Hallonpaj

Bakade en förjävligt god hallonpaj tidigare idag! Har för det mesta legat inne och kollat film sen jag kom hem från gymmet! Imorgon ska jag träffa Ida och sen står det spinning och core på schemat!


Från 31 december- Ett halvår med dig

 
 
 
 

Bröst och armpass på gymmet

Precis tagit en promenad till gymmet men lyckades glömma kortet så mamma ska köra hit de, så typiskt. Arm och bröst står på schemat idag!


Lördag

Så sjukt jävla trött efter att jobbat sen 10. En kund (kille 20 år) bjöd med mig på fest haha men tackade såklart nej. Ska äta lite melon och spendera resten av kvällen i sängen.

En bild på dagens lunch. Ingen donken här inte.


Shopping och ballkonghäng

Hittade perfekta löparshorts och även ett par gröna bikinitrosor, supernöjd. Resten av dagen tillbringades på ballkongen med världens bästa barndomsvän, vi käkade jordgubbar och pratade om livet.


Ben-morgon

Är helt slut i benen efter ett tufft ben och rumppass. Skönt med en ledig dag från jobbet idag. Tog en promenad från gymmet till skäris för att leta efter löparshorts. Hoppas verkligen jag hittar dom nu för har letat i hela stan.


All by myself

Var ensam hemma igår kväll så fick stå förmiddagen, hmm. Köpte med mig en kesella efter jobbet och skivade upp melon. Fyllde även ut med lite ost och kex, närigsrikt är väl tveksamt men gott och sommrigt kändes det iallafall.


Lunch

Rasten är nästan slut, back too work liksooooom. Käkade pannkakor med keso och hallon till lunch trots att hela personalrummet var fyllt av donken mat. Bara att kämpa när man har mål.


Tack mamma

Mina nya älsklingar, luktar helt sinnessjukt gott.
 

new in

Fick med mig massor av snyggt från stan i måndags. En vit jeansjacka, Whateverskärp, vit klänning, militärgrön klänning, svart korslinne med öppen rygg, gul tubtop och en ny sololja.
 
 
 
 

Icona pop konsert

Sitter på tunnelbanan påväg hem efter en härlig kväll på grönan med Karin och Anders, vi kollade på Icona Pop som hade konsert och dom var roligt bra även fast draget i publiken kunde varit bättre. Imorgon bitti ska jag jobba så säger nog godnatt redan nu


Jag vill bli en brunis

Har solat nästan exakt hela dagen, någon matpaus och vattenpaus ibland. Vill så gärna få upp färgen även fast jag är i Sverige. Pojkvännen är ju i Spanien och det suger eftersom han kommer vara brunare vad jag än gör!


Mumms efter hårdträning

Resten utav denna dag/kväll spenderades på gymmet. Körde först ett spinning pass och därefter ett coreboard pass så blev två timmar väldigt intensiv träning. Är faktiskt helt slut i kroppen fortfarande. Har kollat på film och ätit massa gott nu efter träningen medans jag smsat med min pojk som fortfarande är utomlands. Tur att kik och internet finns alltså!


Awesome shoppingdag

Började morgonen med en långpromenad, mötte sedan upp Anna för att åka till stan! Shit va jag shoppade och fick med mig så sjukt mycket snyggt! 5 kassar släpade jag runt på och visar er allt imorgon. Tillslut var det dags för en paus så lunchade på Jensen, satan va gott det var!


Solig sommarkväll

Har varit på landet hela dagen och skurat båten, fyfan va tråkigt men fick lite färg iallafall. Imorgon ska jag till stan och shoppa med Anna! Ska bli grymt för är riktig shoppingsugen.


Rosa mjukisar

Ligger i sängen och kollar på 90210. Så trött i kroppen och ska förmodligen försöka somna rätt snart, idag har det gått en vecka sen Rasmus åkte. Kan verkligen inte fatta att tiden inte gått snabbare.


Midsommardagen

Ska snart åka till jobbet, aka jobba hela midsommardagen...OB OB OB. Är roligt trött men så får det vara, kvällen blir nog lugn för känner redan nu att vi lär ha mycket kunder och en rörig dag.

Bild från igår på kvällens outfit


Mätt är bara förnamnet

Sitter här och är förjävligt mätt. Ätit jordgubbstårta och massa kött, potatis och sås. Solen är fortfarande uppe och man kan ju inte låta bli att älskade dessa sommarkvällar. Hoppas ni också haft en härlig midsommar.


Snart dags för tårta


Glad midsommar

Började morgonen med en powerwalk i solen och sedan någon timmes solning. Straxt blir det typisk midsommarlunch med sill och prinskorv. Senare ska vi iväg för att äta jordgubbstårta och grilla! Mumms! Ha en bra dag!


Poolhäng i solen

Solade på ballkongen hela dagen men vid 5 tiden mötte jag My och Karin i centrum. Vi köpte med oss lite gott i h drog till Personne, Victor kom efter en stund och senare Linus. Solade och tog ett dopp i poolen. Kom precis hem och fixade ihop tacos som mamma ställt undan, mummsi.


Frukost satt fint

Mumms va gott med frukost efter en timmes powerwalk. Straxt ska jag gå till gymmet för ett armpass och resten av dagen står solning på schemat!


Trött i benen

Jobbat hela dagen och är helt slut! Sjukt mycket gäster och komplicerade beställningar. Åkte med mamma och handlade när jag slutade, fick med mig massor av gott hem! Är faktiskt så trött att jag straxt ska sova, imorgonbitti är det gymdags!


Personalfesten

Jag och Hanna möttes i Slussen och tog oss till Cuchacha på söder. Hela nedervåningen var hyrd utav våra två restauranger och folk droppade in. Vi fick fördrinkar och minglade, haha. Senare kom maten in, lite konstig blandning på buffén men helt okej. En stans up komiker kom också men han var extremt kass. Kvällen avslutades med Dj och massa dans. Alla jobbarkompisarna drack och drack i baren medans vi drog runt halv elva. Rolig kväll faktiskt och ska åka till jobbet nu för att höra hur allt fortsatte.


Ready to goooooo


Squats och solning

Blev ett riktigt köttigt benpass imorse, var nästan helt ensam på gymmet och tog i så hårt på sista squatsen att jag redan är svag i benen. Tog bussen direkt efter till Alexandra, de var inte igår de! Vi kollade på klipp från 7.an och solade i trädgården. Supermysigt och älskar att träffa folk man börjat tappat kontakt med. Nu ska jag hem och fixa mig för personalfesten!


Ballkonghäng

Efter gymmet tog vi en promenad hem till mig och sedan lunchade vi på ballkongen. Jag och Ida är ganska bra på att laga mat får jag säga. Hann även sola och snacka skit i några timmar, mysigt och fick lite färg ändå! Resten av kvällen ska spenderas framför film


GYM-outfit


Måndag

Precis varit ute på en morgon powerwalk, 1 timme tog det och nu är det dags för havregrynsgröt! Vid 11 ska jag möte Ida och senare blir det gym


New in

Bikbok 250:-


Lämnade storstaden

Varit ute på landet hela dagen, såg en groda och fyfan dom är fortfarande lika hemska... Käkade en fräsch kycklingsallad till lunch och imorgon sätter träningen igång. Ska verkligen satsa nu, senaste veckan har ju gått åt helvete eftersom jag varit sjuk och endast ätit och sovit. Men nu är det dags igen!


I wish you were here

Trött är bara förnamnet. Jobbet tog kål på mig helt idag eftersom jag varit sjuk en vecka. Har kramp i fötterna och är så trött att jag inte kan somna.

Killen smsade precis att de nu är framme i Spanien, fan va jag saknar honom... redan.


Lunch

Äntligen lite lunchresrast, har dock 5 timmar kvar nästan. Min hy är redan helt fettigt av allt fett här inne haha. Käkade en McChicken till lunch eftersom jag livat Rasmus att prova den, var faktiskt väldigt god och bytte ut pommesen till ananasbitar!


Cash is king

Godmorgon! Sagt hejdå till min älskling hela morgonen. Straxt ska jag skynda iväg för 8 timmars jobb.


Framför tv:n med R

Sitter hemma hos Rasmus med prasslande öron som är helt stängda. Hör rätt illa men mår bra. Vi har varit med hans familj hos grannarna som hade lite "fest" men nu blir de bara film resten av kvällen. Imorgon åker han... :( :( :( :(


Wazzup friday

Godmorgon fredag! Spelar ju dock inte längre så stor roll om det är fredag eftersom sommarlovet är här och varje dag är som fredag. Imorse tog jag och killen en lång sovmorgon och sedan stannade vi i sägen hela förmiddagen, så skönt att vara ledig. Imorgon åker han till Spanien i en månad vilket kommer bli jobbigt, dock är vi vana att sakna varandra men ikväll blir det sista kvällen tillsammans.


Jun. 13, 2013

Kollar på tv och väntar på min pojk som borde komma hit snart. Hans nya frisyr blev bra faktiskt även fast jag knappt hunnit vänja mig. Åkte en kortis till Skärholmen med Karin tidigare men hittade inget utav de jag letade efter tyvärr.


Regnet bara öser ner

Supertrevlig Studentmottagning igårkväll med sjukt mycket god mat. Vi plockade upp Rasmus påvägen hem. Han sätta på baksmällan 3 och se de första 4 minuterna innan han somnade. Vaknade dock några gånger under kvällen den tröttisen. Ska straxt möta upp honom igen för att gå till frisören, måste vakta honom så han inte klipper av för mycket nu. Nu kommer bussen, Ciao


Såhär ser jag ut idag


Student 2013

Fyllde hela mig med pencillin och Alvedon innan vi begav oss in till Globala gymnasiet där Rezdar tog studenten. Ganska ansträngade för öronen men jag överlever. Ska nu äta lite fil innan de är dags för mottagning.


Du gör mig lycklig


Fantastic four


Kärleksvecka med rasmus

 
I måndags åkte jag till min fina pojkvän i Falun, vi hade verkligen en underbar vecka. Båda killarna han delar lägenhet med var bortresta så fick massor utav tid att bara vara vi två. Skrev ju ett par gånger under veckan men har inte hunnit berätta om den sista kvällen. Vi spelade som sagt minigolf med Anton, David, Robin, Martin och martins tjej. Superkul hade vi och invigde min nya svarta klänning. Eftersom det var runt 25 grader så bestämde vi oss för att dra och bada senare. Vi, Martin, Calle, Anton och David tog oss till ett mysigt litet ställe som var helt ensamt, trodde vi tills en stor skoter kör in mot standkaten och skvätter ner oss. Det värsta var att detta var en snöskoter och killen var resdbullsponsrad, helt galet men snacka om att vi skrattade. Efter några mysiga timmar vid vattnet åkte vi hem och köpte pizza, sen chillade vi på ballkongen resten av kvällen. Fredag förmiddag gick tåget hem till Stockholm.
 
 
 

Akuten och pencillin

 
Man kan ju inte direkt påstå att de gått bra med mitt bloggande senaste dagarna. Bloggar ju dock mest för min egen skull men ändå. Det är ju alltid roligare när statestiken över och det händet endast när man uppdaterar. Kom iallafall hem i fredags men mer om veckan sen. Rasmus kom hem en snabbis igår så skulle sova där, vi var hos grannarna på grillfest och sen gick vi hem. Kännt mig  lite hängig några dagar och fick panik när öronen började smärta lite. vi försökte iallafall sova men hemkheten slutade med att mamma fick hämta mig mitt i natten. Åkte hem och grät hela natten tills trumhinnan sprack och nu imorse var jag helt slut i kroppen så svimmande nästan av imose och kunde inte resa mig alls. Mådde så illa och har förjävligt ont i hela nacken så kan inte vrida huvudet. Som tur var så klarade jag mig ner till bilen tillslut så vi kunde åka till akuten. Helt likblek var jag så hela vänterummet kollade som de sätt ett spöke. Nu lever jag på pencillin 6 tabletter om dagen men det som skrämmer mig är att det andra örat nu börjat spöka och jag orkar verkligen inte en till natt, tror aldrig jag mått så dåligt.
 

Köttbullsmackor på ballkongen

Godmorgon! Det blev ingen grillning igår utan ännu bättre faktiskt. Jag och Rasmus hade dagen innan pratat om hur gott köttbullsmackor är så tjugo minuter inkan affären stängde sprang vi ner och köpte bröd och rödbetssallad sen dukade vi upp allt på ballkongen och satt i solen och åt våra köttbullsmackor. Supermysigt! Just nu är Rasmus ute på ett distanspass så jag ska kolla lite paradise hotel, senare blir det minigolf!


Hos killen

Men tja! Vi har de bra här uppe och Rasmus är förtillfället i skolan. Har passat på att tvätta håret och fräscha till mig idag. Igår var vi på ett cykelställe och tvättade cyklarna med martin sen drog vi till Willys för att storhandla. Hittade en Rasmus cola och precis bakom stog en Gabriella cola, ödet. Resten av kvällen låg vi hemma framför film. Ikväll får vi se vad som händer, kanske ska vi ut och grilla med folk från Rasmus klass. Hoppas han kommer snart för har förfärligt tråkigt ensam.


På tåget

Blir omkramad av min fina om ca 1 timme och 40 minuter. Sitter just nu på tåget och käkar godis och dunkar musik. Ovant att åka tåg på en måndag, många affärssnubbar ombord. Bloggar mer imorgon


I love u like a lovesong


Tar lite sommarlov

Jag och pojkvännen fick en superbra idé när vi pratade igår. Jag är ledig både tisdag, torsdag och fredag så imorgon åker jag upp till honom och spenderar veckan där. Ska bli så himla mysigt för alla de andra killarna ska till Göteborg så vi är ensamma. Har packat massor under förmiddagen så nu kan bara morgondagen komma. Tar lite tidigt sommarlov kan man säga


Grillning

Igår jobbade jag i fem timmar innan jag skyndade mig hem och fixade mig. Karin hoppade på bussen och vi handlade snabbt innan vi drog till joar. Straxt efter vi kommit så kom Danne och linus. Jag och Karin som är grillmästare fick igång grillen och kvällen kunde börja. Korven blev jäkligt bra alltså, haha. Markus och Johan droppade in straxt efter vi ätit och resten av kvällen chillade vi inne. Badtunnan var planerat men vädret förstörde tyvärr det. Senare kom packe och Rickard men kvällen slutade rätt tidigt så jag och Karin tog sista bussen hem till henne.

Invigde även min Geek tröja...


RSS 2.0