Söndag

Godmorgon eller God eftermiddag. Ska straxt fixa klart mig och sedan möta Rasmus för att ta en fika på waynes. Tänkte använt min pälsväst till skinnjackan idag men självklart ska de börja regna så den får nog stanna hemma. Puss

Samsung slår inte iphone

 
God kväll på er. Lite smårörig kväll men ska nog ändå somna med ett leende på läpparna. Imorgon är det 30:de och inte mycket kvar till nyår, sjukt ju. I eftermiddags åkte jag till Huddinge där jag mötte Kling och fick en mobil som jag ska låna tillsvidare, wiho instagram och  KIK iallafall. Nej men det här var ett onödigt inlägg, natti.

Zommbiekväll med Rasmus

Hej på er jag tappade min mobil påväg hem från Karin i Torsdags. Jag och vendela skulle ta en taxi hem till henne och iphonen måste glidit ur fickan vilket sababde mitt liv. igår eftermiddag åkte jag till Rasmus för att bli på bättre humör, vilket jag såklart också blev. Vi lekte zombiesar med lilla Olivia och kollade på zommbiefilm hela kvällen, mysigt. Mådde lite dåligt inatt men blev omhändertagen av honom så nu ärm allt bra igen. Kände mig dock lite skakig och trött imorse så skippade jobbet och åkte hem för att vila.

Yoloswag-häng med mina yoloswag kompisar

On le buss påväg till Karin för att chilla med henne, Anastasia,Vendela, Armik och John. Hoppas på en rolig kväll! Adios!


2012

Det är exakt 5 dagar kvar på detta år. Sen har vi klarat oss igenom 365 dagar till i livet. Ska jag vara helt ärlig så måste jag nog säga att det varit det bästa året i mitt liv hitils trots många dippar neråt. Jag har på något sätt försökt att leva för varenda minut, att se det bra i det dåliga och att bara fortsätta kämpa när allting kännts svart. I somras gick vi all in och bara slutade tänka, jag och min bästa vän, hon som jag delar exakt allting med, hon som jag började umgås med i Februari 2012. Det här året har sammafört mig med så otroligt mycket människor. Både Ida och Emil blev  några utav mina närmaste vänner, mina boråsare som jag träffade på Mallorca och sist men inte minst Vendela, Anastasia och Karin. Jag var beredd på att träffa nya människor men att gymnasiet skulle samanföra mig med Vendela det hade jag nog aldrig trott. Vi hade redan en uppfattning om varandra som tillslut visade sig vara helt fel. Att balen och skolavslutningen skulle bli två dagar/kvällar som jag kommer bära med mig som glädje resten av livet var inte heller någonting jag väntat mig. Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle  kära ner mig i en kille som bor 25 mil ifrån mig, i en annan stad. Inte heller att jag skulle komma in på mitt första hansval på gymnasiet och trivas som handen i handsken. De här fem sista dagarna ska bli bra dagar och nyårsafton likaså. Sen börjar vi om med ett nytt år och nya upptäckter. 2013 Here we come.

Pink Babe

Fick ett skal till min bebis från mamma, va tycks? Svansen går att ta loss som tur är men tycker den är lite små charmig.
PINK PINK PINK

New In

 
+ Bh-spännet som ni kan få se när jag visar upp nyårsoutfiten tydligare...

Mellandagsrean

Gick upp väldigt tidigt imorse för att vara på gymmet när de öppnade... Var inte bara jag som tänkt så. Lite lätt fullt, kan man säga. Efter träningen så mötte jag mamma och så åkte vi till skäris där vi mötte Lalash och hennes mamma. Kollade runt massor på mellandagsrean som var helt kaosad ville inte var speciellt oväntat! Fick iallafall med mig lite saker hem som jag tänkte fota och lägga upp straxt. Fixade även en specialgrej till bh:n jag ska ha under min nyårsklänning.


Påväg från razmuz

Väntar på bussen påväg hem från Rasmus nu, haha har haft en riktigt rolig eftermiddag med den knasbollen. Iallafall så är de ruskigt kallt utomhus och bussen kommer om 4 min haha några fjortisar pratar öppet om sitt sexliv här bredvid, jättekul att höra... Eller inte. Ska iallafall mysa hemma med mammsen ikväll. Hoppas de inte blir mer julbord till middag för börjar verkligen tröttna på de.

Bjuder på en ful bild på oss, vi kan helt enkelt inte vara seriösa på bild.


Julklappar 2012

Sport-bh och träningslinne + en grym insperationsbok utav Sofi Fahrman & Julia Fors
Pälskrage, Hollister jeans, stickad tröja och rosa volangblus från Saint Tropez
Pälsväst från Hollies, helt kär i den.
Underkläder
Guldrosé-färgad klocka
Victoria´s Secret parfym, Head produkter och en champange flaska med shower gel.
Småsaker: Choklad, fickplunta, doftgrej och ansiktsmasker.
Skitsnygg vinterjacka
Fårfäll till fotöljen i mitt rum.

Julafton

Tänkte lägga upp mina julklappar från mamma och mormor lite senare men just nu tittar jag på "Ryktet går". Julafton måste vara den dagen som det är någonting kul på tv:n exakt hela tiden. Kollade precis upp öppetiderna för gymmet och insåg att de är stängt imorgon! Faaaaan också, jag som ville träna bort all julmat och julgodis.

God Jul

Julafton idag då! Ingen tid för bloggen eller egentligen så sitter man ju bara och väntar på Kalle anka men ändå! Vi hörs! God jul


September, Oktober, November

September:
Insparksfest på MünchenBryggeriet. Träffade Rasmus första gången efter att han flyttat och vi hade myskväll hos Emil. Vi började umgår mer och mer. Vendela hade även en stor klassfest i slutet av månaden.
Oktober:
 
 Höll kontaken med Rasmus via Skype och Facetime varje dag. Träffade honom någon gång och sen höll vi nedräkningen till höstlovet då vi skulle ses igen. På Halloween klädde jag och tjejerna ut oss till Dockor och drog på fest, dagen efter åkte jag till Falun med Emil för att hälsa på Rasmus.
November:
Började ta träningen serriöst. Umgicks för det mesta med gamla gänget men träffade även rasmus. Blev en del konflikter mellan oss under månaden pågrund utav distansen vilket fick humöret att åka bergochdalbana.
 

Sommarmånaderna

Fortsättning Juni:
 
Kom in på mitt förstahandsval av gymnasium och sedan tvingades man ut till landet för att fira midsommar.
Juli:
Blev massor av grillkvällar, Ida och jag drog på krysssning och någon dag senare på fest hos Rappe som spårade ur totalt för oss, blev bråk och fick kontakt med ett gamalt haff. Började umgås en del med honom och senare drog vi till Rappes land vilket var rätt spårat också. Galen månad men satan va kul vi hade.
Augusti:
Åkte till Mallorca och lärde känna Erik och Beatrice. Ida kom hem igen och vi åkte till Gålö och myste galet på campingen. Umgicks med Emil och Rasmus dagarna innan jag började i Nacka gymnasium. Vendela och jag började umgås och vi var på Norlie&KKV konsert sen var vi på fest i gropen med Emil och Rasmus dagen innan Rasmus flyttade. I slutet av Asugusti började vi även vara med Anastasia och Karin.

Castello

Köpte mig en skinkmacka och en chailatte på Castello. Blev massor av mysigt prat med Karin och nu är jag påväg hem. Måste hinna damsuga innan mormor kommer, haha och fixa de sista julklapparna sådär i sista minuten. Puss


00.03

Två dagar kvar till julafton. Imorgon är det söndag och det betyder gymmet! Iallafall så ska jag sova nu så jag får bort den här äckliga förskylningen jag dragit på mig. Godnatt


Maj och Juni- bästa perrioden av året

Maj:
 
Hade en spårad Valborg med Emil och Ida, var med "gänget" varje helg och vi blev tightare och tightare, vi hade en galen kväll hos Lina framför Eurovision. Jag och Ida uppträdde i skolan med Joar och Linus.
Juni:
 
Sista veckan med 9B, njöt av varenda minut. Kollade på Emils bal, snuffi va fin han var! Hade en tacokväll i Idas pappas lägenhet med henne och Lina där vi kollade på fotboll och satt på ballkongen halva natten,  BALEN och efterfesten var helt fantastiskt. Dagen därpå hade vi skolavslutning där jag, Ida och Lucas sjöng och sedan grillade och festade vi på en klippa i gömmaren.

2012- Året som snart är slut

Januari.
Nyårsafton hos Sam.Tog även navelpiercing för andra gången och spenderade mycket tid med D.
Februari
Festade ganska mycket under februari och umgicks för första gången med Ida den 28/2.
Mars
Fyllde 16 år och firade det på fest hemma hos Rappe, åt sjukt mycket galia-melon och började umgås med Ida hela tiden. Hade även en superlyckad tjejmiddag som torpet-killarna sedan besökte.
Aprill:
Började bleka upp håret inför sommaren vilket lyckades, jag och Ida umgicks massor med Tim och Martin och annars så festade vi. Jag började även vara med Emil efter en knasig kväll hemma hos Amanda.

At my place

Godmorgon! Är hemma en kortis innan jag ska iväg till jobbet. Hade supermysigt och kul hemma hos Rasmus med honom och hans lillasyster Olivia. Imorgon är dagen före julafton, hihihihoho jag vill ha alla mina presenter nu nu nu!

Kastar in en bild på oss som togs på oss i september! Haha


Jullov 2012

Jullovet är igång! Hade en mysig julavslutning med klassen där vi lekte lekar och delade ut paket. Fick choklad av Emanuel, haha iallafall så drog jag till stan sen på julmarknad och lite julklappsshopping med mamma och nu är jag hemma. Tände även ett ljus för pappa i storkyrkan. Snar ska jag äta middag och sen är de dags att åka hem till Rasmus.


Secret santa

Hej igen. Har precis slagit in min Secret Santa present som jag imorgon ska ge till en hemlig person i klassen. Vi börjar runt 10 ska få varsin och sen får vi jullov! Wihoooo dessutom ska jag träffa R wihooo igen!


Now you know

Det blev alldeles för sent igår för lilla mig som dessutom lyckats dra på mig en förskyldning. Julshowen var iallafall bra och vilken nostalgisk känsla utav att sitta framför denna scen som man själv uppträtt på massor av gånger. Riktigt mysig kväll och åt en väldigt smaskig subway-macka till middag. Idag kämpade jag mig till skolan. Alla mina lektioner var i princip inställda fram till so-provet vid 14-tiden. Var rätt så trött och snurrig efter det så åkte hem och myste framför Paradise hotell


Faaaaan

Vaknar upp med halsont, jag vill gråta! Har ingen tid till att vara sjuk! Får helt enkelt bara fortsätta enligt planens pch försöka somna tidigt


Kastar in ett litet inlägg

Köpte med mig ett paket riskakor hem och har sen dess pluggat som en galning! Imorgon har jag sovmorgon vilket kan behövas eftersom min lilla hjärna behöver lite sömn innan matteprovet! Dessutom ska jag på en julshow som min förra skola håller i och käka ute med Ida! Blir nog en toppen dag! Godnatt


Förvandlingen

 
Båda bilderna är över ett år gamla...
Skirver för tillfället en svenska anlys om personers förvandlingar. Insåg då hur min egen "förvandling" sett ut, tror egentligen att man förendras lite lite lite varje dag men om man tänker i det stora loppat så måste jag nog förändrats mest mellan förra året tills nu. Kan inte ens tänka mig att jag gått ute på stan så som jag såg ut på första bilden, haha men kul att kunna kolla tillbaka på gamla saker.

Spanska med le bitchados


Hej på er! Skolan håller sakta på att äta upp mig, har mer plugg denna vecka än vad jag haft sammanlagt under terminen skulle jag tippa. Men finns ingen ide att klaga utan bara att köra på nu sista veckan. Hade ingen spenskalektion men jag och mina bruds stannade ändå i skolan en timme för att spela in våran nyhetssändning som skulle vara på spanska. Vi fick faktiskt ihop ett snyggt resultat som jag tror vi kommer få rätt bra betyg på. Köttade en timme på gymmet efter skolan och sedan 20 min i solariet, måste få upp färgen nu inför nyår.Puss


We can runaway

Så himla tråkigt att kasta bort en hel dag för plugg. Hur tänker lärarna när de lägger allting samma vecka asså usch. Hann även förbi nån timme på gymmet vilket var skönt! Om typ en vecka är de julafton, allt bara flyger iväg nu. Men skrivet nått intressantare senare. Puss


Chillin in the soffa

"Så mycket bättre" på tv:n, vilka underbara covers dom gör alltså. Börjar sakna sången när jag kollar på de här. Iallafall så har jag en vild lördagskväll här i soffan. Vädret gör mig ändå inte speciellt sugen på att dra ut så jag trivs bra här inne. Trots alla prov och skolgrejer så är jag sjukt taggad inför nästa vecka...nämnligen massor av bra saker som händer då! Stay turned


Be mine

Bilden är två veckor gamal men tänkte bara säga att jag gör vad som helst för den som kommer förbi med en
ben & Jerrys till mig ikväll. Haha måste ju vara det absolut godaste som finns i denna värld.

Jobba jobba jobba

Hej på er! Jag har gått luciatåg i 4 timmar på 8 olika våningar och gjort över 100 gamlingar glada. Huvudet dunkar och är fruktansvärt trött, fick kriga mig hem i snöstormen som återigen ställde in alla bussarna. Snön går upp till knäna på mig och kylan tar sig igenom exakt alla kläder. Menmen jullov om en vecka och livet rullar på. Ska ta tag i mina hundraåttioåtta läxor jag har till nästa vecka. Börjar men svenska analysen som ska vara på sådär 1400 ord...
Ser ni lilla mig precis bakom lucian?

Fredagen den 14 Dec

Kämpade mig ut i snön igen för att köpa lite godis och sola. Myskväll som sagt. Satte nyss på en ansiktsmask med Kanel som gjorde sjukt ont, måste varit allergisk mot den för blev helt röd och det sved i hela ansiktet. Fortsätter denna myskväll med vampire diaries och Dear John.
Tänkte passa på att visa min nya spegel och ljusslinga. Va tycks? Klänningen bara hänger där och väntar på nyår, är så himla sugen på att få använda den.
 
 

15:19

Chacha bloggen. Haha oj va jag ör roligt, helt sjukt! När klockan slog 11 så började mi helg vilket var otroligt skönt. Stannade ändå en stund i skolan med min pluggis Karin för att jobba på Median, därefter gjorde vi ett kort besök på YBC och sedan dess har jag tränat med Ida. Ska jobba imorgon så stannar förmodligen hemma ikväll och myser lite med mammsen. Dags att fixa lunch/mellis... marabou(philadelphia). Hehe mamma köpte hem den igår och en macka är jag faktiskt värd denna fredag!

Min julkalender

Varje år sedan jag var liten har jag haft en presentkalender där jag alltså får en liten present varje dag i december fram till julafton. Tror inte att jag hade den förra året men nu är den iallfall tillbaka och hur underbart är det inte att få massa presenter.
Här är några av sakerna jag fått senaste dagarna...

13 December

P12or som leker med maten fast de går på gymnasiet....
Hej på er! Då var man hemma och äntligen inne ifrån kylan. Det gick riktigt bra på gymmet, cross, trapp och styrka. Fick veta idag att jag ligger på ett starkt C i spanska men absolut har möjligheterna att höjas ända till toppen om jag kämpar lite. Va jävligt kul att höra och vet att pappa hade blivit riktigt stolt eftersom han står för det spanska blodet i mig. Iallafall så är det nu dags för dagens dos av Paradise hotel. Imorgon är det fredag och Norlie&KKV släpper sin nya singel NEJ
 

Hejdå alla pepparkakor som jag ätit idag.

Hej på er! Lucia idag vilket alltid är lika mysigt. I våran skolan så kom ett stort luciatåg och lussade. Dessutom bjöds det på saft och pepparkakor i hela förmiddagen i cafeterian. Fick tomtegröt skinkmacka och mandariner till lunch samt lite mer pepparkakor, haha dags att åka iväg till gymmet och förbränna alla pepparkakor nu.


12-12-12

Sista gången på länge som vi har ett sånt här datum då. Det regnar in olika naturkatastrofer och 21 december närmar sig vilket kontigtvis börjar bli skärmmande. Iallfall så har vi haft en bra dag här i snöiga stockholm, bättre än förra onsdagen då jag knappt kom hem. Gymmade ganska hårt i eftermiddags så har varit ganska trött under kvällen men försökte ändå jobba lite med mitt media arbete där vi ska rita oss själva som typ seriefigurer, gahahha va ful min är. Jaja min blogg suger så godnatt

Faaaaaaaaaaan

Dagens outfit: -Hollister-skjorta, svarta jeans och basic-linne under skjortan + Jetset klocka.
Slutade så fruktansvärt sent så skippade gymmet och drog hem istället. Kolla precis klart på Paradise Hotell Norge och fick en liten tår i ögat när Dennis lämnade hotellet, varför ska alltid mina favoriter åka ut... Jaja ikväll blir det att fixa iordning lite på rummet och sedan lägga sig tidigt. Knappt två veckor till lovet vilket känns helt ofattbart.
 

Jag är tråkig idag

Ligger i sängen och är död efter no-pluggandet. Jag går en Sam-linje så varför läser vi no? Iallafall måste jag sova nu. Dagen va ändå rätt seg, var i skolan, fick bra på spanska provet och sedan åkte jag till gymmet. Kul kul. Godnatt


Sunday

Tog mig ut i kylan och träffade finaste Emil, vi gick runt långsjön och pratade om livet. Påvägen hem sprang jag ihop med Simon, alltid kul att träffa folk när man legat hemma så länge. Iallafall så ska jag baka kola och lussebullar efter jag pluggat lite no, myspys.

Shine bright like a diamond

Fortfarande sjuk men lite piggare i kroppen. Hemmakväll ikväll igen då, blir väl mys framför någon julfilm. Jag vill ut... buhu. Funderar på att plugga lite no och måla naglarna, lite nödvändiga saker iallafall. Har ingenting att berätta så heido.
 

Ledzen tjej

Mamma kom hem med pizza men usch mår typ illa utav den. Känns som att jag har knivar i halsen, fyfan asså. Resten av kvällen ska spenderas framför VampireDiaries.

Nyårsklänning

Men tjaa. Efter att petat i mig lite lunch så fick jag ett litet ryck att försöka ta mig till centrum. Var inte helt säker på om benen skulle orka bära mig hela vägen så världens bästa granne Linus följa med mig dit och hämtade ut min nyårsklänning. Den satt superbra på, tight som ett ormskinn och lång var den inte...så nu gäller det bara att fixa accesoarer och bestämma hur jag ska ha håret. Vill ju visa ryggen eftersom den är helt öppen så funderar på att ha håret lockat och lagt på en sida.
 

Showtime!

Hittade precis lite bilder och klipp från Vårsoaren som var en konsert i min gamla skola i våras. Det var faktiskt via det "rådet" i skolan som jag och Ida träffades. Ialalfall så insåg jag hur mycket jag saknar vårat kaosade Kulturråd, i hade faktiskt jävligt kul även fast våran uppträdanden oftast slutade med lite röriga scener. Om två veckor är det dags för årets julstrul och som gamal kulturrådsdeltagre så går man in gratis, wiho.

VictoriasSecret FashionShow

 

Jag lever fortfarande iallafall

Ligger här död i soffan framför Revange. Har fått massor av söta krya-på-dig-sms. Blir absolut hemma imorgon också, så sjukt jobbigt att vara sjuk och mår inte alls bra utav att ligga hemma helt ensam. Jag vill träna, blir jättedeprimerad utav de här. Fick nyss ett sms så förhoppningsvis kommer min nyårsklänning imorgon.


Sjukling...

 
Dagen blev inte som jag tänkt mig. de flesta är hemma idag för att de knappt kan ta sig till skolan men inte jag... vaknade vi halv fyra imose och bara kokade. Senare skulle jag hämta vatten men allting började snurra och blev svimmfärdig.Har sovit hela dagen och åt precis en macka. Längtar tills mamma kommer hem med choklad, hihi. Ska sätta på en film nu och smsa lite, hoho.

Seymour knitted sweater

Tänkte tipsa er om dom här stickade tröjorna. Tyckte det var så härliga färger och superbra pris ju? Borde verklige ha köpt lite mer stickat såhär inför vintern. Dagen har ju bevisat att kylan slagit till hårt så nu vill man ju ingenting anant än att mysa omkring i stora stickade tröjor och uggs.

Snön tar över på riktigt

Kan varit med om den värsta dagen för detta år. Kämpade mig upp vid 6-tiden imorse och hann med både tunnelbanan och bussen. Trodde dock att jag skulle börja gråta av stormen som slog mig i ansiktet utomhus. I skolan hade jag Media och svenska, vi var väl runt 14 krigare i klassen kanske. På matten stormar en lärare in och säger att SKOLAN STÄNGER.. han bad alla att lycka till eftersom all trafik i nacka var inställd. Vi skyndade oss ner till bussen där skyltarna blinkade: All trafik inställd. Klättrade iväg mot saltsjöbanan, åkte ruchelkana ner till perogen eftersom trapporna intelängre var trappor. I 65 minuter väntade vi på helvetes-banan tillsammans med halva gymnasiet. Snön gick upp till knäna på mig och nu är vi insnöade en vecka framåt.

Christmas

Har precis käkat upp min sjätte madarin för kvälle, mumms mumms. Igår var de pepparkakor och idag mandariner. Den här perrioden är ju bara för mysig. Idag är det bara 17 dagar kvar tills vi får jullov vilket dock tyvärr innebär att alla lärare trycker in prov och uppsatser de sista veckorna. Men nog om det negativa och tillbaka till det härliga, börjar bli riktigt sugen på att baka knäck och kola också. Hela julen går ju ut på att äta... right?

Chillar galet sista veckorna innan lovet

 
Dags att hoppa in i duschen, raka benen och lite tisdagslyx. Imorse besökte vi Källbrink, var verkligen jättemysigt att träffa alla gamla lärare och nostalgikänslan var på topp när man åkte bussen som tagit en fram och tillbaka i tre år. Hos vendela fixade vi mummsig lunch innan vi drog till vårat kära gymnasium. No och  So stod på schemat och sen dess har jag latat mig framför Tv:n. Men imorgon blir det fan gymmet, inga ursäkter!
 

Måndag 3 dec

Hej,hejdå,godnatt. Rolig dag, vi var på elevkårsmöte idag jag och Vendela. Hehe roligt värre och fick massa inside information. På gymmet gick de sådär. Vi skrattade nog mer än va vi tränade men ska köra ensam imorgon. Har iallafall myst framför gamla julkalendern hela kvällen och börjar få in julkänslorna på riktigt nu. Synd bara att de är så fruktansvärt kallt ute. Imorgon har vi en fet sovmorgon till 13.00 så ska passa på att hälsa på min gamla skola samt laga lunch med velle. Haha natti


19 dagar till jullovet

Sådär ja. Har gjort om lite här på bloggen, blev en ny header och dessutom fallanda snöflingor. Fint va? Ialalfall så har jag kommit fram till att jul och nyår måste vara det absolut bästa som finns. God mat, massa presenter, vara med familjen och sen festaste nyårsfesten!!! WOOOOP hoppas min klänning kommer om redan någon dag för kan inte sluta längta efter att få pröva den.
 

Julkalendern

Har precis beställt min nyårsklänning, är säkert på att jag kommer bli helnöjd med den! Resten av kvällen ska jag käka lussebullar och pepparkakor medans den gamla "mysteriet på greveholm" rullar på i bakgrunden. Älskar julen, så himla mysigt.


När första ljuset brinner

Första advent. Har sovit ut ordentligt och nu ligger jag framför tv:n och kollar på Disneychannel och äter Ben&Jerrys Half baked. Utanför är det helt vitt. Mysigt söndag. Har inga planer för dagen heller, skulle tränat men hade tydligen brunnit på gymmet igår så får se hur de blir.


Första december

Men tja! Åkte hem till Joar igår, han var inte hemma men de va Rickard. Haha sen kom också Linus och Johan. Vi fyra kaosade runt i huset tills de andra också kom. Vi fortsatte chilla där hela kvällen, roligt som fan. Imorse var vi tvugna att ta oss ner via en pulkabacke för att komma till bussen. Haha herregud va mycket snö de är ute. Första december idag ju, jag och Rickard hade satt väckarklocka för att kolla julkalendern men tyvärr så missade vi den. Någon av er som såg den? Hur verkar den?


RSS 2.0