Bilder från igår ♥



Skärholmen med Anna och Ida

Vilket väder! Snöstorm hela förmiddagen och nu soool? Sverige liksom. Hade det jättemysigt i skärholmen med Anna och Ida, vi köpte varsin latte och pratade om allt och inget. Blev också lite shopping, fick med mig ett vitt sött linne hem men ska se om jag kan hitta det i en mindre storlek innan jaag börjar använda de. Så typiskt att det bara finns stora storlekar kvar när man hittar något. Idag ska jag stanna hemma, städa, mitt rum och ta ett bad. Puss


Woooopaa

Ligger i sängen och pratar med ida! Vi ska snart fixa oss och åka och shoppa med anna. Kvällen igår var skitkul, sam hade fest och där var vi.  Jag och Ida hade nog roligast på hela stället faktiskt, dessutom var redan hem jäkligt rolig. Haha!! Jävla busschafför! Men vi träffade massa trevligt folk och DJsen kom vi riktigt bra överens med.


Freeedag

Ligger och kollar på bigbrother , ida är på bussen påväg hit! Stackars henne som måste klampa runt i vattenpölar ute, haha! Skulle åkt till sången efter skolan men halsen kaosade så  pratade en stund med David som jag träffade i cetrum och sen gick jag hem. Bloggar sen puss


Balen 2012

Letar efter balklänningar, skriv gärna en komentar ifall ni har tips på några bra sidor där det finns korta, ok pris och snygga känningar.


Hemma från stan

Ska straxt hoppa in i duschen och göra mig fräch inför imorgon! Tagga fredag ju! Ska på fest med ida och det kommer bli grymt. Idag var jag i stan, hade sånglektion och sen gick jag runt på stan i regnet, fick med mig en neonrosa bh hem. Hittade dock lite annat men försöker spara lite på pengarna nu hehe.


Presenterna från tjejmiddagen



Underkläder

Navelpiercingar

Duschkräm, bodylotion, parfym, nagellack, lipbalm, ansiktsmasker och våtservetter.

Nödfalls-kondom, shotglas och en låsasburk som det flög upp en sak ur. Skrek som fan när den öppnades.

Örhängen och fransböjare. Tröjan har ella köpt och sytt på sitt egna underbara interna Melonas-uttryck på. Älskar er allihopa. Ni är bäst tjejer.


Mår piss-dåligt.

Hello! Käkar jordgubbar och kollar på Bigbrother. Mår skitdålig tack vare pollen-helvetet som dragit igång. Var påväg att dra hem från skolan men stannade tillslut hela dagen. Har so prov imorgon så ska plugga religion hela kvällen när BB slutar. Till middag blir det en fetaostsallad, mumms!
image description


Direkt från sängen

Ligger i sängen och smsar, hihi. Har redan planer för helgen. Religionsboken ligger tätt intill men där borde den inte ligga, borde vara i mina händer. Ska faktiskt ta upp den och plugga lite budism nu. Godnatt mina hjärtegull. Imorgon är det tisdag och jag slutar 16.30. Pussar från en liiiiiiten tjej som ni ser på bilden så har mina killar vuxit ifrån mig.


Shopping a la söndag.

Tja! Måndag, inte bästa veckodagen men ändå var dagen nice. Efter skolan träffade jag Niklas och Mai men sen ringde Fredrik och Anton som tagit bilen dit, träffade dom en liten stund sen så drog jag hem. Behvöver plugga matte och so så ska nog börja med det nu. Igår åkte jag till skärholmen och fick med mig två toppar och hårfärg hem. Färgade på kvällen och blev riktigt nöjd, dock behövs det flera burkar för att få färgen jag vill ha.


Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min

Runt nio igår ringde Rappe och sa att han och killarna var utanför mig. Dom kom in och ett antal tjejer var tvugna att gå men jag, Ida och Anna festade med killarna hela kvällen. Musiken var hög och vi hade jäääävligt kul! Tur att grannarna inte klagade säger jag bara! Ida sov hos mig så vi låg och snackade till typ halv fyra inatt. Nu ska jag städa hela lägenheten, love life. Står en burk i varje hörn.






Tjejmiddag med finaste tjejerna

Hello! Gårdagen var awesome! Hade först tjejmiddag och de va supermysigt. Min ängel lalash kommer tidigare och hjälpte till att fixa. Vi käkade tacos och chokladfondue med frukter. Tvingade alla tjejerna att hålla ett varsit tal för mig också! Vi hann även med att köra ett spel där vi fick reda på massor av intressanta saker om varandra.











Våren är här

Godkväll! Dagen va skönt! Värdet var underbart och har allt under kontroll inför morgondagen. Ska sova tidigt så jag är fräsh och utvilad imorgon. På söndag kan ni vänta er ett intressant inlägg med massor av bilder. Dock lär veckan bli seg igen eftersom de redan är inbokat 2 prov. God natt puss


Helt nytt inlägg av eran favorit

Hej på er! Vilken underbar bloggare jag är som inte skrivit på flera dager dock är min ursäkt läxor. Hade både  nationella No labben och slöjdprov idag, blev nöjd med båda så hoppas på bra resultat. Har Fysik priv imorgon så behöver plugga straxt igen. Igår gick jag 60 min på trappmasiken på gymmet, ruuuuumpa liksom! Haha ialalfall var jag precis ute och sprang. Underbart väder och träffade på Fabian ute, länge sen jag såg honom så det var kul. Imorgon är det fredag och jag kan inte sluta längta till helgen.


Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Hellu! Måndag, asså blä liksom! Skolan gick dock snabbt vilket var skönt, åkte hem och sen gitarr. Standard måndag. Imorgon är det tisdag skola från 8-16.30 FML men vi kör på! Har massor att fixa nu så bloggen får komma sist. Har både slöjd, fysik och spanska att plugga. Vi hörs imorgon! Puss

- Bild från helgen, ILY.


Vart jag mig i världen vänder

Har laddat ner massor av musik nu så snart exploderar väl min dator, haha! Straxt ska jag ta en dusch och sen plugga slöjd för orkade inte gör det under dagen. För nån timme sen drog jag iväg på spinnging och core på gymmet. Skönt och jobbigt. Vi hörs imorgon. Puss

- Måste hinna gå och sola i veckan... börjar bli blek :O


Söndagsångest

Godmorgon! Idag blir det mest plugg och planering av nästa helg. Vad som händer då berättar jag inte än men kan lova att det blir kul. I veckan har jag slöjd prov så ska läsa igenom lite inför det nu och ja ni läste rätt. Prov i sjöljd.


Living young, wild and free






Tack för alla presenter!




Tack för presenterna! Fick en parfym och mobilsmycket av millan. Resten av mamma! Älskar er båda


Hipp Hipp Hurra!

Kvällen blev verkligen toppen igår, när millan kom hit så fixade vi oss och åkte till Rappe. Där var Johan, Tim, Gustav, Martin och Conny men senare kom även flera. Vi hade det skittrevligt och sötnosarna sjöng för mig! Efter la fiesta så sov millan hos mig och vi spenderade natten med bigbrother, tjejsnack och tårta. Här kommer bilder, enjoy.







lyckad kväll igår

Hello! Fan vilken lyckad födelsedag det blev igår, rappe räddade kvällen också. Haha nej men bloggar om det senare för nu ska jag ut och ta en promenad. Inte så roligt väder men behöver röra på mig. Vi hörs ciao!

Bjuder på en helt random bild¨.


Happy birthday

Hejhopp hinner faktiskt inte skriva så mkt! Har haft en toppenfödelsedag och ser fram imot att den ska fortsätta. Imorse firade mammsi mig och det var supermysigt. Fick blommor och presenter. I skolan hoppade Millan, Alice och Elin på mig med ballonger och presenter. Visar sen vad Millan köpt. Efter skolan var vi på castello och fika sen åkte jag hem med David. Straxt ska jag käka middag och ikväll kommer Millan. Berättar mer imorgon och då kommer massa bilder.


Godnatt


Fredag imorgon, fasen va nice! Dessutom fyller jag år! WOOOP WOOOOP har grymma planer för hur dagen ska firas men mer om det imorgon ;) Iallafall så kollar jag på revange nu, bra serie på 3:an ska försöka sova tidigt men känner på mig att jag kommer ligga vaken som när man va liten och bara vänta på att morgonen ska komma och man ska få sina presenter. Vi får väl se hur det går, imorgon har jag bara tre lektioner, love lift just nu asså! Puss

 


LÄNKBYTE med Lucas!

Hur kul är det inte att läsa killars bloggar? Jag tycker iallafall det är skitkul och därför ska jag ge er ett tips. Kika in på den här killens blogg, Lucas Olsson heter han och går i min klass. Skitrolig och härlig kille som skriver om allt möjligt. Check it out: www.melontjuven.blogg.se www.melontjuven.blogg.se www.melontjuven.blogg.se


Livet i djungeln

Ligger i soffan, kollar på ett riktigt b program om några puckade tjejer i djungeln. Inte speciellt kul så ska lägga mig istället. Har lång dag i skolan imorgon dock är det fredag snart och då blir jag 16. Hihi godnatt


Påväg in till stan

Sitter på tunnelbanan med min drickyougurt och är påväg till stan. Ska möta mamma där. Har hunnit vara på
Gymmet också, körde 45 min i trappmaskinen så lär ha ont i rumpan och låren imorgon. Hörs sen puss


Bilden

Skön dag! Nationella i fysik imorse i cirkus tre timmar. Det gick bra! Efter det hade vi lunch och sen so. Mediterade på lektionen och man fick lämna om man ville så vi satt utanför och snackade. Slutade 12.20 men stannade med min mysiga klass för att jobba i bilden, vilket jag fortfarande gör. Hög musik och ingen lärare. Har faktiskt kommit en bit nu.


♥ ♥ Killarna på Hollister ♥ ♥

Skön skoldag behövde dock gå tidigare för jag skulle fixa mina pollenmedeciner. Var då redan inne i stan så åkte till min sångcoatch och hade en lektion där hennes medarbetare ska kolla på. Gick iallafall jäkligt bra och fick riktigt mycket komplimanger och bra respons. Passade sedan på att smita in på Hollister och fick med mig två skjortor hem. Skitsnygga! Dessutom passade jag på att kolla lite på killarna där inne, asså :love: så snygga! Dags att plugga fysik nu. Puss
 
 


Sad but true.


You are amazing.

Godkväll! Blev en supermysig dag hos min gulliga småsystrar. Kommer massa bilder en annan dag. Har precis kollat en repris av bigbrother och nu ska jag lägga mig och mysa med fysikboken. Haha jättekul va, men måste verkligen läsa inför nationella. Godnatt.
 

Systrar

Godmorgon! Hinner inte skriva ett långt inlägg för jag måste fixa mig nu. Ska åka till mina småssystrar och fira en av dom som fyllt år. Tänkte köra på lockigt hår idag, bilder kommer sen. Ciáo
 


Loreeeeeeeeeeeeeeeen

Har inget mer att säga. Sverigest absolut mest begåvade kvinna vann! Snygg, bra låt, grym utstrålning och bara helt bäst. Loreen! Det kommer gå bra för sverige i eurovision iår! Dock tycker jag synd om Danny, två för andra året irad.


Sveriges absolut snyggaste

OMG trodde min Eric Saade-feber var över men nu när han precis uppträdde i globen så dog jag. Är kär igen... Haha men serriöst han är så stört snygg och vet ni vad... jag har pratat med honom i verkligheten förra somamren ;) stolt som fan för det och kan säga att han är ännu snyggare i verkligheten. Vilket fjortisinlägg det blev men vafan.


SÄLJER SNYGGA OANVÄNDA KILKLACKAR



Säljer dom här kilklackarna efter att ha använt dom 1 ända gång. Beställde dom på nätet från Hm i höstas men det blev fel storlek för mig.
Storlek: 36
Säljes för: 200:- (köptes för 350:-)
Kontakta mig via facebook Gabriella Håkansson eller maila till [email protected]


Tubbleros

Sitter på tunnelbanan påväg hem från stan. Har varit inne och fikat med Bianca. Tog en chai,snackade och kollade runt överallt. Snälla ge mig pengar någon!! Hittade så himla mkt men hade inga pengar. Snyft :( aja ikväll är det melodifestival final, kul kul eller inte. Vi får se om det är kul helt enkelt. Puss


Inspiration


Heido fredag

Har varit hemma hela kvällen, rätt segt men är sjukt trött. Funderar på att gå och lägga mig snart. Omdömmena gick bra, fick förbättring i tre ämnen ;) I helgen måste jag hinna plugga massor av fysik för har nationella i det på onsdag. Godnatt

 Kattig bild från lovet med martin och tim


So lektion

Sitter på so lektion och vi kollar en film om hinduismen. Skitsegt verkligen! Slutar om 14 minuter och då är det helg!!! Ska dessutom få våra omdömen när som helst. Nervöst ;) haha nej men de går nog bra.


-


Summer summer summer

herregud vilken flummig dag i skolan dock var det skönt eftersom annars hade jag inte orkat med denna låååånga skoldag. Åkte till stan efter för att kolla på en tröja. Ikväll ska jag lägga mig tidigt igen och imorgon är det Fredag! Helg liksom! WOOIHO har inte mycket planer alls men ändå superskönt.

lääängtar till sommaren


I sängen

Ligger redan i sägen. Rekordtidigt, klockan är kvart över nio. Ska läsa en bok och sen försöka sova. Den här dagen har varit rätt tråkig. Godnatt.

Bjuder på en osminkad bild. Söt va? ;)


Out here on my own

Hello! Skön dag i skolan och åkte till gymmet direkt efter skolan. Träffade Marko där så vi satt och snackade en stund också. Straxt ska jag käka middag och efter det får vi se. Har fysik nationella på onsdag 14/3 så kanske borde börja läsa igenom inför det.

Mätt och belåten

Åh middagen blev supermysig! Kan lägga ut bilder imorgon. Har käkat massa tårta nu och kollat på både Topmodel och Desperate Housewifes. Imorgon blir det gymmet direkt efter skolan, slutar redan vid ett så de är skönt. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, godnatt.


Tisdag

Hello! Skola från åtta till halv fem. Det gick ändå rätt fort. Mamma fyller år idag så ska fixa en mysig middag till henne nu. Sen blir det tårta och Desperate Housewifes ikväll. Myspys.


100 dagar kvar till sommarlovet.

Hej. Imorse var ett rent helvete, gick upp 6.40 för att gå till skolan. Fyfan säger jag bara, har somnat ett antal gånger i soffan under eftermiddagen. Dagen va alltmänt seg men fick veta resultatet på nationella i svenska och hamnade på nivå 8 vilket motsvarar VG+ så jag va skitnöjd. Ikväll ska jag slöa hemma och min gulliga mamma skulle köpa med SOLO-tidningen hem.


Välkommen hem älsko!

Skola imorgon, woop woop eller inte! Men det är bara köra på nu sista terminen. Är ju fan helg om 5 dagar ju! Något som iallafall är positivt är att imorgon får jag träffa min lilla bebis som äntligen är hemma! Hur kul är det liksom när ens bästus åker iväg över hela lovet, buhu. Men nu är hon tillbaka från Afrika.

HAHHAHAHAHAH I♥ U MILLIS


Långpromenad!

Ska ut på en långpromenad med mamma nu. Skitmysigt i vårsolen. Tar dessutom med mig systemkameran ut så var beredda på finfina bilder ikväll. Puss
 


Meeeellloooonas!

Snacka om att det är vår ute. Idag är däremot inte lika varmt som igår men ändå! Nu kan man ju sitta ute på ballkongen och sola. Något som gör det ännu bättre är melon, asså finns det något godare! Muuuummms!


Shopping!

Tänkte lägga upp vad jag köpt under veckan. Blev en del shopping så nu är pengarna slut, dock är det min födelsedag om 12 dagar så jag tror jag klarar mig ;)

Ballerina & gympaskor

Jättelånga turkosa fjäderörhängen

Snygg tröja med supermysig päls i.                          Blå kort klänning.

Bilderna ger inte kläderna rättvisa men iallafall så köpte jag en neonrosa och en neongul topp. Kommer bli snyggt nu till våren.

Två spetstoppar, dock redan haft med dom på bild tidigare men aja.


Man måste veta vad det är man letar efter innan man börjar leta efter det.


Var ute och fotade lite igår, bjuder på en bild på mig som är tagen med min underbara systemkamera. Säger Godnatt med detta inlägg.


Ska åka och köpa frukt.

Heii! Tror jag håller på att bli sjuk, fryser och känner mig allmänt trött och hängig. Därför ska jag stanna hemma ikväll, sista kvällen på lovet. Dock känns det som jag hunnit med så mycket under lovet så en hemm-mys-kväll skadar inte direkt. Skolan börjar på måndag och nu gäller det verkligen att satsa! Ska åka och köpa frukt nu. Är så sugen på lite melon ikväll när jag bara ska ligga och kolla på film.

Såhär ser jag ut just nu, orkar inte fixa mig. Bloggar när jag kommer hem.


Jag minns varje stund.

God kväll bebes! Stackars alla på avicii, så hemskt att en plattform gick sönder och folk blev skadade. Själv så kom jag precis hem, har varit hos Ida och kollat film med Linus och Markus. My var också med en stund och vi hade det trevligt, förmodligen tvevligare än vissa på avicii. Ska sova nu, imorgon är sista kvällen som går att göra nått kul på innan lovet är slut. Godnatt, ni får nöja er med en arkiv bild ikväll.
image description


Why so serious?

hellu! Hade det jättetrevligt med Anna igår, vi var först i skärholmen, kollade runt och fikade. Sen fick vi för oss att dra in till Hollister så det gjorde vi, blev en del shopping där inne också. Jag fick  med mig två neonfärgade överdelar hem, visar dom ikväll. Runt sju-tiden började vi rulla hemmåt och sen stanande jag hemma hela kvällen. Nu ska jag fixa mig så vi hörs senare. puss

Bjuder på en bild från tidigare i veckan. Jag och Amanda hemma hos Joar. 


15 dagar tills jag blir 16 WOOP WOOP

Godmorgon! Smsar lite med anna nu, ska träffa henne senare. Vi får se vad vi hittar på, men nu ska jag gå och duscha. Puss


RSS 2.0