Första dagen på SVT

Jag har hittat mitt drömjobb! Det har varit helt underbart på svt idag, vilken miljö. Krockade i Marie Serneholt vid maten, ni vet Måns Zelmerlöfs tjej. Kom till svt imorse, en kille kom ner och hämtade mig eftersom vakterna inte släpper förbi annars. Vi gick upp till redaktionen och hade ett möte, planerade hur veckans program skulle bli. Pelle spelade in kvällens kortsändning och dem ville ha med mig i bakgrunden. Förutom att klippet sändes i tv så finns det nu också på webben, kändis asså! Efter lunchen gick jag på en rund tur med två av killarna, dem visade mig alla kulisser, kontrollrum och träffade på massvis med kändisar. Sen gick vi in där nyheterna spelas in och så började vi flumma och ta massa bilder. Efter att jag varit i varje rum på svt så fick jag skriva ett reportage som ska läggas upp på webben den här veckan. Åh jag har världens bästa prao ♥
Fyra bilder från där Lokala nyheterna och vädret spelas in!


Dag 3- Min favorit årstid och varför.

Kan svara med 100 % säkerthet att det är sommaren. Tänk att få slippa slask, kyla och mörker och istället är allt mysigt, varmt och ljust! Längtar extremt mycket till Sommaren´11 har fått för mig av något skäl att den kommer bli perfekt.
( två bilder från grekland i somras, tagna av mig)


Dag 2- En person jag vill träffa just nu.

Niklas, saknar honom skit mycket! Det finns inget bättre än killkompisar som man kan vara sig själv med.
(Haha bilden är tagen innan maskerad)
 

Helgen!

Sov hos Millan med Eira, vi var med Elin på kvällen och hade supermysigt! Somnade nån gång runt halv 4 sen gick vi upp och jag åkte till skidåkningen. Vi förflyttade oss till en större backe vilket ledde till nervösitet! Men det gick toppen och efter det träffade jag Bianca. Vi käkade pizza, snacka i skype, bakade kladdkaka och chillade galet! Grymm kväll! I söndags fyllde mormor år så vi var där och åt tårta och efter det hann jag precis till tennisträningen! Här kommer en bild Puss!


Bild + 10 fakta om mig


1.Mitt hår blir är jättelockigt om jag inte plattar det.
2. Jag älskar att ta ego pics och festa!
3. Jag är skiträdd för grodor och ormar
4. I ♥shopping, kanske lite för mkt...
5. Jag stör mig på folk som stör sig på andra!
6. Min pappa är från sydamerika
7. Jag gillar att bjuda på mig själv
8. Jag har underbara vänner som stöttar mig i alla lägen.
9. Jag kan inte svälja tabletter/piller, hur små dem än är.
10. Jag håller på att konfirmera mig, efter midsommar är jag klar.

Loca loca loca

Kommer bli en galen kväll, ska slagga med dem bästa.
Älskar mina brudar mest av allt!♥


Happiness

Jag är så glaaaad just nu! Är sjukt nöjd med min praovecka på vivo, idag var ju sissta dagen där. Precis innan jag skulle gå hem så gav dem mig värsta presenten. Det var en stor pappkasse full med massor av frukt, godis och chips. :love: Så himmla gulligt av dem. Och så fick jag mina "praobetyg" dem blev jag ännu gladare för, chefen hade tillochmed lagt till en kommentar om hur trevlig jag varit mot kunder och personnalen.
Juste på min lunch timme idag kom det förbi massa trevliga personer från min gammla klass hihi saknar dem!


Han var något speciellt.

Sissta dagen på vivo imorgon! Lite tråkigt men ändå skönt. Åkte till skärholmen efter jag slutat idag, köppte ett par små saker. Ikväll ska jag kanske träffa rappe och martin, trevligt värre! Jag kan inte fatta att det är fredag imorgon, är sjukt taggad inför helgen! Ska ta en dusch nu, ciao!

Svart body, mixa och matcha.


När som helst plingar det på dörren då kommer min nya säng. Det är en 140 vilket innebär att den nästan är lika stor som en dubbelsäng, najjz. Igår fick jag även med mig en vit kläning från bikbok som var på rea och så bytte jag en body som jag köpt i för stor storlek. Jag älskar min nya svarta body, kommer bli grymmt snygg till sommaren. Funkar perfekt att matcha med jeansshorts, en axelväska och rött läppstift. Me like ♥

♥Happy birthday ♥


I don't know.



Jag har iallafall bestämmt mig för att jag inte ska jobba i affär. Hade igentligen inga planer pådet heller men nu är jag helt säker ifall jag skulle få för mig det senare. Men det är i allfall kul att testa. Har staplat bananer halva dagen och packat upp syltbrukar restan av dagen. Haha när mamma kommer hem ska vi åka till farsta för jag ska byta en sak och sen åker vi till ikea och köper min nya säng :D


Prao-dag 1


Gaaash, inte visste jag att det var så mycket jobb i en liten affär. Kom ner till stället vid nio och fick på mig en röd pikétröja, sexigt! Har plockat upp grönsaker/frukt timme efter timme. Vet ni ur många äppelsorter det finns igentligen? Jag har även fått stå i en frys i 30 minuter och sortera "måndags-leveransen", lite kallt sådär. Även fast det låter som jag haft en tråkig första proa-dag så måste jag ändå erkänna att det varit skitkul! Efter praoen åkte jag till min sångpedagog och nu straxt taggar jag på fotbollsträning!


Rumble of the kings


Nemen tjenare! Igår åkte jag till skidbacken och drog på mig pjäxlorna igen. Riktigt trevlig grupp jag går i asså, vi tränade lite på att hoppa på gupp vilken resulterade i att jag rammlade ett antal gånger. Hahah fast jag garvade bara eftersom jag inte var den ända som inte kunnde hålla balansen. Vaknade idag då med en jäkla träningsverk och en verkande höft så skippade fotbollen, tyvärr.


God morgon!

Är ni trötta? Det är iallfall inte jag, direkt när jag vaknade slängde jag mig ur sängen och rusade upp. Ingen aning om varför för jag brukar alltid ligga kvar halva dagen. Igår gjorde jag mitt Fysik-prov och det kändes faktiskt som det gick rätt bra :)  På eftermiddagen åkte jag in till söder med en mysig vän, vi tog en fika och pratade i timmar.
När jag sen kom hem så bombade Julia mig om att jag skulle hänka till gården. Och efter allt hennes tjat så blev det så, iallfall en stund. Nu ska jag äta frukost!


Nya älsklingar!

Klickade hem det här för någon vecka sen. Igår kom paket, är grymmt nöjd med allt. Skorna är så sjukt snygga!







Shopping

Chacha! Vanlig skoldag, blää. Sen åkte jag till skärholmen och köpte en tröja. Eller ja det var det som var tanken men fick såklart med mig lite fler saker hem. Sen tog jag bussen hem och har pluggat fysik hela kvällen. Ska nog ta och fortsätta med fysiken nu. Puss


+ Svarta thights Gina Tricot
+ Underkläder från New yorker
+ En svart top från Gina Tricot

GodNatt


Konfirmation.

  
Plugga,plugga,plugga så ser kvällen ut. Fast ska nog sova straxt. Skolan rullade på sen åkte jag hem och mötte Emma så gick vi till konfirmationen. Det var faktiskt skitkul! Ser fram emot nästa möte samt sommarlägret, det kommer bli awesome. Sitter och chattar lite på facebook men nu blir det engelska-läxan. Buhu -.-'


18 Januari

Första dagen i skolan idag, var ju flera veckor sen sisst. Hihi var tillochmed lite nervös imorse, för att gå till skolan liksom. Även fast det var länge sen så var inte en ända lektion kul. Började med engelska som jag höll på att somna av. bläää. Men det var überkul att träffa alla igen. Speciellt Eira, fasen vad kul vi hade idag, åt allting! Så fort någon eller vi själva öppnade munnen så ledde det till asgarv. Påvägen hem från skolan blev det lite snöbollskrig av den sissta snön som ligger kvar, sen gick jag hem till Millan. Supermysigt!!!! Ikväll ska jag plugga spanska och till middag blir det Taaaaacos. Mitt i veckan och allt... Mummmmms!


Thoughts.


Öppna matteboken.

Jag och en kompis konstaterade precis att ingen av oss börjat plugga till matteprovet som är på tisdag. Vilket såklart inte är bra. Ändå sitter vi fortfarande 15 minuter senare och chattar med varandra på facebook. Vad är felet? Måste plugga!!!

Solsidan

Nu blir det mys framför tv:n. Solsidan om 5 minuter! Yeah älskar't.


Hej pjäxor, hejdå klackar

Nu är jag hemma!
Lite småtrött men glad efter skidlektion nr 1. Oh ja ni läste rätt, jag har anmält mig till en kurs i skidor. Jag vet att eira blir riktigt glad när hon läser detta, det gick väl toppen idag så ser faktiskt fram mot nästa gång. Lärde känna några nya personer i gruppen, riktigt trevliga faktiskt och vi stöttade varandra även fast jag var lite sugen på att dra iväg och kolla på snowboardkillarna istället. Hehe, ikväll ska jag nog stanna hemma och plugga lite matte. Jag vet att det inte låter särskilt kul men jag var ute en stund igår kväll och det roade mig ingenting. Fast det berodde inte på sällskapet utan nog kanske mer på mitt humör som surnade under kvällen. När jag kom hem så var humöret på DÖDADÖDA-varningen. Men jag hade mina anledningar, det kan jag lova.


Looking at your smile is also a source of happiness for me.


När allt sviker.


Är hemma idag också. Samtidigt som jag förmoderligen har fått influensan och livet åkte bergochdalbana så krachade livet rakt ner. Fick veta ett par saker igår som knäckte mig totalt så orkade verkligen inte blogga. Jag trodde det kanske var jag som gjort något, men sen får man veta att en kompis jag litade på som gått bakom ryggen på en. Snacka om att jag blev sårad. Vet inte hur lång tid det kommer ta innan jag förstår, sjukt lågt. Känner mig bara så lurad. Jag orkar fan inte mer nu.


-

Jag orkar inte vänta längre.


<3


Sjukling.

Hela klassen sitter i skolan just nu men inte jag. Därför att jag har 39 graders feber och när jag ställer mig upp snurrar det i huvudet och jag skakar. Härligt va? Åh jag vill bara dö, det är sjukt jobbigt. Men jag tror jag vet vem som smittat mig, hihi x) Nu ska jag fortsätta knapra i mig alvedon.Kyss


You put your arm around me for the first time.

Har inte hunnit med bloggen! Förlåt, veckan har rullat på riktigt bra. I fredags (tre dagar sen) drog jag och julia tillsammans med alla gården-killarna till älvsjömässan och gick på Winter Games. Skitkul, hihihi. Sen på kvällen drog jag, Danne, Rasmus, Benne, Chribba, till gården. Blev lite knas men vi hade iallfall skitkul. Efter några timmar åkte vi till segeltorp och mötte upp Joel sen åkte vi till donken och där var det ännu mysigare.
 
I förrigår åkte jag med Danne och fixade en grej, sen på kvällen träffade vi Joel också. Vi typ chillade ;)

Igår
åkte jag runt och sökte prao men tillslut orkade jag inte gör det längre så jag åkte hem till Danne. Rappe var också där och efter en stund kom martin, trevligt värre asså!

Bjuder på två bilder från mässan, tagna av klimenko. Ph1: Danne med peruk + jag. Ph2: Jag och Julia kör karate.

Livet rullar på.


Hej bloggen! Vaknade för en stund sen, sitter och smsar lite nu. hihi Igår vaknade jag med Julia som hade slaggat här, vi chillade en stund sen drog hon hem. Taggade till gården igår kväll igen, mysigt ;)  men sen drog vi alla till donken typ 30 stycken haha. Efter ett tag gick alla tjejer så det var bara jag och killarna kvar, hehe. Men sen åkte jag hem och chattade typ halva natten så e halft död idag. Plus att jag nyligen fick veta att jag har tennistunering idag, så jippi det kommer ju gå toppen. Puss


Over.

Det handlar om att släppa taget
veta att jag kan om jag verkligen vill
veta att jag inte behöver dig för att känna mig hel
Det går inte, men jag måste. Jag har inget val längre.


Fest

Nu taggar jag och Julia på fest! Bloggar kanske mer när jag kommer hem. Puss

Myskväll

Sitter här med en ansiktsmask, nu ska jag hoppa ner i badet med massa badkulor. Mysigt värre! Puss


Smile bitch, because tears don't make it better


Not meant.

Jag vet inte vad jag längtar efter. Jag vet inte vad som saknas. Jag vet inte vad jag vill ha, men jag vet att jag valt fel. Hur har jag kunnat varit så dum gång på gång? Varför kunnde jag inte se det från början? Vad vill du, jag tror inte du vet det själv men nu är det försent. Du är raderad, totalt. Det är redan svårt men jag kommer klara det.

2011!!!!


Ohyes, vaknade bara för en stund sen. Klockan är ju halv tre, gaash vart tog dagen vägen. Sitter iallfall i pyamas och smsar lite, mysigt! Är sjukt trött efter gårdagen så idag bler det hemmamys. Ska städa mitt rum och pyssla om mig själv. Jag tycker det låter som en bra start på nya året, efter allt som har hänt. Kyss

RSS 2.0