Hemmaa igen...

Klev precis ur duschen, känner mej freshsom faen. Va en riktigt skön träning trots alla myggjävlar som har stuckits. men jag blev nöjd, vi tränade på skott och det gick faktiskt riktigt bra för mig. Har tyderligen match på Lördag, så vi får väl se hur det går. Men nu ska jag slå in lite skolböcker så alla lärare ger mig MVG hahahha. Puss


Hejdå tbx om några timmar.

Kyssar// Gabby Ibrahimovic


Tredagars Outfit + 2 dagars Facelook



Kameran igång igen :D

Det har inte gått att laddat in bilder i datan från kameran på ettt tag så här kommer lite smått och gott..


Jag när jag och Eira var och shoppade.

Lite skolsaker och Jeansjacka.

Killarna leker med typ en studsboll xD Ingen missar väl Vilma som e med i kanten?

Haah Gabby and Eira

Shopping

Luftballong

Min smexiga kalender.

Mackan, Adam, Teo och Linus från klass blev fotate när vi snakcade med politikerna. Och hamnade i Metro.

Huddinge - Ösmo matchen. OSMINKAD





Next fotbollsträning..

Ska snart åka på träning men tänkte berätta lite kort om dagen först. Hände inte så mycket i skolan, hade långa tråkiga lektioner. Sen åkte jag bussen hem med vilma, träffade hampus och oskar i centrum. Tog sällskap med dem hem. och Ja nu sitter jag här.

Jag och Vilma på bussen.

Normala, hmm? Ne jag vet inte.


Den 30 Augusti.

Vi vann matchen mot Ösmo. 4-0 blev det. Igår städade hela laget tillsammans i huddinge centrum, för att få in pengar till lagkassan. Och idag har jag vart i skolan, riktigt rolig dag faktiskt. Victor fick mig att garva så mycket så jag nästan började grina. Hahha Han va verkligen helt sjuk precis innan svenskan. Hade även hemkunskap idag, delar kök tillsammans me Danne och filip. Blev bara en nån slags dipp efter det drog jag till sången för att snacka med min sång coatch om vilken tid jag ska ha lektion. Det blev fortfarande måndagar. IMorgon är det skola igen och fotbollsträning efter. Juste vi har redan fått massa läxor :O fast dem flesta är att slå in dem nya böckerna.

Bild från grekland. OSMINKAD, hihi!


Dagens hiss går till....

Hawaiian tropis lime coolada body butter! Köpte en burk På planet hem från grekland, åhhh jag digger den verkligen. Luktar gott och underbar body butter!


God Morgon!

Klev upp för typ 30 minuter sen och mamma släpade med mig till tvättstugan. Eftersom vår tvättmaskin la av för nån dag sen. Diggar verligen inte tvättstugan men aja. Om en timme ska jag byta om inför matchen sen ska vi samlas vid tolv. E fett taggad, så nu jävlar spöar vi Ösmo (som förra gången vi mötte dem)´
                    
Sexigaste laget asså! Älskar oss!


 


Håkansson ♥ Lange


Ph. Jag och min käre vän Eira på typ kulturhuset.

Imorgon, då jävlar ska det bloggas och laddas upp bilder! Bara så att ni vet liksom.

Kamera-inladdingen funkar inte :(

Var som sagt och shoppade lite med mamma härom dagen. Blev en snygg jeansjacka, ett par jeans och massa saker till skolan. Skolan rullar på, nu har den vart igång i en hel vecka fast jag tycker mest det har vart mysigt. En riktig chillvecka utan lektioner har vi haft. Men nu börjar allt på riktigt, ska bli sätt kul på nått sett. Igår åkte jag och Eira till Skärholmen för att köpa lite nya underkläder, men det blev såklart lite andra saker också.
Idag fick vi träffa vår nya spanska lärare, hon verkade bra faktiskt. Ser fram emot spanskalektionerna eftersom jag och Eira sattsar på MVG i spanska. Hade träning vid fyra, och efter den spelade kasper match på samma plan. Stannade och kollade i 5 min sen drog jag hem för mådde fett illa :/. Men nu är det bra igen och im har vi match mot Ösmo! E fett taggad. 

Massa bilder från veckan kommer imorrn. P.ga: Kameran fick ingen kontakt med datan. Men här är två bilder från i onsdags när vi intervjuade politiker. Ph 1 = Jag Ph 2= Gabby, Eira, polis
(Ser helt reatard ut på båda bilderna, med who cares?)
 


Från 7 till 8

Hahha, ser ni nån skillnad från 7.an till 8.an? Det gör iallfall jag.




  

Allt och inget

Nu börjar jag blogga igen. Grekland var bäst, riktigt varmt och härligt. Älskar kännslan av att vara brun, vilket jag blev där nere. Fast färgen börjar försvinna dag efter dag i kalla sverige. Bilderna från grekland kommer ikväll eller en annan dag. Men nu är ju skolan igång också, igår var klassen på skansen. Det var rätt mysigt faktiskt och idag var vi på plattan och intervjuvade politiker om valet. Det var lite småkul, jag och Eira fick lite godis och kondomer av Vänsterpartiet. Hahah. Nu ska jag åka och köpa en kalender och lite skolsaker för imorgon börjar skolan på riktigt. Första dagen med Schema.
    

// Grekland

Sitter p[ hotellet nu. Var uppe 6 i morse, tog baten till Marmaris i Turkiet. Riktigt trevligt. Men nu ska jag snart g[ upp till rummet och imorrn blir det bara Rhodos strand hela dageeeeeeeeeen!

Byebye Sverige, Hellu grekland


-Resväskan e färdig packad, ipoden har 1000 nya låtar och jag e sååååå redo för grekland.



  


God morgon

Har nästan packat klart och ska snart åka och växla pengar. Nu längtar jag fett mkt till grekland. Ska bli såååå sköönt och jag kommer säkert bli jättebrun till skolstarten. Men nu ska jag skicka ett mail till en väldigt viktig person :$ hihiih. PussPusss

-Hahah, lite stämplar från ung ;)

Kommentar


Jag skrev ju att jag var och kollade  på Litanol och gmx. Och nu har dem skrivit på min blogg :D. Fett tufft. Gillar verkligen deras låtar:


.

- Nu ska jag fylla ipoden med nya underbara låtar. Så den är proppfull på Söndag inför flygresan.

Haha, sötnosen Simon var i tidningen. Tur att Metro tog en bild på honom för glömmde ta bilder på honom och Danne, som vi typ sprang ihop med 24/7 på ung.



Bildbomb från ung08

Har haft askul med Millan och Eira. Bilder från förrigår, efter det slaggade vi hos Millan och träffade Simon på kvällen.  Och va jag på ung med Lollo, Amanda, Nea, Millan, Eira och Elin. Najjsnajjs. Kyssar//Gabby
 
Millan & Gabby                                  Eira & Millan

Haha sådär såg vi ut på pendeln. Folk bah glodde, och jag o millan tappade greppet och ramlade på massa folk.

   
  Millan                                       Eira                                  Gabby


Millan <3 Gabby


Millan sätter på en konom :P


Loooooove it

Älskar verkligen den här låten, min nya favvo.




Om mindre än två dagar åker jag till Grekland. läängtar


Saade ny video:


Här är Eric Saades nya musikvideo. Det är en fortsättning på Break of dawn. Vad tycker ni om den?  Jag tycker bara att han e så söööööööööööööööööööööööööööööt.

// Millans data

Tjenare. Sitter hemma hos Millan nu, hon och hennes familj äter middag så jag sitter på hennes rum med datan. Mohahhha. Men bloggar ikväll har haft en najjsig dag på ung08, bilder och mer kommer när jag e hemma. ( Om typ 30 min)
Aja Kyssaar från eran Gabby



Hemma från un

Chacha allihopa! Hemma från Ung nu. Riktigt lyckad dag. Träffade typ 1000 pers, Haha vi träffade tillochmed Dessie, hon mötte sin barndomskompis och den kompisen trodde att vi va Dessies kompisar. Haha. Jag Millan och Eira hade typ flest stämplar i ansiktet på hela ung tror jag, men vi va riktigt coola :P . Här kommer bilder.
Juste, vi stannade kvar och kollade på gmx, litanol och massa andra grejer. Det va riktigt najjs.

Eira & Millan & Gabby <3


Haha vi + Dessie + Dessies barndomskompisar



Ung08, ska du dit?


Ph: Ung08 förra sommaren med Lollo och Nea (Jonna och Felle saknas på bilden.)

Ph 2/3. Hahha Simon och Danne  på ung + Tjejorna <3

Godmorgon bloggen!
Jag ska iallfall på ung08 idag. Millan och Eira kommer snart hem till mig sen ska vi fixa oss och ta tuben in. Blir säkrt trevligt eftersom typ alla man känner ska dit. Hihi Så det blir ingen uppdatering på dagen men ikväll kommer ett inlägg. Juste jag och Eira stannar på konserten ikväll så kommer hem lite senare. Det är fan GmX och Litanol, jag bah älskar dem!


Gmx- Saknar dig.


Varmkorvboggie och blåbärspaj.

Gårdagen blev riktigt lyckad. Tog bussen hem till Eira och mötte Elin cycklande utanför. Vi drog till konstgräset och tränade. Men väger dit var vidrig hahah. Eira körde gå jääävla fort med sin lilla cyckel i värsta nerförsbacken och när man sitter bakom ser man ju inte så mkt. Men vi låg och gjorde sit-ups och sköt lite och så. Sen bakade vi paj hemma hos Eira. Riktigt mummsig blev den!
Eiras pappa fixade varmkorv till oss till middag och flummiga som vi är började vi såklart att dansa med korvarna och bröden. Det finns en film på det när Eira gör ett litet solo med en ketchup flaska också men det får vi se om det verkligen ska ut på bloggen.

Elin på kg :P

Gabby och Eira sniffar på blommor

Åhh blåbärspajj

Svar på gammal frågestund

Här kommer svaren på frågestunden jag hade för typ 3 månader sen. tänkte att ni kanske ändp ville veta det ni hade frågat:

Varför började du spela fotboll i huddinge? Därför att alla mina nya kompisar spelade där och då ville jag inte spela i något annat lag.

Vilka är dina 5närmaste vänner? Eira, Millan, Elin, Niklas och Lalash tror jag.

vilken/vilka var din/dina första kompis/kompisar i kbrink? Eira, Vilma, Millan och Elin

Vart skulle du helst vilja åka på semester? Till hawaii tror jag :P

Hur länge har det tagit för ditt hår att bli så långt som det är nu? Haha, jag vet inte riktigt.
Hur kan du vara så underbar ?  haha, tack gmn. Jag vet inte jag är bara mig själv.

Kan inte du lägga upp en video på hur du sminkar dig? Jo, det kanske jag kan göra.
 
1. någon du kan lita på i alla lägen?
Millan elr Eira
2. vilka bloggar läser du? ojj, jag läser ganska många olika bloggar.
3. vilken blogg tycker du är bäst? Vet inte
4. vilken "sport" du går på tycker du är roligast Hmm. Fotboll

Dricker/röker du? Nej inget av dem.
Har du någonsin legat på sjukhus? Nej
Vilket är ditt drömjobb? vet inte, kanske bli känd på nått sett.
Sjunger du? Isf, kan du lägga ut en video? Haha, a jag sjunger och jag kanske kan lägga ut nån video.
Favoritfärg/mat? Rosa, Guld elr limegrön. Typ kyckling
OCH vad använder du för smink? På sommaren: bara lite mascara och läppglans oftast. Annars typ; Mascara, eyeliner, rouge, läppglans och ibland puder.

                                                 

Uppdate!


Ph: Eira & Gabby konstgräsbild.

Hej alla söta bloggläsare! Usch vilket segt väder det är ute, jag vill ha sooooool. Fast om mindre än en vecka sticker jag till GREKLAND. Och då blir jag äntligen bruuuun. Hihi, men idag ska jag iallfall vara med Elin och Eira vi ska typ träna på konstgräset x).


Elmsta natta.

Hejhej alla läsare! Mitt bloggande har ju inte direkt varit på topp dem senaste veckorna. Men de blir ett inlägg lite då och då. Ska bättra mig nu. Förra veckan var jag uppe i Grisslehamn hos släkten och vi var på  Elmsta natta, det är typ en stor marknad. Eller det finns typ tivoli, shopping, Café och lite annat. Jag shoppade såklart lite grann och hade trevligt med min syssling. Men jag förklaar mer med bilder.

Alice (min syssling) & Jag fotar oss med en bil. x)




Jag håller på och shoppar.


Massor av olika chokladbollar. Mumms!


Hihi jag leker med Björne


Jag äter på grillfesten och Alice (?)


Hahaha, grillmästarna.


Mm... Marsmallows.

Imorrn blir det landet och baaaaada!


-

Chacha bloggen. Ska snart ut och träffa några. Men bloggar mer ikväll. Puss


RSS 2.0