Gamla fb-chatten? Hjälp, tack?

Nu ska jag kolla på film och sedan förmodligen sova. Juste, imorgon ska jag försöka fixa tillbaka gamla facebook-chatten. Är det någon som vet hur man gör? Skriv då gärna en kommentar hur. Personen får en länkning ;)

@ landet

Sho alla katter! Hoppas ni har det bra, själv har jag det toppen. Ligger på studsmattan, lyssnar på musik och njuter av kvällssolen. Awesome juu! Kollade precis vädret för imorgon och det ska bli riktigt nice, vi snackade om att kanske grilla :love: Hoppas det, älskar grillat plus att det är så mysigt :)

24 februari 2011

Fick precis en kommentar från " Alice" om varför jag och min pojkvän gjort slut? Haha det är inte så, det vart bara ett missförstånd... vi är tillsammans igen, klarade oss inte ens 10 minuter ifrån varanda. Puss  David, jag älskar dig!


★Coconut tree★


Everyone deserves happiness

Ändrade om utseendet helt på bloggen, vad tycker ni? Jag hade iallfall tröttnat på det förra så det var dags för något nytt. Nu ska jag straxt packa för sedan sticker jag till landet några dagar. Ska försöka blogga från mobilen men vi får se hur det går, hehe! Ska duscha nu, puss


Hoffmaestro!

När jag och Molly var på allsången förra veckan hörde jag för första gången bandet Hoffmaestro spela. Först tyckte jag bara dom var helt ok, men har nu börjat lyssna på dom lite smått och måste faktiskt erkänna att dom e riktigt bra ju!


Frida-tidnigen

Var precis och köpte frida-tidningen, ska lägga mig på ballkongen och läsa den nu, puss!


Är med i veckans blogg!

Är med i och tävlar om "Veckans blogg" hos snygga Sarah Tjulander Ni har väl läst hennes blogg? I bloggen skriver hon  om allt möjligt och bloggen är även full med tips! Checka in den direkt! :)

löööööv you!

Yeeah, igår kom äntligen sötaste Lallis hem. Har saknat henne massor!!


Glass i stora lass

Kom precis på en sak, den här sommaren har jag typ inget käkat en enda jäkla glass? Jo åt typ en i turkiet och en dagen innan skolavslutningen men annars så har jag inte ätit nån. Helt sjukt, det är sommar och då ska man ju äta massa glass. Aja får ta och köpa mig en glass idag ;)


Godmorgon!

Gormorgon! Vaknade för en liten stund sen. Skönt! nej jag har inte färgat håret som någon frågade. Nu ska jag käka frukost, skriver senare!


För världen är du bara någon, men för någon är du hela världen


myyys-kväll!

Åh ikväll har jag laddat upp för en riktig mys-kväll. Ska kolla på lite filmer och äta gott. Mysigt som bara den! :)


Ska ut nu, ciao!

Hej sötnosar! Har precis fixat mig, kör på vita shots, svart linne och vit kofta idag ;) Ska ut en stund nu, haha bjuder på webbcam bild på mig och min lilla bebis!


Saaaaknar turkiet...

Tittade precis på bilderna från Turkiet, buhu saknar som fan!




Shopping ♥

Godkväll på er! Haha, idag har jag fixat lite på mitt rum och solat på ballkongen. Har även varit jätteförskyld :( men det verkar nästan vara borta nu! På eftermiddagen åkte jag till Farsta, fick med två lite smått och gott. Lägger upp lite bilder på sakerna jag köpte idag, slänger även in bilder på köpen från i måndags:



+ ett par tights och en svart volang tubtopp!





no todo lo que brilla es oro


Tänkte bara säga godnatt! Vi hörs imorgon! :)


Allsång på skansen med Molly

tjaa! Kom precis hem. Träffade Molly utanför skansen vid 18, vi skulle kolla allsång på skansen. Fick platser ganska långt fram men plötsligen hamnade en megastor brud framför oss som hoppade och skrek som en galning och då menar jag galning! Folk bakom oss bah: Kolla på henne, värsta särbarnet! Iallfall så hoppade hon söder våra tår men vad gör det när Eric springer runt på scenen! Åh så sööt han e :love:
 



Svar på kommentar!

Anonym om Exfo brusher!:
har letat efter en sån där, men har inte hittat!.. Var köpte du din?
ps. älskar din blogg! :)

Svar: Köpte den på city gross haha och tror dom finns på Ica kvantum :) Vad kul att du gillar min blogg!


frukost!

Mumms, sitter och äter frukost! Käkar en stor macka med ost och paprika samt dricker helt nypressad apelsinjuice! Supergott! :)


Fuck.


Inlägget blev lite försenat!

Hej allihopa! Tror att jag börjar bli förskyld, asså blää jag vill inte. Men nyser 24/7 så... aja idag har jag iallfall varit i skärholmen med mamma. Fick med mig två toppar, en bh och tre mobilskal. Lägger upp bilder senare, nu ska jag skölja lite frukt. Köpte med massa hallon och jordgubbar hem. Och klockan åtta börjar Love bites sen Real housewives of Beverly hills! Najjsnajjs! pussN


Att förlåta någon är som att ge den tillstånd att såra dig igen.


Hej sötisar :) Nu är jag hemma igen från landet. Det var faktiskt riktigt skönt att åka iväg, tog tillochmed en liten tupplur utomhus på studsmattan idag, skitmysigt! Ska kolla på film nu, kyssar!


complicated


People change. Memories don't.

Godmorgon! Har prcis käkat frukost! Ligger nu på sängen och smsar lite! Åker kanske till landet idag om det blir fint väder annars har jag inga planer!


Mys-dag med Eira

Har varit med Eira idag. Riktigt mysigt att träffa henne, hade massor att snacka om. Vi har typ snackat cirkus hela dagen och sen käkade vi lite kladdkaka på ballkongen, mys yeah! Love you girl!


Hahaha!

sitter och kollar på tv, byter kanal till 2:an helt random. Ser då att Pelle står som nyhetsankare på aktuellt. Hade jättekul med honom under min prao på svt, men då jobbade han bara som programledare på lilla aktuellt. åh herregud vad jag saknar den veckan nu!! Bjuder på en halvsnygg bild på mig och pelle, tagen direkt efter en direkt sändning!


Exfo brusher!


Köpte den här igår, har bara hunnit använda den två gånger men kan säga att jag gillar den. Den har väl inte gjort några underverk ännu men är dock väldigt skön. Blir lite som en ansiktsmassage samtidigt som man rengör ansiktet.

-


...

It’s a game, that she plays
She can win with her eyes closed, It’s insane how she tames. She can turn you to an animal


Landet hela dagen

Har varit på landet hela dagen. Kom precis hem, blää har säkert massa äckliga kryp på mig!! Måste hoppa in i duschen straxt. Hoppas iallfall att jag fick lite färg av att springa runt i solen hela dagen. Påväg hem stannade vi och käkade på donken och damn va gott det var ;)


tidningar

Godmorgon bloggen! Sitter och käkar frukost, mumms! Nu kom precis nya veckorevyn i brevlådan och igår kom solo. Nu har massor att läsa, när jag ska ligga och sola. pusspuss


Röda naglar

Målade precis naglarna. Blev inte så nöjd med färgen imorse så målade precis om dom. Finns det något snyggare än röda naglar liksom. Yeah assnyggt!


I can´t take my eyes of you.


Snyggaste skalen i världen!


  
Åh herregud vilka snygga skal jag hittade! Geeee mig alla tack!


Say Jambo- Mohombi


Åh grymt bra låt!


Do it all again

Godmorgon! Har precis käkat frukost, mumms! Igår kollade jag och David på Harry Potter hela dagen, hihi mysigt! Har verkligen börjat gilla dom filmerna nu. me nu ska jag iallfall måla naglarna. pusspuss!

Igårkväll

Haha igår kväll åkte jag och David och träffade Rappe, Martin, Luka, Amanda,Rasmus,Gorran och Tim. Vi typ chillade på ett dais, lite random sådär? Lite senare kom också Jasse,Jannica,Tarkan och Issa. Det var kul att träffa alla eftersom jag inte hade sett dom på ett tag. Iallafall så åkte jag och David hem sen och kollade på Harry Potter, första filmen asså fast vi orkade typ inte kolla mer efter 20 minuter så får väl se klart den idag då. Puss!

Milkshake!

Chacha! David vägrar gå upp ur sängen, han har sovit tills nu men e fortfarande trött? Haha! Igår fixade jag godaste milkshaksen till oss! Kolla bara hur goda dom ser ut:

Life as we know it!

Kollade precis på en supergullig film, Life as we know it! Rekomenderar den starkt ifall ni vill se något roligt och kärleksfullt!


Rip pappa 6 juli 2011

En sekund blir till år och regnet det slår
mot fönstret som hjärtat för dig
Vi fick en minut sen tog tiden slut
Jag hann aldrig säga
Jag saknar dig och jag lovar
Du finns här, inom mig

Långt bort härifrån
Dit jag inte kan nå
Går dina dagar förbi
Men månen ger ljus i en natt utan slut
Försöker att säga
Jag vet, att det kommer en dag, en plats och en tid...


Min nya bebis 14 juli 2011 :)

Hej! Jag verkligen älskar min iphone! Bara så att ni vet, hihi! Idag har jag köpt ett rosa skal till den, skisnyggt! Om en stund ska jag träffa David, puss!


Happyface!

Åhhh! Fick precis sms från posten. Min iphone har kommit, ska åka oc hämta den nu! Bloggar senare!
Juste det blev den vita, kände att alla har ju verkligen den svarta så varför inte köra på den andra då! Snart håller jag denna snygging i min hand, yeah!


Don't forget that!

Ser att statestiken börjat öka lite varje dag. Gillagillagilla! Men en sak, ni glömmer ju att kommentera! Ni får gärna lämna en kommentar om något ni vill att jag ska skriva om eller någon fråga. Kom ihåg, mera kommentarer = bättre uppdatering från min sida ;)

En bild från igår, världens bästa Molly!


♥ Mini-Shopping ♥

Hej sötsar! Har varit i stan idag med Molly. Vi typ kollade runt lite och snackade om allt! Hittade även ett par peace-örhängen på rean. Efter en stund blev vi hungriga och då satte vi oss på donken och käkade pommes. hihi mumms! :)
Köpte det här linnet häromdageni skärholmen, sjukt jäkla snyggt!

Onsdag!

Chacha! Sovit gott? Det har iallfall jag gjort. Jag får damp på vädret för vet inte om det är läge för tights eller shorts. Idag ska jag iallfall till stan med söta Molly. Vi ska väl fika någonstan och kolla runt lite. Har inte träffat henne på skitlänge så det blir nog kul. Bloggar mera sen. Kyss

Sötnosen Molly


Dresscode 12 Juli


Svart kofta- Hm, Vit t-shirt- Hm, Shorts- Gina tricot, Halsband- New Yorker
och Väskan är ifrån Lindex


Just nu:

Gurka med dipp och morden i midsumer! Bästa!


Love love love!


Shake that!

Hej sötnosar! Gud vilken soppig uppdatering det har varit här då. Haha iförrigår kom David iallfall hem och överraskande knackade han plötsligt på dörren och stanna över natten. Var även med honom igår. Idag vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag just nu sitter på mammas jobb. Vaknade imorse och kunde inte somna om så valde att åka med henne in. Ska förmodligen shoppa lite senare så då passar det att jag redan är i stan juu!


Black or white iphone 4?

Ska få en iphone 4 av bästa mamma. Men vet inte vilken färg  jag vill ha? Vad tycker ni?


Och glöm inte titta mig i ögonen!

Åh vilken mysig sommardag! När Bianca äntligen vaknat satte vi på Linas kvällsbok, najjs film de e asso! Efter filmen drog vi ut i sommarvädret. Jag och bianca delade på en pizza och satte oss i parken. Där satt vi flera timmar och snackade och solade.


Shopping a lá Turkiet


2 paket lösögonfransar, leopardlösnaglar, ögonbrynspenna, 3 pack Mascara (köpta på planet)

4 skitsnygga shorts

2 piercingar (kors och en med swarovski kristaller), Halsband, random brosch och swarovski örhängen.

Snygga trosor från femvåningsbutiken

Chanel-plånbok

Converse och björn borg 

Världens snyggaste playboy trosor

3 parfymer! Luktar som orginalen så helt klart värt pengarna!

Luis Vuitton

Två galet snygga ringar

Björn borg t-shirt, Turkiet linne och  Björnborg mjukisbyxor

Vattenpipa och kol. Fick även med folie

Världens tuffaste tändare

Puma väska, två kläningar och en lacoste tröja.

Och såklart min älskade onepiece!
Köpte även lite mer småsaker och bhar men orkar inte ta bilder på allt.


Bianca, världens finaste tjej!

Godmorgon lovers! Gårdagen blev super lyckat! Var med Bianca hela kvällen, vi drog till en park och rökte vattenpipa. Efter en stund kom också Johan och Danne. Haha fest asså Sen när Bianca och jag kom hem kollade vi på film och låg och snackade en stund. Just nu sover sötnosen medans jag sitter uppe och bloggar, riktig sömntuta den där bianca. Haha
Här kommer lite bilder från igår:





6 Juli 2011

Alla frågar hur jag mår? Hur ska jag veta det. Jag har fortfarande inte fått in det i huvudet. Vadå finns inte, vad beyder det liksom? Klart du finns, men bara inte här? Kommer jag aldrig mer se dig? Är det verkligen sant? Du kommer iallfall alltid finns inom oss alla, det vet jag. Vi kommer inte glömma en person som dig.

Älskar livet!

Åh gud vad härligt. Det är nämnligen 47 grader på balkongen, helt sjukt varmt! I brevlådan kom precis nya vecko revyn OCH nya Frida. Ligger nu i bikini och schteker på balkongen samtidigt som jag läser tidningar och käkar jordgubbar! looove it bejjbs!


Sooooligt ute!

Hej sötnosar! Sitter hemma men världens mensvärk, buhu! Ska lägga mig på balkongen och sola straxt och sen ta en promenad. Ha det bra, puss!

Last friday night

Hej alla sötnosar! Håller på och städar mitt rum men tog en lite paus för lunch, eller ja flingor blev det. Orkar inte laga något...  Har inga speciella planer för ikväll, så återkommer väl senare med det. :)

Svara gärna sötisar

Klockan är bara elva, men jag är fortfarande inte utvilad från resan. Ska straxt lägga mig i sängen och smsa lite. Imorgon kommer bilder på allt jag köpt, är sjukt nöjd med inköpen. Juste, jag funderar på att göra lite ljusa slingor i mitt hår. Vad tror ni, skulle jag passa i typ den här färgen? Fast kanske inte riktigt lika ljust?


Sötnosen!


Äntligen blev det bestämmt. Nu i veckan ska jag träffa min underbara bebis Molly. Så sjukt söt och härlig brud. Var nästan ett år sen vi sågs!


Bildbomb från bästa Turkiet ♥


Lycklig-chey i poolen

Kvällsbild vid poolen

Jag och Deniz :)

Yeah, snygging på kvällen


Haha en kamel vi såg när vi kollade ut från ballkongen

Nyinköpt onepice på hotelrummet

En av poolerna

Haha snyggbild från marknaden i Alanya

Förrätt på resturangen i Hamnen

Jag och våran härliga hotellpersonal

Bild från stranden ;)

En kvällsoutfit

"Chokladvattenfallet"


Turkiet

På midsommardagen någon gång på kvällen  tog vi planet från arlanda till Antalya. När vi fått bagaget tog vi bussen som skulle köra oss till hotellet. Bussresan tog 2 timmar till Alanya och klockan var runt halv tre på natten när vi kom fram till hotellet. Vi somnade vi på direkten.

Morgonen därpå tittar vi ut från ballkongen och upptäcker att vi har världens bästa utsikt. Vi såg hela hotellområdet + hela stranden. Vi skyndade oss ner och käkade frukost. Hela dagarna spenderades sedan på stranden eller vid poolen. Hotellområdet var extremt stort och hade 3 stora pooler. På området fanns även Haman (Turkist spa), juvelbutik och en frisersalong. 


På måndagen var det marknad i Oba och det tog typ 4 minuter för oss att gå dit. Där shoppade jag massor, speciellt en vattenpipa med tobak och allt. På tisdag var det sedan marknad i Alanya och då fick vi pröva att åka Dolmus bussarna. Haha små bussar som körde som galningar med dörrarna öppna. Man bara klev av när man hade lust. Helt crazy! 

En kväll åkte vi in till Alanya (vi bodde ca: 8 minuter utanför) där åt vi på en riktigt fin resturang vid hamnen och till efterrätt beställde vi in "Chokladvattenfall" Det var som en kladdkaka men när man delade den så forsade det ut varm flytande choklad. 

I alanya hittade jag även en underkläderaffär som var på 5 våningar. Hur stor som helst och bakom mig gick hela tiden en anställd som bärde mina saker och hittade rätt storlek på kläderna jag pekade på. Helt underbart var det! Köpte en storkasse full med snygga underkläder! 

Nu ska jag fixa ihop värsta bildbomben till er och senare kommer bilder på all shopping! ;)


Hemma från Turkiet!

Då var man hemma nu, efter en underbar vecka i Turkiet. Vid halvfyra-tiden landade vi och tog direkt en taxi hem. Har sovit halva dagen idag och käkade precis lite pizza... Ikväll blir det sova tidigt och sedan imorgon ska jag fixa allt. Då kommer även massa bilder upp och bilder på allt jag shoppat. (blev rätt mycket) hihi! Puss så länge!


RSS 2.0