Åker och handlar....


Sportlov 2010

Hehe inte så mkt planerat just nu men de är 1000 älskade människor jag ska hinna träffa på lovet. så snällla kan ni inte mässa och säga när de e bäst för er. Och alla får smsa och säga om dem vill träffas. Men här e de jag har hunnit besämma just nu. 
Så ring och mässa och säg när ni vill träffas alla älsklingar.


Parfymkrig,

Chacha bloggen!
Sitter hemma nu och tuggar tuggumi. Hehe, Vanlig skoldag, förut om att vi slutade 10 min tidigare p.ga att vi jobbade så bra. Jag och Danne hade parfymkrig efter och fyfan vad jag stank killparfym, jag fick tillochmed Danne-parfym i ögonen. Sen sprang jag och Vilma ner till bussen och göömmde oss men när vi kom upp blev vi attakerade av Mackan och Adam som började köra snöbollskrig me oss. Sen gick vi in tíll Danne igen och han va typ sur för en ärare skällde på honom för all parfym.... stackare, tyckte ganska synd om honom då. Men jaja nu e de iallfall looooov. P.s när jag åkte hem så typ glodde folk på bussen asmkt eftersom jag stank Danne. Men nu ska ja hämta en macka. Kyssar
 


Matkrig.

Haha kolla de här klippet. Fan va kul om det skulle hända i vår matsal. Kolla hela annars fattar man inte. Haha det är tyderligen i mälarhöjden står det. HIhi men det va bestämmt innan.


Taggar till lida.

Nu taggar jag till lida, blir ingen uppdatering förns ikväll


Dagens Outfit                                                             Dagens facelook

Ta mej tillbaka.



Wille,lalle,hampe,gabby

Hemma nu, känner att jag inte är på mitt bästa humör eller mår inte direkt toppen heller, har börjat nysa 24/7 och mår piss! Asså j*vla snö och kyla, jag hatar det. Vet inte direkt om det blir Lida imorrn. Skulle dit me Millan o elin men tror nästan jag blir hemma eftersom bussen inte ens går till skolan. Läste på elviras blogg att hon inte mådde så bra heller. Så det blir väl 3 pers på Lida imorrn. 

Jag, wille, hampe o lalle, hade de asmysigt. Hihi vi typ låg och snackade.... Guuuuud va jag har saknat dem. Wille är fortfarande sej så lik och sååå himmla ruuuuulig. Alltid vi! Jag älskar er!

Haha random bild på mej och Wille från sexans sommarklassfest.


Utgång

Taggar ut me Wille, lalle och hampus nu. PussPuss

Hsk-fest

Har festat hela helgen. Först kom Malle,Millan och Eira på Lördag vi flummade runt och fixade oss för hsk festen. Sen åkte vi dit och jag pallar inte förkalara allt. Men vi va heta på dansgolvet, höhöh, mycket händer lite överallt av mååånga supersnygga o söta killar. Det var 130 pers på festen och de va askul.Festen slutade 00.30 så vi åkte hem då och typ kollade film sen sommnade jag o Millan vid 4.00 typ. Vaknade av malle och Eira som tog kort på oss sen stack dem hem. Och jag sov hela söndagen typ. Enjoy alla underbara bilder i filmen. Höhöh FAN VA JAG LÄNGTAR TILLBAKA SÅ JÄVLA MKT SNYGGINGAR OCH SÅÅÅÅ KUL ATT DANSA. Vi dansade skitsexiigt bitches .Love ya


You belong whit me


La fiesta de la notche.

Guuuuud va jag längtar. På lördag är det äntligen dags för feeeest. Vi kommer ha det bäääst!


Random bild på Eira och mej. ( jag me blå keps)

DANNE ÄTER GRÄDDE!

Haha, här kommer ett klipp på mej och Danne när jag skulle spraya grädde i hanns mun. Hihi sen är det My som äter grädde :P


Crash

Datan crashade typ men nu e den igång igen. Blir fest i helgen , riktigt najjs asså! Men måste plugga matte (världens sämsta ämne).

Ganska trött!

Hellu, kom hem för en halvtimme sen, har vart på fotbollen. Vi hade fys i två och en halv timme. Höhhö, först sprang vi på kg i en timme sen gjorde vi massa andra fysövningar i 1 och en halv timme. Det va faktiskt ganske roligt men sjukt jobbigt. Innan det var jag på dans träning. Så nu har jag tränat i 3 och en halv timme idag. Men ska nog hoppa in i duchen nu. Men det blir lätt mer bloggning senare ikväll! Kyssar

                                                      
                                                           
Random bild på mina ögon


MalleBalle!

- Kom på att malle ville för ett tag sen att jag skulle skriva nått om henne på min blogg. Haha, Malou Nordin är en superball och underbar tjej som jag kommer festa sjukt mkt med på lördag. (Tsm med Eira och millan). Hihi här kommer en liten bild finaste MALOU.
  


Vad tycker ni?

Vad tycker ni om nya facebook? Själv så tycker jag att det är riktigt jooooobbbigt! Eftersom man inte fattar allt ännu.


.


Saknar er killar...

Gud va länge sen det var jag träffade er killar. Eller det känns iallfall som vääldigt länge sen!

 


Love the life and the life will love you


Chill dag

Puggar mass nu.... blää. Har varit på sol ikväll så jäklans ruuuuuligt! Millan och Bianca är så underbara. Tog massa bilder på barnen men hittar inte usbsladden, så bilderna kommer imorrn. Idag i skolan hade vi bästa lektionerna på länge, här kommer mitt skolschema för dagen:

Börjar med svenska, (läraren sjuk, har våran mattelärare istället så vi sitter bara och snackar)
Biologi-
Kollar en film
Bild- Satt typ och ritade lite
LUNCH EN TIMME
SO-
Lekte rättegång. Roligaste någonsin har gjort på en lektion.
ELEVENS VAL- spelade shack med millan, hade riktigt trevligt. Och tillochmed en lärare ville kolla hur vår match skulle sluta!

Ni fattar inte hur roligt det var på so:n. Haha Victor & Isak skulle spela ett bögpar och victor skulle blivit våldtagen av My. Hahaha det slutade med ett jävla flumm och alla bah hittade på saker, och det blev såååå kul. Victor va verkligen jäävligt rolig. Höhöh men ni kommer ändå inte fatta etersom ni inte va där. Men Göran (so läraren) började tillochmed att skratta åt våra perversa kommentarer.

    

Springa Baby

Nej, nu är det dag för mej att gå och laga lite mat eller iallfall ta ett stort mellanmål. Ska Träffa elin om några timmar vi ska ut och springa med laget. Blir kanske mer bloggning senare. :* Kyssar<3  

Millan bli frisk nu! <3


Summer

-I miss the summer!


Veckans blogg!

Anmäl er nu så tar jag ut 5 finalister till veckans blogg! <3


Dagens Outfit


Dikt

Jag hade en chans
jag misste den
jag var för blyg
det var 3 ord jag aldrig sa till dig
Jag Älskar Dig
nu är det försent.


HELVETE!

Asså, precis när jag tänkte gå in på pea och ta bort alla mina bilder nu när playahead ändå ska läggas ner, så kommer jag inte in på pea för att nån idiot som har varit inne på sin pea på MIN data har blivit blockad. Så jag kan inte logga in förns i Agusti och då har pea redan lagts ner.


Filmtime

Ska kolla på Sommaren med göran nu!
Imorrn blir det löpning med laget så inte så mkt uppdatering.

HElgens bild

Här kommer en bild från helgen. Riktgit trevlig helg! Med my, beckson, Millan, Ellet och Elvira.


PLuggish

Ska Plugga galet mycket spanska nu! Puss



Im back

Vilken sopa jag har blivit på att blogga asså! Men iallafall, har precis dushat, så himmla skönt! Har spelat fotboll ikväll riktigt trevlig och super kul men sträckte mej i benet. Mindre kul! Juste, jag har bytt lag nu. Hehe till vilket tänker jag inte säga idag! Igår shoppade jag ett par tröjor och ett par knickers. Kyssar

Stor städade mitt rum i söndags! Oh shit va najjs det blev.


Söt alla hjärtans dag T-shirt


En till alla hjärtans dag t-shirt


Rosa tjöcktröja

Hejhej

Sorry, för extremt dålig  uppdatering. Men sk bättre mej. Men ska dusha nu PussPuss


Ansiktsmask

Här sitter jag med en ansiktsmask
och har varit sjuk idag.
Men ska hoppa in i dushen och skjöla av den nu! Puss


<3

Imorse kom jag och My på att det snart är alla hjärtans dag.


Bloggvärde!


Paket

Yööööös änligen! Mitt paket har kommit till posten nu med min nya fest klänning!



RSS 2.0