Fråga mera mera mera!

På torsdag svarar jag på frågestunden, så se till och skriv MASSA frågor nu! Klicka på länken för att komma direkt till frågsestunden.
http://gaabbyys.blogg.se/2011/may/fragestund-kom-igen-nu-folket.html#comment


Kvällens



Vita klackar, berlock armband i guld och blommig klänning. Lär bli kvällens outfit, ifall jag skippar den vita klänningen. Vad tycks?


12.16 men ingen skola för mig

Hemma efter härlig skoldag! Såg på film under spanskan och engelskan sedan hade jag matteprov och sen slutade jag. Tog bussen 11.00 och nu har jag käkat smaskig lunch. IKväll blir det studentfest och fira min syssling Maya. Funderar bara på vad jag ska ha på mig ikväll? Tänkte kanske satsa på en vitklänning, klackar och jeansjacka, men då får vi hoppas att det blir varmare!


Plugga nu? Buhu

Ska straxt äta en smaskig middag, blir lite sent menmen. Imorgon blir det iallfall skola till 12, slutar sen. Förmodligen blir det studentfest på kvällen, säkert supermydigt att träffa släkten och fira Maja! Men är faktiskt inte helt säker ännu så vi får väl se senare. Nu måste jag faktiskt plugga matte, har tyvärr åttans sista prov imorgon. Blää!

Filminspelning för svt!

Hej alla tuffingar!
Kom hem för ett tag sen. Har haft en av de roligaste dagarna på länge. Åkte in till Danscenter på söder, mötte där film teamet från svt + resten av tjejerna och killarna. Vi var samanlagt 10 stycker som skulle spela in en film. Handlar om en tjej som dansar väldigt mycket men sedan får kraftiga problem. Jag spelade en i dansgruppen och vi har filmat hela dagen. Skitroligt har vi haft, käkade lunch med teamet på pizza hut ( dom bjöd hihi). Har bytt om 100 gånger eftersom det skulle föreställa fler olika dagar.

Efter vi var klara på dancenter åkte jag och 4 andra och spelade in några scener på en skolgård, satt och snackade med dom medans vi väntade på nästa tagning och kom fram till att vi hade massa gemensamma kompisar. Najjs! Fick sedan skjuss hem av en av killarnas mamma + killarna. Alla jag träffade idag var verkligen skitgulliga.


Är super nervös men skit taggad!


Måndag imorgon, men jag ska inte till skolan som resten av min klass. Istället ska jag göra något hela anant som lär bli hur kul som helst. Berättar mer imorgon för nu måste jag sova! God natt!

 


Dagens outfit + facelook


Vit skjorta- New Yorker
Svart kjol- Hm divided
Svarta nylon- Hm
Kilklackar- Hm divided


Mors dag <3

Vad gör ni denna söndagkväll? Själv ligger jag inlindad i en filt och läser nya Frida-tidningen. Käkar lite tårta också, är ju morsdag idag och självklart firas mamma. Hon fick två små presenter av mig och nu tårta. Vi köpte tårtan på bilden nedan. Jag rekomenderar den verkligen, supergod! Återigen, Grattis mamma på din-dag idag!


You can count on me like one, two, three

Tjenare! Har precis fixat naglarna med något lack mamma tipsade om. Det gör typ så att naglarna inte flikar upp sig och blir starkare. Vi ska straxt åka till mormor och fika sen kanske jag träffar David en sväng. Nu måste jag fixa mig, tror jag ska locka håret idag. Puss

Seg regning Lördag

Hej allihopa! Idag åkte jag och David till skärholmen, köpte ett vitt linne och morsdagspresent. Vad ska ni ge era mammor morgon? Tyckte faktiskt det var skitsvårt att hitta något men till slut så... :D men nu ska vi kolla på tv! Puss

Gården ikväll med alla!

Är med David just nu! Ikväll ska vi till gården och käka tårta, nämnligen sissta dagen gården är öppen! Dagen har varit chill och lille Erik i fyran stormade fram genom korrikoren och skrek : Gabby! När han såg mig, så gulligulligullig! Men nu blir det straxt tacos innan vi sticker. Kyss

-

Credits&#160;: http://weheartit.com/entry/9882216


Slut på huset veckan!

Då var huset-veckan slut. Så tråkigt, vi har haft grymt roligt! Jag, Anna och Natte blev kompisar med några supergulliga killar i 4:an. Vi har varit med dom hela veckan och haft superkul! Så himmla gulliga :love:
Igår hade vi en föreställning och idag 3 stycken, allt flöt på galet bra och sketchen blev grym! Påväg hem fick jag ett löv format som ett hjärta som Erik hittade. Han tyckte jag skulle ha det och att sa vi fick verkligen inte glömma honom nu, bara för att det var skola igen. haha gulligt! Under kvällen har jag fixat nytt pass och straxt ska jag ta en dusch! Imrogon är det fredag,skööönt!
Haha supergullig bild på Albin, Erik och Natta! :)


Litet snabbt svar!

Till anonym: Skorna kommer ifrån Din sko!

Den tjugofjärde maj

Hejhopp! Har haft en härlig dag på huset, hände inte så mycket förutom att vi i kulturrådet blev klara med våran sketch. Haha härligt! Imorgon kväll är första föreställningen, hihi nervöst. Ikväll sover jag hos David, vi ska ut och äta och sedan hyra film. Sjukt mysigt lär det bli. Hoppas ni får en bra kväll puss!
Hha bjuder på bilden, tagen för 1 minut sen

3 månader med älskling

Jag älskar dig David, du är världens finaste pojkvän!


Måndag!

Hej alla mina  små älsklingar!
Jag antar att flera av er har spenderat denna fina dag framför en tavla med massa uträkningar eller något annat tråkigt. Själv så har jag varit på "huset", vi jobbar med en show, alltså på skoltid. På torsdag ska vi sedan visa upp showen för resten av skolan. Har rätt kul där och super skönt att slippa den här sissta långa skolveckan. Imorgon har jag och min baby varit tillsammans i 3 månader och vi ska såklart fira det på kvällen, med supermysig bio! Men nu blir det läsa SOLO, sveriges bästa tjejtidning!


Rix fm festivalen!

Grym kväll i  kungstädgården igår kväll. Fixade snygg aniktsmålning av donkens reklamtält med Millan, haha! Konserten började vid halv sex och vi fixade bästa platserna.  De som uppträdde var: Eric saade, Towe styrke, Mohombi, Ulrik munther, Milo och många fler. Vädret var underbart och musiken dunkade i hela kungstädgården, bättre start på sommaren finns inte! Vi tog tuben hem och sedan snackade vi lite tjejsnack innan vi somnade.


Jordgubbar i sängen!

Vad gör ni denna härliga söndag? Själv ligger jag på min supersköna säng och käkar vaniljglass med jordgubbar. Smaskigt! Ska kolla på Paradise hotel också. Senare kommer millan och vi taggar in till stan på konsert. Kom hem för nån timme sedan, innan det var jag hos david. Hihi älskar honom.

Grillmys med pojkvännen

Hej allihopa! Ligger i davids säng, vi ska kolla på film. Ikväll har jag grillat med david ochhan familj +  några vänner från familjen. Skitmysigt! Imorgon ska jag på konsert! Galet taggad!


God morgon!

Har precis käkat mitt första äpple på 8 år. Är ju egentligen allergisk men prövade ett sätt vi hört om, nämnligen att värma äpplet några ssekunder i mickron. Då försvinner något ämne som allergikerna inte tål. det var supergott men ska ta det lite lugnt nu med äpplena  så jag inte får nån allergi av ännu mera liksom. 


Frågestund, kom igen nu folket!


Här har ni min fredagkväll

Ja såhär ser min fredagkväll ut+ nån film i soffan. Ni kanske ser den som tråkig men själv tycker jag det är en underbar idé. Är trött efter veckan och laddar lite smått inför resten av helgen. På söndag blir det konsert så ska njuta av livet hela helgen. Hoppas ni också har en grym kväll, kyss

Leopardskorna jag köpte i veckan!


Friday in my heeear!

Vart finns skorna? Frågade Julia och kan tyvärr inte ge dig nått tips för sökte bara på google och fick upp de på google bilder, men visst avr dom galet snygga.

Kom nyss hem från skolan, ska käka mellis och åka på sångteori. Imorgon är det fredag, fasen vad skönt asså!
(bild fån rhodos förra sommaren)

Hemma nu!

Sådär ja, nu är jag hemma igen efter en sväng till skärholmen. Kollade på bikinin men gillade den inte alls i verkligheten, istället blev det ballerinasko-jakt. Efter att ha kollat i alla skoaffärer hittade jag ett par snygga ballerina. Nu ska jag käka middag sen laddar jag upp bilder på skona.
Blir tyvärr ingen pizza till middag, men gillar bilden och den hör ju faktiskt ihop med mat. Haha!


Stress inför skolavslutningsoutfiten:

Föresten, vad ska ni ha på er på skolavslutning? Själv har jag ingen aning, känns som man alltid har någon vit klänning. Man kanske ska satsa på kjol iår, eller varför inte en byxdress eller shorts och en blus? Vet inte ens vad jag ska ha för skor, satsar på klackar som vanligt men har ingen aning om vilka ännu. Men berätta gärna vad ni ska ha :)

                            




Helt vanlig Onsdag!

hejsan hoppsan. Ligger i soffan med en skål flingor och kollar top model. Kom hem från skolan vid kvart i tre, ganska skön dag. Fick faktiskt håltimme på musiken, trevligt. Lite senare ska jag och mammaa kanske åka och kolla på en bikini, men det är inte säkert ännu. Nu ska jag iallfall ta och städa mitt rum, helt kaosat.


You are the light in the dark

Har legat och pluggat / kollat gamla avsnitt av paradie hotel hela dagen. Men imogon får jag ta och rycka upp mig för då blir det skola igen. Nu gäller det att hålla ut knappt tre veckor till. Gash snart sommar! Jag älskar att ni har börjar kommentera, blir super glad. Speciellt att jag fick en ny läsare igår som direkt skrev en kommentar att hon gillade bloggen. Hihi jaja nu blir det lite mer plugg en stund till.
Bild från nyår :)

God natt allihopa!


Körde på lockigt idag, va tycker ni? Hiss eller diss? Imorgon till skolan blir det iallfall platt som vanligt, tråkmåns jag e!

Kokostoppar

Jag och pojkvänen bakade precis kokostoppar. Nu blir det mys framför en film innan han ska hem. Eftersom imorgon är det skola igen, buuu!


I am not clingy, i just want your attention


Sitter och äter lite lunch/middag, näsan rinner fortfarnade -.- Ska straxt plugga och sen kolla på någon film. David är fortfarande här och nu börjar han också bli lite sjuk stackaren.  Jag funderar på att ha en frågestund senare i veckan. Någon som tycker det verkar nice?


♥ Eric saade ♥

Åhh fyfan va bäst han e! Trodde faktiskt inte han skulle komma trea, eftersom sverige alltid får sämsta poängen men nej, istället tävlade Eric på toppen om första platsen men hamnade trea. Vilket han nog är supernöjd för. Jag är iallfall galet glad för det. :)

Bild jag tog på honom förra somaren, när jag och millan var med i tv under hans låt   :love:


Svara gärna på frågan!

Sitter i soffan med datan i knät och David brevid mig. Mår fortfarande inte bra, huvudet gör ont och har nu fått feber. Buhu. Idag ska vi nog vara hemma men gå ut en stund senare. Ikväll är det euriovision song contest, vem hejar ni på ikväll? Själv är jag ju galen i eric saade så självklart hejar jag på sverige.


Blir en hemma-mys-kväll med David

Ligger hemma idag också, mår inte alls bra. Har försökt sova hela förmiddagen, bara för att slippa känna allt som gjort ont. Men nu piggna jag till lite, David slutade nyss skolan och e på väg hit. Han ska sova här inatt och vi ska ligga och kolla på film hela kvällen. Har nämnligen köpt ostbollar också så det blir nog toppen. Hoppas bara att jag frisknar till snart har så ont överallt.
Haha bjuder på bilden, jag älskar dig


Svar på era frågor:

Vad heter sidan?
Vilket land kommer du ifrån?
vilka språk kan du?

Svar
: Sidan heter megashare :)
Svar: Jag kommer ifrån sverige men min pappa är ifrån sydamerika, vilket gör mig halft sydamrikansk. Jag kan svenska, helt ok engelska och spanska. Och tänker faktiskt plugga spanskan, så att jag kan det flytande senare i livet. 

Tråkigt att ni båda var anonyma!

   


Drogar filmer framför datan

Har rullat in mig bland filtar och kuddar i sängen. Har nu legat och kollat på film i fler timmar. Först såg jag No string attached, den va grym! Rekomenderar starkt! Efter den kollade jag på American pie: The book of love. Jag hittade en sidan där man kollar filmer online och håller nu på att gå igenom alla jäkla filmer jag inte sett, så nu blir det The girl next door.  Försten så mår jag fortfarande inte bra, just nu är det rent utsagt pissdåligt. :(

High five for first kiss

hahahahha NI MÅSTE SE HELA, så underbart söta


Sjukling hära!

Vaknade hemma hos David imorse, kände direkt att något inte var rätt, min hals bulltade av smärta. Har så himla ont i den. Fick skjuss hem av hans mamma medans han åkte till skolan och direkt hamnade jag framför datan. Det mysigaste med att vara sjuk är att bara ligga framför tv:n och lata sig, men ska försöka plugga lite sen. 

Igår kom nya frida tidningen, dom hade gjort ett test på olika brun utan sol krämer. Blev superglad att vinnaren var acos brun utan sol för det är faktiskt den som jag har hemma. Men vet inte riktigt om det är nån idé, en fejkbränna blir ju aldrig lika snygg som en äkta? Vad tycker ni? Det får nog faktiskt bli solen fär min del ändå, iallfall börjar jag så..


Sommarens godheter 2011

Har ni prövat någon av marabous nya chokladkakor? 
Marabou Caribbean heter en av dom och har smak av kokos och banan, dom andra två är med "blåbär" och "jordgubbschesecake". Jag har faktiskt provade lite av alla tre och kan enkelt säga att blåbär är min absoluta favort, kommer förmodligen köpas många gånger i sommar.


Desperate housewifes

Nyduschad. skönt som fan att springa. fast sen skärde jag upp hälen på rakhyveln i duschen, inte lika kul. blää! Sitter nu i soffan och kollar på desperate housewifes med mamma. efter det ska jag nog sova eller plugga lite spanska först. ciao!


Beach 2011

Käkade precis upp min middag; keso, grönsaker, skinka och lite pasta. Ska nu hitta ipoden och knyta på löparskorna, sen blir det ut och springa. Nu kör vi!


Myspys en måndagskväll

Nemen nu kom David förbi en sväng. Tur att jag hade bakat ihop en kladdkaka. Nu blir det vampire diaries + mys

Musíca hela sommaren

Kollade igenom grönans konsertshema för sommaren, galet ju! Det är mins 6 konserter jag bara måste se. fan va grymm den här sommaren ska bli! Kommer aldrig glömma eric saades konsert i agusti förra sommaren, slutade med ett stort bråk om jackan han slängde ut. Millan och jag fightade tills vi fick varsin bit av den. Haha crazy!


Sommartider!

Åh vilket härligt väder det är ute. Sommaren e ju här. Började dagen med mattelektion sedan dagens höjdpunkt, vi fick faktist tre timmars håltimma, låg med tjejorna och solade på konstgräset. Sen på hemkunskapen gjorde vi pizza, skitgott.
Jag och min sånglärare hittade nyss en låt jag ska sjunga tre gånger sedan har vi uppvisning igen, najjs! Nu ska jag sätta mig på ballkongen en stund, ciao.

Gammal låt, men gillar den ändå ♥




Just nu:

just nu sitter jag på ballkongen med David, vi käkar majskolvar med massa smör. mumms! Puss


Scenbilder från fredagsshowen:

Hade ju dansuppvisning i fredags. Så åkte in till stan efter skolan. sen hade vi ett genrep occh då fick jag veta att jag skulle var med i ännu en dans, fick också ett erbjudande om att sjunga den låten med Emmy. Trots att jag inte sjungit den sen i julas gick det toppen. Jag fick också äran att öppna hela showen, vilket gick bra även fast jag var super nervös. Efter showen sov jag med pojkvänen och har fortfarande inte blivit av med honom. Hihi jag skojjade, men mysig som han är så stannade han nästa natt också och nu så sitter vi här och ska kolla lite saker på datan. Här kommer några bilder från i fredags, OBS vi får inte välja kläderna själva:

 




You make me move like a freak

Ligger i sängen inlindad i en filt. nyduschad är jag också. Pratade precis med David i telen och straxt ska jag stänga av datan. imorgon kväll har jag dansshow, hihi är rätt så nervös men först blir det skolan. Nej men nu orkar jag inte skriva något mera. Puss

You have always been what I was looking for .


Do what you want to do

Somnar straxt känns det som, vet inte varför jag är så trött. Beror förmodligen på vädret. Extremt tråkigt. Igår sjöng jag i ett bibliotek. Det var en såkallad "Visafton" och det kom faktsikt en del dit och kollade. Jag blev kompad av två killar och dears lärare. Vi alla traskade ner från kulturskolan vid tjugo i  sex och fixade iordning, sen kom det folk. Plötsligt träffade jag på min gamla teaterlärare, vilket var kul.  Det gick jättebra,  glömde inget av texten eller något iallfall så ja, det gick bra.  Efter föreställningen sov min söta pojkvän hos mig. Vaknade alltså då imorse med honom och vi skyndade oss till våra skolor. Nu har jag kommit hem och ska straxt plugga lite so.


Wish me good luck.

Kom hem för en stund sen, träffade Jeppe på bussen så satt och snacka med han. Trevligt! Nu ska jag kolla på topmodel och sedan börja röra mig mot spelningen. Är så himmla glad idag, men vet inte varför. Puss
Kom precis på att jag ska läsa 10 kapitel i engelskboken till imorgon också, roligt, där dog min glädje! :/


Nu sticker jag till skolan

Ska straxt åka till skolan. Har ganska skönt schema på onsdagar, vilket gillas startk. Efterskolan ska jag hem och fixa mig sen sjunga med killarna. PussPuss hörs senare!


everytime i see your face, i have to smile


Frågar väl här också då.

Ställde frågan på facebook för en stund sen, man har inte fått något svar ännu. så ställer frågan här också.


Kompispris, kompispris :)

Kom nyligen hem från skolan, ramlade ner i soffan framför top model 3. Tråkig som jag e kollade jag direkt efter program 1 vem som kommer vinna hela säsongen, så nu vet jag det också.
Det är något jag inte gillar med tisdagar, jag vet inte vad men allt är bara sämst. Som vädret idag, kolla ut!Det är maj och vi har sommatlov om en månad, det ska fan inte snöa!?


Haha nya ica reklamen, lika charmig som vanligt ;)

Shopping på gång!

Hemma igen, gick bra med låten. Väntar på att mamma kommer hem, vi ska åka till Farsta köpcentrum. Älskar att åka dit, dom har så mycket större utbud på saker och man hittar alltid något att köpa där. Skriver senare. Ciao


Awesome!

Har precis kollat bussarna, ska åka vid tjugo i fyra. Är lite nervös nu hihi, ska ju nämnligen repa med killarna idag eftersom vi ska uppträda i veckan. Efter det ska mamma åka med mig och kolla på en bikini, så det blir inget inlägg nu på några timmar. Men nu måste jag sminka mig, Puss

God morgon!

Åt precis en appelsin till frukost, mums! Har också hunnit tagit en lång dusch, så straxt ska jag ta hand om mitt hår som både ska torkas och plattas inför dagen. Aja nu ska jag fixa lite  grejer på facebook. Puss


Trött + Söndagskväll!

Hejhopp gummisnopp!
Ska straxt gå och lägga mig, finns det något härligare än att ligga och smsa med gullegrisar!
Har varit med David hela dagen, vi bakade ju chokladbollar och kollade på Kalle och Chokladfabriken, mys!
Hela kvällen har jag suttit hemma hos David och snackat med hans najjsiga syrror! Nu ska jag stänga av datan och imorgon har jag studiedag ♥
Hahhaha va gullig Semih är asså, visst lallisho?? ;)

Next up:

Ska baka chokladbollar med älsklingen!


Crazy Valborg!

Vaknade tidigt imorse med David, har käkat frukost och facebookat lite så nu tänkte jag berätta lite kort om min valborg. Träffade Niklas, Lallis, Oskar och Erik i centrum vid åtta-tiden. Vi stannade där och väntade på Jenny, martin och Rasmus. Sen åkte vi till sjön och skulle fira med resten av folket. Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss, istället så kom det polisbilder efter 10 minuter och dom tog en av killarna och körde iväg honom :/ Sen kom det pikébussar och poliser på fyrhjulingar. Haha helt crazyyyy! Dom hittade mycket av det som alla hade gömmt och hälde ut liter efter liter! Så efter nån timme drog vi vidare lite överallt. Haha typ 60 ungdomar som flumade runt på gatorna i segeltorp. Men hade ändå en riktigt trevlig valborg tack var det alla underbara som var me! :love:


RSS 2.0