Taggar till matchen

Nu ska jag snart åka till matchen så sitter här och taggar till. Laget har haft 4 andra matcher den här veckan, här e resultaten för dem.
Vi är huddinge :P

Huddinge-Stuvsta 2-0
Huddinge- Tullinge 3-3
Huddinge-Norsborg 5-3
Huddinge-Vendelsö 1-0

Kom igen nu tjejer nu vinner vi mot Nackdala.

 

Tyskland vann

Jag tyckte helt rätt låt vann, vad tyckte ni? <3

Här har ni tysklands bidrag Satellite- Med 19-åriga Lena




GOd morgon

Har sov morgon idag, mer bloggning senare Puss


Snart åker vi på kollo, kommer bli sjuukt kul <3

shopping dags

Chacha :P

KOm hem för ett tag sen från skolan. Men nu ska jga fixa mej och sen ska jsg åka och shoppa lite. Tror vi ska äta thailänds mat till middag. *mumms* PussPuss


Party

Åkte till skhlm igår, mötte upp Millan o Elin där. Vi köpte lite grejer inför kvällen och sen mötte jag Mamma och shoppade lite kläder o skor med henne.  Lite senare kom Millan hem till mej och vi fixade oss. Sen åkte vi på fest, det blev sådär kul. Eller asså de va kul men blev inte direkt värsta festen. Efter festen träffade stannade jag, Millan och Felicia kvar med Alex och Martin. Vi typ snacka lite o sen drog jag o millan. Hon slggade hos mej och idag har vi mest chillat hemma eller vi åkte och lämnade lite new body paket ;)







sötaste som finns<3


Millan e en klätterapa...

som jag älskar.


Fågelskådning + Vattenkrig

Först möttes vi i huddinge centrum kvar i 6 på morgonen. Sen åkte vi till nån sjö.

Haha Mackan spanar efter fåglar klockan 06.30 på morognen.

Lilla Jag och Eira när solen höll på att gå upp.

Adam, linus o Johanna.

Eira gillar Kossor.


Mackan igen :D

Sen slutade vi klockan 09.30 så vi va lediga hela dagen. Jag, Millan, eira och Elin taggade till Konstgräset. Där va vi hela dagen och körde vatten krig med asmånga.


Men först gick vi hem till Danne en stund och hälsade på honom och hans hund.


elin, Eira, wille, lucas O, Daniel B och Millan


Millan'                                              Jag


Marcus o lucas

Jag älskar sommaren


Lillasyster<3

Tycker ni att jag och min lillasyster är lika?


Hemma igen

Chacha bloggish!
Middagen blev riktigt lyckad.  Vi hade kul och det va asgoooood mat och efterrätten va underbarast men det bästa va att jag brhövde ju inte betala nått heller. Hahha men imorrn taggar jag och jonna på Eric saades skivsingnering efersom  jag ändå inte får träna för att jag har jätte mkt pollen just nu och får inte anstränga mej :( . Aja PussPuss <3

Hahah gammal bild på mej och eira på skåpen.


Kulturråds middag

Nu ska jag ner till centrum och möta resten av kulturådet från skolan. Vi ska åka in till stan och bli bjudna på middag på en Mongolisk restruang av Musiklärarna. Kyssar

Här kommer lite bilder tagna för 1 minut sen. Kvällens outfit och massa facelooks.

 


Eric saade+ Jag + Millan på tv

Älskar låten, han sjunger den så bra och i början är det jag och millan som vinkar när dem zoomar in oss.


Yes, det va mej ni såg.

Hejhej alla söta.
Igår va jag, millan och elin på sommarkrysset för att kolla på sötaste Eric saade. Och kvällen blev riktigt lyckad. Först började millan snacka med en vakt och han fixade in oss så vi fick asbra sitt platser.

Vi blev filmade massa gånger och när Eric skulle uppträda med manboy så kom en kameraman fram till oss och ba jag filmar er nu så skrik allt va ni kan i typ 1 min, fast sen klippade han ihop det till typ 10 sek.

Eric stog brevid oss innan han skulle sjunga och då läste han på våran skylt och log och gjorde tummen upp. Åhh va söt han e asså. Sen fick vi hans autograf och  tog massa fina bilder på honom.

Juste, jag gav han våran skylt och han bah: -Seriöst får jag den?Jag bah: -aa. Och då sa han att han skulle sätta upp den i sin tunébuss och så log han.




Dannys autograf fick vi oxåå <3



Jag e käääääär.....

Assåååå ååååååhh HAN E SÅÅÅÅ SÖÖÖÖT!


Mega stor frågestund

Jag kom på att jag hade frågestund för ett tag sen. Men sen tog jag bloggpaus och svarade inte på frågorna. Så nu för ni chansen att skriva till lite flera frågor och så svarar jag på dem OCH dem GAMLA samtidigt.
Så sätt igång och ställ frågor.



Torsadg kväll

Chacha bloggen!
Sitter och kollar på sommarkläder på hm. Tillbringade natten hos millan med Eira. Igår ikväll träffade vi Danne och Lucas på stemo vi satt typ mest o snacka, sen skulle vi följa Lucas hem och på vägen tbx till Millan så följde en katt efter oss så vi typ blev asrädda och sprag hela vägen. sen kollade va på Vampire Diaries. åhhhh vad jag älskar det asså. Nu ser jag om hela säsongen igen med mina brudar. Men iallfall idag har vi typ kollat tv och spelat lite fotboll. PussPuss

Vem tycker ni är snyggast?
(vi tycker helt klart Damon fast Stefan är jäkligt het han också.)


Te Amo

Rubriken stämmer vekligen. Asså shit vad jag älskar den här låten.

Rihanna-Te amo

Kemiprov imorrn.

Fan, va glad jag blir. Nu börjar statistiken verkligen gå uppåt varje dag.
Efter skolan tagagde jag till Millan, vi kollade vampire diaries och drogade alla snygga killar i serien. Imorrn blir det fotbollsträning efter skuuuulan. Juste har Kemi prov imorrn så ska lägga mej i sängen nu och PLUGGA.
Haha på livskunskapen idag, gick vi till Kg och lekte björnensover. Asså bästa klassen ever. Älskar oss.

Mumms, här är en bild på mej och min glass som jag åt tidigare ikväll....


Gruppbild

Haha hittade en bild på min dansskolas hemsida. Bilden är tagen direkt efter showen. Visst är vi ganska få för att göra en helt show med 16 olika danser? ;) Men allt går om man vill. Kyssar Gabby

                                                              ( Jag är uppe i vänstra hörnet)


Seg skoldag....

Hellu. everybody
Kom hem nyss, var först i skolan till 4 sen åkte jag till sången. Nog en av dem segaste dagarna i skolan på länge...
Men imorrn taggar jag till Millans house efter skolan och då blir det nog riktigt kul.

Igår hade jag ju show. Det gick riktigt bra, niklas och eira följde med och kollade. Hihi

                                                     Driiv bild från när Ante hade sminkat mej.



Dagens låt




Hey soul sister- Train

Dansuppvisning

Tjenare alla söta!
Sitter och tränar på alla texter inför ikväll. Har show då. :)
Imorse spelade jag tennis, det gick riktigt bra. Ikväll har jag som sagt show. Jag är med i 9 av 16 nummer. Så jag är liksom med i mer än hälften av alla danser/sånger så det är mkt att komma ihåg. Hihi men det blir nog en toppenbra föreställning ikväll som Eira och Millan ska kolla på. Missar tyvärr matchen idag mot nynäshamn, eftersom vi skulle ha genrep innan, så lycka till tjejer. Men måste tagga nu. Kyssar
 


Mýs kväll hos Millan

Hejhej sötnosar!
Ligger på millans säng med hennes data. Hon typ städar lite granna. Och så hittade hon en elpenna och lurade mej så jag stack mej. :(  Eftér fotbollsträingen drog vi till centrum och åt kebab. hahha Sen så har typ köpt 1000kg godis hihi lägger ut en bra bild på det imorrn från min kamera. NU får ni nöja er med Webb cam bilder.
 


Lik hjälpläraren i 7B

Alla som går i KB, vet väl vem hjälpläraren Jacob i 7B är? Eller a, han har ju precis börjat praoa där. Men kolla hur lik han är Jeremy Gilbert från Vampire Diaries!!

 

6 Maj

Hejhej sötnosar!

Kom hem för en stund sen. Efter skolan gick jag hem till Millan och vi typ chillade mest framför datan. Imorrn är det skola, sen träning och sen slaggar jag hos Millan och vi ska ha Vampire Diaries-kväll. Me like :) . Ska bli så myyyysigt.

Här kommer en bild från elevens val idag; Jag med mackans keps.


Bästa vänner!


Nytt inlägg + två gammla bilder

Hejhej alla mina söta bloggläsare!
Har precis ränsat min mail inkorg. Jag hade 1780 olästa mail. har varit hemma idag p.g.a Pollen, eller jag vaknade imorse och kunnde knappt se någonting. Eftersom jag e pollenalergiker så har jag problem med sånt nu på våren.  Men iallfall missar fotobllen ikväll... :( . Men nu ska jag ladda upp en liten film på youtube som ni snart får se.
Slänger in två gammlagammla bilder.

Jag och Lalle i femman....


Den är typ från trean. (Jag längst till höger med rosa keps)


Mänsklig pyramid

Idag på livskunskapen fick vår lärare ett ryck att vi skulle gå ut och leka på gräset. Så hela klassen gick iväg och så bildade vi små pyramider och sen gjorde hela klassen en pyramid. Kolla bilderna.......

Hahha jag är brevid killen med blå keps (Bolander) Och har en lite kille på ryggen hahhaha



Här är en liten bild på mackan också :P

Grönan med Millan bejjbi

I Lördags va jag och millan på grönan, där va också jäkligt många andra av våra friends.
Vi träffade Lollo och Jonna också, dem va vi med rätt länge, sen taggade jag och millan till radiobilarna. Vi ägde ut alla killar mohhaha sen bombade några söta killar oss med gossedjur, men jag tappade mitt :'( fast millan hann plocka upp ett som det stog "Kiss me" på. Hihi sen gick vi och skulle prova att kasta en basketboll och jag vann på första kastet. Och Millan bah: Jag vill också ha en! Och så vann hon också på första kastet. Asså e vi inte lite bäst vah? Så vi vann varsin asstor boll.

Sen träffade vi Emil och hans  kompisar på grönan och så åkte vi radiobilar mot honom och så fick vi åka en extra gång för killen som jobbade där va schysst ;) .
Aja sen tagagde jag o millan till segeltorp och träffade Jesper och några.



You are the sunshine in my lift...




Sol-flikcks avslutning

I torsdags hade vi avslutning på gympa jobbet. Så jag, Millan och Hanna åkte till v-torp och fixade största  luftmadrassen, den vägde typ 10000000 kg men vi tre är starka ;) Sen hade vi en trevlig avslutning med barnen. Vi hoppade och barnsliga som vi e så tog typ jag och Millan upp hela platsen för oss själva i slutet. Hhahahha Men iallfall sen fikade vi och en liten tjej hade köpt Tofef'e till alla tränare. Tack Andrea <3
JUste, några av barnens pappor provade att hoppa och jag och millan vågade inte passa på fdem så dem rammlade av och en pappa voltade och sen rammlade. Han gjorde illa sig ganska ordentligt. Men ajaj hihihih.





Dagens låt.



David Guetta feat Kid Cudi - Memories


Länkning.

Här kommer tre stycken superbra bloggar:

Ellet- www.kkristiansen.blogg.se
Millan- www.mmillanz.blogg.se
Eira- www.langee.blogg.se

Hahah slänger in en bild på; Mig, Eira, Eve, Elin och Millan när vi plockade skräp med laget i söndags.


Valborg & Grönan

Hade bästaste valbogren igår med lollo, linnea, felicia, millan och massa killar. Träffade även en MASSA annat folk och ja, vi hade riktigtriktigt trevligt. :P

Men nu ska jag och millan bästavän tagga in till grönan. Puss


RSS 2.0