When the nights get colder and the love feels stronger.


Vi räknar dagar, vi räknar år.

Igår hade vi os i skolan. Det gick väl sådär, skönt med lite omväxling. Jag menar att inte bara sitta och plugga hela dagen. Idag hände väl inget speccielt, efterskolan drog jag tillsammans med Millan till åsen. Vi träffade en ny vän hahha Rikard hette han. Han var 5 år och jättesöt!!! Tränade småtjejerna och sen åkte jag hem. fett tråkigt inlägg. Tre bilder. 1= Dagens snacks med millan. 2= Eira hoppar höjdhopp 3= Jag o millan på OS


Kent- FF

Åh kent är så amazing! Dem är verkligen sjukt bra. Slänger in en låten  FF plus en bild på coolaste gänget. Hahah Schmex asså!



When the sun goes down.

Matteprovet gic kanon. Eller inte riktigt men det känndes ändå helt ok. Dagen har varit allmänt seg förutom att Eira och jag fick ett skrattanfall på so:n. Hihi nu äter jag K-special och lite senare ska jag åka till träningen. Juste jag såg min gammla klass imorse, dem satt på bussen som stog brevid bussen jag satt på. Saknar dem faktiskt rätt ordentligt, men livet rullar på. Här kommer en bild från dagen + dagens outfit.


Du vet ingenting om mig, och jag vet ingenting om dig.

Ska sova nu. God natt.



Svar på kommentar!


Svar: Vad roligt att du gillar min blogg, synd att du inte skriver vem du är :/ föredrar om ni gör det i fortsättningen. Det är ju roligare så. Men iallafall, tröjan tillhör en kille som jag träffade i sommras. Jag fick den som minne när han åkte hem.

When I look at you, I see forgiveness, I see the truth


Autumn came as a bang

Ska snart krypa ner i sängen och fortsätta läsa om posetiva och negativa tal. Men innan det ska jag ta fram kläder till imorgon. Funderar på den nya blusen eller jeans eller rutiga skjortan. Äsch ni får se imorgon vad det blir. yes har ingen engelska imorgon så har sovmorgon till 9.10 då jag börjar med spanish!

Åh, saknar sommaren!!


Matteprov!

Gaaaaaaaaaaaaash, jag har matteprov imorgon och ingenting fastnar i huvudet. Snackade med Eira det är samma för henne. Hur ska detta gå? Kommer få IG. Nej, men nu ska här fortsättas plugga.

Bara doften av dig gör mig svag.


I wanna celebrate and live my life

Vilken chilldag alltså! Hade ju tyvärr ingen sovmorgon men istället kom två killar (Shebbe och Manuel) och snackade om radioprogram, det var fasen rätt roligt. Vi fick intervjua varandra och sedan spela upp det för alla, roligt men pinsamt! När han snackade använde han mig som exempel typ hela tiden, Bah: - Men om t.ex Gabriella säger så elr så elr så. Höhö pinigt. Efter radiosnacket, som tog upp 3 av våra ordinarie lektioner så hade vi en halv gympalektion kvar, vi fick gå spåret. Yes liksom, jag hade ingen jacka plus att jag hade klackskor. Roligt att gå en skogspromenad då. Hade engelska prov också gick något sådär, hade inte pluggat, fick veta om det imorse.
På den 15 minuters långa hemkunskapen fick vi en uppgift att ta reda på olika kilopriser tills imorgon, så jag och dem flesta åka upp till vivo och gjorde läxan. Slutade typ 1 och en halvtimme tidigare. Sen mötte jag Niklas + många andra från gammla klassen i centrum, mysigt att träffa dem.
 



Dagens outfit

Outfit: Stickad myströja- Bikbok 400:-
          Jeans jacka- Hm (?)
          Thights- Gina tricot- 99:-
          Klackar( Syns inte på bilden) -Din sko


Min söndagskväll

Klev ur duschen för 5 minuter sen, tennisen gick rätt bra hihi. Fick spela med en kille som va 94 vi va värsta teamet asså. Vi vann inte alla bollar direkt men ändå. Ska straxt måla naglarna, tror dem blir rosa idag.
Juste blää jag börjar typ 8.10 imorgon istället för typ halv nio p.g.a nån radiokurs i skolan.

Sprang in på vivo efter träningen, perfekta köp för kvällen. Wrap+drickyoghurt = Middag. Halstabletter, tidning


I don't wanna deceive ya

har sån jävla huvusvärk men ska ta en alvedon och dra ner till tennisen, shoppade 3 toppar idag.  En skjorta, en stickad och en blus. Blev rätt nöjd, förutom att en röd blus jag skulle köpt inte fanns.  Men nu ska här spelas tennis. PussPuss.


Because a girl like you is impossible to find

Blev en riktigt lyckad kväll, med många skratt och massa tjejsnack. Tror vi gick och la oss runt 4, så e lite halvdöd idag. Men nu ska vi åka och shoppa i farsta!
 Bilder tagna för 3 min sen.


Im in looooove


Helt jävla amazing!!!!!!!!! Så sjukt god, man känner sig som en ny människa efter en tugga. Så underbaaar. God Natt!

Eira @ Gabbys crib.

Så här ser min och Eiras lördagkväll ut, visst ser den mysig ut? 3 filmer + massa onyttigheter. We like!





I miss you.

Din doft sitter fortfarandre kvar i tröjan :'/



We are the champions!





Hemma nu, vi vann såklart. Det blev 5-2. Mohahah dem va skitsura efter matchen. Det va en bra och rolig match iallfall för oss.
Plus att nästa Lördag ska vi krossa mitt gammla lag.


Morgon-blogg

Godmorgon! Sitter och äter K-special, riktigt bra start på dagen. Har match vid tolv men innan det ska jag bara chilllaaaaa. Puss

God natt världen.

Nu ska lilla Gabby,
 hoppa ner i sängen.
 Pusspuss

William, saknar dej sjukt mycket. Vi måste träffas, bild från underbaraste 6:an. Jag sjunger och wille spelar.


That's why you have friends



Innan Huddinge-Hammarby matchen för några veckor sen. Söta vi e assså

I'm all messed up, I'm so out of line


:)

Hur har eran fredagskväll varit? Min betod av fotboll och att släpa plankor upp i trappan. Ja eller, efter träningen åkte jag och mamma och köpte en ny byrå till mig. Det var massa delar kan man ju säga. Hade so prov idag i skolan, det gick väl inte precis toppen men aja. Imrogon har jag fotbollsmatch vid 13-tiden ska alltså hoppaöver dansen :/ . Sen slaggar millan, eira och simon hos mig, blir säkert en riktigt lyckad kväll, eftersom jag ska ha ett trevlig sällskap. Ni vet Stefan från paradise hotell, han va på ikea. Jag liksom krockade in i honom. Hihi.´Slänger in en bild på coolingen.

Kärleken väntar.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det plugga so. Har nämligen prov imorgon om politiska saker. Usch va tråkigt, men det måste göras.


Inte utan dina andetag.


When my world is falling apart

Hej alla läsare!
Missade tyderligen en rolig sexualkunskapslektion idag, på grund av att jag var hemma och var sjuk. Igår bakade Eira och jag 99 kanelbullar som skulle till föreldrarmötet, fast hälften sparade vi till oss själva. Har även haft lite foto-stunder med Eira, hon har flashigaste kameran alltså. Fick ett impuls att bara storstäda mitt rum idag, så underdagen har jag pysslat med damsugning och sortering. Ska åka och köpa en ny byrå imorgon efter träningen.


You, appear just like a dream to me.

Ska ta en drickyogurt i farten, kom precis hem från sången, när jag satt och väntade va det några jobbiga jävla killar som försökte imponera. Dem spelade typ baño och försökte spela så högt och starkt dem kunnde för att jag skulle höra, sen började dem ropa och hålla på. Det hela slutade med att jag skrek:
-Det spelar ingen jävla roll hur högt du spelar! Sen drog jag hem och nu ska jag åka till sol-flickornas kansli och hämta min nya tränar tröja. Bloggar mer sen, puss.


-

Jag kan inte fatta att SD har kommit in i riksdagen. Det är fan skamm för sverige. -.-


Det enda jag vill är att få vara där du är

Tjenare alla söta! Kom precis hem från tennisen, det gick faktisk jättebra för mig idag. Jag mötte bara massa killar i små matcher. Jag vann nästan alla mina matcher, så känn på den alla killar! :D


Visst känns det som att kärleken väntar

Pluggar som en galning, samtidigt som jag lyssnar på kent. 


Kamomilla Pierong!

Jag Älskar Dig bästa vän.


Ketcuuuup!

Jag blandar alltid i svartpeppar i min ketchup. Hahah många tror typ att jag är den ända som gör det, men kolla nu har det kommit en ketcup som dem ahr lagt till svartpapapr i. Mumms, kommer nog bli min nya favorit.


Myskväll!

Sitter med en ansiktsmask över hela ansiktet just nu. har STORstädat mitt rum idag, sen åkte jag in på dansträning och sen köpte jag massa olika doftljus till rummet. Det luktar skitgott här nu. Men nu kallar det lila, bubblande badvattnet som jag la ner en viol badkula i. Pysspyss


God morgon!

God morgon läsare!
Ska snart sätta mig vid tv:n och äta special K med jordgubbar, mumms. Efter det ska jag åka in till stan,och ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Pusspuss

Bilder tagna för 1 min sen. Osminkad och pyamas.
 

With a new attitude everything can change

Tråkigt väder, tråkig vecka, tråkig skoladag.
Eller nja, dagen va väl helt ok, fast rätt seg. Inget specc hände förutom att jag gjorde biologiprovet, tror det gick rätt bra. Fick tillbaka ett papper på spanskan, hade alla rätt så det känndes ju skönt. Men nu sitter jag och snackar med en kille jag träffade i östersund. Han bor typ i norrland, trevlig va? Riktigt tråkigt inlägg, men e inte på humör för nånting just nu.


Piña Colada boy!




I don't wanna be the reason why


Den 14 September

Nu är jag hemma, var med eira efter skolan. Vi pluggade typ, ikväll blir det bara PLUGGPLUGGPLUGG! har biologi prov på torsdag och jag ska fan ha alla rätt, det hade jag förra biologiprovet *stolt*
Imorrn ska jag och bianca vara i juringe och träna en breddgrupp i gymnastik för så får vi bli ass-tränare (en slags förbättring av tränare). Men innan det ska jag va med Jesper. Men nu måste jag äta middag och sen P.L.U.G.G.A

Älskar dej soulsister.


What a feeling!


Ph. Mums, våra goda hamburgebröd.

Kom hem för ca 40 min sen. Hade konditionstest i skolan, det gick väl rätt bra fast kan ju alltid bli bättre. Sen på hemkunskapen bakade vi Hamburgebröd(?). Det smakade mer som några söta frallor, men goda var dem och Eira & jag tog lite extra av allt så vi gjorde 8 stycken jätte stora. Tog bussen vidare till sången efter det. Min lärare snackade med mej om att jag ska sjunga med några tjejer på nån konsert grej på konserthuset i october sen skulle vi kanske också sjunga på statsmusét iår igen. Men nu ska jag träna lite inför biologiprovet.


God morgon!

Är det någon som är lika trött som jag? Nej tror inte det. Ingen kan slå mig på att vara morgontrött, haha. Skolan börjar vid 8.30 så jag tar väl 8.00 -bussen. Ska nog sminka mig straxt fast smörde precis sin ansiktet. Fast snart e jag nog klar, men nu ska jag gå och platta håret. PussPuss
P.s Efter skolan har jag sånglektion nästan direkt så blir ingen uppdatering under dagen.
 Ph. Tagen för 3 min sen, osminkad!



That's what we said.

God kväll läsare! Har gjort klar alla läxor nu och plockat fram kläder inför imorgon. Blir bara en enkel outfit med en oversize top och thights. Menmen, ikväll har jag även hunnit med att spela tennis. haha jag diggar min nya tennisgrupp. Vi är 4 stycken tjejer med en tjejtränare och på banorna brevid spelar bara killar 95: or och 94: or :love: Hihi och vi ska tyderligen ha vissa övningar tsm med dem. Thihi.
Men nu ska jag lägga mig i sängen och drömma om mitt underbara liv. Kyss


We're both in this masquerade

Plugg,plugg,plugg! Är det bara min klass som har sjukt mycket läxor? Vi har ju fan en läxa till varje dag. Det är inte okej enligt mig :/ . Gårdagen blev riktigt lyckad. Tuben och båten kom direkt så vi kom snabbt fram till grönan. Eric va amazing! Han e sååååå söt. I slutet slängde han ut din skinnjacka som han hade haft på dig under konserten, det blev total kaos och jag och millan stog nära jackan så vi fick tag i den. Men det var ju inte direkt bara vi, utan det hela slutade med att vi var kanske 20 pers som började bråka om den. hahha rätt omoget men kul. Tillslut kom några vakter och klippte i sär den bit efter bit så alla fick lite var.  Men innan det började den spricka eftersom alla drog i den så då drog jag och millan loss en till bit. Runt tio åkte vi hem och kollade på "hooking up" rätt patetisk film men lite små kul.


Millan gästbloggar.

Hej alla Gabbys läsare, jag sitter hemma hos Gabby, vi ska äta kladdkaka och kolla på film snart.
Kyssar// Millan


Grönan!

Taggar straxt till grönan och kolla på eric saade. PussPuss


Next: Match!

Hade alarmet på 8, gick upp åt frukost. Och nu sitter jag ombytt i fotbollskläderna. Ska straxt åka och spela mot Norsborg. Vi får väl se hur det går men vi är bäst så vi kommer vinna. PussPuss


Bilden tagen förra helgen. Match mot nackdala.


You're the reason. If only you could understand it.


I love the way you lie.


Vet ni att jag och eira har tagit på en grislunga..

Japp så är det. Våran biologiläarare lät oss disikera grishjärtan igår, vilket jag inte vad så medverkande i men idag fick vi kolla på alla inälvor från en gris. fyfan av vidrigt det var, vi såg: Levern, lungorna, hjärtat, tungan och skit ligga på en bricka helt blodigt, asså blää. Sen blåste läraren upp lungorna och alla började känna på dem. Och efter ett tag vågade tillochmed jag gör det. haha stolt


Nemen, jag bloggar...


Ph: Typ bild för vårat so-arbete.Linn, jag, Eira och Vilma.

Ja, det var ju ett tag sen jag gjorde ett inlägg, men herregud va mkt läxor vi har. Man hinner ju ingenting annat, haha eller jo fast inte blogga. Hihi sitter och mässar med martin och chattade precis med millan och eira som fick ett hårt skott i huvudet på träningen och nu har hon tyderligen hjärnskakning. Stackars min lilla söta vän! Men millan tar hand om henne ikväll. Imorrn blir det konsert med Millan och kanske nån mer.
Hade redovisining på so:n idag, det gick bra sen sprang jag till aulan och tog ett foto med Kulturrådet, hmm blev nog inte direkt skitsnygg på den bilden men aja.  Hade gympa sen fast satt på konstgräset och snackade med Linn och Eira. Myyyyysigt.
Men har tidig match imorrn så ska nog lägga mej i sängen straxt och mässa lite. Puss

Datasaaaaalen

Hej sitter i datasalen med kalssen. Sen ska jag och eira busslufffa. Kyssar//Gabby


RSS 2.0