Lördagsmys med killarna

Klassfesten var både grym och flippad haha men mer om de imorrn. Kollar just nu på tv med Rasmus och Emil som jag har varit med hela dagen. Simon var också med innan vi käkade middag. Rasmus köpte en ben & Jerry till mig så nu ska vi äta glass och kolla film.


Klassfest a la mañana...woopi

Rasmus ringde nyss, han ligger på sjukhuset och har brutit nyckelbenet. buhu :( Iallafall så har vi klassfest hos Vendelish imorgon och vi ska dit direkt efter skolan, käka middag och fixa oss innna vi ska möta klassen. Tror de kan bli riktigt kul. Ska nog ta med mig systemkameran.
 

Mattetorsdagen var oväntat rolig

Lärarna säger att det är mattetorsdag denna veckan. Tusen tankar snurrar i huvudet... plugga matte hela dagen? Jag är sjuk? Skämtar dom eller? Men nejnej vi går i mediaklassen så våran uppgift var att skriva varsitt manus där vi planerar upp en show som ska handla om matte. Jag och Oliver valde att berätta om negativa tal. Sedan sändes showen live på Bambuser och ligger nu kvar där som ett klipp. Vi satt sedan och kollade på varandras shower medans lärarna bjöd på bullar och saft.  Gymnasiet är inte så fel, iallafall inte ifall man går i min underbara klass.

 

 


Brunett så hett

Säger godnatt nu. Håret blev perfekto! Repade med Vendela och de gick också perfekto. Fick även en jättebra nyhet för en stund sen så nu ska jag somna med ett leende på läpparna. Hihi puss


Vad gör vi, nu kör vi...

Dags för förändring! Har länge klagat på att jag inte tål min hårfärg. Försökte ju ljusa upp det i våras och resulterade i typ orange efter sommaren. Ska nu färga tillbaka till mörkbrunt, det som jag absolut passar bäst i.


Liftar med sm1

Har blivit lite paus i bloggandet men nu är jag tillbaka. Sitter på svenskan och bloggar på min skolblogg vilket inte är så speciellt kul. Igår var vi på natursköna hela dagen vilket inte heller var så kul men på vägen hem liftade vi med en lastbil. Halva klassen kastade sig upp på flaket och åkte de 2 km vi egentligen skulle behövt gå. Stannade i stan med Vendela och Anastasia på en fika på Urban coffie.


Tisdag...

Det är ca 6 grader ute och regnet hänger i luften. Roligt värre eftersom
Vi ska ut i naturen i eftermiddag. ska först gå i skogen och sen ro ut med båtar, fyfan. Hoppas på att jag ska klippa mig ikväll men beror på om de finns någon tid. Dags att rulla ner mot centrum för att möta Vendela. Kör på en fredperry hoddie och hunters idag. Skönt!


Osammanhängande inlägg

Dagen va seg. Kom hem och sov typ framför tv:n. Blä trött som fan. Ligger och smsar med en speciell person nu, hihi. Iallafall så ska klassen ut och göra något experiment i naturen imorrn. Jag ska åka båt med samme och john, blir säkert väldigt kul. Haha aja godnatt.


Slog av Rasmus tand...

Har haft en grym helg verkligen. Var med Emil och Rasmus igår. Vi åt middag, köpte godis och läsk. Ida och vendela kom också sen och vi hade en riktigt rolig kväll. Råkade slå ut en bit av Rasmus tand genom att krocka i hans hallonsoda-flaska. Helt sjukt men de gick bra med tanden. Ida sov kvar med oss men drog tidigt imorse medans jag och mina grabbs gick till Ica och shoppa frulle. Var med dom hela dagen och vi gjorde lite allt möjligt. Kollade film, lekte med Rasmus lillasyster och sa hejdå, jättetråkigt att Rasmus flyttat eftersom de e svårare att träffa honom nu men helgen var iallafall toppen!

Mer bilder får ni imorgon. Godnatt


Get crazy, get wild. Lets party.

Tjena! Igår var jag på fest hos gurra med Vedela, Hanna och Anastasi. Efter lite kaos så blev det skitroligt, träffade mina grabbar, åh vad jag saknar dom! Träffade såklart även massa nya ansikten, toppen! När vi skulle hem hade bussjävlarna slutat gå, vilket resulterade i att vi fick GÅ hem till Vendela. Blev en promenad på 55 minuter i spöregnet. Dessutom var vägarna ine upplysta så man såg ingenting alls. Vi bäddade upp till värsa sleep-overn där vi låg och snackade. Imorse fixade Vendela en jättemysig frulle till oss andra innan vi skulle åka hem. Nu ska jag åka och möta Emil.

Den dagen kommer att kommma...

Blev mest om eftermiddagen i förra inlägget så kan väl tillägga att jag hade en rätt bra förmiddag också. Träffade Rappe och killarna imorse så vi tog sällskap med dom till slussen. Kom till skolan alldeles för tidigt så hela ljushallen var tom. Har aldrig hänt förut, det är som en ren djungel där jämt. Vi skaffade  wordpress-bloggar  på svenskan, går man Media så gör man. Och till lunch var de pannkakor. Krigade oss fram för att få ett bord, den där matsalen är ett helvete varje dag alltså. Väntar fortfarande på dagen då jag trycket upp en tallrik mat i en främlings rygg... jag är ganska nära varje dag så snart smäller de.
 

Sushi och nya jeans

Gick upp vid halv sex imorse så ja, jag är halvt död. Efter skolan åkte jag hem och sedan med mamma till farsta. Vi åt sushi på Sam &company, tog en med bara lax och räkor. Fick även med mig ett par riktigt snygga jeans från Gina hem för 499:- Riktigt snygga på! Ska krypa ner i sängen nu och lägga in svenska analysen i dropbox så min svenska lärare kan titta på den.
 

Hon skulle vilja ta din plats.

Hon vill vara du, hon skulle vilja ta din plats.
Har haft en sjukt rolig kväll med mina tjejer i lokalen ikväll, mycket skratt och massa sång. På fredags släpps Norlie & KKVs video till Hon vill vara du. Helt underbar låt, slår dock inte Tröjan du hatar ellerVi för vendetta.

Reckomenderar en film

Filmen igår var toppen, blev bjudna på massa popcorn och baconchips också. Filmen gette "en oväntad vänskap" och har premiär typ 23:de. Reckomenderas starkt, extremt rolig samtidigt som de är en sorlig historia. Iallafall så orkade jag inte skriva när vi kom hem och imorse började jag väldigt tidigt. VÅran media lärare tog med oss ner till cafeterian precis när lektionen börjar och sa: Varsågoda och välj varsin klass. Sen hade vi en timmes rast och åt glass medans våra datorer blev intankade med photoshop och massa annat. Nu ska jag straxt träffa Ida och Vendela. Ciao

Tisdag

Satan va duktiga vi är. Jag och anastasia tog oss till extra matten och skippade våran sovmorgon. Tagga prov om två timmar nudå. Vi sitter iallafall i caféterian och Anastasia tvinga mig precis att dricka kaffe. Heido


16 barre ids

Har varit hos Ida hela eftermiddagen och firat henne med hela hennes familj. Ätit middag och tårta. Myspys. Emil kom också förbi några minuter men Ska vara social nu sista halvtimmen innan jag ska hem. Puss


MYSMÅNDAG av SM3


Hej jag är i skolan. Kunde inte ansluta till vendelas internet igår så kunnde inte facebooka eller blogga :'( haha iallafall har vi engelska utan lärare och det är mysigt för SM3 har dukat upp kakor och tänt ljus åt oss. Sov hos vendelish inatt och vi skulle hälsa på våran gamla skola imorse. Men vad händer? JO hennes lillebrorsa säger vid middagsbordet att dom har studiedag så de var ju ingen ide att gå dit. IDA FYLLER ÅR IDAG SÅ IKVÄLL BLIR DE MYS MED HENNES FAMILJ. PUSS- dags att avsluta.
 

Söndag...

Dags för plugg.


Allting går runt fast det känns tungt.

Jag trivs så jävla bra med livet just nu. Har underbara vänner och allting känns underbart.
 
Att jag och Vendela hittade varanadra är jag också sjukt glad över, så sjukt gullig och rolig tjej som har exakt samma humor och intressen som mig. Förstår inte hur vi inte kan ha hittat varandra tidigare.
 
Jag är även extremt glad över att jag och Ida håller så bra kontakt trots att vi går i skolor som ligger åt helvete från varandra. Från att träffats exakt varje dag till att bara kunna ses någon gång i veckan. Ändå är vi fortfarande vi och det är grymt! ♥
 
Min klass är helt fantatisk. Har fått helt underbara kompisar både, tjejer och killar. Vi håller ihop och alla kan verkligen vara sigsjälva trors att de bara gått fem veckor. Inga fördommar eller bråk innom klassen. Vi ska t.o.m ha västa klassfeten om 2 veckor.
 
Hösen är här. Vet inte om det ska inkludera i min glädje men på något sätt gör den det. Allting har blivit så mycket mysigare.


 
 

Perfektion, jag dör

Jag skulle göra vad som helst för den här jackan. Helt perfekt :love:

Ska bli mörkbrunett som för 1 år sen

Trivs verkligen inte med hårfärgen jag har nu, den blir helt orange på bilder och har konstiga slingor i sig. Kollade tillbaka till i julas på bilder och bestämmde mig för att det är den färgen jag ska ha på håret. Det är väl ungefär min naturliga och den passar bäst. Tror dessutom den framhäver mina ögon...




 
 

Det är dags för fredagsmys

Fredagenskvällen är här. Skoldagen va rolig som vanligt och vi tog massa bilder med Vendelas kamera. Klarade också av våran 2 timmars lunch genom att sitta och facebooka i ljushallen. Ikväll blir de sleep-over hos Ida. Puss


Friday

Godmorgon kära ni. Det är fredag idag och chicken nuggets till lunch... hur nice? Jag hoppas på en grym dag och en bra början på helgen. Puss


White - Vero Moda

Tycker att detaljerna på axeln är så sjukt snygga. Hade ju på mig denna på Insparken i fredags. Den kommer alltså från Vero Moda.

Media är det absolut bästa ämnet i skolan

Fyfan va mörkt det är ute. Är ensam hemma och ligger forever alone i soffan och fryser. Imorse var de 6 grader när jag begav mig till skolan, men tjena hösten! Skoldagen var riktigt chill vi hade bara lektioner om våra datorer hela dagen. Skaffade dropbox och massa andra konstiga saker. Sällskapade hem med Vendela som alla andra dagar och föll direkt ner i soffan efter lite plugg.

Systemkamera i skolan

Hade med mig systemkameran till skolan idag. Dags för oss i Sm1 att börja fota våra galna dagar så vi kan kolla tillbaka i trean.  Eller vad tycker ni? Ser vi inte lite speciella ut? Och ja jag vet att mitt hår är appelsinfärgat på exakt alla bilder. Kärlek till Nackas bästa klass.





 
 
 
 

Skolan är i fullgång

Skolan är i fullgång och saknaden efter sommarlovet blir bara större och större...

Sitter och skriver på en no-labraport. Satan va segt det går och hade helt glömmt bort hur jobbigt det är att ha läxor. Speciellt när vi har en i varenda jäkla ämne just nu. Iallafall så ska jag och Vendela  till replokalen senare och på tal om de fick jag en fråga om vad vi ska göra där och svaret är väl spela musik. Vi tänkte prova att köra lite covers och sånt. Ida ska också va med men är tyvärr sjuk.
 

9/11 Tisdag

Sitter och bloggar på min nya bebis, haha vi fick våra datorer i skolan idag. Splitter nya och supersmå. Jättegulliga faktiskt, visst de är tyvärr inte Macbooks men ska nog klara mig bra med denna i tre år. Vi hade iallafall veckans längsta skoldag idag men den flöt på riktigt snabbt. Efter skolan var jag med min babe Emil, haha vi sackade massa skit och spelade Buzz. Därefter träffade jag Vendela och vi drog och bokade replokaltid. Vi ska nämnligen börja repa lite smått. Börjar redan imorgon och jag tror de kan bli riktigt roligt.
 
Påvägen hem från torpet mitt ute på en stor bilväg så såg jag en räv. Ringde direkt mamma och skrek som fan. Jag va livrädd och de va helt mörkt och ensamt ute. Godnatt. Ska önska mig den här datorväskan nu. Så snygg

8.29

Tjabbatjenahallå. Har precis fixat klart mig och är redo att möta Vendela i centrum och ta oss till skolan. Bara en sak kvar... Borsta tänderna. Hörs sen


We are never ever getting back together

Pannkakor till middag, mummsi. Ska fixa en outfit inför imorgon och sedan hoppa in i duschen innan x-factor. Ska även jobba lite med min svenska analys innan jag lägger mig ikväll.
        

@tunnelbanan

Då var man påväg hem efter världens roligaste jobbintervju. Först gruppintervju och sedan spela teater typ. Man höll sin egen "säljshow" skitkul och hoppas det gick bra! Skolan va rätt seg idag men har iallafall haft en bra måndag.


Pigga tjejen

Godmorgon på er. Börjar tio i tio så tog en härlig sovmorgon. Är faktiskt taggade för en ny vecka. Måndag idag och kör på en jobbintervju efter skolan. Wish me good luck. Dags för sminkning nu! Ciao


Söööööndag

Har myst runt i mjukisar hemma hela dagen. Standard söndag vettni. Har dessutom haft besöksreckord här idag på bloggen, happyface. Nu ska jag kolla på premiären av X-factor. Puss

Life is a party





THE WHITE PARTY

Jag och Vendela fixade oss hemma hos mig sen mötta vi Simon och hans kompisar i centrum. Tog tuben in till slussen och mötte upp några från klassen, begav oss runt 22 till Münchenbryggeriet. Där våran insparksfest redan var i fullgång, haha det var iallafall sjukt mycket folk men jävligt kul också. Vi från klassen höll ihop rätt mycket och dansade i flera timmar. Vid halv 3 kom vi hem och tror nästan vi somnade direkt efter lite vendela&gabby-skitsnack.



 
 

Lördagkväll + Outfit

Min fina kompis Anna hade nyligen fyllt 17 och hade därför en tjejmiddag igår. Vi hade jättetrevligt, åt tacos, lyssna på massa musik, snackade, åt godis och skrattade. Här kommer gårdagens outfit.
 
top- Bikbok Jeans-Bikbok Skor-H&M Klocka-Jetset och Halsband-Vero moda

Tjejmiddag

Vi sov till 12 sen var de bara upp och hoppa. Jag har varit i Farsta och köpte present till anna. Nu har jag precis fixar klart mig och ska hem till bruden på tjejmiddag. Kommer upp massa bilder från insparken ikväll eller imorgon. Men skriver sen!


Påväg hem

Påväg hem från insparken nu. Sliten tjej säger jag bara. mina fötter dödar mig efter att dansat från 23-02 i 13 cm
Klackar. Vi har haft de sjukt bra ikväll. Tack Nacka gymnasium!


Älskade sam-media linje

Blogg.se är helt fuckt up förtillfället men aja. Dagen va chill och eftermiddagen lika så. På svenskan tolkade vi dikter och som mediaelev fick vi såklart dra ut i nån timme och fota våra tankar. Fotade även till ett repotage vi jobbar med i samhällskunskapen och medan, haha åh va jag älskar min linje. Imorgon är de inspark på Münchenbryggeriet och jag är så taggad att jag spricker! heido hörs imorrn


Onsdag

Hej! Mår Inge vidare. Dålig eftermiddag förutom att jag hittade en klänning till insparken. Visar er på fredag! Iallafall så var skolan helt okej och ett killgäng busvisslade på mig och vendelish när vi skulle hämta våra hörlurar. Haha kommer nog trivas bra i 3 år där...


Dagens...

Såhär ser jag ut idag. Enkel outfit med nya jeansen och en leopardsjal. Puss


Trött-sjuk-tjej-ska-sova

I ett antal timmar sprang jag och Vendela runt i stan och letade klänningar till the white party. Kul att alla affärer fått in höstkläder och vitt ingår inte i höstens färger märkte vi rätt snabbt. Ovanför plattan var de någon marknad där de sålde massor av kolor, tror vi stog och dreglade framför dom i 15 minuter. Efter en brownie i gallerian så gav vi upp! Åkte istället till skärholmen med mamma och hittade då ett linne som kan bli rätt snyggt med en vit kjol. På NO:n idag lekte vi krabbor vilket var skitkul. Haha! Men jag är vrålförskyld och riktigt tpl så nu blir de läggdags.


Facelook today

Ska börja röra mig mot tuben nu där Vendela väntar. Tagga historia som första lektion... Värna lärare ritar en bild till allt han ska säga. De är skitkul haha. Iallafall här får ni en liten bild på hur jag ser ut idag.


Sjuktjej kämpar på

Godmorgon! Jag lever för tillfället på Alvedon. Sitter precis med en i munnen. Vad gör man inte för att ta sig till sin älskade skola... Aja vi börjar 10 och efter skolan ska jag till stan med Vendela. Kolla på jeans och present till anna. Ciao


Klännings-panik

Huduvdet dunkar och halsen sviner. Näsan rinner och jag hör inte mig själv när jag pratar. Välkommnar hösten med en härlig förskylning. Tog mig dock till skolan ändå, klarade hela dagen men däckade direkt i soffan när jag kom hem. Har dessutom fått reda på att nelly.com krånglar och min klänning till insparken kanske inte hinner fram tills på fredag. Jag får panik för har inte hittat en endaste annan som jag skulle kunna tänka mig att ha. FAAAAAN ASSÅ.

The typikal IDA

Sitter och väntar på Ida. Duschade, sminkade och satte upp håret i en toffs på 15 minuter. Hoppade i huntersen och sprang till bussen. Men såklart han inte Ida klart så fick gå av och vänta. Vi ska iallafall ta en liten fika på castello


Gymnasiets första läxa...

Godmorgon hatade söndag! Jag har ont i halsen så skippade gymmet, får dra dit imorgon istället. Imorgon var de dags för skola igen. Därför ska jag nu sätta på min spotify-lista och börja skriva på ett brev i spanskan som ska lämnas in nästa lektion. Önska mig lycka till.

Disneymys i regnet

Regnet bara öser ner, fyfan va segt asså. Men jag har det iofs rätt bra, ligger i soffan och kollar disneychannel. Haha! Funderar på att vara hemma och mysa ikväll eftersom nästa helg blir väldigt intensiv. Både insparksfest och tjejmiddag. Dessutom en lång vecka på gymnasiet framför mig. De va verkligen kul att träffa Ids igår, var en hel veckan sen vi hade setts.


Kärlek

Har nästan glömt bort hur skönt det är att sova ut i sin egen säng. Kärlek till att vakan vid tio och inte behöva stressa upp, bara ligga kvar och mysa under de varma täcket. Godmorgon lördag.


RSS 2.0