Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Inte mycket kvar till Norlie & KKV konserten nu Ida. TAGGA. Världens bästa :love: SÅ är det... jag och Ida har en crush på KKV och dessutom har dom grymma låtar.

Now you're just somebody that I used to know...


Till dig.


10 saker om mig

♥ Jag är endast 154 cm lång/kort men trivs fruktansvärt bra med den längden
♥ Jag har nästan mer killkompisar än tjejkompisar
♥ Jag börjar på gymnasiet i Augusti och ska läsa Sam-Media
♥ Jag är halft latino
♥ Jag älskar att sjunga och ska spela in en cover med Ida som kommer upp här senare i sommar.
♥Jag tycker att Gosip girl och Vampire Diaries är det bästa tv-serierna som skapats.
♥ Min största fobi är grodor
♥ Jag bytte klass i nian och det är det bästa valet jag någonsin gjort.
♥ Jag och Ida bråkade nästan innan vi blev vänner. Kolla bara vad som kan hända med tiden liksom.
♥ Jag älskar att festa och att bjuda på mig själv.

It will be love, we´re the perfect two

Har ni hört denna nya låt? Eric saade har gjort den tillsammans med den norska modellen Tone Damli. Lyssna och kolla videon, jag gillar den. Vilket kanske inte var någon nyhet eftersom Eric är med, hehe :love:
 
             

Hemma spa

Har precis duchat, använt ansiktsmask, rakat mig, målat naglarna och smörjt in mig med hollister body lotion. Älskar att känna mig såhär fräch. Sitter nu framför datan och chattar med en kompis.Idag så fyller Millan år, STORT GRATTIS TILL DEN SÖTISEN. Här har ni en bild på henne också, faktiskt tagen på min födelsedag ;)

Låtar?

Har varit och köpt nya resväskor idag, wiihoo. Älskar att packa och speciellt i en fräch och ny väska. Just nu sitter jag och laddar in musik i iphonen. Kom gärna med förslag på bra låtar. Puss

Ta mig till havet

På skolavslutning sjöng jag, Ida och Lucas Ta mig till havet. Det är en tradition i våran föredetta skola, alltid så väljs några nior till att sjunga den. Här har ni :D
 

Shopping

Hellu! Hemma igen. Åkte iväg och köpte några smågrejer inför resan, en hawaiiantropic olja och en bikinitop. Tagga! Iallafall så har jag tänkt på att nu är det inte mycket kvar tills Ida kommer hem heller. Längtar så efter henne. Tänk er att leva utan eran allra bästa vän i tre veckor och dessutom under tre veckor som varit väldigt händelserika.


@ ballkongen

Sitter på ballkongen med mamma. Vi har tänt lite ljus och bara sitter här. Var i stan med Jonna idag, de va supermysigt. Köpte en chai på expressohouse och sen gick vi runt.

.


True story


It's a hard thing. Faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Godmorgon! Sitter och äter frulle. Inte mycket kvar tills Mallorca nu, längtar så sjukt. Senare ska jag träffa Jonna och ta en fika, ska även passa på att kolla på en bikinitopp från cubus. Menmen vi hörs! Puss.
Skulle inte sitta fel med en hotellfrukost... menmen snart åker jag som sagt.

It's a hard thing. Faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Godmorgon! Sitter och äter frulle. Inte mycket kvar tills Mallorca nu, längtar så sjukt. Senare ska jag träffa Jonna och ta en fika, ska även passa på att kolla på en bikinitopp från cubus. Menmen vi hörs! Puss.
Skulle inte sitta fel med en hotellfrukost... menmen snart åker jag som sagt.

Livet rullar på

Tjenare! Åkte ut till ingarö och solade imorse, nice! Där efter blev det en sväng ute på landet och sen hem Igen. Ikväll har jag varit med Lalash, vi snackade om livet ute på hennes ballkong, trevligt värre! Nu ska jag läsa en bok och sen sova, ciao.


The more often people talk behind your back, the more often your´re on their mind.

Inte riktigt min bästa vecka men låter allt hat rulla förbi mig nu. Fuck off töntar. What does'nt kill you makes you stronger. Godnatt.

Lemonadfika med Anna

Efter bodypumpen tog jag en dusch och sen mötte jag Anna. Jag köpte en Lemonad med Hallon, helt osötad. RIktigt sur. Iallafall så satte vi oss på Espresso House och pratade i flera timmar.

Everybody deserves a second chance

Var som sagt hos Lina igår, dit kom massor av kompisar man inte träffat sen typ skolavslutningen, även några nya ansikten. Vi hade jättekul och var verkligen kul att träffa vissa igen. Har saknat mina grabbs så mycket. Iallafall blev kvällen inte direkt som jag tänkt, kunde inte fokusera på festen så åkte hem runt 1. Imorse gick jag upp tidigt och åkte på bodypump, de var jobbigt som fan men skönt att köra igenom hela kroppen.
 

Påväg till linis

Ska åka till lina nu. Vi får se vad vi hittar på. Idag har jag iallafall träffat Simon. Vi åkte till Lilje och köpte en mascara och sen bjöd han på en chailatte på Waynes, där satt vi och snackade rätt länge.


Happy.

Jag mår bra. Saknar dock Ida extremt. Vill bara få krama henne och pussa på henne den lilla skiten. Hihi iallafall så ska jag va med Simon imorrn men nu ska jag sova. Natti


Bara lite kvar nu

Har varit på landet hela dagen. Skönt med lite miljöombyte. Imorgon ska jag nog träffa simon eller Anna de ger sig. Snart åker jag till Mallorca, kan inte sluta längta så bjuder på lite bilder från Turkiet förra sommaren så länge.
 

Snart lämnar jag allt

Snart åker jag och mamma till Mallorca. Ska bli så skönt att komma iväg från allt. Godnatt


I´m done here

Ni lever som i en liten bubbla. När något händer någon inom bubblan vet alla i omgiviningen direkt vad som hänt. Alla lägger till och tar bort de dom vill för att få sin egen version av händelsen. Ni lurar varandra och pratar bakom varandras ryggar, ni är otrogna mot varandra, ni slår varandra och sårar varandra. Ni är så sjukt falska mot varandra och det är så jobbigt att spela med i erat falska spel. Men tack för denna tid. Jag är klar här och jag hoppas att alla sanningar en dag kommer fram. Ni kommer inte att ha en ända riktig vän kvar, nån av er. Pinsamt ju...

Let me hold you, one last time

Har ni någon gång kännt den där känslan av hopplöshet? Du har så mycket att berätta men den du vill berätta för vill inte höra. Allting känns helt hopplöst och allt man vill är att få skaka tag i personen och få den att lyssna. Men de går inte. Just den känslan är jag fylld av just nu. Någon som betyder så otroligt mycket håller jag på att förlora på grund av ett missförstånd. Det gör så sjukt ont. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan inte sova och mår bara dåligt i hela kroppen, jag gråter men är ändå arg. Allt jag vill är att få höra hans röst och hålla i honom. Bara trycka mig mot honom och känna att han finns där. Men det gör han inte och det får mig att bara vilja försvinna.

Rosendahls trädgård

Igår åkte jag och mamma in till rosendahls trädgård där vi tog en fika och kollade runt lite. De va trevligt och efter de gick vi på stan en stund. Köpte ett neonrosa linne som kommer blir hur snyggt som helst när jag e brun i Spanien. Puss


silence is a girl's loudest cry

Tankarna är på lite olika håll och känner mig lite trött och frusen. Gjorde nyss en ny header men blogg.se laggar som vanligt så den kommer upp en annnan dag. Ligger i sängen och här tänker jag ligga resten av kvällen. Ska kolla på titanic nu och låta tårarna forsa...

Godmorgon

Filmen igår va riktigt rolig och vi satt längst bak och garvade säkert högst av alla. Haha iallafall så bjöd Simon på popcorn. Naw. Nu ska jag äta frukost


Mummmsi


Bio med Simon

Hej på er. Ska snart fixa mig och sen blir det bio med Simon. Länge sen jag träffade honom så de blir kul. Ha de bra. Puss

This means war

Godkväll. Idag hade jag en riktig hemmakväll, dag för den delen också. Var med mamma i Skärholmen tidigare och fick med mig tre ringar hem. Köpte även medel för att ta bort akrylnaglarna. De va svårt men har fått bort en stor del. Under kvällen tog jag och mammsen en powerwalk och sen såg vi this means war.


Hejdå Ida älskipelski

Hellu! Vi åt thaimat på heron. Snackade om allting och sa hejdå till Ida som åker till iväg i tre veckor nu. Därefter mötte vi Emil, han och jag gick hem till Daniel och överraskade. Stanade där ett tag sen drog vi två till Emil och spelade Buzz. Tyvärr gick det inte så bra för mig. Nu ska jag sova. Ciao
 

Torsdag

Hej på er! Lyckades få honom att sluta spela inatt. Iallafall vaknade vi rätt tidigt och skulle städa för att hans pappa fyllde år och släkten skulle komma. Dock blev de han som städa och jag kolla på. Hihi. Nu är jag hemma och ska åka med mamma och handla lite grejer. Ikväll ska jag käka ute någonstans med Lina och Ida. Mys
 
bästa tjejorna

Fuck LOL

Har varit och firat anna med Ida ikväll och tog där efter bussen till Daniel. Sitter nu i hans rum och väntar medans han är osocial och spelar tråkiga LOL spelet. Dessutom sitter han och pratar med folk jag känner och jag får knappt hälsa, buhu taskig kille den där Daniel asså.


If this love only exist in my dreams, don't wake me up

  1. Har storstädat mitt rum under fömiddagen, rätt så nödvändigt. Dagen är oplanerad men ska nog på fest med Ida en stund därför min sötnos Anna fyller 17 idag. Vi hörs ska duscha nu.
     Här har ni min absoluta favoritlåt just nu
     

Sommartider hej hej

Igår kom vi hem från Rappes land, har haft det helt fantastiskt med Ida, Hagis, Johan, Daniel och såklart Rappe. Började med att killarna tog mopparna dit medans vi åkte bil. Satt sedan på altanen och chillade tills de var dags att basta. Vi tog även årets första dopp, satan va kallt det var men ändå så värt de ;) Resten av kvällen spenderades bl.a på altanen där vi satt och sjöng gamla sommarlåtar. Där efter festade till 7 på morgonen, helt galet var de. Blev såklart lite knas också men de hör ju till, haha vilken kväll.  Daniel och Hagis somnade lite för tidigt så tillslut fick Hagis sova på gräsmattan, vi väckte dom även med en tuta och höjde volymen till max. Så går det om man är en sömntuta.
 
 
 
 

Snabb repris

Fredag: Var på fest hos Rappe och tog såklart med mig Ida, hade en kul kväll trotts lite skit. Iallafall så sov Ida hos mig och vi låg länge uppe och snackade. Standard...
Lördag: Jag, Ida och Lina chillade hos lina och sen kom även några killkompisar, kvällen slutade i tomte och sen i linas säng med ida. Trötta tjejer kan jag säga. På morgonen drog vi till Ikea och åt köttbullar.
 
Söndag: Efter Ikea, fixade jag mig och på kvällen åkte jag till Daniel, vi kollade på film.
 

Bilder från Kryssningen

I torsdags var jag på kryssning med Ida. Vi åt stora bufeer, drack drinkar och sjöng karaoke. Riktigt mysigt hade i det trots att vi knappt sovit. Här är lite bilder... enjoy
 

Snygga shorts

Var inne i stan för några dagar sen. Fick med mig lite små grejer, bland annat ett par supersnygga jeans shorts för 300:- nice, visst?

LANDET

Bloggar imorgon för nu ska jag åka till landet med Rappe, Daniel, Hagis, Ida, Tim och Johan. Fyfan va kul vi ska ha puss :D

Vad e en sommar utan dig?

Klockan är 00.00 och jag borde sova. Ska upp vid 4 för att åka på kryssning med bästis. Är riktigt taggad! Ikväll har jag varit på bio med anna, vi såg LOL och den va GRYM. Riktigt snygga killar i den filmen också ;) efter det träffaade jag med Nenad i tomte en stund. Godnatt
 

@ sängen

Hellu! Igår blev de shopping med mamma i stan. Provade även på socker och fettfri glass i gallerian. Riktigt gotti! På kvällen var jag med lina och vi var först på konstgräset och sen slutade kvällen vid långsjön med Nenad och simon. 

Nya älsklingar

Hur fina? Hämtade ut dom för någon dag sen. Helt kär i dom och färgen är riktigt snygg till ett par jeans shorts och ett enkelt linne.

VIva españa! Campéones!

Kärlek till Spanien. Världens bästa lag. Vinner Em 2008, Vm 2010 och igår Em 2012. HELT sjukt ju! Dessutom fick man se alla spelarnas barn och på riktigt så svimmade jag halft av när Torres började leka med sina sötnosar ute på planen. Åhh jag ska också ha sånna små spanska barn :love:

Senaste dagarna

Har ju hunnit hända en del de senaste dagarna. Här kommer en liten snabbgenomgång
Torsdag: Grillade med tjejerna och kolla matchen med Felix och Emil.
Fredag: Fick  beskedom gymnasiet och blev överlycklig. Var med Anna hela dagen lite överallt. Träffade massor av folk på fotbollsplanen och chillade med dom. Mamma överraskade med värsta middagen för att fira förstahandsvalet. På kvällen kollade jag film med killarna och sen åkte jag till Lalash. Vi rökte vattenpipa och sa hejdå innan dom reste till Turkiet.
Lördag: Var hemma hela dagen, åkte sen för att träffa Sara och Malin. Kvällen slutade på långsjön med Simon, Nenad, Luka och Lowe.
 

Nytt i garderoben

 Neongröna höga jeansshort, skitsnygga på.
Sjukt snyggt linne med spetsrygg
300 :- hejdå, men den va riktigt fin på alltså...
 
Armband på rea
+ Vita tygskor

Spanien <33333

Har varit och shoppat hela dagen sen tog jag en powerwalk med mammi. Nu ska vi fixa en smarrig middag och kollar em-finalen. Heja spanien. Bloggar senare och visar bilder på allt jag köpt. Blivit skitdålig uppdatering eftersom blogg.se appen inte funkar :/ aja BACK ON TRACK

RSS 2.0