Torsdag

Igår åkte jag till Liljeholmen för att hitta en bikini som tyvärr inte fanns kvar. Träffade istället Ida och snackade om livet. Åkte sen hem till Lalash och grillade med henne, Evan och Corlelia. Majs, korv och mashmallows mummsi. Runt 21 så bestämde jag mig för att träffa Emil och Felix istället så vi kollade på matchen och spelade Basket.
 

Förstahandsval- check

Är så glad att jag nästan spricker och samtidigt vill jag börja gråta. Kom in på mitt förstahandsval på gymnasiet och är verkligen sjukt taggad men Ida kom inte in och vi skulle gå i samma skola fast olika linjer så det suger. Men vi hoppas att 12 pers slutar för då kommer hon in. Nu ska jag fira wiiiiooooo

Daaaaamn

40 grader på ballkongen, nu ska jag lägga mig och sola även fast de är så jäklans tråkigt. puss från pepparkakan

Vilka vinner matchen ikväll?

Hellu! Tog en powerwalk på 50 minuter imorse. Har precis käkat lunch, fiskpinnar med ris och keso. Hehe jaja jag är inte så bra på de där med matlagning. Iallafall ska jag straxt hoppa in i duchen och fixa mig. Ikväll blir det fotboll med grabbsen. Spanien- Portugal wiiiho. Vilka tror ni vinner?

slapp dag

Igår hamande jag och Ida hos Nenad med Luka och Stefanl. De va kul och vi chillade med film. Sen sov Ida hos mig, mysis. Imorse vaknade jag och kände mig seg och småförskyld så vi taggade vi ner till centrum i mjukisbyxor och köpte Ben & Jerrys åt mig. Hihi mummsi.

Kul väder hörrni

Deppigt väder alltså. Skittråkigt ju, vart tog solen vägen när sommarlovet började? Iallafall väntar jag på Ida nu vi får se vart kvällen leder. Ciao

Trevligt va?

Kom precis hem, varit ute med Nenad, Luka och Ida. Vi kollade film
Och sen var vi ute. Trevligt värre! Godnatt

Luncha med bästis

Har precis slängt ihop en pastasallad med prinskorv och majs. Hehe körde på de som fanns hemma. Ida är påväg hit och vi ska ner till en park där vi ska lunch och snacka skit. Standard en sån här tråkig söndag.

Erik hassle

Har faktiskt börjat gilla Erik Hassle riktigt mycket. Vi hörde honom på rix fm konserten också och insåg då att han är sjukt bra live. Här får ni min absoluta favorit låt.

Käääääärlek

Oherregud jag orkar inte. Söt top eller vadå? Snääääääällla bli min :love:
 
 

SPANIEN

Sitter och chillar i soffan framför spanien-frankrike matchen. Blev ingen utgång ikväll men träffar Ida imorgon istället. Hoppas verkligen spanien vinner nu wooop

Hemma, fuck yeah

Hej,hemma från landet nu. Vilken lycka alltså! Äckelväder ute och känner mig allmänt ofräch. Ska straxt äta lunch och sen blir det duschen. Kvällen är inte riktigt planerad men har några ideer. Har saknar alla så galet mycket dom här två dagarna haha puss

Dumma blogg.se appen men glad midsommar

Fan va irriterande att inte blogg.se appen fungerar. Ni får alltså nöja er med dålig uppdatering tills på lördag kväll. jaja nu ska jag hjälpa mamma att fixa midsommarlunch. Puss

Dumma blogg.se appen men glad midsommar

Fan va irriterande att inte blogg.se appen fungerar. Ni får alltså nöja er med dålig uppdatering tills på lördag kväll. jaja nu ska jag hjälpa mamma att fixa midsommarlunch. Puss

Paradise hotel danmark

Skulle egentligen till långsjön med lite kompisar men väntar istället till Ida slutat jobba. Tills dess underhåller jag mig med Paradise hotel Danmark. Riktigt onödigt program men ändå blir man heolt beroende. På ballkongen är der 32 grader så borde lägga mig där en stund också. Puss

Brunch

Gick upp runt 11 och bestämmde mig för att göra ett försök att laga pannkakor. Vet att jag aldrig varit bra på de och dom här blev sämre än vanligt men med lite keso och jordgubbar så blev det gotti.

Hellu bed-time

Ligger i sängen och kollar på film. Det absolut bästa med sommarlov är verkligen att man inte har npgra tider att passa och att bara kunna ligga och chilla när man har lust. Imorgon blir det utgång med Ida, puss

Bildbomb efter avslutningen


Skolavslutning a la källbrinksskolan

Jag vet inte riktigt varför det tagit sådan tid men här kommer ett inlägg om skolavslutningen och lite senare ett om balen.

Jag, Ida och  Lucas tog oss upp till ip 8 på morgonen för att göra ett sound-check. Vilket inebär att man kollar ljudet i mickarna och blabla. Vi var sjukt trötta och satt halvsovande på  en bänk tills hela skolan kom. Vi sjöng "Ta mig till havet" och "sommartider". Fick sjukt mycket beröm om rösten av lärarna, vilket såklart var kul. Kan lägga upp filmen när vi sjunger senare om ni är intresserade. Avslutningen i klassrummet var sorlig, vi skrev i varandras böcker och kramades massor. Tiden på källbrinksskolan är slut nu vilket känns helt underbart men konstigt.



Vad tycks?

Håller på och gör om massor på bloggen. Är helt förvirrad av alla kodmallar. Jag passade även på att byta profilbild i vänstra kanten, ser ni den? Själv ser jag den gamla och får inte bort den men ni kanske ser den nya eller??
   

Tummen upp för frukost

Köpte lite frulle på presbyrån påväg hem. Orkade inte vänta på johan så tog el busso hem och ska nu fixa mig.


Vakna johan

Godmorgon, sitter o väntar på att johan ska vakna. Damp asså han är skitsvår att vecka. Igårkväll kollade vi på fotboll och sedan film i Johans friggebod med Linus och Jocke. Börjar bli standard! Idag ska jag bara vara hemma så ikväll lägger jag upp saker från balen och avslutningen. Sounds great?


Tjejmiddag

Straxt åker jag iväg på jobbas tjejmiddag, kommer bli jättemysigt och är verkligen taggad. Sov kvar hos Ida inatt, vi satt med lina på ballkongen och snackade halva natten. Lyssnade även på massor av gamla låtar. Nu måste jag åka, vi hörs


Show us what you got sweden

Har ätit tacos på ballkongen hos Idas pappa med Ida och lina. Vi köpte även med oss ansiktsfärg så vi har gjort oss fina inför matchen. Tagggggga sverige!


Sommarlov wiho

Har varit på konstgräset med Ida, lina, johan, Lucas och Danne. Innan de va vi hos lina och nu ska jag och brudarna tagga till idas pappas lägenhet där vi ska kolla på matchen. Älskar sommarlov


Sov gott

Ligger i sängen nu, haft en lugn kväll med grabbsen. Vi kollade fotboll, wihi Spanien vann. Efter det skulle vi till Statoil och duktig som han är så ragga Linus upp en taxi som efter lite snack körde oss dit gratis medans Joar, johan och Markus tog mopparna. Godnatt


Bra start på sommaren 2012

Sitter på bussen påväg hem från johan. Kvällen igår va kaos men kul. Jag, Ida, lina, Madde och killarna grillade vi gömmaren. Sen åkte jag och Ida med johan hem men senare gick jag upp till Joar där jag sov kvar. Runt 13 vaknade vi och jag gick ner till johan igen där jag varit hela dagen och chillat med honom.


SOMMARLOV

Bra jobbat. Sov tre timmar inatt efter en grym bal och galen efterfest. tre timmars sömn och sedan sjunga för hela skolan. Reckomenderas inte. Men vi fixade det iallafall och allt satt perfekt, nästan iallafall. Berättar allting imorgon och då kommer massor av bilder. Nu ska jag sova lite och sen blir det FESTA galet för vi har fucking GÅTT UT NIAN!!


Är så taggad att jag håller på att dör

Förutom att det nu började regna och jag snart börjar gråta över det så är jag så sjukt glad. Är i bilen nu påväg till Ida. Vi ska fixa det sista och fota oss i flera timmar. Har redan lockat håret och är skitnöjd. Bilder kommer!


Wooop wooop

Imorgon är vi lediga eftersom vi har bal på kvällen. Ska bara fixa mig hela dagen. Börjar med en lång sovmorgon och ska sova rätt tidigt. Hoppas verkligen det blir soligt.


Så snygga...

Godkväll. Har precis taget en promenad hem från segeltorps bal, herregud va snygga alla va. Ovanligt att se sina kompisar så uppklädda. Imorgon är det våran tur så nu ska jag ner och sola.


Torrschampoo hiss/diss?

Köpte med mig ett Torrschampoo idag. Någon av er som har använt de? Ska bli spännande och se om det fungerar.


Akrylnaglar + rix fm

Naglarna blev awesome. Fixade dom i imorse i nacka. Senare drog jag och Ida till stan för att hitta balskor till henne och efter det rix fm i kungsan. Nu är jag sjukt taggad för veckan. Bal på tisdag, skolavslutning på onsdag och fucking sommarlov på torsdag.


I badet

Tappade precis upp ett bad och la i några badkulor. Dricker även en kaktus-cider. Helvete va härligt de va, måste börja bada oftare. Tar alltid bara en dusch men de här är mkt mysigare. Vi hörs sen. Tänkte visa lite vad jag köpt då.


Underbar dag

Vilken grym dag. Har varit i Nacka med mamma hela dagen. Köpt smycken till balen/avslutningen, ätit tacotallrik, shoppat lite och bokat tid för att gör akrylnaglar. Wiho kommer bli så snyggt! Dessutom har jag hunnit sola idag.


Fuck blogg.se-appen

Tyvärr så fungerar inte blogg.se-appen för tillfället och därför kom inte de inlägg jag skrivit upp. Det var iallafall nice på konstgräset med grabbsen, efter det åkte jag med mamma och köpte en ny plattång. wiho hoppas den är bra. Dags att krypa ner i sängen, vet att det är tidigt för att vara jag på en FREDAG men vafan... jag har ont i huvudet och är trött.

Tummen upp! Grundskolan är över om 5 dagar. looove


15.59

Ah men tjenare! Sitter på bussen och ska träffa johan och några. Vi ska sola och bli pepparkakor till balen. Ikväll ska jag nog vara hemma och färga håret. Vi var på ju på teaterföreställning tidigare och de va riktigt kul, min lilla skrutt va så duktig! Efter de gick vi till
Sjödalsparken och åt glass med klassen.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Ta mig till havet och gör mig till kung

Godmorgon. Här sitter jag på bussen till skolan och bloggar. Är så himla glad. Vi ska bara ha no och sedan åker vi för att kolla på Idas och Alice föreställning med klassen. Efter det ska vi vara ute någonstans och äta matsäck. Idag är det fredag vilket betyder att det är helg, 4 dagar till balen och 5 dagar till avslutningen. Juste igår bestämdes det att de blir jag, Ida och Lucas som ska sjunga "ta mig till havet" på skolavslutningen. Det är en tradition i vår skola att alltid några nior väljs ut för att sjunga den.

Gårdagens outfit: Jeansjacka- Gina tricot. Svarta jeans- BikBok. Linne- Gina


2 cool 4 school

Jag och mina brudar chillade hos lina imorse sen åkte vi till skolan och va på konstgräset och hälsa på. Där var hela skola eftersom det är fotbollstunering. just nu sitter jag på slöjden och skriver utvärdering. Dessutom är kulturrådsmiddagen inställd. Buhu ge mig loov!


Lyxlirare...

Hellu! Klev nyss ur duschen och har precis smörjt in mig i babyolja. Lyssnar på Summer Paradise, nya favoritlåten. Om exakt en vecka är det sommarlov, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Kommer nog vara riktigt blandade känslor på avslutningen. Iallafall så solade jag i 20 min och fick lite mer färg, måste verkligen få upp färgen innan balen som är på tisdag. Imorgonkväll ska vi på kulturrådsmiddag, Ida och jag har taggat inför det sen i julas så lär väl äta upp oss 4 kilo inför sommaren. Gooodnatt.


Grattis Sverige!

Du gamla du fria... Sveriges nationaldag idag ifall någon missat det. Igår va johan, Lucas, anna och Joar här. Vi gjorde inget speciellt, chillade mest. J sov kvar här men drog rätt tidigt imorse. Har knappt gjort någonting idag men ska ner och sola sen ta en promenad. Heiido


Standard

God kväll på er. Var precis och handlade med mamma. Hade inget spec att göra och efter att somnat i soffan så behövde jag komma ut en sväng. Ikväll blir det återigen vampire diaries, ligger efter typ 5 avsnitt. Aldrig hänt förut!


Helt onödiga dagar i skolan

Varför vi går i skolan den här vecka har jag frågat mi under varje lektion idag. Vi leker bara lekar och gör ingenting. Helt onödigt! På onsdag är vi lediga vilket är nice. Va gör man ikväll då? Ingen aning nu när man inte måste plugga.


10 dagar till SOMMARLOV

Har precis smörjt in min med babyolja, jobbigt kladdigt men man blir riktigt len så det är värt det. Denna kalla och regninga dag har jag bara varit inne förutom när jag satte på mig mjukisar och håret i en bulle, gav mig ut i regnet och ner till solariumet. Solade i 20 min och fick lite färg. Måste verkligen få upp färgen inför balen och vädret vill ju inte hjälpa till. Dags att avlsuta detta inlägg och krypa ner i soffan, ska kolla på vampire diaries och deppa över att vi inte har kanal 11. Vilket alltså betyder att jag missar bigbrother finalen. Buuuhuu aja hoppas iallafall Hanna J eller Amandus vinner det här nu!

Bild från Turkiet förra sommaren. Kan inte sluta längta till lovet.


Filmkväll med...

Hellu! Efter Nacka åkte vi vidare till Sickla köpcentrum. Köpte med mig två par skor och ska nu försöka se vilka jag helst vill ha till min vita skolavslutningsklänning. Om en stund kommer Daniel och Jocke hit och lite senare även Johan, Lina och Markus. Vi ska kolla på film och bara chilla. Perfekt för en myskväll med dom bästa i det här vädret... men vi saknar dig IDAA.


Fortfarande ute och shoppar

Tja. Jag och mamma har varit i VARJE butik i Nacka forum nu. Helt stört men har hittat både väska, bh, hårsmycke och skor. Dock köpte jag skorna på öppet köp för att nu åka till ett annat köpcentrum där skojakten fortsätter. Vi hörs senare! Här får ni en bild på min lunch. En apelsinjos och en tomat/mozarellacibata.


Slut fix inför bal och avslutningen

Godmorgon! Var riktigt kul att bowla igår, jag och Jocke var på samma lag och vi ägde ut dom andra. Hehe eller iallafall i andra omgången. Idag ska jag vara med mamma och vi ska köpa det sista inför balen och skolavlsutninge. Behöver skor, väska, smycken och en bh med avtagbara band. Lika bra att vi åker nu, man blir så galet seg utav det här vädret, inte direkt taggad på att gå ut liksom.


Wiiihooo helg!

Jag vill också ta studenten! Fyfan va kul det var och fick en riktig öl/champange dusch av brorsans klass. Ska fixa mig nu sen blir det bowling med killarna och Ida :)


Student 2012

Har tagit ledigt idag för att min halvbror tar studenten. Kommer bli riktigt kul dock är vädret åt helvete. 5 grader varmt i juni? Driv inte liksom. Ialllafall kör jag på en jacka från Zara och hunters stövlar. Ska åka rätt snart så blir massor av bilder senare.


RSS 2.0