You are the best thing that´s ever been mine

Idag firar jag och Rasmus i princip två månader, finns inget 31 i Februari ¨så vi får säga idag. Tiden går fort när man har roligt, haha saknar muppen galet mycket. Och jo, vi har i princip varit tsm sen slutet av September men det var just nyårsafton 31 December 2012 som vi bestämde oss för att ta det till nästa nivå.

1 år med Ida

Lovet börjar närma sig slutet, känner att jag skulle behöva tre veckor till för att hinna med allt jag planerat men men. Tränade imorse och sen låg jag bara hemma framför en film, så skönt. Runt halv fem tog jag bussen till Ida, vi hade en liten photoshoot. Haha vi två firar faktiskt ett år idag, för precis ett år sen var första gången vi umgicks utanför skolan och satan vad mycket vi hunnit med sen de. Världens bästa vän, även fast vi har våra ups and downs så är hon bäst, älskar dig.
 

Love

9 dagar till tills jag får somna i din famn igen. 10 dagar sen jag fick kyssa dina läppar. Saknar dig så jättesuperduper mycket min gosis men får vä nöja mig med långa telefonsamtal tills nästa fredag då.

Våren är här

HeLLu. Jag och mysan hade supertrevligt igår, vi köpte lite choklad och sen kollade vi film och snackade om allt och inget hela kvällen. Imorse fixade vi lite enkel frull och sen åkte jag till Skärholmen.Efter det tog jag bussen till gymmet och satan va trött jag blev men valde iallafall att ta en promenad hem. Efter någon timmes vilande åkte jag till Huddinge och mötte upp Karin, vi solade en kvart och sen dess har jag varit hemma och ätit middag. Blev hamburgare från Lugano, väldigt gott. Idag har det verkligen varit underbart väder här i Stockholm, massor av sol och våren är verkligen på gång. Ska nog vara hemma ikväll för känner att jag har lite plugg och grejer att ta tag i innan lovet tar slut. Imorgon fyller My år så ska förmodligen fira henne på kvällen.
 

Tisdag

Hej på er! Åkte in till stan i förmiddags och mötte mamma, vi kollade på lite saker jag önskar mig och sen så köpte jag en magkort topp, skitsnygg till sommaren. Orkade inte gymma idag så för omväxlingens skull gick jag ut och sprang, var meningen att powerwalka men kunde inte motstå att springa lite på asfalten som äntligen tittat fram. Ikväll kommer My hit och vi ska bara ha en mysig tjejkväll. Nu måste jag hinna käka innan hennes buss anländer, haha.

Dagens

 
Dagens outfit och dagens shopping. Kände att en vit spetstopp passar till alla tillfällen och perfekt att toppen hade hade en ren baksida så att det inte blev för mycket spets, har redan tre andra spetstoppar i andra färger.

Shitvapin

TopModell rullar på tv:n, det absolut bästa med måndagar. Iallafall så har jag käkat pannkakor med kesella och bär efter ett svettigt gympass. Körde 40 trapp och squats på de så är lite skakig i benen men så ska det vara. När jag skulle öppna mitt skåp så gick nyckeln knappt in så jag fick panik och prövade alla låsen men inget gick upp. Fick då gå ut till kassan och be om hjälp. Slutade med att vi fick hämta en av de största biffarna för att klippa upp låset med en bultsax #shitvapin,
 

Måndag

Blev en mysig kväll hemma hos Anna igår, vi gick till centrum där vi köpte lite naturgodis och sen myste vi framför datan. Låg mest och pratade för när filmen kom på tog det knappt tjugo minuter innan jag somnade. Imorse efter vi käkat och fixat oss drog vi ner till huddinges nya solarium som vi båda hade hört mycket om. Det är helt nyöppnat och eftersom vi kom ner så tidigt var det ingen kö alls. Priserna var toppen och solariumen var så highteck att vi fick en genomgång först haha chocken när det plötsligen börjar spruta vatten mitt under solningen för att svalka... Iallafall så åkte jag hem efter det och sen blev det en runda i stan med Karin, donkenmilkshake och lite shopping.

Söndag

Hej på er! Både jobbet och träningen gick bra, hann dock inte käka lunch där emellan så blev lite skakig efter gymmet men löste de genom att köpa en energibar. Käkade sen ett glas med majs här hemma och ikväll blir det vegetarisk pizza (ni vet dom där små supergoda från Ikea). Kvällens planer är obestämda men imorgon ska jag iallfall rulla in till stan tror jag, får ju lön då.Tränade precis lite på mitt tal som ska hållas veckan efter lovet, börjar faktiskt kännas rätt bra nu, lite förvånade eftersom jag hade svårt att komma igång med det.

Wanties


We gotta work work work this out

Godmorgon käraste bloggläsare, straxt ska jag dra iväg till jobbet men kanske inte blir lika kul eftersom jag inte ska jobba med mitt eget team och käner ingen i det här teamet, men aja de blir nog kul ändå. Ikväll ska jag vara med Karin, ingenting planerat än men något lär vi hitta på.
 

Naturligt


Melodifestivalen

Roligt pass på jobbet med sköna personer, vi spelade lite fia med knuff och läste tidningar för gammlingarna. Ska jobba imorgonbitti också så ikväll är jag hemma och kollar melodifestivalen i min rosa mjukisdress. Skulle ätit ute på wooken ikväll med Emil men han tappade sin plånbok under dagen så vi fick ställa in det tyvärr.

You wanna be on top?

Igår köpte mamma hem två Topmodel drickor till mig för skojs skull. Har hört massor om att dom är otroligt äckliga men tänkte ändå göra min egna bedömmning snart. Tydligen innehåller dom ju massor av vitaminer så kan ju vara värt att klunka i sig en såhär till mellis. Någon som provat dom?

Morgon powerwalk

Godmorgon, vaknade glad och utvilad redan runt halv nio. Gick då upp och drack ett glas vatten och bytte sedan om till träningskläder. Tog en powerwalk i vårsolen på 45 minuter och nu käkar jag frukost, blev en fullkornsmacka med ägg, noom noom snart är de dags att gå till jobbet... blir en 20 minuters promenad till, haha.

Nyttig mysig fredag

Startade lovet med en mysig hemmakväll framför tv:n. Har även mummsat på melon, jordubbar och Kesella. Lite nyttigare snacks än massa chips och godis. Tog kesella med vaniljsmak som verkligen är jättegod, smakar nästan som glass fast godare enligt mig, dock så är inte vaniljkesellan lika "nyttig" som den naturella men den innehåller fortfarande mycket proteiner. Ska försöka lägga mig rätt tidigt ikväll för känner att jag behöver sova ut ordentligt innan jobbet imorgon, ska jobba söndagmorgon också men tror det blir en bra helg ändå.
 

22 Februari

Hej på er! Sista skoldagen på ett tag är avklarad och lovet är i fullgång. Hade faktiskt en otroligt ointressant dag i skolan men på gymmet träffade jag massor av bekanta ansikten vilket var kul. Har verligen vuxit ifrån det här med att de är jobbigt när folk man känner kollar,jag menar vad fan ska dom kolla på? Alla kör sitt race och man är ju trots allt otroligt koncenterad på sin egen träning. Jag valde iallafall att skippa bussresan och istället ta en powerwalk till gymmet och väl på gymmet blev det lite helkroppsgenomgång, var helt slut efter så  åkte hem och käkade en god middag med mamma.

in tha School

hej på er! Chillar i mysiga fåtöljer med Linn och Anastasia under håltimmen och fick precis ner blogg.se appen så tänkte säga hej lite snabbt. Efter engelskan blir de gymmet med Ida och sen ska jag köpa hem inte frukt och mys till ikväll.


Halv nyckel?

Idag hände en skum grej. Gick ut från Spanskan imorse och skulle ta av nyckeln från handleden men så ser jag att nyckeln är halv... ja den var av på mitten och andra delen var helt borta. Fattade ingenting så fick gå till vaktis och klippa upp hela låset, haha. Jaja nog om det, nu blir det lite Once upon atime innan de är dags att snacka tele med rasmuso.

Elevkåren testar på

Torsdagen leder mot sitt slut och helgen + lovet närmar sig med stora steg, så skönt. Debatten idag gick över förvätan villket känns jättebra. Imorgon ska jag och Karin redovisa vårat no-projekt och sen börjar lovet. När jag slutade idag mötte jag upp elevkåren och vi gick på möte angående läsplattorna de nya ettorna förmodligen kommer att få. Under ett par veckor ska vi testa typ sju olika plattor och se hur de fungerar att använda i våra linjer. Jag fick en Samsung Note, eftersom den hade photoshop touch inbyggt man kan även rita med penna på den så imorgon ska använda den under mattelektion.Tror de här kommer bli ett roligt projekt.

Inspiration

Blir så träningssugen när jag ser sånna här bilder. Imorgon blir det nog rygg och rumpa med Ida (kan aldrig bli för mycket rumpa). Börjar bli extremt sugen på att kunna gå ut och springa nu men får nog vänta lite till eftersom de fortfarande är ganska halt. Men tänkte iallafall ta powerwalks på mornarna nu på lovet, kan vara ganska skönt att starta dagen med en powerwalk. Fick precis veta att vi som är adepter till elevkåren ska få varsin läsplatta under en testtid och sedan berätta vad vi tyckte, alltid roligt med lite uppdrag. Blir nog inget mer skrivet ikväll så Godnatt.

Onsdag 20 feb

Blogg.se ska alltid krångla och förtillfället verkar bilduppladdingsfunktionen inte vara på topp men lyckades iallafall få upp en bild. Blev ett rump och magpass efter skolan och sen dess har jag bara myst runt hemma i mjukisbyxor. Mamma köpte hem jordgubbar och vindruvor så sitter här och mummsar i mig av årets första jordgubbar. Imorgon har jag debatt i so:n och det lär vara den sista stora uppgiften vi gör innan lovet, vilket är väldigt skönt eftersom senaste veckan varit stressig och jobbig. Känner mig ganska redo inför debatten så imorgon är det bara att snacka på.

Give it to me

 
 
Längtar så otroligt mycket till fredag eftersom vårat sportlov börjar då. Ska bli så fruktansvärt skönt att slippa skolan ett tag och bara hinna träffa kompisar, sova ut och träna massor. Tråkigt att min gosis ska åka skidor över lovet så får inte träffa honom en endaste dag på lovet, men men vi är ju ganska vana vid att få sakna varandra så får helt enkelt lägga tiden på något annat och sen prata i telen med honom.

Biceps och laxsallad

Skönt att komma igång med träningen igen efter en veckan uppehåll, körde ett hårt biceps och bröstpass med Joel idag. Han aggerade min personliga tränare och vi hade faktiskt jättekul trots mina obefintliga kunskaper i bicepsövningarna. Lär iallafall ha en kraftig träningsverk imorgon men det är så det ska vara! Käkade en stor laxsallad när jag kom hem bestående av Lax, pasta, avokado, gurka, tomat och sallad, den var väldigt god!
 

Mysig helg

 
Hej på er! Hade en fantastisk helg med pojken min i Darlana. Han var sjuk och jag kände mig fortfarande lite hängig så vi låg inne nästan hela helgen, kollade film, pussades och tittade på onödiga youtubeklipp. Dessutom åt vi ben&jerry, mummsi.Trots en lugn och mysig helg var jag så pass trött igår efter tågresan så jag orkade inte ens slänga in ett blogginlägg. Nu är även måndagen avklarad, tråkiga långa lektioner och en mysig eftermiddag i liljeholmen med Karin. Provade ut ett par jeans och sen tog vi en milkshake på donken. Ikväll ska jag slappa framför tv:n och kolla på topmodel.
 

@ Falun

Godmorgonhälsningar direkt från Falun. Rasmus behövde en 10 minuters spelpaus så det fick han eftersom jag är så snäll. Igår möttes vi på stationen och sen var vi hemma resten av kvällen. Luddwig och Martin var med en stund men sen behövde dom sova eftersom här gäller träning 24/7 och när vi vaknade imorse hade Ludde redan varit på tre timmars skidåkning. Dags att spela tv-spel med Rasmus, hejdå!

FREDAG

Klar med engelskauppgiften så har inget mer att göra, hoppas man får sluta tidigare! Omnågra timmar sitter jag på tåget till Rasmus,wiiiiiiho saknar honom! Har haft en tråkig dag i skolan så ska bli skönt att få mysa med killarna ikväll.
 

Alla hjärtans dag

Alla hjärtansdag är nästan över och måste väl ändå säga att de varit en bra dag. Delat ut gelehjärtan i ljushallen hela lunchen och ätit pannkakor med glass till lunch, Nacka levererar som vanligt. Fick lite gottis av mamma imorse och två söta skålar. Dags att sova snart för imorgon gäller det att va pigg, en skoldag och sen hem till Rasmus som är sjuk. Vi ska bara mysa och kolla filmer hela kvällen.
 

Grandprix collection

Här kommer två bilder på min nya vårjacka. Längtar till att få börja använda den i vårsolen med ett par solglasögon till. Kan inte Februari bara ta slut och så kan mars rulla in eftersom mars trots allt är en vårmånad och dessutom blir man ju 17 bast då.

13 februari

Tjenare! Varit hemma och dött hela dagen idag också. Börjar dock bli på bättringsvägen och ska kämpa mig till skolan imorgon, iallafall så som jag planerat. I helgen ska jag till rasmus, typsikt att bli sjuk när man bokat biljetterna för två veckor sen, men men. Imorgon är de alla hjärtans dag och elevkåren har lite bus på gång så alla nackaelver kan vänta sig en rolig lunchrast.
 

Wishes

Fyller ju år om ungefär en månad och några av dom här sakerna står högt upp på listan. Hunters har jag ju redan men tyckte dom passade bra in här och jackan kom faktiskt med posten idag. Lägger upp en bild med den imorgon.

Lots of love

Har precis pratat med min sjukling, vi låg och hostade tillsammans i telefonen. Under dagen har förskylningen varit mycket jobbigare än igår men hoppas de blir bättre till imorgon. dock blir jag förmodligen hemma imorgon också men till allahjärtansdag ska jag fan lyckas friskna till. Nu ska jag kolla klart på Maria & Mindy i Sverige, haha dom är ju för underbara.
 
Saknar min mysiga klass från källbink, så härligt att vi fortfarande håller igång i våran klassgrupp på fb.

Här ligger jag och hostar

Har hittat en serie som heter 90210, helt awesome och finns typ 5 säsonger att kolla på. Pefekt nu när jag ligger hemma och knappt kan svälja mina egna andetag. För en stund sen petade jag i mig lite nudlar och när mammsen kommer hem blir det nog en semla eftersom det är fettisdagen. Synd bara att jag knappt känner några smaker.
 

Pink pants

Såhär mysig var jag idag när jag släpade iväg mig till Slussen där jag mötte Karin och vi sedan begav oss till skolan. Hörförståelseprovet gick sådär men läs gick ganska bra. Dessutom fick vi nog lite pluspoäng för när vår lärare kom fram och frågade om inte jag var sjukanmäld så svarade jag att vi kände att de var viktigt att komma hit och göra provet, haha smörar på.

Skulle de passa mig?

Våren närmare sig och jag börjar återigen bli sugen på att prova mellanblond hårfärgen, men vågar man? Denna gån gör jag isåfall det på salong och inte håller på hemma själv eftersom det resulterade ju mest i oranga nyanser.

Danny&Molly??

Haha någon som har missat dagens stora nyhet? Kanske ganska svårt iochmed att det står överallt men iallafall Danny och Molly Sandén är nu ett par och båda har bekräftat nyheten på sina bloggar. Erik saade har även lagt ut underbara tweets över sin ilska t.ex att Danny alltid kommer vara nr 2, och lalal. Haha jag tycker det var extremt oväntat eftersom Danny har haft flickvän i säkert 7 år och Molly varit med Erik. Molly kanske hållerpå att bli Sveriges Taylor swift nu då, eller vad tror ni?.

Måndag 11/2

Godmorgon alla lyckliga människor som är friska i årets värsta sjukmånad! Vaknade idag med halont, kan ju bara gissa på att Rasmus fin fina hosta smittat ner mig men men mår gaska bra ändå så i eftermiddag drar jag och Karin ändå till skolan för att göra ett spanska läsförståelse prov, vad gör man inte för spanskan liksom? Nu ska jag smaka på några havrebollar jag precis bakade ihop och sätta igång med mitt svenska tal.

 
Förstår inte varför min lilla Samsunggör om alla bilderna till skitdålig kvalite när dom använts via instagram...
 
 

helgen

Supermysig helg med Rasmus. I fredags låg vi bara och pratade om allt och inget hela kvällen tills vi somnade.  Blev väckta runt nio för att han skulle fixa pass och jag drog till jobbet. På eftermiddagen möttes vi upp igen och denna gång med Emil och My, min tönt hade tvingat mig att gå med på Zero Dark Thirty men i sista sekund överraskade han och erbjöd att se Ego, wiho! Killarna hade inte höga förhoppningar på filmen men jag blev faktiskt jättebesviken för den va inte alls lika bra som jag trodde. Resten av kvällen spenderade jag och Rasmus med hans familj framför melodifestivalen. Imorse vaknade vi men log kvar i timmar och bara myste, så som alla söndagar borde se ut.Tillslut gick vi upp, käkade lite och sen var de dags att säga hejdå. Resten av dagen har jag bara legat framför dear john och sovit.
 

Now your mine

 
Precis klickat hem denna skönhet, kommer bli helt perfekt som vårjacka.
 

Mys fredag med bästa R

Jag och Karin kötta på hårt på gymmet idag, och kul som fan hade vi. Straxt ska jag fixa mig sen är de dags att åka till Rasmus som anländer stockholm snart.Kör på myskväll ikväll Wihooo

Imorgon är det fredag!

Har haft en väldigt rolig dag, hade dramalektion imorse vilket var eextremt roligt och vi har blivit så trygga i min grupp (halvklass i samma grupp vi har media). Under eftermiddagen så kom några reprensentanter från alla partier i riksdagen till vår skola. Vi kollade på en debatt i en och en halv timme och trotts att den blev långtråkig i längeden men ändå rätt intressant. Har även tränat på gymmet i eftermiddags och imorgon ska Karin följa med vilket blir kul.
 

Onsdag

Hellu på er!
Idag har jag och Karin skämt ut oss framför eleverna på Nacka gymnasium, vi rammlade nämnligen i backen påväg till bussen. Halkade på helvetes snön som polerats utav alla andra som gått och sedan rullade vi ner och blev blöta. Dock låg vi kvar och skrattade tills Karin grät haha! Åkte förbi umo och förlänge p-pillerna, irrierande att man ska behöva åka dit för det men iallafall sen så träffade jag Anna och de va lika gosigt som alltid. Tog en fika och snackade om allt möjligt.
Bild från helgen på mig och Karin, haha.

VICTORIAS SECRET SVERIGE

Ska straxt ha engelska men måste kasta in ett inlägg för är så glad just nu. Victorias secret öppnar på Arlanda i vår!!!! Fattar ni hur awesome, dock har killen min sagt det sen i höstas men vägrade tro på honom.
 

Tisdag

 
Har fixat median hela kvällen och ska lägga mig tidigt ikväll, alltså alldeles straxt! Körde hårt på gymmet idag ensam, buhu saknar ida.Iallafall så fick vi ett parti på So:n som vi ska läsa på om och sedan stå för i en debatt om två veckor.Jag fick Centern och Karin lika så, vilket allså är perfekt eftersom vi då kan hjälpa varandra med pluggandet. Imoron efter skolan ska jag träffa Anna, min saknade gosis!

Måndag

Här har vi min söta middag, smiley potatisbullar #cuties
Trött i huvudet efter ett elevkårsmöte på nästan två timmar, men roliga planer och event planerade. Hade en lång sovmorgon imorse men valde tillslut att skippa plattången och låta lockarna strömma. Haha faktiskt första gången som jag gick till Nacka gymnasium utan att plattat håret. Om 45 minuter blir det Topmodel och ikväll är avsnittet där tjejerna ska få en make-over, skitkul ju!
 
 

Instaweek

 
               
               
               
 
 

Helvetes data

Min skoldata verkar gått sönder, kul kul men ska lämna in den till datasuporten imorgon. Vaknade imorse efter en natt med många timmars sömn utav att solen lyste upp hela rummet, så otroligt härlig känsla. Storstädade mitt rum och tog sedan en promenad till gymmet där jag tränade rätt länge. Imorgon börjar man 10.50 satan va skönt!

Parteeeey

Jag kom först till Vendela igår så hjälpte till med sista småfixet och började fota lite till median. Efter att käkat tacos och efterrätt så drog vi till Huddinge och mötte upp Emil + hans kompisar, sen drog alla till Joar. De va en rolig kväll dock var hemvägen inte lika rolig. Skulle åka med emil men nattbussen kom aldrig så mitt i natten fick vi gå från stuvsta, vilket betyder att det blev en 40 minuters promenad i kylan.
 
 
 

Jobba Jobba Jobba

Skriver när jag kommer hem för nu ska jag dra till jobbet, sjukt otaggad men bara köra på. puss

Militär

Hittade denna sjukt snygga militärjacka igår och är verkligen sugen på den, är dock lite tveksam på vad plånkan säger om de. Ge mig pengaaaaaaaaaar.
¨
Ser ut som en Mini variant av min kompis Anastasia i den, haha.

Första februari

Helg nu, woopa! Drog till Liljeholmen med Karin efter skolan och köpte lite choklad. Ligger nu i soffan och äter marabou sensation och kollar på Date med mig. Straxt ska jag börja fixa mig inför Vendelas tjejmiddag.
Ha en bra fredag!
 

RSS 2.0