JAG HATAR FYSIK

kvällen blev supermysig, men nu sitter jag med fysikboken i knät. Ska göra provet imorgon och skiten vill inte sätta sig, ingenting liksom fastnar i huvudet. Aja puss

Wook med David

Chacha! Nu ska jag fixa mig sen springa ner till bussen och åka till David. Vi ska käka wook, mumms. Vi har hittat världens bästa wookresturang som ligger jättenära. Myssssigt!


God natt allt och alla!

Eftermiddagen blev perfekt med David, skitkul och mysig. Haha jag var med Martin en stund och medans David var på fitnessworld. Men nu ska jag iallfall sova. Imorgon blir det skola igen, tråååk!

Åker till baby nu!

fick precis ett sms. Så ska hem till baby nu och plugga tillsmannas med honom. Kyssar

Klant jag e :(

usch jag sov en liten stund, sen när jag vaknade så hade jag över 20 sms och flera missade samtal. Det var nämnligen så att David åkt till centrum för att träffa mig och tänkt att vi skulle gå och äta nånstans tsm. men när jag vaknade hade han åkt hem igen. Asså åhhh va arg jag blev att jag missade den chansen. Men ska iallfall träffa honom imorgon. Saknar honom såååååå. Puss

Mys-onsdag!

Hemma från skolan. Riktigt skön dag! På livskunskapen kom några tandläkarstudenter och höll en föreläsning för oss, den bästa var att några av oss vi saker. Jag fick med mig en tandkräm och en tandborste haha! Nu sitter jag och kollar på top-model. Ska ha en myskväll ikväll så jag köpte med mig naturgodis hem. Tänkte ääta lite gott idag eftersom på fredag blir det inget onyttigt, har ju cup på lördag morgon. Belv överlycklig för att  nya frida tidningen låg i brevlådan. Senare kommer kanske David och då ska vi äta pizza. Annars får jag väl vara ensam hela kvällen, men det kan ju vara rätt skönt det med. PussPuss

Fútbol

Hola amigos! Träningen gick skitbra faktiskt, skönt att komma igång igen! På lördag morgon har vi cup, lääääängtar! Käkade pasta och mozarella till middag, det var skit gott. Hoppas ni stoppar det i eran carebox nu! Sitter och kollar på matchen, Sverige- Moldavien. Sverige leder med 1-0.Haha men nu ska jag duscha!

Träning på g!

Sitter här i fotbollskläderna har precis bytt om. Klarade av hela skoldagen, trots att tisdagar är våran helvetesdag! Bara jobbiga långa lektioner. Eira gick hem efter 3 stycken, klenis! HAHA Men nu ska jag ta bussen till huddinge och spela fotboll med mitt kära lag. Pussar
 

Hej världen.


Hej bloggen! Idag har jag varit i skolan, inte direkt kul. På hemkunskapen bakade jag och Teo skitgoda scones. Sen åkte jag hem, tänkte gå ut och springa men det blir nog lite senare för jag är dötrött just nu. Tur att det är lov snart, tänk att vakna när man vill, vara ute hur sent som helst (har blivit varmare och ännu närmare sommaren då), bara vara med kompisar och pojkvänen. Åh ge mig påsklov nuuuu!


Because!


Apelsindags!

Vad gör ni denna söndag kväll? Själv sitter jag och drogar facebook. Och nu ska jag hämta en apelsin! Puss


Helgen!

Hej alla läsare! Sitter och kollar på Stockholm båstad. Hahha gillar fasen tv4s nya humorprogram. Helgen har varit awesome fast har inte hunnit blogga något, som ni förmodligen märkt.

I fredags var jag på bio med Eira, vi såg "Hur många lingon finns det i världen" och den var skitbra! HAHA. Efter filmen åkte jag till maestro och träffa Marco, Rasmus, David, Rappe och Tarkan. Var med dom hela kvällen och sen sov David hos mig. Myyyys! Vaknade alltså på lördagen med David. Sen hade jag dansträning. Åkte hem igen, fixade mig och sen träffade jag folket i centrum. Vi åkte till Tarkan och festa! Hahha nejmen kul hade vi! Vid nio-tiden bjöd David mig på bio. Gullunge! Vi kollade på "Min låsasfru" Den var riktigt bra. Efter filmen åkte vi hem och sov tillsammans. Idag har jag åter igen varit med David och sen har jag spelat tennis!

En månad med David idag!

Jag älskar dig!


För en stund sen...

...kom jag hem! Har precis tvättat bort sminket och borstat tänderna. Ska bara städa mitt rum innan jag ska sova. Jag hoppas att bilder blev bra. hehe så sjukt pinsamt att ta den egna bilder. Man ska liksom ställa sig med högerfoten på bollen och armarna i sidan samtidigt som det är massor av folk som tittar. Men tänkte iallfall lägga ut bilderna här till er på bloggén såfort dem kommer i brevlådan. Imorgon är det fredag och då ska jag på bio med Eira!

Lagfotografering

Nu sitter jag framför facebook och käkar flingor och yougurt. Smaskens! Ska straxt fixa klart mig och åka på lagfotografering. Hoppas att årets bild blir lite bättra än förra årets. Höhö såg helt störd ut. Puss

Shopping med bästa Niklas!

Mår piss. Eller igentligen mår jag böttre nu än imorse. Har huvudvärk, mår illa och är varm som fan men har inge feber? Iallfall igår var jag med Niklas, tror inte jag har skrattat på mycket på länge. Vi åkte till Gamla stan och visade upp min piercing för piercaren. Han sa att den läker pefekt. Happyface! sen åkte niklas med mig och shoppade lite. Fick med mig: en foundation, en mascara och en magtröja. På tunnelbaneperongen skulle vi köpa en påse malteser, men den fastnade. Men plötsligt när jag klickade på nått så ramlade den ner plus en extra påse! HAHA snacka om att vi blev glad, vi typ garvade ihäj oss  åt det. Hihi
L´Oréal Paris Infallible Brush Foundation


Plättar

Sitter och äter plätter med sylt eftersom skolmaten var bajs idag. Ska åka till min sång coatch lite senare och kanske fotbollen ifall jag hinner. Pusspuss

Rip ♥

Det som hände idag är ofattbart, sorgligt och ledsamt. Jag tänker på dig och du ska veta att vi alla finns och sörjer med dig. Du har många vänner som alltid kommer att ställa upp för dig även fast vi aldrig kan ersätta  personen du har förlorat. Rest in peace.


Nonstop!

Har varit i skolan hela dagen, usch så tråkigt! Det ända posetiva var att Eira var tillbaka! På hemkunskapen gjorde vi nån panerad fisk, dillsås och potatis. Mitt kök lyckades faktiskt riktigt bra. Nu sitter jag och chattar med massor av folk på faebook. Men  ska plocka upp so-böckerna nu! Ciao!


Jag älskar dig!

Min pojkvän David är världens finaste människa och jag älskar honom så otroligt mycket!


Tårtkalas!

Halloj alla sötnosar! Hoppas ni har haft en lika mysig dag som jag. Vid två-tiden kom min gudmor och hennes kille. Några minuter senare dök även min baby upp! Sen kom mina småsystrar och lallis. Vi alla firade min födelsedag som var i veckan genom att dricka massa gott, äta smaskig paella och andra onyttigheter som t.ex tårta!! Vid sju tog kalaset slut och alla åkte hem för utom david. Han stannade kvar hela kvällen. Vi myste och kollade på solsidan. Här kommer några bilder från dagen!'




Solo tidningen!

Hittade ingentin att ha på mig trots mitt stora urval av kläder. Aja får fixa det imorgon bitti. Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa nyaste solonumret som dunkade ner i brevlådan igår. Puss


Morgondagens planer!

Nus ka jag rota i garderoben och hitta något att ha på mig imorgon. Då kommer lite folk och firar att jag fyllt år. Kommer därför förmoderligen inte att hinna blogga något då. Idag har jag dansat, solat 20 min, chillat och städat mitt rum. Lite slappdag sådär!

Bilder från igårkväll!

God morgon ! Hinner skriva ett snabbt inlägg med bilderna från igår. Om 5 minuter ska jag åka på dansträning. Puss

Fler bilder kommer på facebook senare!


The fighter!

klockan är prick ett. Kom hem för en liten stund sen, ska slänga mig direkt i sängen! Dötrött! Rolig kväll med många härliga personer fast filmen sög! Vi såg på "The fighter". sjukt seg film. Men hade ju mysigt ändå. Efter filmen åkte jag och David hem till honom en stund och nu ligger jag här ensam i sängen. Godnatt! Kvällens bilder kommer upp på facebook och bloggen imorgon.
(bilden är INTe från ikväll.)

Utgång!

Fredakväll. Straxt blir det utgång. Vi ska tydligen på bio, vet inte vilken film vi ska se. Men ska möta Tarkan, Vanessa, Simon, Conny och Martin vid kvart över åtta, vi ska hämta ut alla biljetter sen kommer David också! :D Blir säkert en toppen kväll! Nu ska jag sminka klart mig.
Kvällens facelook:


Åhh GE MIG!




Hemma idag!

God morgon! sitter och kollar på biggest loser och äter flingor. Fryser och har ont i halsen så blev hemma från skolan. Hoppas jag piggnar till senare. Har gjort om massa saker på bloggen. Hoppas ni gillar det, fast jag är inte helt klar ännu. Puss


God natt sötnosar ♥
































because you are worth it

Idag har jag varit i skolan, vi slutade två timmar tidigare. skönt! Fick tillbaka matteprovet vi gjorde i måndags och äntligen fick jag mitt efterlängtade VG ( i matte liksom) Efter skolan fick jag vänta på bussen i 40 minuter. Var en riktig isbit när jag klev på, cp buss! Fryser faktiskt fortfarande, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu :/ men iallfall sen så åkte jag till Davids skola och där hjälpte Rappe mig att gå till expiditonen. Haha sen satt jag där och väntade på min älskling. Var med honom en stund och sen åkte ja hem och pluggade fysik.
Hahha slänger in en random bild från förrförra helgen på min söta pojkvän som hoppar studsmatta!


15 år och byxmyndig!

Igår fyllde jag 15 år. Och dagen var toppen, speciellt morgonen. Vaknade nämnligen av att mamma och världens finaste pojkvän sjöng och kom in med en stor bricka med fika på. Sen öppnade jag det största paketet som var en data! Och så fick jag massa kläder. Men finast av alla presneter på hela dagen var Davids. Först hade han skrivit ett gulligt kort och så hade han köpt ett halsband med ett D på och ett par örhängen. Så himmla gulligt! Efter skolan åkte jag, Linn och Vilma till castello och tog en fika. Sen åkte jag hem och åt god middag + kollade på filmen "Pappa på burk" med mamma! Fick lite mer presenter på kvällen och födelsedagen blev grymt lyckad.



Nya bebisen!

Usch vad dålig update det har varligt här på sistone! Men det blir det ändring på nu eftersom jag fått en ny underbar data. Ligger just nu i sängen och ska skriva lite om dem senaste dagarna. Låter bra va? ;)


19.40

Bytte designen lite men fick inte in headern, så den kommer förmoderligen upp imorgon. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag packa mina väskor för imogon. Först skola, sen sånglektion, fotbollstäning och sen kommer David. Toppendag ju! Ciao.
  

Randoooom

TIO RANDOM SAKER OM DIG SJÄLV

                                1. Är du singel?: Nej, har en superfin pojkvän.
                                2. Är du lycklig?: Ja, det måste jag nog säga att jag är!
                                3. Är du uttråkad?: Just nu? Nej, jag bloggar ju!
                                4. Är du ledsen?: Nej verkligen inte.
                                5. Är du svensk?: Till hälften
                                6. Är du cool?: Alltid!
                                7. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?:Ja
                                8. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Båda
                                9. Gillar du att dricka vatten?: Ah faktiskt
                               10. Vem av dina bra vänner har du känt längst?: Lalash

 


Train.

Var i skolan 2 lektioner innan jag åkte till Umo. Sen åkte jag och åt lunch med Mamma. Jag åt en stor kebebtallrik, så lär nog inte bli någon middag för mig. Ringde pojkvänen för en stund sen och han kom med glädjande besked att han fick sova hos mig imorgon. Kan det bli bättre? Vi kommer vakna tillsammans på min 15-årsdag. Nu ska jag snoka runt på facebook och plugga matte. har nämnligen matteprov imorgon och vill verkligen få VG på det.


You know I do everything for you.

Dagen har spenderats med David, sen har jag spelat tennis. Nu ska jag ta en dusch och plugga Matte. Pussar!

 


Tonight!

Ligger i sängen med världen gulligast David :love: , han har precis masserat mig och innan det hjälpte han mig att tvätta min navelpiercing.  Idag efter träningen åkte jag och david hem till amanda. Där var vi med Tim, Vanessa,Simon och Rappe. På kvällen skulle jag och mamma på middag hos Lallis och hennes mamma så David följde med. Vi kollade på melodifestivalen och frossade i oss chips,tårta och massa onyttigheter. När Eric saade vann så skrek jag, asså gissa om jag blev glad när hanvann! hahah helt galet underbart ju!!!!

Millanpillan

Ska straxt åka på dansträning men tänkte skriva lite först. Morgonen igår startade på vårdcentralen, jag lämnade två rör med blod, som tur var hade jag bedövning. Efter det åkte jag till skolan och sen åkte millan med mig hem. På kvällen drog vi till gården, hade skitkul även fast flera saknades. Senare på kvällen åkte vi hem och kollade på "Varning för barn" Hahha våran humor asså!
Ikväll är det melodifestivalen final, och ja jag hejar fortfarande på Eric även fast jag inte gillar årets låt.
Bilden e från i sommras påväg till grönan, samma kväll som vi var med i tv!

Träning nu!

Kom hem för en stund sen, har  ätit ett semelbröd och kollat på topmodel. Nu ska jag byta om och åka på fotbollsträning. Mysigt väder också! Höhöh ska bli kul att köra fys ute i slask och regn :/


Piercingbilden!

Chattar med pojkvänen och skriver lite extra till engelskauppgiften. Ska reodivsa imorgon, wish us good luck! Efter skolan blir det fotbollsträning :) längtar faen! Har planerat hela helgen och ser fram emot den, tur att det bara e 2 dagar kvar. Nu ska jag planera min födelsedag med mamma. Puss
Här har ni en bild på percingen!


NattiNatti

Nu ska jag smörja in mina händer för att dem ser ut som russin och sen ska jag sova! God natt på er!

Fettisdagen

Har krypit ner i sängen, ska äntligen sova! Först har jag varit i skolan hela dagen sen åkte jag hem men tyvärr hade jag ju då glömmt nycklarna hemma , så jag höll på att kissa på mig. Haha så jag åkte till kulturskolan och sen hade jag sånglektion. Efter det kom David hem till mig och han hade med sig röda rosor till mig, världens gulligaste pojkvän :love: Vi kollade på film och jag pluggade. När han gått åt jag en semla med mamma, haha fixade min egna med marabou istället för mandelmassa. Eftersom dagen varit fullproppad med saker  så kommer bilden på piercingen imorgon istället.



Chupa!

Pluggar på en engelska sak. Blev ingen bloggning ikväll. Dagen rullade på och på hemkunskapen bakade vi skitgott semelbröd! Efter skolan träffade jag David :) Men nu ska jag sova och så blir det bättre blogggning imorgon. Och då kommer det även upp en bild på piercingen! Puss!


Crazyyyy

Ligger med mammas bärbara i soffan o slöar. Kollade precis på solsidan och mummsar på chokladkakor. Ska straxt duscha och tvätta piercingen men först ska jag chatta lite med älsklingen på facebook. Puss

Burlesque

Panik, skolan börjar imorgon. Fyfan va tråkigt att lovet är slut. Räknade ut idag att det är 6 veckor kvar till påsklovet, deprimerande enligt mig. Navelpiercingen blev super! Känndes inte ett endaste piss, kanske beroende på att jag använt emla innan. Låg iallfall i studion lugn tills jag märkte att jag hade en stav rätt igenom naveln sen var det plötligen klart. Jättenöjd! Igår var jag på bio med tjejerna, vi såg Burlesque, skitbra var den. Efter filmen träffade jag David, Martin och Amanda. Sen sov jag och David tsm, myyysigt!

 


GillaGillaGilla!

IDAG SKA JAG TA NAVELPIERCING!


Come on!

Sho alla katter! Igår skrev jag på en engelskauppgift som ska bli klar innan lovets slut. Senare på dagen träffade jag Martin, Amanda och Simon. Och när jag varit hemma och ätit träffade vi också  David, Vanessa och Kimia. Vi gick till gården och slösade bort hela kvällen där. Men det var iallfall kul :) Puss


Read it

Igår vaknade jag med david och var med honom några timmar. Sen fixade jag mig och åkte till liljeholmen och fikade med min gudmor. Vi åt världens godaste morotstårta och jag fick ett presentkort på Gina Tricot som jag shoppade upp direkt. Köpte en skitsnygg midjekort jeans"jacka", ett par guldiga örhängen och en magtröja. Hittade också ett snyggt leopardlinne inne på Indiska. Mamma och jag bestämmde oss fför att ha en myskväll framför tv:n, vilket var väldigt skönt eftersom jag inte varit hemma en enda kväll på lovet. Vi hyrde "Tusen gånger Starkare" och nu ska jag berätta för er hur besviken jag blev på filmen. Den gav helt fel budskap och slutade mitt i allt. Tjejerna kämpade för att ta mer plats i klassen och så slutar det bara tvärt av med att allt fortsätter som i början av filmen. Alltså blev budskapet: Tjejer det spelar ingen roll hur mycket ni kämpar för det lär inte bli någon skillnad. Jävla pissfilm asså!
Den här snyggingen blev min igår. (är mycket kortare och tajtare i verkligheten)


Speechless

Senast jag skrev var jag ju påväg ut med folket. Den kvällen kommer jag aldrig att glömma, helt flippad. Vi åkte till västberga och det hända massor med saker. Orkar inte ta upp allt här i bloggen men kvällen var kaos men ändå grym. Vi garvade 24/7 men vilka svin som jobbar på donken där, så respektlöst beteende mot sina kunder.


På språng!

Nu åker jag mot Julia! Sen ska vi ut och träffa David, Simon, Amanda, Vanessa, Tarkan och Martin som äntligen har kommit hem :D Är fett taggad inför kvällen!
hahaha lite halvdräggig bild på mig och martin!


True love.


Vågar jag?

Jag får ta och jag tycker det är grymmt snyggt. Så vad tycker ni? 
Ska jag eller ska jag inte ta navelpiercing?
 Och ni som har gjort det: Hur ont gjorde det igentligen och vad hette piercingstudion?

I know it's real

Om 15 dagar blir jag 15 år! De e juuu gaaalet hur sanbbt tiden går. Imorse vaknade jag och min älskling inte förens vid 13.00 vilket är ganska sent för att vara oss. Haha men om en stund ska jag träffa Julia och vi ska ut och träffa folk senare ikväll. Puss

RSS 2.0