Kvällens outfit

Körde på en enkel och mörk outfit ikväll med massa guldsmycken. Använde även min nya rosa jacka som fick lite färg på outfiten!


Fredag bitcheeees

Godkväll! Kom precis hem från Isac där jag hade en trevlig med Vendela, karin, adam och några tjejer till. Vi lekte lite dricklekar och hade allmänt kul bara! Veckan gick snabbt så hoppas att nästa vecka går lika snabbt! 3 veckor till min älskling kommer hem och de är så jobbigt! Vi pratade facetime i 20 minuter idag, så underbar men vill få mer än bara se honom.


Grattis min prins

Idag fyller min älskling år, det svider att inte kunna ge honom en grattispuss men får bli ett mysigt samtal ikväll istället. Saknar min plutt.
 

Torsdag

Tjenare! Mitt schema för torsdagar är perfekt, slutar run 13.30 vilket är superskönt! Skulle träffat Emil idag men båda kände sig trötta så åkte hem och vilade framför datan. Ska straxt ut och springa sen köra lite övningar, orkar egentligen inte flytta mig från sängen men ibland måste man! 

engineer high 14 zip

 
 
 
 

Äventyrar runt med Karin

Godkväll! Åkt runt lite överallt med Karin efter skolan. Vi pratade med några tjejer på en salong om att ljusa upp håret så kanske ska köra en yolo nästa vecka. Fick med mig väskan i inlägget innan och påvägen hem hämtade jag ut skorna jag klickar hem härom dagen. Men men slut skrivet för imorgon ringer väckarklockan runt 6. Godnatt


I'm in love

När pojkvännen berättar att han har tävlingar de tre kommande helgerna så fick shopping vara min tröst. Primeboots och en ny väska funkar ganska bra som lycka för tillfället. Helt kär i mina nya saker!


Girlfriends

Det enda possitiva med att sommaren är slut måste vara att man dagligen träffar sina bästa vänner och att alla är samlade tillskillnad från sommaren då alla är utspridda överallt och bortresta. Har verkligen saknat mina tjejer.

Vågar man?

 
 
Sommaren har inte lämnat oss ännu, helt underbart väder på dagarna men svårt att välja kläder när det är 16 grader och iskallt ute på morgonen. Skolan är iallafall i full gång och dagarna blir bara segare och segare. Tog en sväng på stan efter skolan, kikade på en väska jag är lite sugen på. Tror jag ska slå till eller så sparar jag pengarna till att färga håret (på salong). Är lite sugen på att ljusa upp det ordentligt nu men vågar man?
 

Pw och middag med jessica

Måndagen är slut. Vi hade gympalektion idag, första riktiga lektion och vi spelade baseball. Var alldeles för varmt för ute gympa men lyckades göra en homerun så är glad ändå! Under kvällen har jag varit med jessica, vi tog en pw på 1 mil och sedan lagade vi middag hos henne. Kycklingsallad blev det! Supermysigt!


Bootcut

Tycker dom har byxorna va ganska snygga men vet faktiskt inte om jag själv skulle passa/trivas i boot cut jeans. Kan vara äldigt snyggt på andra och just dessa såg väldigt intressanta ut. Vad tycker ni om boot cut jeans? Hiss/diss?

Söndag utan ångest

Precis målat naglarna och är redo för en ny vecka. Ska bli skönt att ha lite att göra på dagarna för destomer tid jag är ensam saknar jag rasmus. Tog en härlig löptur i kvällssolen tidigare tror faktiskt det börjar bli min grej nu. Brukar inte gilla att bara springa men har börjat hitta en rutin i det.


Min lördag

Har jobbar hela dagen och pratat med älsklingen hela kvällen. Några emil samtal då och då dessutom sätt Pitch Perfect i sängen med en godispåse. Spårat liv. Nej men sprang imorse innan jobbat så lite godis kan väl inte skada. Godnatt


Fredagsblogg från sängen

 Knappt gått en vecka, jag saknar dig för mycket redan.
Första fredagen efter sommarlovets slut. Dags att börja leva för helgerna igen, väljer dock att spendera denna fredag liggandes i sängen med en påse Natchochips och guaccamole. Skolveckan har tagit all engergi ur mig och imorgon står det jobb på schemat. 

Just Ordered

LÖNEHELG och fick ett ryck. Kikat på dom konstant i en vecka och bestämde mig bara för att slå till så nu är mina älsklingar påväg hem till mig. Superlycklig och känns som en bra investering inför hösten och vintern.

Torsdagen den 23 Augusti


Killkompisar och ettor

Tjenare! Jag och mira åkte in till mariatorget imorse för att möta våra klasser. Vi skulle alltså vara med ettorna. Hamnade i en grupp med två killar och karin, vi tog oss runt i stan och gjorde våran uppgift sen köpte vi lite subway och gick till samlingsplatsen för att presentera vårt arbete innan vi gick hem. Åkte då hem till Emil, vi låg och pratade massor. Underbart med killkompisar!


Dresscode

Såhär såg jag ut idag. Enkelt men snyggt! Vad tycks?


Kvällsmys

Har käkat en god kycklingsallad till middag och även pratat med min plutt i telen under kvällen. Resten av kvällen flög iväg lika snabbt som jag vet inte vad. Tur att vi inte fått läxor än för undrar hur jag ska ha tid med dom alltså. Men men bara att kämpa på detta tuffa år, sen närmar sig ju trots allt studenten!! Wiho


Skolan tar för mycket tid

Usch skolan tar så mycket tid. Imorgon ska vi vara med ettorna hela dagen på utflyckt men det kan nog bli kul. Igår kollade vi runt i gympa salarna, fanns 6 stycken plus simhall och ishall, haha helt galet ju. Har haft en seg dag med massor av lektioner idag, kom hem och gick ut och sprang. Nu ligger jag i sängen och somnar när som helst.Skolan tar verkligen all energi och tid från en. 
 

cravings

JAG SKA HA DESSA! Så sjukt snygga! Funderar dock på att vänta in en lön till innan de är dags att slå till.
Någon som vet om de säljs lite billigare någonstans?

Morgon powerwalk

Godmorgon världen! Börjar inte förens 12.15 men har redan varut ute och gått innan jag käkade frukost. Ligger för tillfället och slappar i sängen, fixade mig så snabbt att jag nu har massa tid över, men sånt gillar vi. Ska möta bruderna lite tidigare för vi tänkte luncha innan skolan, ingen av oss orkar fixa lunch hemma så blir trevligt att sällskapa. Idag har vi våra första lektioner som tvåor, inte speciellt taggad men som sagt skönt med rutiner igen.
 

Kärlek och rutiner

Skolan är igång och rutinerna är tillbaka. Det är faktiskt skönt det här med rutiner. Längtar verkligen att komma igång med träningen och få ett stop på allt onyttigt ätande som blivit en vana under sommaren. Ska försöka utnyttja helgerna till att jobba och vardagskvällarna till träning samt plugg. All tid som spenderas ensam hemma får mig bara att tänka på honom. Svårt att vänja sig vid våra distansförhållanderutiner efter en sådan fantastisk sommar. Men ska ringa Rasmus nu, våra långa och mysiga kvällssamtal det är iallafall en början på att komma tillbaka. 
 

Sm2 rockar på

Fika med tjejerna  //   Dagens outfit
 
Ligger i sängen ganska så trött efter en händelserik dag. Började med ett elevkårsmöte innan det var dags för upprop med klassen. Fick våra busskort och lite planering för veckan, vi hade fått två nya i klassen vilket var trevligt. Slutade efter en halvtimme så åkte in till stan med tjejerna och tog en fika. Sen rullade jag och Karin vidare till skärholmen där vi letades efter skor. Vid fyra-tiden mötte jag upp Ida och vi fortsatte gå runt i köpcentrumet. Efter någon timme åkte jag hem och tog en löptur innan middagen. 
 

Fredags shopping

I fredags tog jag som sagt en sväng förbi Nacka forum. Fick då med mig en blå figursydd skjorta, en svart halvtransparant blus, en enkelt vit t-shirt och den supersnygga leopard bh-n. Ganska basic plagg men riktigt snygga.
 

Släktkalas och avskedskyssar

Jobba under midnattsloppet sa min chef förra helgen. Jadu, vi var personal från 5 resuranger inlånade till Hornsgatans McDonnalds för att klara av trycket igår. Kan varit det absolut jobbigaste och stressigaste jag gjort i hela mitt liv men överlevde och kan vara nöjd med det. Serverade alla barnen gratis happy meal och fick mig en ansiktsmålning av värdinnorna. Helt slut i kroppen och huvudet åkte jag hem, Rasmus kom förbi med naturgodis och vi myste ner oss i sängen, somnade hur snabbt som helst. Idag då, varit på släktkalas hemma hos Rasmus som i förtid firat sin födelsedag. Massa släktingar och massa fika. Hur trevligt som helst och min prins verkade älska sina presenter från mig. Köpte en Bondelid och en Emilio t-shirt samt ett  par sjukt snygga björn borg kallingar. Rasmus skjussade hem mig och vi sa hejdå eftersom han nu lämnat stockholm. Saknar honom redan och vet inte hur jag ska kunna sluta sakna honom tills vi ses igen. 
 
 
 

KRÄFTSKIVA

Hela fredagen fortsatte vi välkommna ettor, tillslut fick vi gå hem och jag tog en sväng förbi forum. Fick med mig lite kläder hem som jag kan visa imorgon. Mötte upp min älskling i stan och tog sällskap hem för att sedan dra på kräftskiva hos Erik. Killarna hade köpt 100 kräftor och dessutom fast det västerbotten paj, vitlöksbröd, chips och tårta. Vi hade iallafall hur trevligt som helst med Erik, Simon, Emelie, Ida, moa och lilla Olivia. Rullade hem hyfsat tidigt och nattade Olivia (rasmus lillasyster) som var över hypad sedan somnade vi själva på direkten.
 

Fastlåst kärlek

HEJ i torsdags välkomnade Elevkåren ettorna på Nacka, vi delade ut godis och värvade medelmmar hela dagen. Träffade Kasper för första gången på 4 år, en gamal kompis som nu börjat i min skola sånt är alltid roligt! Efter att tittat på 500 nervösa ettor så mötte jag killen i stan. VI gick till Gamla stan och låste fast våran kärlek. Hängde upp ett lås och kastade nyckeln i vattnet, ska vara ett tecken på evig kärlek. Blev en stund på stan innan vi åkte till Rasmus morföräldrar och senare vidare hem. Han sov hos mig och vi bara gosade hela kvällen. 
 

Just nu


Minns det som igår

Ligger i sängen och bedorar påsen som står på golvet. Har köpt presenter till killen som fyller år efter han åkt till falun men som ska firas på Söndag. Supernöjd med presenterna och vet att han kommer gilla dom. Dags för mig att sova nu för imorgon ska jag till skolan för första gången på 2,5 månader. Dock inte dags för mig att börja än utan ska bara välkomna ettorna. Kommer själv ihåg hur sjukt nervös man var för denna dag. Hur kan de gått ett helt år sen? Minns det som igår...


Sommaren är borta

Eftersom killen jobbar så var vi uppe med tuppen. Var därför på gymmet 07.15 och körde ett benpass. Köpte med mig en orangina hem och har bara myst framför film hela dagen. Sommaren börjar verkligen ta slut.


13 augusti

Jobbar 11-19. Jobbigt att vara tillbaka efter så lång semester men allt gick bra och fick en söt kund (kille i 20-årsåldern) som sa: fan va söt du är mitt i beställningen. Sånt är alltid uppskattat! När jag slutade plockade älsklingen upp mig med bilen. Min lilla övningskörare! Sen käkade vi lite mat och sen blev de en tur till kvantum med Emelie och Jacke för att köpa godis! Ska straxt gå upp och lägga oss för somnade precis nere i soffan medans alla andra kolla film. Så typiskt oss två.


Händelserikdag

Livet blir stressigare och bloggandet blir sämre. Igår åkte jag och Anna in till stan, solade en kortis och sen köpte vi lite gott och satte oss i kungsan. Provade Snapple och blev positivt överraskad, supergod! Vid tre drog jag på läkarbesök och direkt efter de mötte jag upp Samme och John som jag inte träffat på hela sommaren, vi snackade lite om allt som hunnit hända innan jag började åka hemåt. På vägen ringde Rasmus och fråga om jag skulle följa med på bio vilket jag gjorde. Vi såg Elysium med Emelie, Jacob och Erik. Den va kul och kvällen trevlig. Hann även med en sväng övningskörning (rasmus körde och jag var rädd). Sedan hoppade vi av hos mig och sov här inatt.


Kvällsfundering

Godkväll bloggen! Ligger i sängen och smsar med pojkvänen, nästan glömt bor hur skön min egen säng är. Imorgon blir en fullspäckad dag men det ser vi fram emot. Kan inte förstå att detta sommalov redan närmar sig sitt slut, visst har jag haft det fantastiskt bra och hunnit massor men ändå. Om en vecka börjar jag i tvåan på gymnasiet, hur gick detta till?

New in

Blev lite dåliga bilder men var så otroligt mörkt i rummet så det får duga. Från öland fick jag iallafall med mig en blommig blus, svart enkel topp, en pipptröja, en EdHardy parfym,Mary-kate & Ashley ring, en spetstopp och den här gröna kavaj-jackan.
 
 

Söndagsångest

Godmorgon! Ligger i rasmus soffa och lyssnar på musik medans han spelar. Om någon timme kommer hans familj hem igen så vi har städat lite under morgonen. Igår drog vi på fest med Erik en stund, det var rätt segt men trevligt folk iallafall. Har lite panik över att det endast är 1 vecka kvar tills jag börjar skolan igen. Värst av allt är att rasmus åker hem då men men... vi överlever!


Sweet

Gina Tricot har fått in så himla mycket söta trosor. Kolla bara på LA-trosorna, hur söta som helst och även de blåa med tigrar är ju to die for. 

Invigning och LAN


Sitter hemma hos pojkvänen som styrt upp ett LAN med tre killkompisar, vilka töntar va? Men vad gör man inte för att få spendera tid med honom. Han tycker iallafall att det är perfekt att ha med mig här. Killarna hade köpt chips, pizza,läsk och godis för 500-lappen, helt sjuk! Tänkte iallafall berätta om igår när vi var i Kalmar. Klockan 17.00 var det invigning på Bikbok för Mary-Kate & Ashley Olsens kollektion, det bjöds på godis och goodiebags ifall man köpte något från kollektionen så var tvungen att lägga pengarna på något Visar imorgon vad jag fick med mig hem.
 

Autum

Hösten börjar närma sig sorligt nog, det enda positiva måste vara att affärerna fylls med snygga höstkläder.
Jag tycker helt klart att hösten är den årstid då man kan klä sig som snyggast och här har vi några godbitar.
Den stickade tröjan ser hur mysig som helst ut och den finner ni på Gina tricot.

Öland i ord

En trevlig vecka med mycket sol, mat, skratt och vila är nu över. Vi bilade ner i söndags morgon och efter några timmars tur var vi framme på solen och vindarnas Ö. Sprang till stranden innan vi ens checkat in eftersom solen sken för fullt. Våran stuga var mysig och trång. Under dagarna hann vi massor, vi besökte både köpingsvik och böda stränderna vilket verkligen gav utomlandskänsla. Så himla rent och varmt vatten och fräscha strandbarer! En hel dag spenderades i Borgholm med massa shopping och en annan i Kalmar med ännu mer shopping! Dessutom drog Kallmarfesten igång så vi gick på tivoli och jag soppade hem 2 KILO MARABOU på chokladhjulet. Vi har även hunnit besökte Långe-Jan fyren och Sandvikskvarn samt tagit en fika hos några släktingar. Varje kväll grillade vi och kollade på solnedgången, fantastisk vecka!
 
 
 

Vi njuter av varenda minut

 
 Solar, badar, upplever, grillar och njuter. Bilderna får förklara.

Öland dag 1

 
Bilderna kom i lite konsig ordning men efter en 5-timmars bilresa anlände vi Öland. Drog direkt och badade i det underbart varma vattnet, sedan checkade vi in i stugan, åkte och handlade, grillade hambugare och tog ett kvällsdopp i solnedgången. Supermysigt!
 

Lånkan häng

Åkte hem till Emil där Kasper och några tjejer va. Vi gick ner till en brygga i närheten och efter nån minut kom även Rasmus och Simon. Vi badade och solade o några timmar. Sen blev det lite kortspel också innan jag, rasmus och simon rullade vidare till honom. Vi har precis lagat hambugare och är nu i matkoma.


Godmorgon världen 💘

Min fina gick precis för att åka och träna. Själv hade man tänkt gått ut och sprungit men aldrig i livet i denna hetta. Igår kväll kom rasmus till mig och vi kollade på Farsan och käkade godis. Så mysigt att bara ligga och göra ingenting med honom, tröttnar aldrig. Vi somnade rätt tidigt eftersom vi gått upp så tidigt varje dag. Men nu ska jag ta en dusch och sen styra ihop något gäng för att bada!


Happines


Behandlas som en prinsessa idag

Mina favoriter står och kokar ihop en bärsås till efterrätten efter en lång varm härlig dusch. Nu börjar man återhämta sig efter denna skogsupplevelse. Ikväll ska den nya sängen invigas som rasmus pappa köpte igår för att vi behövde en större. Jobbigt bara att vi måste gå upp så tidigt eftersom killen ska jobba, men ska nog passa på att gymma där vid 7-tiden, ganska skönt faktiskt!


Ösregn i skogen

Idag skulle jag, min älskling, my, simon, emil och kasper till Gömmaren. Vi gick i typ 30 min i skogen och sen började det ösregna. Men vi skyndade och kom fram till en mysig hydda där vi tog skydd och satte på högsta musik. Sen badade galningarna innan vi fortsatte till klipporna. Allt var blöt och kladdigt så blev bara kvar någon timme innan vi tröttnade. Då började regnet ösa igen men vi överlevde hem trots att vi mötte fyra grodor och en orm, usch usch.


RSS 2.0