♡ 9 månader tillsammans ♡

 

Igång med träningen

Godkväll. Iphonen är lagad, fick både fram och baksidan av skärmen helt gratis! Dessutom lite extra saker i en påse, tummen upp! Hann köra ett jympa-medel nivå pass idag och det var kul men lite enkelt så ska nog köra på lite hårdare pass i fortsättningen. Core på onsdag taggad! Efter träningen åkte jag och mamma en snabbis till kungens kurva, köpte massa frukt och en ny sport bag till mig! 


Måndagmorgon

Godmorgon godmorgon! Scehmat för idag är fullspäckat, två lektioner i skolan sen snabbt in till stan och försöka laga min iphone som la av igår och därefter ett pass på gymmet. Ska gäna försöka hinna kolla på en ny träningstopp också! Segt med måndag men nu är det snart en vecka mindre tll höstlovet.
 

Work for it

Har verkligen fått tillbaka all min inspiration till träningen och har faktiskt kommit igång. Har redan 4 pass inbokade i veckan och ska förmodligen slänga in lite gym på det också. Nu jävlar ska det satsas. 
 

Weekend

Har jobbat hela dagen, segt men pengarna rullar in. Fick 100 kr extra av en chef för att jag satte en kontrollant förra helgen. Var otroligt svårt att kliva upp från pojkvännens varma famn imorse speciellt när det även var hejdå för två veckor, saknar muppen redan. Det har verkligen inte varit min dag på jobbet, knappade massa fel och glömde dela ut saker, men så får det väl vara ibland, skönt att man har sovmorgon imorgon iallafall. 
 

Lördagkväll

Skippade middagen vi skulle på och har istället legat hemma framför datan och kollat på film hela eftermiddagen, snart kommer Rasmus och plockar upp mig så åker vi till honom och myser. Imorgon bitti ska jag jobba och han tävla sen åker han hem och då ses vi inte på två veckor, buhu. 
 

28 September

 
||Lite mysiga höstbilder från imorse.|| På måndag firar vi 9 månader.
|| 31-12-2012 ||
 

Långbro värdshus brunch

 
Imorse sov jag och Rasmus ut länge, skönt var det! Sen gick vi upp och fixade oss för att gå ner till Långbro Värdshus som ligger en bit från mig där hans familj bjudit med oss på brunch. Vi mötte upp hans familj plus mormor och morfar sedan började frossandet. Ett flertal bufféer med massor av olika saker men allra bäst var nog efterrätsbuffen, vi tog med oss hans lillastyster Olivia och lastade tretallrikar med äppelpaj, creambrule, croissanter, chokladrutor, fruktsallas och massa småkakor. Super trevlig lördagsbrunch helt enkelt. Ska kanske på middag hos Rasmus andra morfar senare men vi får se hur det blir.

Problem!!??

Har suktat efter denna klänning sedan jag såg den på folks baler för ca ett år sedan. Nu är gobiten på kampanj för löjligt billigt pris men när kommer jag serriöst att använda den? Den passar mest till just Bal och jag inte lär gå på någon på ett tag... Hur ska jag göra?
 

Intervallflex

Idag gick jag på mitt första pass på friskis, körde Intervallflex (40 min styrka och konditionsövningar i intervaller och sedan olika övningar för att bli vigare och rörligare). Jobbigt var det men kändes väldigt bra efter. Straxt kommer pojkvännen hit och vi lär väl somna rätt snabbt men ska iallafall bli supermysigt.
 

Autum

 
 
 
Dessa outfit bilder skulle upp igår men så blev det inte för somnade med datan i knät redan vid halv tio. Invigde iallafall min nya kappa, är helt kär i den!

Fredag!

Sitter på bussen som står helt stilla... Segt med broöppning alltså. Ska iaf till gymmet nu och gå på ett pass. Ska bli kul att prova så vi får se vad jag tyckte lite senare. Så himla skönt med lite helg nu så ska verkligen njuta av varje minut. 


Jag vill bara krypa ner i din varma och gosiga famn




Springtur i kylan

Hann även ut och springa en sväng idag, överraskade mig själv med hur mycket jag faktiskt orkade utan pauser. Var otroligt skönt väder att springa i, inte speciellt varmt men ändå inte förskräckligt kallt. Imorgon börjar vi morgonen med matte tidigt som satan, kommer förmodligen vara som en isbit när jag kommer fram till skolan eftersom mornarna ligger på cirkus 3 grader.
 

New in

Gick förbi den nya gallerian i Hornstull efter att ha utforskat mitt nya gym idag. Bestämde mig för att slå till på kappan jag var och kikade på igår så nu är den min. Fick även med mig lite underkläder, en blus och hårfärg. Ska dock vänta med att färga håret ett litet tag till. På bilden fick även mössan jag köpte i måndags hänga med och halsbandet från igår.
Bilder på kappan kommer antingen senare idag eller imorgon.
 

Blue/red/white





New in

Hej på er! Tog en sväng förbi stan idag och fick med mig detta halsband och en bh. Kollade även in en jacka som jag är lite sugen på. Hann även köpa ett nytt gymkort på mitt nya gym!! Nu ska jag börja satsa! 



Trötter bloggar

Godmorgon är sjukt trött trotts att man fick sig en liten sovmorgon. Igår var det vår bästa dag i skolan, bara två lektioner. På idrotten drog jag och kain till gymmet och efter skolan en sväng till lilje där jag köpte en mössa. Senare på kvällem tog jag en pw med Jessica och Sofie, vi gick runt lite huller om bullar men mysigt var de! 



Hungrig

Är så himmla hungrig, mamma kom precis innan för dörren så hoppas hon är snabb med maten idag! Igår käkade jag jobbets mat, tyckte att jag var värd det eftersom pojkvännen åkte och jag var så fruktansvärt trött! Dåliga ursäkter men gott var det! 



Söndagsångest

Idag är det ett år sedan våran första kyss.

Igår kväll spelade jag och Rasmus kort med hans mamam och mormor nästa hela kvällen, haha mysigt värre! Men imorse var jag galet trött när jag skulle lämna min gosis för att åka och jobba. Käkade massa onyttiga donken saker till lunch som tröst för att han nu åkt tillbaka men vi ses om en vecka så de är väl rätt lungt. Imorgon är det skola igen, buhuuu.
 

Brunch med killen

 Var helt underbart att få pussa på min prins igår. Vi låg uppe och pratade och smaskade på godis i flera timmar. Imorse lagade jag amerikanska pannkakor och fixade en lyxig brunch till  pojkvännen innan han åkte "hem". Följde sedan med mamma en sväng till landet men nu är jag hemma hos Rasmus. 




Romantiskt

Pojkvänen sitter på tåget och anländer Stockholm straxt. Han kommer direkt hem till mig och vi ska bara gosa hela kvällen. 




Dagen närmar sig

Veckan rullar på och på fredag kommer min älskling hem! Nästan 5 veckor sen jag somnade i hans famn. Idag har jag iallafall haft massa lektioner och sen drog jag till gymmet. Första gången på en månad som jag tränade styrka och tror allting kändes dubbelt så tungt än vad de gjorde förr. Tog en liten springtur hem för att hinna hem innan regnet! Nu har idol precis tagit slut så ska faktidkt krypa ner i sängen snart.


Make-up

Här har vi mina absoluta favoriter när det gäller smink. BB-creamen är super men använder den dock inte dagligen pågrund utav att jag aldrig varit någon foundation människa. Marcaran och Eyelinern kommer från Loreal, Miss manga. Ögonbrynspenna från H&M och lika så solpudret. Avslutar med lite rouge från maybeline. Riktigt bra och prisvärda produkter.
 

Dresscode 17 sep


Redo för regnveckan

Hello! Hösten har verkligen slagit till nu men känns helt okej att ligga inne i sängen med mjukisbyxorna på och bara lyssna på regnet utanför. Skulle träffat jessica ikväll men ingen av oss hade lust att ta sig ut i ovädret. Imorgon ska vi springa skoljoggen och enligt vädersidorna ska det regna hela dagen, wish me good luck!

Wanties


 

Två absoluta måsten när lönen kommer, kan dock inte bestämma mig för vilken färg på kofftan jag vill ha. Ska faktiskt bli så himla mysigt med höst nu.

Instaweek


 
Ett par bilder från förra veckan tagna från min instagram, följ mig gärna @gabriellahakansson

Fav oil


Köpte den här håroljan härom veckan och satan vad bra den är. Håret känns lite småklibbigt först men för mitt hår funkar den ändå fantastiskt bra!  Köpte min på Åhlens och tror att den ligger på 120 kr där iallafall.

Söndag

Helgen är slut. Nästa helg kommer pojkvännen hem så låt denna vecka gå fort! Ska bli så himla mysigt att somna i hans famn igen efter 5 veckors ensamhet. Har jobbat hela dagen, vi hade dock ganska roligt på jobbet och pengarna rullar ju inte så ska väl inte klaga.
 

Från i fredags

 
 
 
Två bilder från igår då vi fick en fet sovmorgon och sedan åkte på museéum med klassen. Passade på  att använda min nya lysande rosa jacka, var dock lite för varmt för den men i veckan kommer ju tydligen hösten på riktigt så börjar väl ändå bli dags nu. Imorgon är det jobb som står på schemat, inte så taggad men man blir ju alltid lika lycklig när lönen kommer.
 

ATM

 
Sitter atm i soffan med massa jordgubbar, har mummsat på allt detta mumms under ett långt mysigt samtal med Rasmus, vi pratade nog lite mer än en timme. Inte så länge till vi får ses heller så nu är man glad!

Chilldag idag || Pink

Vi ska till skolan för endast en lektion sen sticker jag och min klass på museém med Psykologin. Riktig chilldag!
 
 

Dream city

 
 

No one can love you they way I do

Tjabba! Dagen rullade på ganska snabbt, hann även med ett styrelsemöte med kåren och planerade lite kommande event i skolan. Mamma och jag delade på en kebabrulle till middag och fy va gott det var. Känner att sängen kallar på mig och ska faktiskt krya ner straxt men först blir det ett långt samtal med mitt hjärta, det mysigaste med ett distansförhållande måste vara just hur mycket man uppskattar allt. Varenda minut av ett samtal eller när man ses betyder så otroligt mycket. Och just dessa kvällssamtal är verkligen det som gör dagarna så mycket bättre. 
 

+ - 0

Eftermiddagen var rolig och känslan av att få ta i min fina kille var så underbar även om han nu åkte tillbaka. Träffade hans klass och lite så. Kvällen var sämre. Min fina mormor somnade in och har för det mesta legat i soffan med näsdukar. Usch så jobbigt. Rip.


Falun anländer stockholm

Godmorgon då!
Idag kommer min pojkväns klass på studiebesök till stockholm så efter 3,5 veckors uppehåll får vi ses en kortis! Wiiii tar verkligen vara på varje minut vi får träffas. Håller tummarna för att de här blir en bra dag nu.


Tuesday

 
 

Hello darling

Efter skolan tog jag och karin em sväng förbi skärholmen och fick då med mig denna skönhet hem. Olikt mig att köpa en enkel t-shirt men kände att de faktiskt är något som saknats i garderoben.


Work work work

Har jobbat hela dagen. Skjortorna är tillbaka efter en sommar med de svarta frukost-pikéerna. Är helt slut i skallen efter denna dag men pengarna rullar in så bara att stå ut.


Saturday

Hejhopp! Har haft en lugn lördag och kvällen blir lika lugn den. Igår kväll drog jag och Emil till joar, vi tre chillade ett par timmar innan folk började droppa in. Blev en lyckad kväll trots att jag fortfarande är sjuk. Håller för tillfället på att tappa rösten men imorgon blir dett jobb! Ska även passa på att säga grattis till bästa karin som fyller år idag och en applåd till min pojk som fick en fin plats i tävlingen i göteborg idag.


Fortfarande sjuk

Livet suger, fortfarande sjuk och dagarna går så långsamt. Vill att rasmus ska komma hem men det dröjer och allt är tråkigt. Ska sätta på en ny film nu, det enda jag gör är att kolla filmer. Jag vill träna och träffa folk. buhuuu
 

Dresscode

Svart top // Svarta jeans // Guldklocka // Primeboots
 
 

Dagarna bara går

Igår körde vi fotboll på idrotten, väldigt kul faktiskt. My kom till min skola straxt innan jag slutade och drog sedan in till stan. Idag då? Jo gick till skolan imorse trots en värkande hals och huvud. Slutade med att jag istället drog hem och här har jag legat hela dagen. Pratade lite facetime med älsklingen också, trevligt värre men nu vill jag bli frisk. 
 

My new hair

 
Extremt svårt att fånga färgen på bild men här har ni iallafall en bild på mig i nuläget. Ljusare och fräschare, önskar bara att håret skulle fortsätta kännas såhär fräscht men efter första tvätten  lär det börja kännas tråkigare och tappa glans.
 
 

New things

 
Härom dagen kom mamma hem med denna nya mascara från Loreal, har varken hunnit prova den eller eyelinern men skönt med lite nytt! Igår på lunchrasten gick jag och Anastasia till forum och shoppade lite. Fick med mig dess två toppar, funkar både till fest och vardags. 

Hösten du suger

Vädret är deppigt och saknaden av rasmus börjar överösa mig. Men bara att kämpa på. Första lektionen är spanska imorgon och sen har jag håltimme i 3 timmar. FYFAN! Slutar dessutom 16.30 vilket betyder att de kommer va kolsvart när man kommer hem. Hösten, dig gillar jag inte längre. 
 

Frisören i 6 timmar

Vilken skönhetsdag detta blev. Imorse åkte jag och Karin in till stan och solade innan skolan, sen blev det en sväng förbi skolan för att ha webutveckling och efter det skyndade vi till frisören. 6 timmar tog det på salongen. Blev både slingad, tonad och klippt. Skönt och blev ganska bra, ljusare än förut men inte exakt de nyanser jag velat ha och har inte hunnit vänja mig riktigt. Vi var så himla trötta efter så käkade lite gott på donken innan vi åkte hem supermysig dag med Karin helt enkelt!
 

Helgen försvinn inte...

Efter en lång och jobbig dag på jobbet igår så kom Alexandra förbi mig, vi lagade tacos och satt upp och pratade minnen hela kvällen, supermysigt! Idag har jag jobbat 10-19 så är helt slut i huvudet. Dessutom var de två personer som inte dök upp och en tjej sjuk så vi var minus 3 pers i kassalinjen vilket resulterade i väldigt mycket extra jobb. Men men nu ska jag straxt prata med pojken min och sedan krya ner till sängs. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0