It´s all because of you.


Påsklov = Godislov

Jaaaaaa okej jag älskar choklad...
Vad är grejen med att hela påsken handlar om godis. Det är liksom godis exakt överallt och börjar stå mig upp i halsen men ändå äter man. Kontigt nog visade vågen lägre än vanligt ï eftermiddags så förstår inte hur jag kan gå ner mitt i detta godiskaos. 2 månader till sommaren nu gäller de att kötta på riktigt.  #lite-insperation-kanske
 
 

3 månader

Hejhopp! Ligger hemma framför datan och här stannar jag hela kvällen. Rasmus är på middag och jag kände för att bara vila ut ensam en kväll. Iallafall så blev våran planerade myskväl inställd för att emil skulle knasa till det men jag och rasmus hade en supermysig och rolig kväll hos honom istället. Imorse blev vi utvingade för korvgrillning och solning på altanen, snacka om att de var varmt idag i vårsolen. Rasmus körde ett litet intervallpass på cykeln också, haha #cykelnördeN. Runt fem-tiden åkte jag hem och har bara legat och latat mig men imorgonbitti blir det ut och springa. Påtal om ingenting så firar jag och Rasmus 3 månader idag, grattis till oss. 
 

Påsklovet är igång

Sötnosen var tvungen att natta Olivia i torsdags, mina gullisar.
Godmorgon och Glad påsk! Har letat påskägg och ätit mig mätt på godis. Kände att de blivit lite mycket onyttigt senaste dagarna så tog en powerwlk imorse. Får ju inte glömma bort träningen nu bara för att vi är lediga och att rasmus är hemma. Igår vakande jag iallafall hos killen och åkte sen direkt till Anna där vi skulle ha ett elevkårsmöte. Hon bjöd på massa cupcakes och vi planerade massa roliga saker inför terminen och året. Påvägen hem åkte jag till kungenskurva där jag, Emil och Rasmus köpte godis och bara chilalde ute innan jag skulle hem. Var hemma hela kvällen men ikväll blir det filmkväll med några, mer om de senare för nu ska jag dra till jobbet.
 

Hello goodbye


PÅSKLOV

Äntligen påsklov. Vann gårdagens tipspromenad så fick en Elevkårs-termos haha och inte nog med det så vann mitt lag poängkampen vi hade på samhällslektionen också. Det var en poängjakt där vi skulle utföra olika uppdrag som t.ex att fota olika saker, göra en harlem-shake, få 20 personer att hoppa på en bild och att samla på oss saker. Vi vann ett påskägg  med massor av godis. Straxt ska jag torka håret och se käka, ikväll sover jag hos min Rasmus. Påskharen var även på besök på Nacka idag, haha
 

Onsdagen är slut

Godkväll, jag är supertrött trots att jag la mig tidigt igår. Lovet kommer lägligt så ska njuta av varenda sekund. Körde ett väldigt hårt ben/rump-pass på gymmet idag, massor av squats och trappmaskin. Ska göra mig iordning för sängen nu. Godnatt 
 

16 mars födelsedagsfrukost + presenter

Kom på att jag inte hunnit visa presenterna jag fick av mamma. Ska försöka ha en tjejmiddag så snart som möjligt men här har ni lite bilder från förmiddagen av min födelsedag för kvällen har ni ju redan sett.
 
 
 

Mys-onsdag

 
Godmorgon! Idag är de mys-onsdag på Nacka så kör självklart på mina rosa mjukisar och en svart hoodie. Gymmet efter skolan, två dagar till påsklovet och solen skiner, verkar bli en härlig dag!

Kom igen dåååå

Igår var jag ute och sprang, idag körde jag ett armpass på gymmet och imorgon blir det ben/rumpa/mage med bästis. 2,5 månader kvar till sommaren så nu vill ja förfan börja se resultat. (har väl dock redan sett lite men vill se meeeeeer) #keepfight
 
 

Kort om helgen

Tänkte dra igenom lite kort om hur min helg varl. I fredags var jag med rasmus sen blev det lite träning med Ida innan jag åkte tillbaka till Rasmus där jag sov. På lördagen åkte jag och Karin till Solna där vi skulle göra ett jobb, vi blev stylade och fotade tillsammans med några andra ungdomar. Efter de åkte vi in till stan för jag tänkte köpa en oddmollytop men så blev jag lite snål i sista sekunden så hoppade det. Spenderade kvällen hos Rasmus igen där vi myste framför tv:n med hans familj och åt nybakat bröd. På morgonen väcktes vi av en ivrig Oliva som tvingade oss att komma ner för att äta vofflor med chokladsås, mummms. Hela söndagen låg vi hemma i soffan tills jag åkte hem och rasmus började ge sig av till tåget. Tur att de bara är 3 dagar kvar tills han kommer hem igen.
 
 

Tisdag

Hola min data hemma fungerar inte just nu så blir skitdålig uppdatering på bloggen men ska försöka fixa de så for som möjligt. Här har ni en bild från imorse. Körde på lockat hår och vita jeans idag eftersom det var lite vårigt ute. Efter skolan blir det gymmet, ciao.
 

MÅNDAG

Hejhej! Har spenderat exakt hela helgen med min pojkvän och vi har haft de supermysigt. Har även hunnit göra ett modelljobb för ett bokförelag. Tänkte berätta lite mer ikväll för nu ska jag fortsätta med svenska talet.

Dresscode

Vårigt och frächt trots en väldigt kall dag. Kan någon snälla få igång plusgraderna...

Mys med Goj gånger 2

Åh vilken mysig dag, åkte från skolan direkt till rasmus och vi gick till Olivas dagis och hämtade henne. Lyckan i hennes ögon när hon såg oss, hon skrev : RASMUS OCH GABBY och kastade sig i famnen på mig. Sen tog vi en promenad hem och Olivia skulle såklart klättra på exakt allt som gick att klättra på påvägen hem. Resten av eftermiddagen och kvällen låg vi bara och snackade och pussades, supermysigt att ha honom hemma ett tag.
Foto

Bitch

 
Sitter och äter jordgubbar och dricker te, kommer aldrig lära mig gilla de helt eftersom de smakar abaolut ingenting. Imorse åkte jag och Samme till Älta och där mötte vi felix och Denise, sen spelade vi in våran film och åt lite äppelpaj som hans mamma ställt fram innan vi åkte tillbaka till skolan. På eftermiddagen åkte jag till salongen och blev faktiskt nöjd och håret känns superfräscht nu. För nån timme sen kom pojkvännen hem från Mallorca så ska dit efter skolan imorgon och mysa med mitt gos.

Strong

Imorgon kommer min gosis hem från Mallorca med 1000 olika skador men är glad iallafall. Den här dagen va rätt tråkig men gymmade i eftermiddags iallafall, väldigt skönt! Imorgon ska jag, Samme, Elin och Denise hem till Felix och spela in en film till engelskan/Median, tror de blir gaska kul men måste upp väldigt tidigt. Efter de ska jag klippa mig på Nikitas,hoppas de är en bra salong. Såg kommentarerna och ska abolut visa er vad jag fick för presenter men nu måste jag jobba med en so uppsats, gymnasiet är inte en dans på rosor vettni.

Måndagen är slut

En bild på dagens outfit. Måndagen är avklarad och gick toppen. Elevkårsmöte efter skolan så hann tyvärr inte träna men får ta igen det imorgon, har inte tränat på hela helgen så nu är de dags att ta igen. Förstår inte att det snöade idag, de är mitten av mars. Ska kolla klart topmodel och sen smsa min be innan jag somnar. puss

Hipp Hipp Hurra


Godmorgon/ New in

Detta extremt söta påslakansett + kuddfodraln fick jag bland annat va mammasen i lördags, hur sött som helst enligt mig.
Trött tjej här som snart ska göra dig iordning inför skolan. Trotts trötthet känns det som att det är en bra dag på gång och är riktigt laddad för en ny vecka efter den här helgen. Rasmus blir hemskickad redan på ondag (skönt de) så ska väl få träffa honom några gånger också, wihoooo. Ikväll kommer bilder från födelsedagsfesten upp.
 

Födelsedag 16 mars

Världens bästa födelsedag. Mamma kommer in med en stor bricka full av fruktsallad, choklad, macka och yohurt. Massvis av blommor och choklad också. Öppnade allting direkt och är verkligen supppppppernöjd.  På eftermiddagen kom ida och vi käkade en supermummsig middag och avsluta med efterrätt innan vi sprang iväg till bussen för att åka till joar där festen skulle  vara. Vi blåste upp ballonger och dekorerade med Kasper och Joar tills de andra kom. Kvällen var awesome men tycker vi kan ta mer om det sen för  nu ska jag vila och prata med min hopplösa pojkvän som idag kraschat totalt och brutit handen (igen), fårr världens hjärnskning, pajjat ryggen och spräckt skallen. Ja så är livet som cyklist flickvän... #döööcykling.
 
 

Spikes makes it sexy

Något som ligger väldigt högt upp på önskelistan är en spike-bra så hoppar morgondagen levererar, så jävla snyggt.

Käkar lite mellis

Skön fredag och skolan gick jätttesnabbt verkligen. Jag och Karin käkade lunch med Samme och John och sen åkte vi alla till stan där jag köpte ett par lösögonfransar. Sen drog jag och Karin till hornstull och solade, jag råkade få ett "lyx-solarium" som konstade mycket mer per minut men verkar ha tagit bättre än vanliga. Värsta touchplattan att knappa in inställningar för solningen och allt, haha. Bruna och svettiga så skilldes vi och jag åkte till gymmet, påbägen hem köpte jag marabou eftersom nu är de fredag. Resten av sista dagen som 16-åring ska jag städa, ha lite hemmaspa och plugga Samhälle. YES jag ska plugga på en fredag för har en känsla av att jag inte kommer vara i ett bra "mood" för det på Söndag, hehe.
 

Fredaaaag

Godmorgon! Börjar runt halv nio idag och eftersom vi har halvdag slutar vi elva, ganska onödig dag förmodligen men men. Har iallafall bestämmt mig för att ha en "konditions-dag" på gymmet så ska bara kötta på konditionsmaskinerna och sen köra lite lite styrka också om jag orkar. Värdelöst inlägg men aja, ciao.
 

Work work work

I eftermiddags tog jag en 40-minuters powerwalk och käkade enkel nyttig torsk till middag. Bara lite mer än två månader kvar till sommaren så nu gäller det att kötta på varje dag.

I'm waiting for u Saturday!

En av de onödigaste dagarna i skolan någonsin, gjorde absolut ingenting. Imorgon har vi halvdag så slutar 11.00 och ska spendera resten av eftermiddagen på att sola och träääääna. Låter som en bra SISTA dag som 16-åring, kan inte fatta att jag fyller år på Lördag och sen är det bara ett år till 18. Tänkte iallafall vara hemma imorgon kväll eftersom jag kan behöva ladda batterierna inför lördagen, känns som de kan behövas rätt så mycket energi då.
 

Onsdag

På tal om inget så åt jag en awesome frukost med yougurt och hallon, dock var inte min frulle så här fin.
Har precis käkat middag efter ett gympass, blev dock inte jättelångt så tog en promenad efter istället. Iallafall så är det bara 3 dagar tills min födelsedag nu och de flesta verkar supertaggade för lördagens planer vilket är jättekul. Dagen har varit rätt bra, vi har börjat skriva manus till ett mediaoch engelska projekt som ska filmas nästa vecka, väldigt kul faktiskt och fick en bra grupp också för första gången. Puss

Food of the day

 
Avslutar denna kväll med lite melon och hallon framför tv:n. Sprang på Joel på gymmet så vi bestämmde oss för att köra ett biceps/bröst pass tillsammans eftersom båda ändå hade det på schemat. Under dagen hade vi Inviduellaval-mässa i skolan och jag vet redan vad jag ska välja trots att de inte kommer förens i trean. Fick också veta att jag fick B på min parti-debatt. Verkligen superglad eftersom jag endast gick in i en roll och argumenterade för centern och så blev betyget så bra ändå.

om 370 dagar är jag 18 år

Hej på er! Dagen blev ändå inte så dålig förutom den uteblivna träningen. Snart börjar Topmodel #måndagslycka och ska nog skiva upp lite galiamelon tills dess. Under kvällen har jag hunnit planera min outfit för min lilla födesedagsfest som en kompis håller i på lördag. Blir en tight svart klänning och guldsmycket. Ska även sola på fredag så hoppas på lite bruna ben också.
 
 

Goodmorning

Tråkig skoldag och ett elevkårsmöte i eftermiddag, blöö seg dag kommer inte hinna träna. Aja Hejdå.

Spring collection

Här är den rosa toppen jag fick med mig hem i fredags, supersöt och sommrig. Blir förmodligen morgondagens outfit också. Puss

6 dagar kvar

Söndagen är här och nästan slut. Ny vecka i närheten och kan väl inte bli mer taggad eftersom jag fyller år på Lördag och en födelsedagsfest är planerad, världens finaste vänner. Dock lite otaggad på veckan efterom Rasmus nu är utomlands och vi endast kan använda kik i 13 dagar. Inga telefonsamtal som i vanligafall vårat förhållande innebär till 50% haha. Aja ikväll ska jag plugga lite spanska och sen försöka somna tidigt, kan vara ganska skönt det med.
Söt liten bild från min 16-års dag. Snart alltså ett helt år sen.

Gosis helg

Hellu på er! Robin vann precis melodifestivalen, satan va grymt. Han har ju absolut den bästa rösten och låten är fantastisk. Iallafall så var vi supertrötta igår när vi äntligen kom hem till Rasmus, somnade ganska tidigt efter att emil sällskapat oss en kortis. Imorse vaknade jag med en chock utav att Oliva, 4 år klättrat upp i sängen som sitter uppe i taket och sitter med ipaden och spelar. Väckte rasmus och sen försökte vi somna om medans Oliva pigg och glad spelade vidare på ipaden med högsta ljud. Känndes som vi blivit föräldrar eller något sånt, resten av förmiddagen var vi barnvakter och sedan knackade grannen på och vi blev även hundvakter. Jag låg trött på soffan medans mannen min meckade med cykeln eftersom han lämnar landet för träningsläger inatt. Åkte iväg och jobbade runt ett men sedan tillbaka till rasmus där alla cyklister samlat sig. Vi tog en promenad till Heron eftersom ingen av dem kommer fårn stockholm. Blev en rolig kväll med knasbollarna och nu ska jag snart sova för blev inte allt för mycket sömn inatt.
 

Fredag 8 Mars

 
Två bilder från dagen.
Tjenare! Fick en trevlig överraskning imorse, vi slutade klockan 11. Men jag kulle självklart på elevkårsmöte klockan halv tre så fick hålla mig kvar i nacka ändå. Var med på halva klassens visuella kommunikation och sedan blev det lite shopping med tjejerna i forum. Fick med mig en ljusrosa spetstop och en ögonbrynspenna.Elevkårsmötet höll på till 17 så blev lite senare än det var tänkt men satan vad mycket roliga event vi planerat inför året nu. Om ungefär en timme anlänger Rasmus stockholm och påvägen hem plockar familjen upp mig så sover där ikväll.
 

Workout

Trött efter gymmet, dags att börja fixa sig eftersom kvällen ska spenderas med Rasmus. Wiiiiihooo puss
 
 

Instaweek

Lite bilder från veckan Photo 1: Egopiiiic, Photo 2: me and my darling Kareenzo, Photo 3: min andra darling som liten plutt så söt, Photo 4: Vi chillar i skolan i vårsolen.

I´m back bitches

Hej på er, har haft ett krånglande internet så inte kunnat blogga alls. Dessutom haft en del plugg så har ändå varit bra med en lite paus. Iallafall så höll jag mitt tal idag och de gick jättebra. Har även hunnit gymma och sen blev det en 20 minutare på solariumet. Imorgon kommer pojken hem men bara för att mellanlanda lite innan han bär av på träningsläger men hinner iallafall vara med honom imorgon, myspys. På lördag blir det jobb och sen är det bara en vecka kvar tills jag fyller 17 år.
 

Fredagsmys

Godmorgon! Mådde inge vidare igår så stannade hemma och käkade naturgodis framför tv.n med mamma. Vi hyrde The lucky one, så fin film och väldens snyggaste Zac Efron. Straxt ska jag ut och ta en morgon promenad innan det börjar bli dags att fixa sig lite enkelt inför jobbet. 14 dagar till jag fyller år och 6 dagar till rasmusen kommer hem.

RSS 2.0