Vad som händer imorgon....

Nu ska jag åka och köpa matsäck, imorgon blir det Gotland med nya klassen! :D :love:

Don't promise me things. I don't trust words, I trust actions.

Har precis lagat ihop nån thaisås med pasta och lax, skitgott! Kom nyss hem från skärholmen, åkte dit vit 11. Imorse träffade jag klassen och det var nice, tror verkligen jag kommer trivas där. Efter min halvtimme i skolan gick Millan med mig till bussen och jag åkte hem. Nu ska jag käka och kolla ett avsnitt av gossip girl! :)


Godnatt på er

Hej sötisar! Nu är jag glad och förväntansfull, ska träffa min nya klass imorgon. Eller jag känner dom flesra i klassen men ändå. Ska på deras mentorlektion imorgon och sedan är jag ledig resten av dagen. Vid halv fyra ska jag möta bianca och köpa en sak. Resten av dagen blir det att packa, hehe vart ska jag? Det får ni veta imorgon!

Aww, gullig bild på mig och bästis i vintras! Älskar dig gummsi! :love:


Jag känner mig bara helt förvirrad.


Är tröjan värd 400:-?

Hmm, jag är jättesugen på att köpa den här tröjan. Den ser så himla mysig ut, nu till hösten och snygg som satan är den också! Men den kostar 400:- tycker det är lite mycket för den. Vad tycker ni, är den värd det? :)


No one can control me, cause this is what i’m made of...


Arkiv, Nyår 2010


Gårdagens kräftskiva och lite annat!

Från och med idag ska jag börja uppdatera mycket oftare. Förut fick jag upp statistiken riktigt högt men märker att den sjunker mycket nu när jag slarvar med bloggandet. Iallfall så tänkte jag börja med att berätta om min lördag, igår alltså. Vaknade vid 11 och fixade mig. Senare mötte jag J i centrum och vi gick hem till mig. Typ låg och snackade om allt och ingenting, det va riktigt nice hihi ;)  På kvällen åkte jag till Millan på kräftskiva, haha det var skitmysigt, hade inte träffat henne på länge så vi hade grymt mycket att snacka om. Idag har jag bara chillat hemma, så skönt att bara göra ingenting.


-


Hej. Jag är trött. Hejdå.

Kom hem för en stund sen. har varit på kräftskiva hos Millan, haha mysigt! Men nu ska jag sova, trött som fan meen vi hörs imorgon.


Fredagkväll

Godmorgon! Vilken jäkla kväll det blev igår. Först blev det knas så jag satt hemma men plötsligen bestämmde jag och Danne att vi skulle dra ut till dom andra. Vi möttes och tog cykeln vi fixade häromdagen till dagiset där alla var. Vid några bord satt Martin, Rappe, Conny, Gorran, Linnea, Sandra, Lowe, Joel, Tim och Luka. Haha det var redan fest när vi kom, asnice! Sen kom också David, Chribba, Towa och Amanda. Vi alla drog till tomte och när vi kom dit blev det lite kaos men inget jag pallar ta upp i bloggen. När klockan rullade mot tolv taggade jag hem. Direkt när jag var hemma smsade Wille och sa att jag skulle kolla ut. Där utanför fönstret stog Wille, Johan och deras kompis, haha så jag gick ner och snacka med dom en stund. hihi nu ska jag duscha :)

Ett smile, några ord och jag dog för dig

Tja sötnosar! har precis lagat pasta, det får bli min lunch idag, hade inget hemma och orkar inte gå ner och köpa något. Kollar nyss lite på tv och nu smsar jag lite hihi :blush: Imorgon är det fredag! Undrar vad jag ska göra då, har inget planerat ännu men det blir nog något kul. Btw, någon frågade om mig och David och ja vi gjorde slut för 3 dagar sen, men vi är bra vänner istället.

Grymt bra låt ;)


Daniel och världens gulligaste hund!

Hej på er! Vaknade ganska sent, fixade mig och tog bussen till Daniel. Vi var hemma hos honom och gick ut med hans supergulliga hundvalp "Himla" :love:  Senare mötte vi Johan och Joel. Joel hade hitttat en cykel som killarna fick för sig att fixa. Haha dom slet av sig tröjorna i Dannes trädgård och började mecka. Gillagillagilla haha ;) När dom tagit bort bromsarna så gick vi upp i skogen och sprayade den rosa. När vi skulle sätta ihop cykeln så kom Tim förbi på moppen också. Tim, jag och Johan hade krig och kastade massa bär på varandra. Haha! Men nu ska jag sova. Puss





Så jäkla grym!

Har ett superbra tips på ansiktskräm till er. L300 heter den och är rosa, kostar 89:- på apoteket. Den är verkligen suverän!


Ligger i soffan och chillar.


Drog ner och solade tidigare ikväll, fick faktiskt lite färg och linjen blev skarpare.  Nice! Nu ligger jag i soffan, nyduschad och smsar, straxt ska jag sova. Puss ;)


Jag gråter bara i regnet.


Lät hon in, lät hon ta
Lät mig tro, vad hon än sa
Jag lät det gå, svävade på moln
Tills hon slet mig i stycken och spottade på mina sår

Men ser det ut som om jag sörjer dig
Mer som om jag höjer dig
För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag


Haha mat-tröjor på Gina tricot.

Checka in dom nya mat-topparna som har kommit in på gina. Den med sushi skulle passa min kompis Millan och det med pommes skulle var perfekt för Bianca. HAHAH  :)


10 minuters skoldag.

Hejhopp, verkligen värd dag att åka till skolan. Var tvungen att åka bussen klockan 9.50 för att vara i skolan tio minuter. Hade alltså ett samtal med min metor, det gick bra men så onödigt att åka till skolan för det. Nu är jag iallfall lediga hela dagen förutom ett läkarbersök i eftermiddag. Puss


HAHA film från igår!


22 augusti.

Fösta skoldagen idag. Har inte ett ändå piss att säga om den, stört ju.

 Istället ska ni få se lite bilder på tuffaste människorna från igår kväll. Martin ringde ju mig och jag och killarna var ute sista kvällen på lovet. Så jävla chill, men undrar hur dom kom upp till skolan idag.  Hehe :)
Haha mina gabbar de ;)


Haha sweet!

Haha tre knazbollar som hänger i träd. Joel, Danne och Simon xD


Hemma igen

Kom precis hem. Förut när jag satt i soffan och kollade tv så ringde Martin,  han tvingade ut mig till vippan en stund med Johan, Joel, Danne, Tim och Simon. Haha det var kul men nu måste jag sova! Puss :)

Lägger upp bilder imorgon! :)

Skola imorgon då!

Nu ska jag måla naglarna, ta fram kläder och städa rummet. Sen är jag klar inför skolan. Inte speciellt taggad men vafan nu kör vi! Orkar inte klaga, inte så länge kvar till nästa lov va? :) Bloggar mer senare, puss


Bästa avslutet på sommarlovet! The voice 2011 med dom bästa!

Orkade inte skriva när jag kom hem igår men kvällen va grym. Bästa kvällen och helt perfekt avslut på sommarlovet. Jag, Simon och Bianca åkte till åsen, där mötte vi upp Martin, Johan, Tim, och Gorran. I liljeholmen hoppade Danne, Tarkan, Linnea och Sandra på. Vi alla åkte in till kungsan och där var det galet drag. Vi tog oss in i mitten och dansade galet i flera timmar, så jävla kul asså! Helt crazy och när nause spelade då fuckade vi ur totalt, dansade som galningar och sjöng högt som fan. Folk runt omkring bara stog och kollade på oss.  Haha killarna tyckte att jag skulle se lite mer så dom tog mina ben och kastade upp mig i luften! Lite efter tio drog vi till donken och köpte dricka sen chillade vi i en trappa ett tag, efter det drog vi mot tuben, Viktor hade med sig högtalare så vi kopplade in johans iphone och körde på ashög musik. Sen drog vi hem. Älskar alla som var med igårkväll asså, helt amazing vilka sköna mäniskor.


Tim, Danne, Jag, Johan och Martin, bästa grabbarna asså! ♥


Tim och Martin


Jag, Tim och Johan haha!

Johan, Martin, Tim och Simon väntar på tuben

Yeah, bästa mäniskorna!


Tunnelbanefesten @ kungsan

Godmogon bloggen, vaknade vid ett idag och är fortfarande grymt trött. kvällen va AWESOME! Skitkul med dom bästa! Jag och Bianca åkte till Tc och köpte biljetter sen drog vi hem och fixade oss galet. Tog tuben in till stan och fick stå i kö ett tag. Dom hade fixat asballt nere i på perongen och dansgolven va asnice! Där inne träffade vi Danne, Johan, Simon, Simon, Tim, Linnea och Sandra. Vi dansade galet och hade skitkul, senare träffade vi Amanda och Jasse också. Klockan 01.00 var det slut och jag, Bianca, Tim och Johan fick skjuss hem. Hade tyvärr ingen kamera med mig så blir bara lite bilder från innan festen och senare kom kanske någon där innefrån om ung08 laddar upp dom.

 


inlägget skulle kommit upp igår kväll

Har varit och shoppat lite idag. fick med mig en magtröja, lösögonfransar och lösnaglar. Ska starxt fixa mig och senare möta upp tjejerna, sen taggar vi på fest. Pusspuss

Besöksrekord igår!

Godmorgon! Vaknade precia, fast känner mig bara halvt vaken, undrar verkligen hur jag ska komma upp till skolan på måndag. Jobbigt ! Inatt kom iallafall Eira hem från New York och det ska bli så kul att höra henne berätta om det. Jag vill också åka dit! Idag ska jag förmodligen träffa min käka B, vi åker kanske in till stan och svänger fröbi ung08 eller något. Inget besämmt ännu iallfall. Nej men nu blir det frulle, ciao! :)


Skriver för Biancas skull ;)

Haha Bianca har nu tjatat på mig att jag ska skriva så jahapp. Sitter iallfall i min blåa onepiece och kollar phines och ferb. skitmysigt! Tänkte slaggat med B ikväll men så blev det inte tyvärr, så jag passade på att städa mitt rum. Belv riktigt fräscht och skönt att hitta sakerna när skolan börjar på måndag. Är inte så jätte taggad på skolan men någon skrev på facebook att det bara är 72 dagar till höstlovet nu, höhö! Blev ett lite halvonödigt inlägg men bloggar mer imorgon! Natti natti lovers! Xoxo


Why should I care what they say, cause I’m the king of my own life.


Igår på ung08

Godmorgon! Tänkte berätta lite om gårdagen.

Jag skulle åka in till ung med Danne, Gorran, Johan och Viktor. Men så missade jag deras tunnelbana,  så då trodde jag att jag skulle åka själv. Men sen så hade dom gått av i åsen och så hoppade dom på min tunnelbana istället, hihi. Sen chillade vi på plattan ï typ en halvtimme, jag skulle vänta på Molly och dom gjorde mig sällskap. Det var kul, haha!

Sen kom Molly iallfall och då drog vi till ung, träffade då Linus, Danne och Johan från min skola och vi typ gick runt en stund tills dom skulle på träning, då letade vi efter dom andra men de var kaos för all täckning försvann så man kunde inte ringa eller smsa någon på hela ung! Men till slut hittade vi massa folk vi kände, så det var kul.

Klockan sex kollade jag och molly på en av filmerna jag vart med i, eftersom den hade förhandsvisning i umo-tältet. Träffade då också regisören och hon kännde igen mig dirket, så vi snackade lite om filmen kort. Senare drog jag och Molly hem och på tunnelbanan fick jag sällskap av Lovisa och Sofie!
Haha juste, skaffade även årets första stämpel igår efter att jag, molly och Danne bevisat att vi inte är blåsta x)


Jag, Danne, Johan och Gorran på plattan och väntar på Molly.

HAHA! Danne med mina solglasögon när vi försökte ta en bild med webben i apple-butiken.


Linus med mina solglasögon på ung xD Och halva johan.


HAHAHA, linus haffade en 10-åring som han såklart ville lyfta upp och bli fotad me. :)


Godmorgon!

Godmorgon! Sitter och äter en macka och dricker oboy, nice! Är sjukt trött, låg uppe alldeles för länge, hehe! Idag blir det iallfall ung igen. Men nu ska jag duscha och börja fixa mig. Puss


Smakprov, filmtrailer på svt's 15 som jag är med i

Hhihihiihi, idag när jag kom hem såg jag att jag hade fått ett mail. Riktigt roligt faktiskt, ni kanske minns att jag spelade in några brevfilmer med svt i våras. Nu är dom äntligen klara och i september släpps dom. Men redan nu har det kommit en trailer med olika scener från de olika filmerna. Check it out babes ;) !

Jag är med i början och strular med David, haha den andra filmen är ingen av mina scener med i trailern, så dom är det bara vänta på.


Första dagen på ung08

Tja på er! Har varit på ung08 idag med Bianca. Mötte henne i älvsjö och så tog vi pendeln. det var nice, vi träffade såklart massa folk också. Var nästan hela tiden med Gorran, Danne Johan och Viktor :) Vi och killarna hade även en rolig stund i kondomtältet med Sandra, Linnea, Julia och Lallis. Knassbollar mina vänner är asså! Men imorgon ska jag dit med Lovisa, det blir säkert super!  Haha btw, idag fick jag, Gorran och Bianca varsin lyckokaka, dom var skitäckliga men i dom stog små lappar ;)

Danne klättrar och Johan typ kollar på...


Gorran, Haha ;)


Johan som klättrar


Haha "Lyckokakan"


God natt


Vad vill ni att jag ska skriva mera om?


15 augusti

Fan vilket tråkigt väder det är ute. Har precis duschat, var ute och sprang lite och sen solade jag 20 min ;) blev faktiskt lite brun så de va nice! Imorgon blir det ung08, är fett taggad! Ska dit med B, så det kommer bli awesome! Love that girl!

Kvällsbloggning!

Tja, uppdaterar faktiskt direkt från sängen just nu! Ska sova, är grymt trött! Drog ner och solade lite förut, najjs! Men skriver mer imorgon, puss!

Äntligen är du min! <3

Köpte min nya höstjacka idah, så nöjd! Älskar den verkligen! :love: Fick även med mig dessa par bara svarta jenas hem.


Let your smile change the world - but don't let the world change your smile.


-

Hola guapos! Molly gick precis, vi har haft det super. Mötte henne i centrum när hon klev av tuben och så gick vi hem till mig. Vi typ snackade lite tills anton ringde mig, då träffade vi Anton, Hampus och Gabbe! Trevligt värre, vi typ chillade i parken! Sen kom också Linnea, Ida och typ Thea och efter ett tag drog vi hem och käkade pannkakor. Och nu sitter jag här, ska nog ta och sms lite nu sen får vi se vad som händer. Kyss

Jag och  Anton! :)

Gabbe och Hampus, haha!

Ful bild på mig men sötaste molly brevid!

HAHAHA "plaskdammen" xD


Godmorgon!

Har precis käkat frukost, ska hoppa in i duschen nu sen fixa lite smått innan Molly kommer. Puss på er så länge!


God natt!


Ung08, nästa vecka!

Nästa vecka är ung08, månag tycket att det bara är en fjortisfestival som är pinsam att gå på. Visst är det massvis med fjortisar där men samtigt är det ju det som är det roliga, en festival med bara ungdommar med olika stilar, olika åldrar, från olika områden.  Själv tycker jag att det ska bli skitkul att gå på ung iår igen, det är liksom som en återförening, man träffar så extremt många som man inte träffar till vardags. Gamla kompisar och folk man inte sett på hela sommaren. Man lär ju också känna massa nya människor, jag kommer aldrig glömma 2009. Så vad säger ni... Ska ni dit?

Ung08 Sommaren 2009


Prove it baby!

Hej på er! fick en fråga om jag inte kunde börja ge er lite modetips, vilket jag absolut kan försöka göra! Men inte ikväll, haha! Imorgon ska Molly hem till mig, vi har inte planerat något spec att göra ännu men det lär bli kul ;) Föresten har ni märkt hur kalt det är ute? Man kan ju knappt gå i linne utan att frysa, speciellt nu på kvällen. Det ät ju bara början på augusti och då ska det väl var riktig sommarväme ute, eller?


It is time to make-up a perfect smile

Sho alla sötisar! Kan inte fatta att skolan börjar om 11 dagar. Tråkigt men samtidigt lite kul, känns konstigt att vi blir äldst på skolan nu och det är liksom sissta året. Hoppas på att året blir grymt.  För tillfället sitter jag i soffan och smsar. Har även kollat lite gossip girl. Beroendeframkallande serie, jag varnar er!

Btw, jag tror jag kanske hittat min nya höstjackaidag. Skitsnygg!
Love ya!


Gina tricot 149:-

Kolla vilka mysiga tröjor som kommit in på Gina. Skitsnyggt med jeans i höst ju! ;)


Filmkväll med david.

Kvällen igår spenderades hos min pojkvän David, vi kolla på film  och så  :) mysigt! Filmen hette typ "the bounty hunter"  och den var helt ok. Imorse tog jag en lång sovmorgon vilken var extramt skönt. Vädret gör mig deprimerad, det är början av augusti och ute regnar och åskar det, annars är det molnigt och kallt. Blää, nästa vecka är iallfall ung08 och hoppas att vädret är bättre då!


"It's all about taking chances"


Gossip girl

Godmorgon! Sitter och käkar frulle och kollar gossip girl. Snacka om att jag blivit besatt av det, kollar alla avsnitt online på datan, är fortfarande bara på säsong 1 men är helt kär. :love:
Gillar ni också Gossip Girl?


Sitter och pratar med några personer på facebook. Det är otroligt att få se vilka som verkligen bryr sig om en, vissa jag inte hade trott skickar gulliga medelanden. Det är även många som öppnar sig och berättar saker om sig själva jag aldrig själv kunnat tro. Förlorade föräldrar verkar vara extremt mycket vanligare än vad jag kunnat ana. Sorgligt, men det är stöttande att veta att vi är flera. Ute är det fortfarande mörkt och tråkigt så funderar på att krypa upp i soffan och kolla film istället.


Tävling hos Saga Husberg!

Jag är med i en tävling hos Saga Husberg där man kan vinna iphone skal. Har du också iphone? Var då med i tävling du också. Annars kan ni ju klicka på länken och passa på att läsa hennes blogg, den är faktiskt riktigt bra!
Klicka på bilden!


xoxo Gossip girl

Tråkig dag eller rättare sagt tråkigt väder. Det bara öser ner. Har ju regnat hela förmiddagen nu. Funderar på att lägga mig i sängen och kolla Gosip girl eller kanske borde städa mitt rum, hehe kaos! För tillfället sitter jag iallfall och läser lite bloggar, har även letat runt efter en ny skinnjacka. Vill ha en ny till hösten, men hittar inget just nu. Ni får gärna tipsa om ni har sett någon snygg


God natt, hörs imorgon!


Smaskigt värre!

Har precis varit och köpt kanelbullar och saft. Nu ska jag ta en fika med mamma på ballkongen :)


Don't stop baby!


Ni har börjat bli riktigt bra på att kommentera måste jag faktikst erkänna ;) så fortsätt så nu!


Te amo.

Ni får se mitt facebookinlägg. Det får räcka för idag, jag orkar inte just nu. Ska sätta mig i soffan och bara tänka och kolla på en film istället.


Svar angående den röda toppen

Den röda toppen är en klädning och den är köpt på cubus för ca 2 år sedan. Tack för komentren J. :)


Ni måste hjälpa mig!

Funderar på att byta till myshowroom, vilket skulle innebära en ny blogg med ny fräcsh designe och massa nya inlägg? Vad tycker ni ska jag stanna på blogg.se eller byta till myshowroom? Har haft denna blogg sedan 2009 så lite konstigt skulle det kännas men kanske nice ändå? :)


And I need you now.


God kväll på er! Idag har jag fixat massor inför imorgon. Imorgon blir en svår dag, en tung och jobbig dag, men tar inte upp det på bloggen just nu. Har iallfall fixat kläder och sånt idag. Nu sitter jag och kollar på tv men funderar på att lägga mig i sängen och smsa istället. aja vi får väl se hur det blir. puss


Sminkborttagnings tips!

Ska tvätta bort sminket nu och sedan sova, godnatt ♥  När jag tvättar bort min mascara använder jag denna, rekomenderar den starkt, allt försvinner superenkelt och det tar bara någon minut. puss!


Shaaaa på er!

Oj haha blev ju verkligen bra uppdatering idag! Men nu är jag iallafall hemma från landet :) I brevlådan låg nya vecko revyn och väntade så det blev min kväll. Har läst igenom hela nummret, det var väl ungefär det jag orkar ikväll. Ska kolla lite på tv och sen gå och sova. Lovee yaa


Dumma mig, fler inlägg imorgon!

Hej sötisar! Är fortfarande på landet och idag har det varit supervarmt men nu på kvällen börjar det bli rätt kallt. Blää har typ inga varma kläder med mig, haha! Hittade två fästingar på mig idag, fyfan vad jag hatar sånna där kryp. Eller rättare sagt så hatar jag ALLA kryp! Statestiken har höjts massvis nu  på några dagar och börjat strömma in mer kommentarer har jag märkt. Det är bara fy på mig som uppdaterat så dåligt under dagen. Men ska skärpa mig! Puzzen ;)


Godmorgon!

Godmorgon! Åh vad härligt det är att käka frukost ute i solen. Har precis ätit klart och ska nu byta om till bikini, sen blir det soooola flera timmar.  :)

Jag borde ju satsa på att bli komiker!


21 dagar kvar på sommarlovet

Tja snyggisar! Sitter på landet och kollar facebook hihi. Imorse var det supervarmt här så låg och solade då men nu börjar det bli lite kallare :( hoppas iallfall att solen kommer tillbaka ikväll. Ska straxt fixa till mig och sen ska vi åka och köpa ett pool-skydd till min lilla pool... haha ja den e ju inte speciellt stor men vill inte ha massa smuts i den ;)


RSS 2.0