Ge mig helg!

Sitter och kollar på top model sverige och dricker jordgubbsmilkshake. Mysigt! SKa försöka ta mig till skolan imorgon och sen är det bara 3 dagar kvar till helgen. Lever verkligen för helgerna nu!


Du är ondskan själv.

Nu är jag riktigt stolt över mig. Har precis läst ut Ondskan trots att jag hatade boken från första sidan. Dock blev den bättre. Iallafall så har jag hållt på och läst en sida nångång ibland och sen skitit i den men igår tog jag tag i det och nu är bokjäveln utläst. Ska bara svara på några frågor så var det klart.

Blev lite sugen på att se filmen nu men vet inte, har någon av er sett den? Den är hemsk va?


Mästerkocken ska fixa lunch

Yes då ska jag föröska fixa lunch då. Tyvärr hade vi inte så mycket att bidra med hemma så jag ska fixa hamburgare. Wish me good luck. Ska satsa på mvg i hamkunskap men kommer nog aldrig lyckas inom mat-yrket.


Världens bästa serie

Tog en paus i mitt pluggande och kollade det nyaste gossip girl avsnittet. Säsong 5 avsnitt 13. Det var det bästa avsnittet någonsin, Blairs bröllop och allt. Fick tårar i ögonen, så jäkla bra var det. Tycker ni också om gossip girl? Om ni inte har sett det så borde ni verkligen ge de en chans.


De sanningar som vi inte vill höra, är nyttigast för oss att lyssna till

Godmorgon! Gick upp när klockan ringde och fixade mig inför skolan, dock kom jag aldrig iväg... är fortfarande sjuk och blir hemma idag också. Ska utnyttja dagen med plugg och gymnasieletning. Ska iallfall åka på svenskan som är någon gång på eftermiddagen, vi har nationella i det nästa vecka och jag kan bara inte missa förberedelserna inför det.

Här är en bild från plåtningen förra veckan.


blev ingen skola idag

Hostar, nyser, fryser och svettas. Yes då ligger man hemma ligger dock och pluggar så det är ju duktigt av mig. Men jag vill verkligen inte vara sjuk, så himla tråkigt. Hoppas det blir bättre senare iallafall. Ska fortsätta läsa ondskan nu.


Länkbyte med Lovisa

Gör ett länkbyte med den här gulliga tjejen. Lovisa är hur söt och schysst som helst. Lärde känna henne på ung08 2009 och hon är verkligen urgullig. Träffar henne lite då och då men nu var det ett tag sen vi gjorde något så lovisa det tyccker jag vi borde göra! Men iallfall så ska ni klicka in på hennes blogg. (klicka på bilden)


Jag vill inte vara sjuk :(

Ligger fortfarande hemma och är superförskyld. Fryser och har skitont i halsen. Typiskt, jag som ville åka och träna idag. Men nej nu blir det bara att ligga hemma och plugga. Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon.

- Osminkad och oplattat hår.


Today i need the whole jar. But i don't think it would be enough...

Tumblr_ly6n18nupg1r6mwhho1_500_large
:(


Ta aldrig hennes hand om du ändå tänkt släppa den.

I fredags träffade jag Simon och vi drog till gården. Var där hela kvällen. Mamma hade köpt ett par Hunters till mig som jag fick när jag kom hem! Tack bästa mamma! I lördags åkte jag på öppet hus på sjödahl, träffade asmånga av mina torpare som var där så det var kul. Känner flera stycken på el-linjen så satt för det mesta och flummade i deras klassrum.  Runt två åkte jag och tränade istället men det blev inte så länge p.g.a en sak. Istället åkte jag hem och det blev inte en så rolig kväll för mig men jag klarar mig. Livet suger just nu och dessutom är jag nu jätteförskyld. :(


Hunter stövlar


Hunter stövar är så jävla snyggt. Har ni inte märkt hur poppulära dom är? Grymt snygg till en enkel outfit och satidigt praktiskta. Tänk att slippa bli blöt om fötterna. Är riktigt sugen på att köpa ett par :love:


Äntligen heeelg!

Hello bebes! Varför går det bara tråkiga saker på tv:n när man vill kolla på den. Typiskt! Dagen har varit bra, först skola och sen sånglektion. Är hemma för tillfället men ska förmodligen ut senare. Äntligen är det helg och trots att jag nästan begöver plugga hela helgen så ska det iallafall bli skönt. Känner att jag ligger efter med sömnen ganska rejällt.


Nytt i garderoben.


När jag var i liljeholmen hann jag kollar runt lite och fick då med mig detta hem. En bh, ett par trosor och ett rosa linne. Allting är från Cubus.


Är nu redo för dessa kalla dagar och kvällar.

Imorgon är det fredag, så skönt. Hade en rolig dag i skolan faktiskt och efter det åkte jag till liljeholmen för att fika med min gudmor och mamma. Tog en chail på wayns och snackade om massor. Mysigt och dessutom hade hon med sig en megamegastor presentkasse med en jacka i. Så himla gullig hon är! Den satt supersnyggt på!


Modellfotografering och shopping

Godkväll lovers! Idag har jag tagit modellbilder! Blev skitnöjd med jättemånga så dom kommer ni såklart få se. Iallafall så åkte jag in till stan efter skolan och visade min piercing för piercaren sen åkte jag vidare för att shoppa lite. Rint fyra mötte jag upp mamma och vi gick till studion där jag skulle fotas, blev sminkad och dom fixade håret. Åh det blev galet snyggt! Hon var grym på att sota mina ögon. Det kom t.o.m fram en jättegullig typ 40-årig kvinna till mig och sa att jag var så himla snygg. Älskar sånt! Hade jättekul under plåtningen och efter det käkade jag och mammsen på taco bar. Men nu måste jag sova.

Silvrig transparant topp som är galet snygg med skinntightsen brevid. Tänk det med lite smycken så har vi ju en grym festoutfit.

Lite underkläder från Hm


Världens ballaste tröja...


Serriöst skulle göra allt för att få en sån här. Någon som vet om dom går att beställa någonstans?


Du och jag under täcket baby.

Vilken uppdatering alltså! Skärpning säger jag bara. Igår kväll åkte jag hem till daniel och kollade tv med honom, kom hem nån gång runt tio och kunde då inte sova tyvärr. Imorse var ett rent helvete att komma upp men hann iallafall till skolan. Seg dag och fick vet att våran nya favorti lärare som jobbat hos oss 2 veckor redan slutat. Fyfan asså. Efter skolan åkte jag iallfall hem och sen träffade jag daniel och vi solade. Hihihi :) nu måste jag läsa ondskan och sova tidigt för imorgon är det skola till halv fem, sen öppet hus och core-pass. Ciao

Jag och Anna i fredags.


Fredriks lokalfest

Söndag... fyfan. Igår var det fest! Millan kom hit på eftermiddagen och sen åkte vi till Daniel där Hagis va. Där stekte vi pannkakor och hade kul. Benne, Chribba och Viktor kom också dit lite senare och sen drog vi på Fredriks lokalfest, han hade fyllt 18. Vi hade jättekul i flera timmar tills någon granne ringde polisen. Jag och några drog mot bussen för att åka och käka men bara tre av oss hann med den. Vi åkte då till Stuvsta för att möta Viktor och Hagis men det blev lite knas så slutade med att jag, Daniel och Millan åkte hem själva. Dock fick vi vänta på pendeln i 30 minuter och det var jäkligt flummigt. Efter lång tid kom vi iallafall hem som tur va. Imorse var dock inte lika roligt men nu är jag lite piggare och ska kanske ut snart.


Hemma igen!

Stannade hos Daniel ett tag och sen tog vi sällskap in mot stan. Han skulle åka på träning och jag till liljeholmen på öppet hus. Skolan var ok, men inte sådär jätte imponerade. Bara att fortsätta leta men nu blir det Revenge på 3:an.



@ Daniels place

Hej, sitter hemma hos Daniel nu. Vi var och solade tidigare och sen gick vi till honom. Just nu äter han middag och jag sitter vid hans data. Haha intressant va? Senare ska jag på ett öppet hus på ett gymnasium men aja.

En gång i Phuket.

Sha babes! Idag har jag varit i skolan, som vanligt alltså. Jag och Millan skulle redovisa på so:n och det gick väl inte direkt som beräknat. Höhö, flumm flumm flumm. Garvade oss igenom halva redovisningen och stog där framför klassen och verkligen asgaravde. Som tur var så går vi i bästa klassen så alla typ garvade med och tyckte vi var bra ändå. Under kvällen åkte jag in till biografen Park där jag och mamma skulle på förhandsvisning av "En gång i Phuket" Den var galet rolig, så den rekomenderar jag!

Men ni får vänta till 3 Februari, då filmen har premiär.  


Hahahahahahhahaha


Älskar att dom har gjort parodi av Jersey Shore i videon. Check it out.


Tisdag 17 januari.

Hej, skolan va chill, på hemkunskapen gjorde vi soppa och scones vilket var tur eftersom jag sedan åkte runt överallt och knappt hann äta. Efter skolan åkte jag till liljeholmen för att kolla på några saker men hittade ingenting, på tunnelbanan hem smsade D och vi fick för oss att dra och sola, så de gjorde vi. Efter det mötte jag millan på gymmet och vi skulle köra boxning. Även Julia och Mai hängde med på det. Efter boxningspasset gick jag och millan på err core-pass. Och helvete vad jobbigt det var. Bara mage och rygg träning och vi hade vikter på magen så det blev extra tungt. Hej träningsverk! När jag skulle hem så träffade jag Simon så vi sällskapade en stund. Godnatt.


Gymnasieläsning.

Helt vanlig dag i skolan, inget speciellt alls. Ska nu lägga mig i soffan och läsa igenom alla gymnasiepapper. Hoppas det ger något för jag vet verkligen inte vad jag ska välja.


Dagens köp



Fick med mig dessa mysiga lovika vantar hem idag. Kände att det verkligen var dags för ett par nya eftersom att mina är jätteslitna.


Söder + Core = Bra söndag

godkväll på er. Dålig bloggning idag, dumt av mig. Iallafall så åkte jag och mamma in till söder imorse, vi gick runt och kollade i lite butiker och sen tog vi en fika på expresso house. När jag sedan kom hem var det bara att hoppa i träningskläderna och möta upp millan för ett core-pass på gymmet. Usch och fy vad jobbigt det var men vi satsade ändå och efter det stannade vi och gymmade en stund.

Jag och Millan i sjuan. Nu, då och föralltid bästis. älskar dig.


-I'm Chuck Bass

Gossip girl, alltså helt serriöst. Det finns fan ingenting som är bättre. Sjukt bra serie som jag har spenderat min lördagskväll framför. Börjar bli lite sjuk, har mensvärk och är galet trött så vad är inte mer passande än just en hemmakväll framför favoritserien. Men om en stund ska jag istället lägga mig i sängen och smsa lite istället. Vi hörs imorgon. xoxo

Det bästa i hela serien är Chuck Bass som spelas av Ed westvick. Kolla bara på bilderna här under. Han är så galet snygg och sexig. Och om ni inte hört det så måste ni höra honom säga - I'm Chuck bass. Perfektion



Godmorgon!

Godmorgon! Hamnade hemma hos Simon igår kväll. Han var barnvakt åt sin 3-åriga lillasyster så jag fick komma och sällskapa. Vi hade skitkul och hans lillasyster var hur gullig som helst. När jag nu har druckit upp min smoothi så ska jag åka till gymmet. Ha det bra sötnosar!

När vi ändå pratar om småsyskon, så slänger jag in en bild på mig och min lillebror Leon.


It's Friiiiiday baby

Hello babes! Äntligen helg liksom! Fredag den 13 idag men som tur var har inga otrevligheter inträffat än. Men ska väl inte säga något eftersom dagen inte är slut än. Efter skolan åkte jag och tränade på gymmet sen åkte jag hem och fräshade till mig och mötte Anna i Liljeholmen, där vi tog en fika. En chailatte och delade på en chokladruta. Snackade om allt möjligt och det var skitmysigt. Nu har jag precis käkat middag och ska bege mig till en kompis. Puss
  


Godnatt på er.


Känner att jag inte orkar vara uppe längre. Bye på er, ska lägga mig och läsa en bok istället.


Let's live forever ♥

Ajajaj, har sån jäklans träningsvärk från igår. Tro mig, det gör ont i hela kroppen. Imorgon är det fredag, äntligen! Har klarat av första skolveckan, dock är det väl 40 veckor kvar eller ännu mer kanske. Har nästan hela helgen fullbokad redan men endast med nödvändiga saker. Har planerat in både träningar och fika. Har däremot bestäm mig för att ha en lugn helg utan något festande eller sena kvällar. Behöver verkligen vila upp mig nu men mot nästa helg däremot... då ser det ljust ut! Höhö


Gina's sport collection


Gina Tricot har fått in massor av sportkläder. Visst är dom snygg? Jag tycker iallafall dom var riktigt snygga och man blir ju ännu mer peppad att träna om man har snygga kläder. Verkar som att tillochmed affärerna satsar inför sommaren.


Lite skvaller sådär.

Bilden är från sommarkrysset för ca 2 år sen. Men allt jag egentligen ville säga var att ni har väl inte missat att ERIC SAADE E SINGEL NU.

Hellu! Är sjukt trött. Skulle vara skönt att somna en stund men det får bli lite senare isåfall. Riktigt skön dag idag, slutade 13.20 efter ett historia-förhör om första världskriget. Skolan har håll på under 2 dagar och redan är alla lärare på och tjatar om natinella proven. Herregud vad nian är jobbig. Jag åkte direkt till gymmet och tränade en timme. Riktigt skönt och det är ju verkligen dags att satsa inför beach 2012 eftersom vår-kläderna redan har kommit. Xoxo nu blir det lite gossip girl.

 


Hey I heard you were a wild one.


Godkväll. Har serriöst pluggat ihjäl migsjälv ikväll. Fick idag veta att vi har värsta förhöret om första världskriget imorgon, så efter denna härliga första skoldag som varade mellan 8-16.25 åkte jag hem för att plgga järnet. Bra skolstart va? Iallafall så ska jag duscha nu och tvätta piercingen, hihi kommer ihåg första gången jag gjorde det på den förra... jag svimmade. Höhö men med denna hoppas jag det går bättre. Vi höres! Kyss


Krossa alla fönster

Det är skillnad på ha en kuk å va en kuk
Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu, det finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser
Ett riktigt jävla as



          

Winter Games 2012

I torsdags var jag och massa amigos på Stockholm Winter Games. Vi möttes allihopa redan runt tolv och begav oss mot älvsjömässan. Där prövade vi på massa sporter och saker och vi hade jättekul. Stannade typ till fyra tror jag, sen tog vi bussen hem och senare på kvällen åkte jag till gården. Där hände lite saker och såklart blev de lite bråk. Aja njut av bilderna. puss. Finns också en jäkligt rolig video på två av killarna som går på en boll men den kanske kommer upp senare i veckan.

Viktor och jag klädde ut oss lite.

Jag och Anna

Haha yes vi är galet bra på schack.

HAHA viktor ser ut som han ska fånga mig.


Navelpiercingen tillbaka på sin plats!

Hejhopp! Har haft lösenordsskyddat här på bloggennågra dagar nu och blir förmodligen några till. Imorgon börjar skolan, buhu. Idag hade jag alltså studiedag som spenderades med David och sedan åkte jag in till stan för att träffa mamma. Vi gick och tog om min navelpiercing, trots att det alltså var andra gången jag gjorde det så blev det lite knas. Hehe svimmade typ på tunnelbanan hem, men nu är den iallafall tillbaka på sin plats. Mamma tyckte såklart synd om mig, och bara för att hon är så gullig så åt vi donken-mat till middag. Loove it!  Igår kväll var jag med hagis, vi hade twilight- maraton hemma hos mig, hihi. 
 


Gladiatorerna.

Den rosa mjukisdressen är på, var precis på coop och köpte lite godis och nu blir det gladiatorerna på 4:an. Älskade det när jag va typ 8 och nu efter 8 år har det kommit tillbaka. Helt perfekt lördagkväll när man känner att man är lite småförskyld och det är skitkallt ute. Hihi fan va jag älskar myskvällar.


Svar på kommentar:

Fick en komentar om att jag inte svarar på mail? Undrar då till vilken mail du skickat något? För jag har iallafall inte fått något mail. Om ni vill kontakta mig så är det till [email protected] och inget annat.


Yeeeah buddy.

God kväll ;) Kom hem för en liten stund sen. Har varit hemma hos Hagis och kollat på film. Det var skit nice :) Tidigare idag åkte jag ju som sagt och fikade med Millan och Elin. Drack då chai-latte för första gången och blev fan kär. Helvete va gott det var asså. Men alldeles straxt ska jag lägga mig i sängen och smsa istället. Blir inget mer bloggande ikväll men däremot imorgon, då ska jag skriva om winter games också. Dessutom får ni massa bilder då. Puss


Is this the way it's meant to be.

Nu åker jag och fikar med mina fina brudar. Ska bli skönt med lite tjejsnack.


Frukost


Sitter just nu och käkar grapefrukt, asså helvete vad surt det är men ändå på något sätt lite gott. Haen bra morgon så bloggar jag straxt.


Laserdome!

Idag var man uppe med tuppen, haha men det är endast för att jag ska åka iväg med några kompisar på en sak. Men mer om det senare. Igår kväll var jag iallafall istan och spelade laserdome. Blev lite knas med mina kompisar eftersom dom var utspridda överallt. En i värmland, en i Darlana, en på familjemiddag och flera upptagana. Så det slutade med att jag åkte in med alla killarna haha, men sen så kom Felicia och mötte upp oss i stan så det var nice. Vi hade iallafall skitkul och jag kom 9 av 20 i andra spelet. Stolt tjej asså!

Haha ute på lite paus mellan spelen.

HAHAHA Daniel, jag och Rappe. Bästa laget asså, förutom att jag ser ut som en p12:a

Daniel & Rappe

Yeeah buddy. Jag och Rappe, fett balla.

Samuel haha :)


Onsdag

Godmorgon! Skönt att sova ut såhär på lovet. Längtar inte alls tillbaka till skolan och en lång vårtermin. Men påtal om skolan så måste jag hinna läsa Ondskan nu på lovet. FML lika bra att börja göra det nu dirket då. Puss
 


You can be the vodka and I can be the chaser

Hej! Ida var sjuk idag så det blev inget. Ikväll har jag iallafall varit på gården med lite kompisar. Jag, Viktor, Joel och Rasmus satt och snackade lite om nyår och så. Imorgon ska jag iallfall träna och sen på kvällen ska jag göra något jätteroligt, eller jag hoppas iallfall att det blir kul. Men mer om det imorgon, godnatt.
bjuder på tre bilder Sam la upp på facebook från nyår.


-

 


Du får aldrig en andra chans, att göra ett första intryck

Hej sötisar! Idag har jag och millan tränat som fan! Vi gymmade i två timmar faktiskt och gissar att vi vaknar upp med en jäkla träningsvärk imorgon. Men vi hade iallafall jäkligt kul tsm på gymmet. Imorgon ska jag träffa Ida och vi får se vad vi hittar på. Nu ska jag kolla på film, puss ♥


NYÅRSAFTON!!!!!!!!!

Oherrgud... det var galet. Idag har jag serriöst bara legat i soffan och sängen, dock gick jag ner till centrum för att hyra film i regnet. Valentines Day och I love you, man. Nyårsafton var iallafall rörigt men nice! Jag käkade hemma, Hummer till förrätt och Oxfile till huvudrätt. Skulle sen vara med några från fruängen hos en kille i närheten men sen fick inte tjejerna gå ut så jag blev fett deppig.Daniel tjatade om att jag skulle med till nån fest i huddinge så istället så åkte jag hem till Daniel med Viktor och Joel. Vi smällde raketer med Daniels småsyskon och efter det kom Jannica. Senare åkte vi på fest i Visättra hos Sam, jag mötte upp Ella som också följde med oss. Det var massa folk där och musiken var på högsta volym. Vi kom dit redan runt halv tio så vid tolvslaget fanns det nog inte en ända nykter där. Haha vi drog nerpå en parkering utanför och smällde massor av raketer och det blev en grym start på nya året.






RSS 2.0