American panncakes

 
 
Detta blev en riktig mysdag. Rasmus åkte hem straxt innan lunch och jag passade på att ta en promenad innan regnet. Sen lagade jag american panncakes och kollade på Hart of Dixie, helt klart en superbra dag. Ska plugga lite nu också innan Rasmus svänger förbi och hämtar hem mig.

10 månaders middag

Godmorgon! Pojkvännen ligger här brevid och sover så sött. Idag har vi varit tillsammans i10 månader vilket vi firade igår genom att laga en fet middag och sedan mummsig efterrätt. 



T o d a y

Såhär gick jag klädd idag. Till det körde jag på svarta jeans, kappa och primeboots.

Waynes fika

Under denna mysiga höstlovsdag träffade jag Jessica och tog en mysig fika i liljeholmen. Vi pratade om allt möjligt men så plötsligen gick brandlarmet. Hela köpcentrumet utrymdes men efter nån kvart fick vi komma in igen och kunnde kolla runt i affärer. Fick med mig en marinblå pull-over tröja hem. 


F a s h i o n

Dessa ursnygga skjalar kom mamma hem med härom dagen, hur snygga som helst och livar direkt upp en enklare outfit. 
 
 

Nyt i garderoben

Väldigt bra bild... eller inte men detta plus ett pas örhängen fick jag ialalfall med mig hem igår. Topparna är från Bikbok och kostar 149 kr styck och jeansen från Rut & Circle för 299 kr. Nööööjd

Höstlov

Rasmus gick precis hem efter en gosig sovmorgon. Igår blev det en riktig myskväll med massa onyttigheter. Ska möta honom, Erik och Simon på gymmet senare. Vill även försöka hinna till Bikbok som fått inne massa snygga toppar. 




Helgen

Höstlovet är igång! I fredags hade vi skärckgala i skolan, jag och Jack var konfrancieer vilket gick ganska bra! Under kvällen förberedde jag för att Rasmus skulle komma men det slutade med att rasmus missade tåget för hans pappa beställt fel biljetter så fick tyvärr sova ensam. Under helgen har jag jobbat och myst med killen som då kom under lördagen istället. Vi var även hos Erik i lördagskväll som hade bjudit hem några. Trevligt värre! 



Trött är bara förnamnet

Har inte så mycket mer att säga än Godnatt. Skolan gick snabbt, hann klassvandra lite och sen åkte jag till jobbet. Huvudkontoret var på besök för att kontrollera resturangen, det var svinjobbigt för oss i kassan eftersom allt skulle vara PERFEKT. Jobbade till 20.00 och imorgon bitti har jag matteprov så godnatt.
 

Nytt från Nelly.com

Massor utav nytt och härligt från Nelly.com som jag hämtade ut idag. Extra nöjd med de höga svarta jeansen och den ljusa paljettoppen. Kontot börjar bli lite tomt nu så det är tur att lönen kommer in på fredag!

Paket från Nelly

Massor utav nytt och härligt från Nelly.com som jag hämtade ut idag. Extra nöjd med de höga svarta jeansen och den ljusa paljettoppen. Kontot börjar bli lite tomt nu så det är tur att lönen kommer in på fredag!

Stjärnor på is

Det här blev trots allt en ganska rolig dag trots regn och rusk. Vi åkte skridskor på idrotten och blev dåpåmind om hur dålig jag är, höll i mig i folk hela lekitonen, väst var det då vi skulle tävla i en stafett. Tog inte ett enda åk på skridskorna utan lät mina klassisar dra mig fram. Efter skolan körde jag ett spinningintervallpass som gick väldigt bra! Har även hunnit åka med mamma till ikea. Sitter förtillfället och läser igenom en konversation i våran klasslogg angående lärare som inte klickar med klassen. Våra åsikter verkar vara på samma sida och nu ska vi nog lyckas ta oss ett snack med rektorerna, skönt att man har en så engagerad klass.Har ni också problem med lärare?

Tisdagen är här

Godmorgon! Ska straxt fixa mig och sedan åka mot skolan, slutar 16.30 idag och på gympan ska vi åka skridskor så detta blir en jobbig dag. Ska försöka klämma in ett spinningpass senare också. Annars då? Jo det är extremt kallt ute och veckan segar på, men på fredag börjar äntligen det efterlängtade lovet. 
Träningsklädd inför gårdagens skivstångspass

Edit by me

 Här har vi resultatet efter filminspelandet och klippadet jag hållt på med senaste veckan. Nacka gymnasiums Elevkår har nu för första gången fått till en presentationsfilm och måste väl ändå säga att jag är lite stolt över resultatet. 
                                   
 
 

Bikini love

Första nelly.com paketet kom och hämtades ut idag. Sjukt nöjd med både överdelen och underdelen, har verkligen saknat en basic trosa och en basic Bh i svart och vitt, går verkligen att matcha med allt. Trosorna är i mindre modell så de inte täcker hela rumpan, tummen upp för det så nu gäller det att träna upp rumpan ordentligt inför bikinisäsongen.

Såhär går jag klädd idag


Skinnjacka-bikbok//pälskrage-H&M//svarta jeans//primeboots 

Tv-kväll

Har klarat av denna långa dag på jobbet  med pannkakor till lunch och chilicheesetops till middag! Hann hem precis till solsidan och nu ligger jag utmattad i soffan. Imorgon har jag bara en lektion så ska bli så skönt att ha massa ledig tid att fixa saker på. Framför denna mysiga tv-kväll har jag laddat upp med maraboukakor och jordgubbar. Myyyyys! 



Love and week plans

 
Hellu! Pratade precis med min kära pojkvän i telefonen doch la han mest fokus på sitt gta spelande men ändå en mysig pratstund. Imorgon väntas jobb hela dagen så ska därför straxt gå och lägga mig, känner att helgerna bara försvinner så ska verkligen försöka ta våra på detta lov. Har så himmla mycket runt omkring just nu, i veckan blir det både halloweenevent, matteprov, ekonomiutbildning, kvällsjobb och träning känns som jag kommer däcka direkt i Rasmus famn på fredag då han kommer hem. 
 

Sequins outfit

 
Allt finns hos nelly.com

#NELLYHOLIC

 
Beställde hem ett par saker från Nelly.com igår kväll och för bara några minuter sen skickades en till beställning, denna gång min största beställning därifrån. 9 nya plagg är påväg hem till mig, kan inte vänta förens jag har alla mina nya godbitar hängande i gareroben. Tre utav plaggen ser ni här ovan. #NELLYHOLIC

I just want to be cool

 
Sitter framför Splaykanalen på youtube och kollar på IJustWantToBeCool, så sjukt roliga människor! Har läst hela veckorevyn från pärm till pärm och snart borde väl mamma komma hem så vi kan laga tacos. Den här kvällen ska nog spenderas insvept i en filt framför Vampire diaries med tända ljus, tycker det låter som en perfekt mys-höst-kväll. Om exakt en vecka får vi dessutom höstlov, gosigos att pojkvännen kommer hem då.
 

PINK STREET XL

 
Dessa snyggingar fick jag med mig hem från Falun förra helgen. Billiga och bra eftersom jag mest tänkt använda de på gymmet och när man är ute och springer. Velade länge mellan vita och rosa men tillslut slog det mig att rosa var mycket roligare än vita. Ni hittar dom på Kjell&Company
 

2 cool 4 school

Fredagen är här, hur underbart? Har haft en stressigvecka med många bollar i luften men nu är det helg. Igår spelade vi in presentationsfilmen till elevkåren så ska klippa ihop den innan ni får se resultatet.Kännde mig lite dålig efter matten så åkte hem och i brevlådan låg nya veckorevyn. Så nu blir det lunch och VR-läsning. 

Skinnhandskar

Gina tricot // Bikbok // Nelly.com // Nelly.com
 
Så himmla snyggt med ett par skinnhandskar och passar ju perfekt nu när kylan kommer, tror själv att jag ska skaffa ett par svarta stilrena.

Intervjuad

 
TIll höger ser vi en bild från igår då elevkåren körde Suit up day i skolan, lite enkelt men kul event. Efter det kom en "jounalist" och intervjuade mig och Gustav som skulle representera Media programmet på vår skola till yrkeskatalogen 2014, han ställde lite frågor och sedan fotades vi massor, hoppas resultatet blir bra! Bara nio dagar kvar till höst lovet nu, hoppas tiden går snabbt för börjar sakna min prins. 

När löven faller

 
Är så trött i höstmörkret att jag knappt orkar publicera ett litet hej. Kommer hem efter något träningspass, äter middag, kollar på Vampire Diaires och somnar... så har de senaste dagarna sett ut. Igår blev det ett spinningpass och idag är det vilodag. Skulle träffat Emil men blev ändrade planer så åkte hem och kröp ner i sängen framför Hart of Dixie, väldigt skönt att bara vila ut mitt i veckan. Denna kväll ska gå åt till lite matteplugg och förberedelser till imorgon då vi ska spela in våran styrelsefilm på Nacka, är ansvarig för det lilla projektet så har en del att förberede med manus och kamera. 
 
 

Bär och bodypump

Måndagen är nästan slut och höstlovet närmar sig. Så tråktigt att lämna killen igår, kom hem runt 17 och hela kvällen låg jag framför Vampire Diaries och åt chokladbollar (igen!). Idag körde vi styrketest på idrotten, jag och Karin däckade efter 2.30 när vi körde plankan men måste väl ändå vara nöjd med den insattsen eftersom vi var nästbäst av tjejerna i klassen, weey! Körde ett bodypump pass innan jag åkte hem och nu blir det nog lite mer vampire diaries, så läskigt att sitta i höstmörkret och kolla på vampyrer men ändå lite mysigt.
 
Hittade denna intressanta påse på Ica idag, typ som torkade bär fast ihoppressade som fyrkanter, tummen upp.
 

Snart dags att säga hejdå

Godmorgon! Söndgen är här och det börjar bli dags för mig rulla hemmåt. Rasmus och Kim spelar för tillfället GTA vilket suger! Men bara några minuter till. Igår kväll tog vi en sväng förbi gymmet och sen lagade pojkvännen middags, efter det bakade vi chokladbollar och sen myste vi framför Ted-filmen. 



Älskade höst

Har precis käkat lite sen lunch med pojkvännen. Åkte tåget upp igår och hela kvällen spenderades framför tv:n med Rasmus, Nils, Martin, Ludde och Kim. Imorse tog vi en lång sovmorgon, gud så härligt det var! Senare gick vi in till stan och kollade i affärer. Underbart vackert här uppe  nu med alla löven. 





Random och stressigt

Redan trött och har massor att fixa innan läggdags! Stress stress stress. Efter elevkårsmötet idag drog jag och Kayla på ett köttigt spinningpass, trött i benen nu men kul var det! Måste verkligen hinna fixa lite saker så bloggen hamnar längst ner. Ciao 



Onsdag

Har kollat på vampire diaries under kvällen så kommer förmodligen drömma mardrömmar inatt. Imorgon är det dags för skola igen. Segt de men snart är det lov så nu ska jag sova och imorgon när jag vaknar är vi en dag närmre lovet. Godnatt.

Bild från dagens klädsel 



Begravning

Började morgonen med en springtur för att rensa tankarna. Sedan bar det av till kyrkan för begravning. Hur vackert som helst var de och jobbigt såklart. Efter blev det fika med släkten, vila i frid mormor. 


svettigt värre

Såhär såg jag ut idag.
Dagens träningspass blev ett  spinning Intervall Puls pass, pulsband hämtades ut innan passet och klistrades fast under tröjan. Sedan knappade vi in våran maxpuls och under hela passet kunde vi följa våran puls på en stor skärm. Helt sjukt intressand och extremt jobbigt pass. Svetten sprutade men känndes väldigt bra efter. Låg på "högintensiv" nivå under hela passet nästan så är ändå ganska nöjd. Vi kunde alltså se på skärmen vilken procent av maxpulsen vi låg på. Reckomenderas verkligen.
 

Tisdagslyx

 
Ojoj vilken lång och seg skoldag. Började med spanska, fortsatte med visuell kommunikation och sedan var det idrottsprov. Efter provet kom den där hemska no lektionen också innan vi fick åka hem. Skolan börjar verkligen bli tråkig, men jag och Karin gjorde det bästa av situationen och delade pa en kebbabtallrik under lunch, lite tisdagslyx sådär. 

Måndagsbarn

Bip-testet idag gick sådär, inte nöjd alls faktiskt men men bara att jobba upp konditionen till nästa gång. Åkte förib Liljeholmen innan gymmet, fick med mig grejerna i inlägget under. Vid 16 åkte jag till gymmet och körde ett Skivstångspass, helvete vad jobbigt det var. Hela kroppen tränades med vikter och påvägen hem trodde jag att jag skulle rammla ihop.
 
 
 

new in

Galetsnygg bh och en mysig vit tröja med glitter.
Två träningstoppar
 
 

Veckan är slut

söndagsångest, svar ja. Har jobbat hela dagem vilket resulterar i trötthet. Lyssnar nu på Maggio och fixar lite elevkårssaker. Imorgon har vi beeptest på gympan, får väl försöka se det possitivt som lite extra träning. ska nog anrunda här för ikväll bjuds det inte på något intressant här i bloggen känner jag.

JAG SKA HA ER

Dessa skönheter måste införskaffas, varför ska det vara så svårt att få tag i dessa här i sverige. Ska iaf på nåot sätt få tag i dessa, så perfekta.

Paus från livet

Ligger i soffan och ska straxt kolla på vampire diaries, försökte plugga lite inför idrottsprovet men usch va tråkigt att läsa om kompasser och allemansrätt. Imorgon står jobb på schemat, vill bara åka iväg utomlands och ta paus från allt. Saknar killen men han är ute och cyklar i Falun... #deppigt
 

Fredagsmys

Dagens träning blev ett intervallpass på gymmet, svettigt och jobbigt var det men jävligt skönt efter. Nu ska jag fortsätta kolla på idol och käka naturgodis. 


Kanelbullensdag

Vilken härlig fredag, hade en inställd lektion så slutade jättetidigt. Jag och Karin tog en sväng förbi presnbyrån och köpte bullar, hälsa på mina jobbarkompisar och sedan tog en liten fika. 


03-10-2013

Jag och Sara innan skolfotot idag.
Gick upp 5.20 imorse, helt sjukt hur trött jag var men skulle vara i skolan så himla tidigt. Vi tog våran styrelsebild och sedan eventutskottsbild, dessutom stannade jag och Jack med alla skolans föreningar som skulle fotas, skönt att missa lite lektion liksom. Sedan var det dags för klassfotot och håller tummarna för att det inte blev allt för fult, längtar till skolkatalogen, typiskt mig att bläddra igenom hela från pärm till pärm när den landat i brevlådan. Men nu ska jag kolla lite på tv:n innan det är dags att sova. Är så himla godissugen men får nöja mig med mandarinerna jag har hemma, hårt liv.
 

Nacka gymnasiums elevkår

Torsdagen rullar mot sitt slut. Idag valdes styrelsen om i Nacka gymnasiums Elelvkår, skönt att man hade en säker plats eftersom röster fik avgöra vilka som kom med. Vi passade även på att välja om poster, har senaste tiden varit Eventansvarig och PR men valde nu PR. Från att senaste månaden varit tre personer är vi nu en styrelse på 7 så nu är det bara börja köra igång med eventen och festerna. Efter mötet körde jag ett stenhårt spinning pass så nu ska jag vila. 
 
 

Skolfotoproblemet?

Herregud egentligen bryr man sig inte om skolfotokläderna men ändå passar ingenting i garderoben för just dessa foto. Har lagt fram några exempel så tar det som känns bra imorgon bitti. Ska även ta en Elevkårsstyrelsebild och en eventutskottsbild så har iallafall tre chanser att bli snygg. Straxt ringer pojkvänen så ska bara mysa ner mig i sägen och prata lite med honom sen blir det nog läggdags för har några timmar att sova ikapp känns det som.
 
 

Core

Köpte lite nya träningskläder efter skolan, sedan blev det ett core pass i city. Imorgon har jag skolfoto så nu måste jag välja kläder och allt sånt där. Ciao

distance is just a test to see how far love can travel

 
För ett år sen var jag/vi väldigt skepptiska till det här med distansförhållande men nu vet jag att det är det absolut bästa som hänt mig. Ett förhållande där vi båda har tid för oss själva men ändå har varandras stöd och kärlek i allt vi gör. Att få sakna en person så extremt mycket att varje sekund man sedan har tillsammans blir speciell, att alltid känna pirrandet och spänningen när man ska träffas och att ett litet kvällsamtal blir varje dags höjdpunkt. En hel sommar har vi spenderat tillsammans och även fast det var den bästa sommaren i mitt liv så kan jag knappt klaga på att vi har distans igen, det är ingenting som påverkar vårt förhållande utan endast gör det speciellare och starkare. Så cred till alla kärlekspar som lever i olika städer och tror att avståndet inte spelar roll.
 
 
 
 

Just do it

 
 Supernöjd med min nya bag både praktisk och snygg. Har märkt att nu när jag måste ha med mig träningskläder varje dag så räcker inte de vanliga väskorna till längre. 299 kr från Nike.

Vilsna tjejer i skogen

Idag har vi haft orgentering och kan väl säga att det kan bli det momentet i idrott som förstör mitt betyg, var väl dock inte oväntat. Jag och tjejerna gick vilse, bergsklättrade, halkade, ramlade och kämpade för våra liv men trots de tog våra kartkunskaper oss bara till 4/8 kontroller. Vi sprang massor och klättrade som apor så efter dessa timmar i skogen belönade vi oss på donken. Efter det letade jag efter ett par nya löpartights men hittade inte några så åkte iställe hem och nu ska jag vila ut. Imorgon står Core på träningsschemat. 
 

RSS 2.0