarit ganska bra trots att vi slutade sent och det var kolsvart utomhus eller som Anastasia uttrycker sig " Det är svart som döden utanför". Klarade mig ialalfall igenom hela dagen tack vare mina bitchados. Har precis fotat lite till ett flummigt svenka arbete och snart väntar sängen. Ganska ointressant dag, tackade dock ja till en statistroll i helgen, kommer nog bli ganska kul men mer om det då.
 

Följ mig på instagram gabriellahakansson@


Bara kämpa på.

Vi köttade på som fan på gymmet trots träningsverk. Våran fotbollstränare sa alltid att träningen tog ännu bättre om man redan hade träningsverk eller nått liknande iallafall. Pallrade mig hem helt slut i regnet och åt en pastarätt framför tv:n. Ska ta en varm dusch nu innan det blir lite plugg.

School is back

TjabbaTjenaHallå sitter på tunnelbanan,ska möta Ida i centrum och sen taggar vi till gymmet! Satan va mörkt de är ute, riktigt läskigt asså. Fick iallafall precis två glädjande besked, woop livet rullar på.


New in-Pretty in pink


penis-pasta direkt från Italy

Fick en lite present från min fina Ida som spenderade en del av lovet i Italien, äkta italiensk pasta... mumms och obervera formen. HAHA awesome

Duktiga tjejer blir bjudna på saker...

Hellu! Är helt slut i kroppen, så skön känsla. Vi gymmade i 2 timmar och killen i receptionen blev imponjerad. Han bah: Bra jobbat tjejer. Efter allt de där tränandet måste jag ge er en sak. Så vi fick varsin protein-bar för att vi var så duktiga. Körde både kondition och styrka och nu är vi mer taggade än någonsin.
 

Get your dreambody

Idag ska jag och Ida börja träna serriöst som jag nämde igår. Ska bli sjukt kul och vi ska satsa sönder inför beach 2013, wihoooo. Hur awesome att träna på gymmet med sin bästa vän? Men hinner tyvärr inte skriva mer eftersom jag måste packa ihop inför gymmet nu. Puss
 

Bekännelser

★Jag älskar underkläder, har hur mycket som helst i alla färger.
★Jag är 154 cm lång och trivs ändå bra med den längden
★Jag lever för musik, kan ändra hela mitt humör genom att bara lyssna på en låt.
★Jag är riktigt svag för jordgubbar med smält Marabou
★Jag älskar att fota med min Nikon D3100 men lägger nästan aldrig ut bilderna jag tar.
★Mitt hår går nästan ända ner till rumpan och får ofta komplimanger för det.
★Jag förlorade min pappa den 6/7-2011 men kämpar på med sorgen innombords.
★Jag ska äntligen få med min bästa vän till gymmet imorrn så nu ska vi satsa inför beach 2013.
★Jag skulle väldigt gärna färga håret mörkblont (hos frisör) men är livrädd för att de blir fult.
★Jag älskar grillkrydda på knäckebröd 
 

3 November

Var tvungen att slå på datan en stund. Har nämnligen suttit med skoldatan i säkert en timme och skrivit en svenska grej. Huvudet bara snurrar men men. Allhelgona dagen idag, vi besökte kyrkogården. Jobbigt att vara där men ändå extremt vackert. Man hamlar liksom i något tillstånd mellan sorg och lycka med alla ljus och dekorationer. Saknar dig pappa, men bara att kämpa vidare. Te amo.  Vi åkte till Farsta centrum en stund efter och sen dess har jag pluggat. behövs nu när lovet börjar rulla mot sitt slut.
 

Direkt från sängen

Ligger i sängen helt död och smsar med en viss person. Jag ör så sjukt trött och att lovet nästan är slut är ju helt ofattbart. Har varit med Ida hela kvällen, var på ek halloweenfest men nu ska jag sova. Puss


Kaoset som uppstår när...

Skolfotot har kommit! Gaaaah panik, Vendela la upp det på facebook och eftersom jag verkar vara den enda i klassen som inte fått de hemskickat idag så får man ju lite små panik. Ser helt okej ut via facebookbilden men skulle allt bra vilja se bilden när den är i skarpt tillstånd. Hoppas den kommer till mig imorgon.
Ser ni mig? precis i mitten...

Första november

Är det inte för härligt att ta en fika med vänner som man inte träffar så ofta. Vi hade iallafall hur mysigt som helst och hade massor att prata om. Vi provade Waynes lemonad både Hallon och Citron, reckomenderar dom verkligen även fast de vat lite syrliga. Den här kvällen ska spenderas med en annan underbar vän som jag inte heller träffar så ofta. Vi ska ha en riktig tjejkväll med ansiktsmasker och film.

Grå himmel

Kan de bli lite tråkigare väder eller? Var ute på en morgon runda imorse och nu straxt ska jag in till stan med Alexandra. Ska ta en fika och kolla runt lite. Ha de bra!


★ Choklad ★

Mamma köpte hem denna choklad, så himla gott. Dock var den alldels för mäktig, orkade bara en och en halv bit haha!

New in

Guldig kaval från Lindex, Vit topp från Lindex, Svart blus från H&M, Mascara från Cubus och underkläder från Lindex
 

RSS 2.0