Stureplan bitches!

Hellu allihopa. Va med Eira idag vi chillade på konstgräset med massa andra. Sen åkte jag hem och fixade mig sen mötte jag Niklas i frunken, tog tuben in till Stureplan och mötta Bianca och Emma. Vi gick på förhandsvisning av Bröderna Karlsson. Riktigt jävla bra film asså! Ni borde se den när den kommer ut på bio ;)
Blev många roliga stunder såklart. Roligast var när tjejen med gästlistan säger att Biancas biljetter är för föreställningen igår men det ändå var lungt för oss att komma in. Då var vi inte säkra på vilen film vi skulle se längre, så vi bah frågade en snubbe: Vilken film äre vi ska se? Men det var Bröderna Karlsson och den va fabules!

Vi e fucking underbara:
Bia: -Gabby, hahah du skulle verkligen inte passa med ****** även fast **** sa det.
Gabby- Nejdå inte intreserad, fast varför?
Bia- Han e liksom fett efter, han visste inte ens att det är Pride-vecka nu. x)
Gabby- Vah? Är det Pride-vecka den här veckan? :P
Alla- Hahahahhahahahah

Bilder från webb camen just nu.
 

Shoooopping :)

Tjenare allihopa!
Det blev ingen Eira idag :/ men jag åkte och shoppade. Lägger in bilder senare. i skärholmen träffade jag Simon O  också men toppen jag skulle köpa där va slut i xs. Så jag åkte till Farsta istället och det fanns en kvar. Så den köpte jag plus massa annat såklart, ni känner väl mej. Eftersom vi fått vårt Sommartränings schema nu så var jag ute och sprang i 1 timme. Och klev precis ur duschen. Sköntskönt.
Imorrn ska jag träffa Bianca och Niklas vi ska typ på en förhandsvisning av någon film som Bianca hade fått biljetter till. Najjsigt värre!
PussPuss//Gabby

 


NU är du en riktig fjortis!! x)




26.07.2010

Chacha bloggisch!
Har varit med Eira idag, vi chillade och åkte till konatgräset. Sen åkte vi hem till Niklas och vi åkte tillbaka till konstgräset. Imogon ska jag nog också vara med Eira. 


Arlanda!

Sitter på arlanda med Eira just nu. Vi sitter och skypar. Men ha ett bra liv. PussPuss! Bloggar mer imorrn :) <3


Good morning!

God morgon alla söta läsare!
Jag vaknade för typ en timme sen och gick upp och åt frukost. Ska snart börja städa mitt rum, så att Eira kan komma in i det senare. Hon kanske inte vill tillbringa natten bland skräp och kläder. Haha men iallfall hon kommer hem runt 19 från Kalmar och då åker hon till mig. Så får vi se vad vi hittar på.

Nyvaken.Tog bilden för 2 min sen. Osminkad och ruffsigt hår.


Hiss elr diss?



Underkläder: Jag bara älskar att shoppa underkläder. Jag har 1000 tals olika bhar med matchande trosor. Jag älskar dem i alla färger och former.
      
Kärlek: Det är väl det finnaste som finns. Så underbart och pirrigt. Lovelovelove. Och det bästa är att man kan inte göra något åt saken. E man kär så e man. Man kan inte alltid bestämma vem man ska tycka om.
   

Body Butter: Det är så skönt och smörja in sig med en fruktig Bodybutter efter en dusch. 

Klackskor: Vissa tycker att man är för ung för att gå i klackskor när man är 14. Men på en fest tycker jag det är helt ok att gå i ett par lite högre klackar. Och till vardags använder jag gärna ett par skor med en liten klack. Man känner sig både längre och skor är en viktig accessoar enligt mig.

     



Folk som klagar på andra: Jag tål verkligen inte människor som ska klaga på andra eller bar störa sig på andra. Om t.ex om man lägger ut en bild och direkt ska någon hålla på och kommentera negetiva saker. Om man inte har något vettigt att säga så håll bara käften. Det är endå inte deras liv. Så folk osm håller på så borde bara sluta hacka på andra och kolla upp sitt egna liv istället.

Drag av ansiktsmasker: har ni prövat aniktsmaskerna som liksom torkar in i huden och blir som en gelehinna som man sedan ska dra av? Jag tycker dem är så jobbiga, dem fastar alltid i ögonbrynen och usch. Jag föredrar verkligen dem som är som kräm.


Haremsbyxor: Sorry, men jag tycker det är så himmla fult. Det kanske finns undantag men jag skulle aldrig själv kunna gå ut i det. Jag tycker inte det passar på tjejer i min ålder iallfall. Vad tycker ni?



Avsked: Ett avsked till någon man endå ska träffa snart igen räknas inte. Nu menar jag riktigt jobbiga avsked till någon man tycker om. Kanske att man vet att man inte kommer kunna träffa personen för ens om ett år eller mer. Det är riktigt jobbigt, det svider inombords och tårarna faller.

 

Saknad

Åh just nu är det väldigt många personer som jag saknar. Det är så himmla jobbigt, för vissa är nära men endå inte så nära och andra är på jättelångt avstånd. En person jag saknar väldigt mycket är Millan. Vi har inte träffats på flera flera veckor.

Kom hem, jag saknar dig.


Myspys ikväll


Glooooooben e gröön!

Åkte till högdalen och träffade Bianca. Vi gick ut med hennes hund Kippie sen åkte vi itll globen och flummade runt. Sen åkte vi tillbaka till högdalen. Här kommer lite bilder: klicka på dem


Samanfattning av veckan.

Måndag: Träffade Eira i frunken. Vi chillade sen på kvällen så skulle vi träffa några. Hihi, vad vi gjorde beöhver vi inte ta upp. Men vi stannde från 18 till 03.00 på natten. Det va sjukt mysigt....



Tisdag: Efter en underbar natt vaknade vi runt 13. Sen drog vi in till grönan och hängde där ett tag. Sen tog vi tuben till åsen och sen åkte vi hem.
 

Onsdag: Slappade hela dagen sen träffade Eira och kollade Eclips. Den va grymm :P <3


Torsdag: Åkte till salongen och fixade ögonbrynen och sen klippte jag mej och shoppade lite :) <3
  

Hhahahhah

Kolla den brasilanska bebisen som dansar samba. Han e grym :D <3


Nu ska jag storstäda mitt rum!




Om östersund

hej allihopa. Nu på kommaren är ju inte uppdateringen på topp men aja så får det vara. förra veckan va jag på landet och solade och badade. Igår gjorde jag typ ingeting och idag var planerna att åka till stan med eira och Elin men eftersom dem åkte in redan vid 10.30 så orkade jag inte hänka. *Haha Lat*

Här kommer en sammanfattning om östersund; Matcherna gick sådär men vi körde på rätt bra ändå. Norskorna spelar inte direkt schysst spel. Men vi hade jävligt kul, vi träffade massa brasilanare ;) och blev jättebra kompisar med 16-åriga guatemalakillar. Jag och eira blev typ bästa vän med en kille som hette manuel.
Men discot var nog det bästa på hela cupen, men det går vi inte in på för det som hände i Östersund stannar i östersund.


Jag och Eira grät på tåget hem för vi saknade våra brassar och guatemalare. (Nördar, jag vet hihi)


Jojo och jag <333

Jag och Alejandro :)


Eira <3 Broniño hihihihi och Jag & Coca


Gabby, Eira och MANUEL :D <3

Boys.boys,boys

Jag och Joe :D


Innan discot.
(Jag har vit skjo på mej)


På väg hem så klev anna bergendahl och Jimmy jansson på tåget:

Hahah  jag och Jimmy


FLER BILDER FINNS PÅ MIN FACEBOOK


Världsmästare

YEEEEES, hejjade på dem redan från början och så vinner dem allt. Så jääävla underbart. Världens värdigaste vinnare någonsin. ÄLSKAR SPANIEN <3333333

[foto de la noticia]

Saknar östersund redan

Hellu bitches! Nu är jag hemma från östersund, har haft det sååå bäääst man kan ha det. Bilder och sånt kommer senare men kan bah säga att det har vart underbart.


Älskar oss tjejer.

Östersuuuuund!

Nu taggar laget äntligen till östersund, vi kommer ha det bäst. Nås på luren, har du inte nummret så synd för dej. PussPuss vi kommer ha det underbarast.

Hahha inte finaste bilden men kolla kepsen. Hihi Puss



Slaggar hos Millan

Ska snart åka till Huddinge. Slaggar hos millan ikväll, vi kommer säkert träffa några  och sen hyra film. Aja PussPuss.


Dagens facelook :d

Vem tycker ni bar den bäst?

Jag tycker lätt att det va Shakira, hon hade snyggaast skor till.

God morgon!

God morgon alla söta, vad är era planer för dagen? Själv så vet jag inte riktigt ännu. Men sov till 12 så är iallfall riktigt utvilad :) På måndag taggar ju laget till östersund och det kommer bli jääävligt kul så borde kanske börja packa lite men aja. Pusspuss.

                                            

RSS 2.0