Valborg!

Ska ringa mina pullisar Niklas och Lallisoo nu, sen ska vi tagga och träffa folket. Vi ska typ kolla på någon brasa och sen förmodligen ner till vattnet eller något.

Har precis fixat mig klart, kör på lösögonfransar ikväll, blev grymt nöjd faktiskt. Men nu ska jag skynda mig och ringa dom.

Jag älskar er ♥


Galen fredagkväll

Godmorgon! Tänkte berätta lite om kvällen igår. Kom dit vid halv-åtta tiden med Niklas och Lalash, på bussen dit mötte vi också Simon och Vanessa. På plats var redan Rappe, Joel, Martin, Viktor och två "moppekillar".  Vi försökte få igång elden och efter en stund hade grillmästare Joel fått fart på brasan.

Sen kom typ ännu mer folk och vi drog upp till ett anant ställe och så kom det poliser och typ kolla att allt va bra. Dom skicka tillbaka oss till sjön så vi drog dit och då va det helt mörk. Sen va festen igång, höhö ja kul hade vi iallfall.  Men måste bara säga att jag älskar folket som va där ca (50 pers)  alla e så jävla härliga. Dom galnaste bitarna på kvällen ska vi nog inte ta upp här på bloggen men der var galet.
Tog lite bilder så här har vi dom, glömde bort att ta bilder senare på kvällen:








Hemma nu !

Kom hem för ett tag sen, är skittrött efter kvällen. Galet lyckad kväll heheh :P berättar allt imorgon. Ska sova nu Godnatt!


Det är ju fuuucking FREDAG!

Chenare bloggish! Halvseg skoldag, spanska provet gick galant. Hoppas fan på ett mvg, hmm iallfall vg+! Träffade Steffe på bussen hem, vi satt och snacka och han ska tydligen med ikväll. Trevligt värre, haha sen träffade jag Julia, Oskar, Mai, Niklas och Lalash.  Jag, N och L  snacka lite om kvällen sen drog jag. Nu ska jag fixa mig inför kvällen. Är galet taggad! Kyssar

 


Planer för fredagkväll

Då var morgondagens kvällsplaner spikade! Ska grilla med folket och bästaste Niklas. förhopningsvid Linnea också! Nu ska jag plugga lite mer spanska sen skriva upp lite saker jag ska köpa/fixa till imrorgon kväll. Peace and love,Ciao!

Hola amigos!

Hej, kom hem vid 13.40, kaosad dag. En kille i min klass fick åka ambulans in till sjukhuset efter han fått ett hårt skott i bakhuvudet. Skitläskigt. Vi fick då hoppa över de två sista lektionerna, så nu är jag hemma och ska fixa mellis sen blir det PLUGGA españolo. Hittade ingeting igår när jag var i skärholmen med pojkvänen, konstigt nog :/ men när jag kom hem hade min gulliga mamma köpt ett par schnygga jeans och en rosa tröja till mig! Ciao!
 

Skola e tråkigt!

Hejhopp gummisnopp! Usch va tråkigt det var att komma tillbaka till skolan,
en skönt var att jag slutade redan vid 14. Sitter nu och läser nya frida-tidningen samtidigt som jag kollar på topmodel. Ska åka till pojkvänen snart sen ska han följa med mig och kolla i lite affärer.
Kvällen lär väl tillbringas i spanskaboken -.- aja puss


Nu är jag i skolan.

Nu sitter jag i skolan. Haha skrev det här inlägget igår, men perfekt att ni har nått att läsa nu ju. Första lektionen idag var Disa med brudarna. Det är typ en lektion där tjejerna har tjejsnack och får frukt och jos. Hehe chill!
Efter skolan ska jag åka och shoppa med min älskling i skärholmen! Puss!


Shopping med mammi

Efter akuten åkte vi till apoteket i skärholmen för att hämta ut reseptet, blev då lite shopping med mamma!
Fick med mig:
- En marinblå/vit randig magtröja
- Ljusa jeans
- En lattefärgad top
- Spets leggings
- Ansikts skrubbkräm
(Fanns tyvärr ingen bild på magtröjan, men ni får väl se den på nån dag)

Hm paket + ögonsjukhus

Halloj muppar! Hoppas ni haft en bra dag, min var väl sådär. Dagen spenderades iallfall på akuten hos Sankt eriks ögonsjukhus. Satt i deras väntrum i 3 och 1 haövtimme innan jag fick komma in till läkaren. Där inne kollade dom min syn och trycket i mina ögon? Don't ask me? Kom dit för rödsvullnaögon och fick en synundersökning. Men sen studerade hon mina ögon och det gjorde bajsont. Tillslut fick jag iallfall mina STARKA ögondroppar! *happyface*

Mitt paket från Hm hade kommit idag. Linnet passade perfekt och skorna ska jag prova en gång till. (asså dom e assnygga men vill va säker på storleken)

Mästerkocken!

Nu ska jag ta och fixa lite lunch, haha blir väl att hälla upp lite yougurt. Tror inte att jag orkar anstränga mig mer, haha!


The purpose of life is to enjoy EVERY moment

    


United states bikini ♥

Den här bikinin är ju helt galet snygg. Bianca visade mig den häromdagen och jag blev kär, håller ni inte med oss att den skulle vara riktigt ball i sommar med ett par solglasögon på stranden?


I can´t take my eyes of you


Haha, ja sådär ser inte mina ögon riktigt ut idag...
Borde vara i skolan nu och ha so-lektion, men nejnej. Har knappt sovit på grund av att mina ögon bara rinner och klippar ihop. HATAR POLLEN! Ska förmoerligen ta mig in till stan sen till nån ögonläkare och fixa starkare medeciner. Ligger nu i soffan och kollar disney channel, alltid lika branär man e sjuk. Kyss


Filmtips, ikväll på 4:an

Monster till svärmor går ikväll på 4:an. Har sett den flera gånger och kan säga att den e skitrolig, iallfall engligt mig! Så kolla ikväll 21.30 på tv4!

Jävla pollen-helvete!

Näsan rinner, nyser 24/7, kliar i ögonen så de är helt svullna :( asså fan för pollen! Knapprar i mig massvis av medeciner varje dag men inget hjälper just nu. Usch....


Nu ska det fixas...


Vill också festa ikväll :(

Håller på att storstäda mitt rum, känns grymt skönt att börja de sista skolveckorna med ett fräscht rum. David gick för någon timma sen, och ikväll ska folket ut grilla och festa men bajs jag har skola imorgon så kan inte vara med. blää :( Aja nu ska jag damsuga, haha! Puss


God morgon!

God morgon! Sissta lovdagen idag, hemskt ju! Men Davids skola har studiedag imorgon fan va skönt. Jaja kommer iallafall bli kul att se alla igen. Idag ska jag bara va hemma och slappa med David, vi vaknade redan vid halv nio så kan behöva vila lite idag.


2 månader med världens finaste pojkvän idag!


Hey mister Money, I can be your Honey


Summerfeelings!


Yeah x3

Yeeees! Jag har skrivit en hel deckare nu. Orkar inte plugga nån matte, det får bli en stund imorgon. Nu ska jag ringa älsklingen och be honom komma över. Puss

Är det ett skämt eller?

Sitter och kollar på Jc´s kläder och klickade på ett par skor, kolla vad det står :

Pluggdag -.-

Cp skolan gav oss läxor över lovet så nu ska jag ta tag i dom. Ska tyvärr slösa den här soliga lovdagen att skriva en deckare, läsa engelska, lära mig bråk och plugga spanska, sorgligt ju! Igår var det påskafton och jag och David letade påskägg hemma hos mig, haha sen gick vi på bio och såg I am number four. Den var grymt bra faktiskt. Senare på kvällen skulle jag till kyrkan men var så trött så orkade verkligen inte. Men nu ska jag börja plugga :(

Påskafton!



Lite intressant sådära!

Är hemma hos min pojkvän, han kollar på tv och jag pluggar lite. -.- Hatar läxor över lov. Vi åkte till skärholmen förut och äntligen fick jag min blommiga magtröjablus! Den var skitsnygg i verkligheten och på. Nu ska vi hitta på nått roligt att göra och imogon är det påskafton! Haha hoppas att påskharen kommer förbi. Puss

Jag älskar dig


LÅNGFREDAG

Hade en supertrevlig gudstjänst med Emma. När det var slut stannade vi en liten stund med Arvid och Oscar från vår konfa-grupp, trevligt! Nu kom jag precis hem efter att ha varit med Bianca i globen, mysigt. Vi och hennes gulligull lillebror melvin åkte dit. Haha garvade ihjäl mig när han skrrek och dampade på Bianca på leksaksaffären. Ska skynda mig ner till bussen nu och möta David. Sen ska jag försöka få med mig honom till Gina Tricot för jag vill shopppa!!! Pysspysss!
Hittade en gammal bild på Bianca och Melvin i hennes album på fejjan!

Next: Gudstjänst med Emma!

Helt nyvaken och ligger i Davids säng, såg ett sms när jag vaknade från Emma J. Så om några timmar ska jag träffa den snyggingen och vi ska iväg på gudstjänst, HAHAH! Men ja det är sånt man måste göra på påsken om man håller på och konfimerar sig. Men det blir säkert kul, iallfall att träffa Emma!
Senare idag lägger jag upp en bildbomb från Landet, när jag var där med älsklingen i Onsdags.


Grönsaks-snacks

Sitter just nu i Davids säng med min data i knät. Trodde att jag skulle vara med Millan men så blev det inte. Så när vi vaknat drog vi ner till solariumet och solade lite snabbt, haha eftersom david klagat på hur blek jag varit i ansiktet. Men fick faktiskt värsta randen direkt och massa färg i fejjan.  Vi åkte och mötte min mamma senare Haha, sen åt vi middag tillsammans på Ikea. Smaskens! Innan jag och david åkte hem till honom så köpte vi lite gott till ikväll. Men nu har vi blivit nyttiga så vi köpte bara jordgubbar, Gurka+morötter och dipp. Så straxt ska vi sätta på en film och mulla grönsaker.

Glass-Tisdag!



Kom ju av mig helt med bloggandet efter att vi köpt glass. Hehe, men vi köpte iallfall glass i tisdags. Efter det åkte vi hem till David och lekte med hans småkusiner, gulligull. När vi tröttnade på det stack vi hem till Tarkan och an behövde åka till stan, så ja... Vi åkte in till stan och fixade lite saker. Sen drog jag och David hem och myste framför en film hela kvällen.


Glassdags!

Ska skynda mig nu och tvätta håret sen ska vi ut i solen. Funderar på att gå till vippan parken och sätta oss en stund, kanske köpa lita glass också. Ha det bra! Pusss

Söndagsmys på ballkongen


Åh vilket härligt väder det har varit idag. Jag och David har schtekt på ballkongen. Han har iallfall fått rejällt med färg. Blev en till myskväll hemma idag men imorgon drar vi ut. Ligger nu i soffan med bejjbi och funderar på att sätta på en film.

Morgon inlägg

God morgon! Har precis ätit frukost och sitter nu och kollar på tv med David. Vet inte riktigt ännu vad vi ska göra idag men mer om det senare. Nu ska jag svara lite social. Puss

Vill ha dig...


Keep fighting

Vi torskade med 3-1. Blää men egentligen tror jag inte att vi bryr oss så mycket om det. Visst är vi vanna att vinna och så men vi kämpade ändå på riktigt bra tyckte jag. Dommaren var rena skämtet, hon var så orättvis så det finns inte. Hon dömde varenda liten sak vi gjorde och ibland kunde hon inte ens förklara varför hon blåste. Haha patetiskt. Skadade tyvärr min fot lite under andra halvlek så får se hur det blir med tennisen ikväll. Men nu ska jag äta lunch på ballkongen och skriva lite på min deckare som ska lämnas in efter lovet.
-Hahaha skulle hellre vilja haft den här sköna dommaren:

Imorgon smäller det

Ska gå och lägga mig nu. Ska vara utvilad imorgon vid tio-tiden för då ska laget mötas. Sen åker vi och krossar motståndarna, är GALET TAGGAD! Godnatt!


I can't realize


A real girl isn't perfect. A perfect girl isn't real.



Chillstart på lovet!

Tjenare sötnosar!

Dansträningen gick toppen och jag fick båda rollerna jag önskat. Tror det var första gången det hände mig eftersom man endast är lovad en av sina önskningar. Iallafall så ska jag och Emma sjunga tsm, happyface!
Sen ska jag vara emd i typ 5 eller 6 danser också. 
Idag har jag också rensat hela min garderob. Blev en megastor ikeakasse med kläder jag ska göra mig av med. Kan ändå inte påstå att jag fick mycket mer plats men det var jätteskönt att göra sig av med kläder som bara ligger och skräpar.

Är helt kär i låten vi ska sjunga :love: Så grymt fin text. Lyssna själva:


Snart blir det dansträning!

Idag ska vi få våra roller på dansenm är jättenervös. Vi kör nämnligen en musikal med massor av olika låtar från filmer. Efter dagensträning har vi typ bara en gång + genrep kvar till showen så nu gäller det att fokusera. Nu ska jag ta en dusch, äta frukost, fixa mig och åka in till stan.
HAHAH en gamal bild på gruppen.

Black and yellow, black and yellow

Fick precis höra resultatet från matchen laget spelat imorse. Vi vann våran första sankan match med 3-1. Galet bra gjort tjejer! Imorgon har vi en ny match och då ska jag spela!

Fredags-eftermiddags-mys


Blev superglad när jag hittade nya SOLO i brevlådan. Ska sätta mig på ballkongen nu och läsa den. Sen ska jag ta och fixa mig innan Julia kommer. Ska nämnligen var med den härliga bruden ikväll. Vi får väl se vad vi hittar på. Ciao!

Efterlängtade påsklov!

Igår åkte jag hem till Tarkan efter skolan.  Där spenderade jag eftermiddagen med David, Haha vi hade jättekul. Efter det åkte jag och David hem till mig och år tacos och efter en mysig kväll slutade det med att han sov kvar. Så imorse vaknade vi tidigt och fixade oss inför skolan. Dagen har vart rätt chill, hälften av dagens lektioner var i datasalen, så har mest suttit med fejjan. OCH NU ÄR DET PÅSKLOV! FAN VA EFTERLÄNGTAT DET HAR VARIT!
Här har ni två bilder från igår hos Tarkan.
 


You are my everything.


Svar på kommentarer:


Svar till erika: Dom kostar 499:- Jag håller med dig, leoparden e galet snygg!
Svar till Nina: Ja visst är dom snygga. Tack så mycket!

Nyhet hos Gina tricot!

Tog en paus från pluggandet och klikade runt lite. Såg någpt jag inte sett tidigare, Gina tricot börjar nu sälja en slags Onepice. Jag tycker dem va lite småsnygga, vad tycker ni hiss/diss?


Skolan börjar ta över mitt liv.

Hej! Har med mig en hel hög av böcker hem från skolan, ska straxt sätta igång och plugga. Tisdagar är våran jobbigast dag i skolan och därför blev dagens outfit väldigt enkel: Adidas mjukisbyxor och en svart tight top. Inte det snyggaste men galet skönt. Påväg hem mötte jag Linnea och Ida. Och längre fram träffade jag på David (inte min pojkvän) vi gjorde sällskap en bit. Trevligt värre asså! I centrum köpte jag en fralla som jag nu har fixat till världens godaste mellis.


Dagens shopping


Ett par blomiga shorts, svarta tights, två par solglasögon och lite underkläder(inte med på bilden)
Nu ska jag gå och lägga mig, är grymmt trött. Puss!

Misslyckade raggmunkar?

Hejsan hoppsan! Vilken härlig vårdag det har varit idag. Skoldagen gick jättesnabbt och på hemkunskapen gjorde vi raggmunkar, vilket jag och Eira misslyckades totalt med. Fyfan va äckliga våra blev! Haha men roligt hade vi i köket iallfall. När jag kom till min sånglärare så överraskade hon mig med att jag fick sjunga med ett band som jag ska uppträda med om några veckor. Det funkade superbra och blir säkert jättekul. Om några minuter kommer mamma hem och då ska vi åka en snabbis till skärholmen. Jag ska kolla på ett par söta shorts från bikbok.


God natt ♥


Söndagsångest!

Galet trött efter helgen, ligger nu i soffan och bara klickar runt på ointressanta bloggar och hemsidor. Tennisträningen gick galet bra idag och vi fick testa nån slags sak som mätte styrkan i våra servar. Imorgon e det skola igen och jag hoppas vi får tillbaka hemkunskapsproven. Hehe ja vi får väl se hur det gick... Men nu ska jag plugga lite engelska pch sen krypa ner i sängen.


Sommaren e här

Det är ju nästan sommar ute. Jag och David har solat nästan hela morgonen, mysigt! Igår träffade vi lite folk och åkte runt, trevligt sen sov david hos mig och nu sitter han och spelar wii. Haha, ska på tennisträning senare ikväll. Puss

Vad gör vi,Nu kör vi, Lördagkväll!!!!!

Ska ringa david nu, ska möta upp honom straxt och sen ska vi ut med massa trevligt folk. Ikväll sover jag och baby här. Uppdaterar när vi kommer hem.


Dags att fixa sig!

Hej, nu är jag hemma. Har haft dansträning idag. Vi gjorde en skitrolig dans från moulin rouge. Ska hoppa in i duschen och fixa mig nu. Massor med pussar till er!

Filmdags!

jag klarade mig ner till centrum efter att ha ätit 2 alvedon. Nu har jag en liten skål med godis och ska slänga mig i säng, och kolla på Linas kvällsbok. Hör hur det regnar ute medans jag ligger här inne, mysigt värre :)


Försöka ta mig till centrum

har legat inne i flera timmar och knappt kunnat röra mig. Har aldrig haft så här ont men nu tänkte jag försöka ta mig ner till centrum och köpa något gott. Ser förjävlig ut så hoppas verkligen att jag inte träffar på någon på vägen dit. Pusspuss


Mr Saxobeat. Helt galet bra!


What do you think???

Fixade ihop en ny header lite snabbt, blev inte helt nöjd men hade tröttnat på den andra. Vad tycker ni? Den här får iallafall tillfälligt liggga kvar.


Marabou cookies.

God morgon. Ska vara hemma idag, kan knappt röra mig. Har lingonvecka nu dåra och värken jag fick imorse är inte rolig. buhu :(  Idag är det fredag och jag funderar på att vara hemma ikväll. Kan ju bli riktigt skönt att ligga i soffan och kolla på film, käka något onyttigt och sova tidigt. Var ett tag sen jag var hemma en fredagkväll. Föresten, har ni sett att marabou har skapat cookies med marabouchokladbitar i, Mumms men nu ska jag ringa mamma och tvinga henne att köpa hem de här godbitarna.


Two and half men

Two and half men, sitter och kollar på det just  nu. Ärligt talat, hut grymmt är det inte. Efter skolan åkte jag hem och pluggade spenska och so. Tråkigt men viktigt. 

Kilklackar!

Klickade hem  de här snyggingarna för någon vecka sen och dom väntas komma i slutet av april. Åhh jag orkar inte vänta, snälla söta skor kom nuu! :love:

My heart told me it´s definitely you.


Don´t be so shy, play with me.

Onsdagar= kortaste skoldagen, superskönt. På svenskan skriver vi deckare som kommer väga tungt i betyget, det jobbiga är att jag kört fast helt men idag släppte det för mig. Så nu rullar det på för fullt. Påväg hem tog jag en sväng till skärholmen. Fick med mig en kort blus och en bikiniöverdel, men bilderna ger inte riktigt rättvisa åt klädernas verkliga utseende. ↓



Foooootbol

Har haft träning, gick ganska bra! Skolan rullade på och sen hade jag utvecklingssamlat vilket också gick bra. Nu ska jag kolla Desperate housewifes och sedan sova! Kyssar

Matcheyen!

Då har David gått hem :( Jag lagade chicken nuggets med ris och currysås åt oss till middag, duktig chey! Nu kollar jag på En unge i minuten och jag älskar det programmet! Tänkte gå och lägga mig tidigt idag så ska sova direkt efter avsnittet. Nu är pausen slut. God Natt´
HAHAHAHA BJUDER PÅ EN BILD FRÅN SOMMAREN 2009 

Wii-spelande!

Shoo katter! idag på gympan spelade vi tennis, fett kul asså! Hade hemkunskapsprov sista lektionen, det gick väl helt ok, företsten så fick jag reda på mitt fysikprovresultat: VG+ fick jag! Skitnöjd med det! Efter skolan åkte jag till min sångcoach och nu sitter jag och kollar på David som spelar wii. hihih han e skitgullig när han hoppar omkring i vardagsrummet :D

Taken!

Hade tänkt att lägga mig riktigt tidigt ikväll som min duktiga pojkvän gjorde men istället sitter jag uppe i soffan och kollar på en film på fyran. Taken heter den och den e riktigt spännande och skitbra. Men ska sova direkt efter, när den slutar. Kyssar


Han förblir min.

Natten spenderades med David. Imorse när vi vaknade åt vi frukost i sängen, supermysigt. Vi spelade tv-spel en stund  hahhaha.  Käkade lunch på wooken med David, hans mamma och min mamma. Hihi nu gick David för en liten stund sen och jag ska plugga hemkunskap.

Laserdom

Hej alla! Gårdagen var awesome med laget! Vi vann hela skiten! Första matchen 3-0, andra matchen 6-0 och sissta matchen/finalen 1-0. Så det var den cupen! Haha sen åkte vi hem och duscha, möttes i huddinge igen vid fem och åkte in till stan. Vi spelade laserdom och det var så SJUKT KUL! Efter det åt vi alla på Tacobar, skitgott!
Älskar verkligen mitt lag, vi är grymma tillsammans.


This is real.

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I could never explain                    
What I hear when You don't say a thing            


träffa Julia

fysikprovet gick skitbra, fick omdömmena och blev nöjd. Hade sångteori sen och nu är jag hemma. Nu lyssnar jag på massa musik och fixar mig inför kvällen. Ska träffa julia snart och vi ska väl hitta på något kul. Pusspuss
Slänger upp en lite halvcharmig bild på oss från i höstas.


RSS 2.0