Älskling

Tänk att denna bild är tagen för 9 månader sen. Tiden bara rusar iväg

I need your love

Idag firar jag och min älskade Razzmuzz 5 månader. Allt är helt perfekt och jag älskar honom så otroligt. Sommaren kommer bli bäst eftersom vi äntligen får vardagstid och inte bara bestämda helger som det varit nu under våren. Loooooooove

New love

Musiken dunkar i öronen och solen bränner. Smsar med folket inför morgondagens grillkväll. Sommaren måste vara det bästa som finns. Köpte med mig en väska förut när jag och bästis drog till forum. Blev även en mascara. Lite fredagslyx när man klarade muntliga Mattenationella.


Dagens


New in

Svart klänning snygg som satan och passar både vardag och fest. Svart tröja med Geek tryck #swag. Jeansshorts från Zara #inlove


Hunters ballerina

Ja vad ska man säga? Det kan ju regna på sommaren så hunters tyckte väl att varför inte satsa på ballerina skor när ändå stövelförsäljningen slog så stort. Haha själv tycker jag att dom såg fula och platsiga ut.

Random bild

Hola! Varmt idag alltså. Gick upp rätt tidigt och tog en promenad, nu har jag käkat upp en skål med vattenmelon. Så himla gott och saftigt. Börjar inte förens på eftermiddagen idag, skum skola jo jag vet men ska iallafall passa på att sola nu på dagen. Ciao

Såhär ser jag ut denna soliga dag


Random bild

Hola! Varmt idag alltså. Gick upp rätt tidigt och tog en promenad, nu har jag käkat upp en skål med vattenmelon. Så himla gott och saftigt. Börjar inte förens på eftermiddagen idag, skum skola jo jag vet men ska iallafall passa på att sola nu på dagen. Ciao

Träningen var på topp idag

Körde en hel timme trappmaskin på gymmet och därefter styrka. Valde även att ta en promenad hem i regnet istället för att åka buss. Tog 25 minuter och var helt dyngsur när jag kom hem. Idag har jag äntligen fått tillbaka mitt internet så nu blir de paradise hotel och andra serier hela kvällen samtidigt som jag frossar melon.


Bra konversation med Rasmus


Morgonpromenad

Gick uppbröt tidigt för vaknade konstigt nog utav migsjälv. Har som sagt studie dag idag och hade planerat att ta en promenad innan frukost. När jag vaknar inser jag att det regnar och är helt mörkt ute men vad spelar det egentligen för roll. Så tog på mig skorna och regnjackan, traskade iväg 6 km innan jag kom hem igen. Fixade nyss en mummsig frukost och straxt ska jag börja göra mig iordning för dagen.


Ge mig sommarlov istället

Slutade sent idag, bläää helt onödiga lektioner. Är fortfarande i chock över att peace and love är inställt, helt sjukt ju. Skönt att man inte köpt på sig biljetter. Tog en promenad på lite över 6 km när jag kom hem och sen dess har jag duschat, ätit och chillat. Imorgon har jag studiedag och på torsdag har jag bara en lektion vid två tiden. Nu går tiden fort! Dessutom får jag träffa min kille om 8 dagar... Saknar honom grovt nu

Beställde precis en klänning och en hoodie från nelly som lite tröstshopping


28 Maj


Veckan är i fullgång

Käkade precis middag. Mumms men är galet chokladsugen nu. Tyvärr finns det inget hemma så lika bra att försöka få bort det. Slutade iallafall redan vid två och åkte in till stan med bestie Karin, letade klänningar men fick inte med mig något. Åkte istället hem och tog en timmes promenad.


Dresscode 27/5


Låt tiden gå fort

Avslutar helgen med denna bild. Glad tjej efter åtta timmars jobb! Godnatt 16 dagar till skolavslutning


Söndag

Ligger i sängen och spelar test for friends men min kärlek. Har inte träffar honom på åtta dagar och dröjer ytligare 10. Saknar honom så mycket :( Imorgon ska jag på utbildning med elevkåren, fyra timmars kurs, bläää. Bjuder på en bild på min fruktiga och fräcsha middag för att liva upp deppinlägget


Snyggt

Modellargenturen hade postat hem bilderna för bokförlaget som vi tog för nån månad sen, haha är med på 6 bilder. Igår käkade jag full lunch på donken, 6-pack nuggets, dipper, pommes och hotwings. Resulterade dock i att jag inte orkade middag haha men fan va gott det var! Idag jobbar jag fem timmar vilket är skönt för hinner därför träna i eftermiddag.


Stan med goskillarna

Igår var det fredag och de var ju skönt. Fick veta att jag får C i naturkunskap och engelska, känns ju bra eftersom nya betygssystemet är kasst och jävligt svårt. Efter skolan mötte jag upp Johan, Daniel och Linus vid kungsan, vi tog en fika på stureplan och kollade i affärer haha. killarna shoppade loss vilket var kul eftersom man märkte skillnaden mellan killexpedediter och tjej,haha. Var verkligen mysigt att träffa dom och saknar det vardagliga men men gymnasiet skulle förändra och det var ingen överraskning. För tillfället är jag påväg till jobbet, självklart jobbar man just när det är sol.


Torsdag

Skolan gick snabbt, solade, åkte till castingen och blev fotat och agerade lite. Sedan såg jag Molly sanden och Danny hand i hand ute på gatan, haha. Har även hunnit gå en mil idag, powerwalk i regnet.


Såhär ser jag ut idag

Skola på förmiddagen och sen ska jag på Casting. Igår ringde en tjej från svt och hade hittat mig så ska dit och visa upp mig för en kommande scen. Hoppas ni får en bra dag!


Shopping

Åkte till skäris efter skolan och fick med mig två bikinidelar hem och em marinblå top.


Gårdagens


Onsdag

On The tunnelbana påväg till skolan. Slutar förmodligen 11.30 idag om allt följer mina planer, fasen va skönt för imorgon har vi halv studiedag och sen är det fredag igen. Läskigt hur fort veckorna rullar förbi nu i slutet.


Haha bästa

Såg den här tweeten på Twitter straxt efter nationella. Så klockren! (En 40 minuters uppgift handlade om kuber)


Litet tips!

Tjenare trots att röda linjen ersattes av bussar och att jag kvart i nio stod still på perrongen 50 minuter från skolan så hann jag tack vare Karins pappa dom hämtade upp mig och henne, körde oss med racefart till skolan och vi anlände fem minuter innan nationella. Var helt sönderstressad men vi hann och alla tre proven gick ändå bra tror jag. Gymmade efter skolan, 1 och 1/2 timme me styrka och kondition. 40 trapp asså de sved i rumpan, sen 100 squats på de. Valde sen att gå hem för att ta ut mig även fast gränsen var nådd. Älskar att vara slut i kroppen när man tränat. Tänkte även tipsa er om mitt nya favvomellis, vaniljyougurt med kanel. Kanel sätter nämligen igång ämnesomsättningen.


Det värsta nationella

Godmorgon och lycka till alla 96or som skriver Mattenationella idag. Är lite nervös men har laddat upp med en musliebar och Loka så let's do this. Fyra timmar långt och bara allmänt jobbigt men när det är gjort återstår bara sju skoldagar, resten av tiden är vi faktiskt lediga tack vare röda dagar och studiedagar. Dags att fixa sig nu!


Skynda bussen

Har varit hos Karin och fotat hela förmiddagen. Fick till ett par snygga bilder till projektet så kan lägga ut dom här senare. Är vrålhungrig men bussen ska komma om 1 minut så är väl hemma snart. Lär dock bara orka laga nudlar, vill skynda mig ut i solen med matteboken!


Helgen är inte över än

Har studiedag idag men ska utnyttja hela dagen så därför är jag redan vaken. Blir först en sväng till Karin för att fota lite till mig fotoprojekt i visuell kommunikation. Senare ska jag även hinna plugga matte och helst hinna ta en promenad också.

Här har vi en bild på mina Eurovision mumsigheter, skulle sitta fint med lite dumle just nu.


Godmorgon söndag!

Tog en lång sovmorgon imorse, vaknade och drack ett glas vatten innan jag snörade på mig skorna och tog en promenad. 1 timme lång blev den och nu har jag precis fixat ihop lite frukost eller kanske mer blir brunch.


Helt slut

Jobbat sen 11 alltså 7 timmar, blev avbruten i lunch pågrund utav mycket kunder. Träffade Viktor och Anders som kom förbi nu innan jag sluta och har nu köpt med mig frukt och choklad. Ikväll blir de Eurovision och massa gott!
Bild på min lunch försöker va nyttig så tog med matlåda, lyckades stå emot alla hambugare!


My love


Shit vad jag älskar dig

Hade en helt perfekt fredag med pojkvännen. Kom dit runt tre och började med att kolla på film. Kom sedan ner till trädgården där 20 grannar samlats och drack vin. Haha trevligt värre, min wifeyman bakade äppelpaj och senare blev det grillning. Vaktade även Olivia som behövde bada, Rasmus lyfte upp badkaret så röret under hamnade fel vilket ledde till översvämning i hela badrummet. Haha Olivia började gråta och fick vatten i näsan, kaos! Sen borstade vi gull-ungens tänder och hår innan de va läggdags. Själva la vi oss också tidigt och bara låg och pratade/pussades tills vi somnade, underbart. Imorse var de bråttom upp för Rasmus har tävling och jag är nu påväg till jobbet.


Snart bullride

Har no för tillfället. Var precis ute med elevkåren och planerade bullride finalen. Om nån timme startar finalen och Jack ska inleda med bullride, nu vet sån där ko som slänger av folk helt galet medans folk ska hålla sig kvar på den. Treorna ska tävla om utsläppstiderna till studenten nu eftersom tre klasser gått vidare från vårat quizz.


Lycka på två ben

Spanska nationella gick bra, skulle sola och växelmaskinen skickar tillbaka min tjugotapp tillsammans med en hundring så blev hundra kronor rikare. Fick färg och en linje så de va väldigt nice. Jag o Karin åkte hem och käkade nudlar innan vi drog till gröna Lund. Där kollade vi på Ansiktet och under sista 20 minuterna ser jag skymten utav Norlie och kkv på vipballkongen. Hardcorefan som jag är så börjar jag hypa sönder. Börjar smygfota och deras kompis ser det och berättar för dom samt pekar på mig och Karin som står lite avskilda från publikhavet. Sedan garvar dom och pekar mer på oss. *dog redan här* Håller koll på trappan och plötsligen är Kim påväg ner, tar mig fram med Vendela och ber om att få ta en bild med vår älskling, han ler och lägger armarna om oss. Konserten var fortfarande igång så inga andra trängdes runt oss. Så jävla lycklig ny, som vi kämpat för att få prata med honom.


Bra jävla torsdag

Weeey hade precis spanska muntliga nationella och tror jag klarade det rätt bra. Kändes iallafall bra eftersom man inte kunde förbereda sig och ändå fick igång ett snack. Ikväll ska jag och brudarna på konsert! Nu är de dags för svenska sen lite media, har bara halv dag idag, bra jävla torsdag alltså!


Paket/new in

Fick mitt paket med lite saker jag beställt härom dagen. Underkläder och ett par svarta jeans, snyggt och bra! Resten av kvällen går åt till att städa mitt rum för imorgon sover Karin här!


Lyckan som uppstår...


Summer

Åt en förjävligt god kycklingsallad igår därav bilden nedan. Idag har jag varit i skolan sen blev de en sväng förbi forum och till sist elevkårsmöte. Vi i nya styrelsen fick idag våra poster och jag är skolans nya eventansvarige! Weeey kommer bli kul. Dagens outfit bestod av höga jeansshorts (bilden under) och en svart T-shit...


Lördagkväll

Mins fötter är inte i toppform efter dagen, helt slut men har ändå haft väldigt kul! Imorgon jobbar jag 5 timmar, skönt de, och ska även hitta träna också! Försökte precis jobba med en so uppgift men de gick åt helvete så tar de en annan dag. På tv.n går The ugly truth och framför den stannar jag resten va kvällen. Godnatt


@personalrummet

Har jobbat sen 11 och har 4 stressiga timmar kvar. Någon lär va trött ikväll. Just nu har jag min första lunch, har ju aldrig jobbat såhär länge förut! Blev iallafall en Cesarsallad och en sunday till efterrätt. Tänkte skippat glassen men hade en tia över på personalpriset och de är ju trots allt lördag! Ska jobba även imorgon så blir hemma ikväll och ska försöka ta tag i lite plugg. Just nu tävlar min älskling undrar verkligen hur det går.


Run like Channing Tatum is waiting at the finish line


Naturgodis

Kom hem runt ett och köpte med mig lite naturgodis hem, så förjävla gott alltså! Deppade hela förmiddagen eftersom Rasmus nu har åkt. Till slut tog jag en kvällspromenad ute i solen för att få tankarna på annat.


Godmorgon världen

Depp dag. Vi har knappt sovit eftersom båda är astma barn som har legat och hostat konstant inatt. Det sämsta med denna dag är att Rasmus i eftermiddag åker på tävling och sen kommer han inte hem förens i juni. Distansförhållande är kämpigt alltså men men får tid att sakna min mupp iallafall.


Lång helg

Resten av kvällen har vi lekt med gosiga Olivia och även käkat en dundermiddag med pojkvännens familj. Kött med Risotto och en nyttigare cheesecake till efterrätt, proppmätt nu! Strax ska vi ta bussen hem till Emil där han, Packe, Rickard, victor och oscar är. Gissar att vi bara stannar en stund eftersom Rasmus har tävling imorgon!


Torsdag med killen

Vi vakna tidigt imorse! Olivia klättrat upp och Rasmus bad om en kram skrek hon högt att han skulle släppa henne för han va naken och äcklig... Haha han var inte naken men kunde inte sluta garva åt henne, så otroligt söt och rolig. I eftermiddags köpte vi skor till honom innan vi rullade in till stan. Hittade inget utav de jag ledade efter men blev en frapino och en sväng förbi kungsan iaf!


Strong is The new skinny

Solen är ju förhärlig men ingen ursäkt att sluta upp med träningen så snörde på joggingskorna och drog på ett par shorts när jag kom hem från skolan. Kom precis hem från en härlig powerwalk! Idag valdes den nya styrelsen och jag är nu offentligt en av de fem styrelsemedlemmarna, nu ska vi göra gymnasiet roligt asså! Under lunchen drog jag och Karin till forum och fick med mig en vit spets bh, awesome till sommaren med vitt och fräscht.


Solen jag älskar dig

Köttade en timme på gymmet idag och tog sedan en promenad hem. Vill bara ligga hemma hela dagarna och jobba på brännan men nejnej! Imorgon slipper vi iallafall visuella och så kommer älsklingen hem sent på kvällen, wiho! Dessutom är det långhelg så 4 dagar ledigt passar ju bra in!


35 dagar till sommarlov

Veckan är i fullgång och behöver checka kalendern 3 gånger om dagen för att inte missa någonting nu. Så otroligt mycket sista månaden innan sommaren. Imorgon är det årsmöte med elevkåren och den nya styrelsen ska väljas. Igår hade vi en lektion och sen la jag mig på balkongen, insmord i cocosolja och solade hela eftermiddagen.


New In


Jobba jobba jobba

Igår jobbade jag mitt första pass på donken, fick börja lite smått i kassan och insåg hur stressigt det verkade. Men idag ska vi inte tala om. Har jobbat konstant i 5 timmar och stått i kassan under lunchrushen, hade inte ens någon som backade mig under de största beställingarna stundtals. Mina fötter värker som in i helvete så nu ligger jag nedkrypen i sängen och här tänker jag stanna resten av kvällen. Efter jobbet köpte jag ett par skor jag kollat efter länge som äntligen kommit in i min storlek. Visar dom senare!


Grattis jobbarkompisar

 

I veckan fyllde två utav mina jobbarkompisar år, Victor och Anders. Blev  då bjuden på deras fest så tog med mig My och Karint till lokalen som låg i älvsjö. Var först bara 30 killar där när vi kom fram så vi chillade med dom tills mer folk droppade in (både tjejer och killar då). Tillslut blev de uppmot 60-70 pers och vi hade en rätt bra  kväll ändå.


Fredag

Har precis skrivet engelska nationella provet. Det är ju svårt att säga hur de gick men skrev iallafall tre sidor om musik. I eftermiddag ska jag jobba och ikväll blir det fest med Karin och My!


Middag

Idag har jag och Ida gymmat tillsammans, länge sen sist. Här har ni en bild på min nyttiga middag bara 40 dagar kvar till sommarlovet så dags att lägga in högsta växeln inför bikinisäsongen. Imorgon ska jag för första gången jobba på donken, önska mig lycka till!


Första MAJ

Redan inne i månad Maj, helt galet ju. Somamren är här om en månad och det kan  ju inte bli bättre! Imorse vaknade jag hos Karin och vi fixade frukost sen tog vi e promenad till min gamla skola, tog därifrån bussen hem och sedan dess har jag bara chillat hemma. Mamma kom hem med glass så fic äntligen prova Magnusglassen med bär, den va lite skum men faktsikt god ändå. Om en stund ska jag hoppa in i ducshen och sen blir det tv-kväll.


Min valborg

Lite bilder från kvällen. Efter skolan skulle jag och Karin sola men det blev fail och maskinen tog mina pengar. Iallafall så kom vendela och anastasia till Karin där vi var, grillningen gick toppen och hambugarna blev supergoda! Efter middagen tog vi bussen till huddinge där vi mötte Emil, Rickard, Kasper och Packe på kebaben, sen kom även flera men vi gick istället ner till brasan och kollade. Senare drog vill till Kristineberg men varken jag eller karin orkade chilla ute så vi åkte tillbaka till huddinge och träffade några på pendeln, sen slutade kvällen med att vi grillade mashmallows över några ljus och kollade baksmällan. Väldigt mysigt var de!

 


RSS 2.0