Is this how we say goodbye

Om exakt 6 timmar och 15 min är du helt borta från mitt liv.

Nyårsafton!

Tjenare! Igår åkte jag och shoppade i skärholmen med Anna. Det blev två söta toppar från gina tricot. Idag vaknade jag vid tolv, gick upp och fixde mig sen träffade jag rasmus och martin. Trevligt värre asså! Haha men nu ska jag fixa mig till kvällen.


Fika på gång!

Vi vaknade för någon timme sen, åt frukost och fixade oss. Nu ska vi ta en promenad sen ska vi ta en fika någonstans. Ja det är våra planer för dagen, hoppas att era planer låter lika mysiga. Pusspuss.

Gården!

Chacha, kom precis hem från gården. Lyckad kväll asså! Nu ska jag och Eira sätta på en film tror jag. Pusspuss ♥

Bio på gång

Hej, nu ska vi snart gå till centrum och möta några killar, sen ska vi på bio. Ciao!♥

Gästblogg

ChaCha Gabbys läsare, Millan här!
Kom precis hit och snart ska vi ut.
Gabby var med mig igår också, vi var i skärholmen sen åkte vi till farsta och sen till nacka för att Gabby skulle hitta en jacka hon ville ha :)
Kolla in min blogg

http://kamomillapierongs.blogg.se
http://kamomillapierongs.blogg.se
http://kamomillapierongs.blogg.se

Kyss


Julklappar!

Jag e supernöjd! Fast har inte fått alla än
- Locktång
- Mobil (har inte kommit än eftersom jag valde så sent)
- Wii fit
- Brittneys nya parfym
- Svart överkast till sängen
- Leopardfilt till sängen
- Killkalender 2011
- Lindt choklad
- Pengar
- En leopard bag ( typ när man sover borta)
- två neccesärer
- Nattlinne leorad med string till
- Underkläder (Bhar och Spetstrosor)
- Siden Morgonrock (leopard)
- Massa olika set med krämer och badkulor
- 3 böcker
- Sex and the city box (säsong ett)
- två filmer
- Vinterjacka (ska välja en med mamma)
- massa snygga toppar
- Svarta jeans
- Väska med leopard skarf till
- En pyamas
- Hpi mössa
- Två sexiga spets "nattlinnen" från gina (ett svart och ett ljusrosa)
- Armband
Och massa annat men orkar inte skriva mer!!
         


Merry x-mas!

Julafton! Det känns ju helt ofattbart att december gick så fort. Åhh va mysigt med jul, vaknade och hittade en julstrumpa hängande i vardagsrummet :D  Första julklapparna för iår; Ett set från L300 med en dagkräm, en nattkräm och en ögonkräm plus 2 skvallertidningar! Love it! Just nu vill jag bara öppna alla paketen på en gång men jag ska hjälpa mamma med julmaten.


All i want for christmas is you ♥

  

Nu e det jul igen ♥


Liten Gabby firar jul, kanske 4 år gammal.
Åhh e så himmla spänd nu, alla paketen ligger under granen och suktas. Om mindre än 1 timme är det julafton. Hihi! Kommer nog inte direkt kunna somna ikväll så nu sitter jag och läser kändisskvaller. Me like! ♥

1 dag kvar

Chacha, nu ska jag göra knäck och kola. Wish me good luck! ♥ Ciao :)

Dan före dan före dopparedan

Hejhej, det är svinkallt ute om någon inte har märkt det. Började 9 imorse, alla andra klasser i min skola tog en chilldag och kollade film men inte 8c, nejnej! Vi startade med att läsa bibeln och sen körde vi en tävlingen om vilket bord som kunnde göra den längsta girlangen, ja alltså av papper. Eftersom vi hade gjort 5 stycken låånga girlanger så tänkte vår lärare att vi kunnde hänga upp dem i korridoren. Haha så hon ställde sig på en stege och satte upp dem över hela skolan. Hey muppklass asså! Inte nog med det så dansade vi runt en träpinne med glitter på (granen), så medans dem andra hade knytkalas och myste så hoppade vi runt i bildsalen handihand och sjöng. Efter det fick vi som sagt betygen, blev riktigt nöjd faktiskt ;)  men ska såklart sattsa ännu mera till våren! Fick en söt necessär och en ansiktsmask av eira idag, tack sötis. Nu ska jag krypa upp i soffan och göra varm oboy. Kyss

Yeeees!

Ska praoa innom tv, blev nöjd med betygen och nu är det Jullov. Kan det bli bättre eller?? ♥

Ung och bortskämd finalen.

Yeees, Daniel vann ung och bortskämmd :) Grattis! Fast jag har vetat det sen första programmet eftersom min tuffa vän Millan visste det. Fast jag hade velat att Tim-joel skulle vunnit han e så söööt men aja. Nu smsar jag lite och ska plocka fram kläder till imorgon, då får jag tomtelov plus mina efterlängtade betyg. Pirrigt värre asså!


Det bara e så.

Hej bloggen! Ja här sitter jag med världens huvudvärk, det dunkar i hela huvudet. Inte särskilt roligt! Jag ska straxt pynta granen eftersom jag inte hann det igår. Men därimot hittade vi en jättefin gran igår kväll så den köppte vi. Jag ska även försöka hinna med att baka pepparkakor ikväll fast det är inte helt säkert att jag hinner ;) Kyss


HAHAHAHAHAHA


Haha, hittade en störd bild från typ påsklovet, fyfan va vi såg ut! Vilma, Millan, Ante och jag. Inte direkt för att vi var seriösa för det var vi verkligen inte men ändå.


3 dagar kvar

God morgon! Är som sagt hemma idag också eftersom förkylningen aldrig släpper taget om mig :(
Men i skolan gör dem väl inte så jättemycket idag så lite små skönt ändå. Imorgon ska jag därimot gå dit och hämta mina betyg plus vara med på avslutningen. Jag kan inte fatta att det bara är 3 dagar kvar till julafton. Helt awesome, känns som det var alldeles nyss december började men nejnej.

Svara med en kommentar!


Tell the World, I’m coming home.


Yeah!


35 minuter skola.

Kom precis hem, är lika varm som en ugn. Är jag fortfarande sjuk? Svar: Ja. Onödigaste skoldagen ever, Morgonen: Går upp, fixar mig, väntar på bussen i 35 min (den är försenad) kommer då 15 minuter försent till mattelektionen. Efter det hade vi tyderligen håltimme på svenskan och gympan vilket innebär att vi hade två och en halv timmes håltimme. å vi drog till donken och halv ett skulle vi samlas för att åka till stan på julmarknad, vilket jag hoppade. Jag åkte hem istället eftersom jag fan måste ta och bli frisk, mår inte direkt toppen just nu, dunderförskyld. Så jag gick till skolan idag för att gå på en mattelektion som varade i 35 min och jag jobbar 2 tal. Yeeah älskar´t.


Im crazy but you like it. Loca loca loca.



God natt.


Love is in the air.


Svar: Hahaha, ja så gick det när vi fick möta dem små sööööta fyrorna! Nattah fick en liten crush på lille albin. :love:


Vinterland!

Vilket snökaos det har varit idag!! Nu är det ju ungefär 1 meter snö ute, helt sjukt! Idag har jag varit och shoppat lite julklappar och julmat med mamma. Är fortfarande sjuk, buhu men imorgon ska jag till skolan och vi ska på julmarknad, myyyysigt värre!


God morgon

Jag får panik, det är 5 dagar kvar till julafton, 3 dagar kvar i skolan, sissta tennislektionen är idag och jag e fortfarande SJUK. Känns som att halsen ska rammla bort snart och hela huvudet är helt ihoplimmat. Skitjobbigt är det, jag hoppas verkligen att jag blur friskare under dagen.


Älskar dig Bianca.


Sjuklingen bloggar!

Vaknade av några som ringde och sjöng en julsång, trevligt. Har mest vilat idag eftersom jag är sjuk! :( Skittråkigt men sånt är livet. Skulle igentligen träffat anna, sen på kvällen gått på bio med Bianca och Niklas ELLER slaggat med Millan, Elin och Eira. Tyvärr var jag då tvungen att tacka nej till allting. Men vad gör man inte, jag vill ju inte direkt vara sjuk på julafton.


Chloé Schuterman, 12 år!


Stackars tjej, hon är 12 år och hela hennes liv består av Luis Vuitton, Chanel, Balenciaga samt massor av andra märken.
 Hon har ju hoppat över sin barndom totalt och istället köper hon väskor för 10.000 kr. Helt sjukt!                         


Girl you are amazing.


Jag mår sjukt bra idag.

Idag har vi haft tre föreställnignar, alla gick hyfsat bra. På måndag är jag tillbaka i skolan som vanligt, tråkigt fast lite småkul att träffa alla igen. Trodde knappat att jag skulle kunna komma hem från busshållplatsen eftersom det är snöstorm ute, men jag lyckades. Eftersom blogg.se inte fungerade igår så får jag berätta lite kort om den dagen också. Var först på huset hela dagen, sen tog jag bussen hem till Millan och vi åkte på julmiddag. "Glöggfest" med lite smått och gott att äta. Vi fick våra julklappar av styrelsen, en hel kasse med olika grejer. Trevligt värre asså!! ♥


God natt alla snögubbar!


Överlycklig

-Yeeeees, jag fick det.


Barndom

klubbor blir till ciggaretter. kvarsittning blir till avstängning. läsk blir till vodka.
cyklar blir moppar. pussar blir till kyssar. kyssar blir sex. kommer ni ihåg
när man var liten och inte brydde sig om hur man såg ut varje sekund. och
när att ''skydda sig'' betydde att ha hjälm? när pappas axlar var det
bästa stället på jorden,och när mamma var ens största hjälte. när krig var
bara en lek. den värsta känslan var när man skrapade upp knäna. när man bara
grät om man hade en mardröm eller om man inte fick godis eller glass och
om man inte kunde sova kröp upp i mammas och pappas säng och kände trygghet.
när hejdå betydde '' vi ses imorgon'' och ändå var det man längtade mest till att växa upp...

Huset dag 2

Kom hem för en liten stund sen. Har varit på huset hela dagen, skitkul. Jag, Natalie och Anna gick upp till centrum tillsammans med 700kr vi fick av musikläraren. Vi köpte skägg, ballonger och tomteflätor till våran sketch och sen letade vi efter en julgran att ställa på scenen men köpte bara massa julkulor. Har även fixat en inhoppare för mig till imorgon kväll eftersom jag är på julmiddag då med millan. När vi satt och tränade i spegelsalen ringde eira mig och berättade att en kvinna halkat ner på spåret i centrum och blivit överkörd. Hemskt! Jag och Anna snackade om det hela vägen hem. fyfan va vidrigt liksom. Imorgon under genrepet ska jag ta massa bilder men ni får nöja er med den här två bilderna idag.
På första bilden ser vi natalie och lillelille albin är vi spelade kort. Och på andra bilden äter Simon och Ludde som äter lunch.

Svara!

Gjorde en ny header, kanske tog två minuter. men tröttnade lite smått på den andra. Vad tycker ni om den nya, ska jag göra om den igen?

Varje gång du möter min blick.


Svar på kommentarer.


Svar: Jag förstår inte riktigt vad du menar. Men om du menar angående huset, så är det ett ställe vi är på med skolan under den här veckan. Annars så tar jag sånglektioner, dansar, spelar fotboll och tennis. Synd att du skriver som Anonym.


Svar: Haha, jag förstår att det nog är många som börjar undra vem det handlar om. Eftersom nästan hela min blogg handlar om just den personen nu. Tänker inte svara helt på den frågan, kan bara säga att det är en kille som har snurrat runt lite för mycket i mitt huvud ett tag.

FORTSÄTT KOMMENTERA NU!

Huset dag 1

Chacha, kom hem för nån timme sen. Har haft en grymm dag på huset, är inte i skolan den här veckan istället jobbar jag tillsammans med massa andra med en julmusikal. (Eller vad man ska kalla det) Har mest flummat runt, spelat kort, fikat och lärt känna nya personer. Riktigt kul har det vart, så vi fortsätter likadant imorgon också. Imorgon åker kameran med, så laddar upp lite nya pics från huset då. PussPuss
Bilden är från förra året, när vi dansade till Jingelbell/Thriller. På bilden ser vi avslutet (eira och elias.)

Haha gulligaste när jerry säger fjortis.


I had so many dreams, about you and me, happy endings. Now i know


13 December = Lucia

Startade dagen med en lussebulle, är det lucia så är det. Vi kollade på luciatåg i skolan och åt gröt till lunch, rektorn stog och delade ut pepparkakor och mandariner. Nu börjar liksom julkänsklan komma på riktigt. På hemkunskapen fixade vi värsta mysiga "måltiden" typ potatisgratäng,korv, nybakat bröd och citronsaft. ;)
Men kom precis hem från sången, har värsta mensvärken men snart kommer mamma hem och då ska vi åka till Farsta.
Kvällens planer var igentligen att vara lucia för skärholmenskyrka men tackade nej till det. Aja PussPuss

Brun utan sol

Har testat loreals Brun utan sol spray ikväll. Den var iallfall enkel att spraya på, så vi får hoppas att den ger ett natuligt och brunt resultat. Nån annan som har testat den?

13 dagar till julafton.

Sitter och kollar på Sex and the city med mamma, mysig lördag. Dagen har varit så sköön. Vaknade vid 12 sen storstädade jag hela mitt rum. Smetade in mig i en ansiktsmask för en stund sen och tog ett härligt bad.
Igår gjode jag 3 prov plus en redovisning, det gick toppen. Åkte pulka med klassen på gympan. Tevligt asså!

Klassfika med 8c

Har pluggat i några timmar nu, ska göra tre prov imorgon plus en so-redovisning. Roligtroligt. Men nu straxt ska jag och mamma åka till skolan och gå på nån föreldrafika när min klass ska visa upp lite arbeten vi har gjort. Kul? Hmm vi får väl se. Aja blir ingen mer uppdatering idag för måste plugga när vi kommer hem. Puss

-

Jag borde ge upp, borde ha gjort det för länge sen

Det är dig som alla jagar och vi tar en liten risk.


Censurerat.

Sitter och läser om olika mobiler, jag behöver verkligen en ny men har ingen aning om vad jag vill ha. Har börjat fundera på htc, nån som vet om dem är bra?  Skoldagen va kort och skön, fick mvg på spanskan yeah!!
Klev av bussen två hållplatser innan jag skulle, tog en promenad och gick förbi gammla skolan. Hela jag fylldes med ny energi, jag älskar att gå dit och tänka tillbaka. Kikade in genom fönstret till gammla klassrummet fick lite tårar i ögonen, saknar vissa saker så extremt mycket. Men mina tankar avbröts när jag träffade på Linnea och Jimmy, kul att se dem även fast de inte var så länge sen. Nu ska jag plugga kemi! Pussar

17 dagar kvar!


Komsi komsi hpi-mössan!

Stor vit mössa med en boll som är len som kaninpäls.
Åh vill verkligen ha en sån, så grymt söta. Va tycker ni hiss/diss? Jag tycker iallfall HISS, fast priset får en diss. Nån som vet vart man kan köpa dem billigare?


Står i din port står bara still.

Nu är jag hemma, är fortfarande djup fryst i tårna men annars är allt bra. Blev iallafall några julklappar köpta fast mest roade vi oss själva. Träffade kevin, Sam och Ammar i skärholmen, vi klev på en buss mot kungenskurva men hade tyderligen tagit fel buss på fel buss så vi hamnade mot vårby. Vi hann snabbt gå av och vänta på bussen tillbaka. Ska straxt kolla på desperate housewifes och plugga kemi! Pussar.

Just nu:

Om 20 minuter åker vi och julklappshandlar!!!!

Mediarummet

Chenare! Sitter i mediarummet och jobbar so med vilma och eira. Efter skolan ska jag och eira åka och shoppa julklappar. Puss

Ung och bortskämd

Nu ska jag kolla på Ung och Bortskämd, Tim-joel e snyggast! Pussar.


Randoooooom

Namn: Gabriella Håkansson
Längd: lalala..typ 2 meter
Skostorlek: 36
Hårfärg: Brunett
Fräknar: Nej
Motto: Våga vara dig själv, för det är de du bäst på.
Dricker du? Yes, älskar vatten!
Röker du? Nej usch
Gillar du berg- och dalbanor? Nej, livsfarligt jö! 
Vad tycker du om kärlek? Underbart om den är besvarad. 
Längtar du mest efter just nu: Honom...
Senaste...
Filmen du hyrde? Nån med snygga Ian Somerhalder.
Personen du ringde? Eira som inte svarade...
Person du tänkte på? Honom :/
Favorit...
Sak att göra: Leka
Sport: Fotboll
Dryck: Päroncider
Serie: Vampire Diaries
Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Ohja :/
Ljugit för någon? Yeah baby, vem har inte?
Träffat någon från internet IRL? Haha ja det har jag verkligen gjort!


I should have known.

The days drag on.
Stupid girl, stupid girl
 I should have known,
I should have known.


Jag vet inte vad jag ska tro.

Hemma nu, är galet glad idag. Har ingen riktigt förklaring till varför men bara är så idag. Skoldagen rullade på, hade håltimme på svenskan och ledde som sagt uppvärmningen på gympan med eira. Har varit hos min sångpedagog idag igen det gick toppen. Ska ikväll plugga på lite extra engelska som vi ska förhöras på imorgon men annars är det lungt. Träningen blev tyvärr inställd, men mina fötter blir väl glada efter alla skavsår som dök upp igår. Kyss

Jag skulle göra vad som helst för att få lära känna dig.


I want you to love me.

Engelskaboken och jag kommer inte riktigt överens, ifall ni ville veta det. Ingenting stannar i mitt huvud och provet är om några timmar. Håller även på att försöka skriva en uppsats som tennis samt planera en uppvärmning som jag ska hålla med Eira imorgon, gaaash jag får panik. Hann inte blogga igår, hade en tidig sånglektion sen åkte jag direkt till dansen. Mötte upp min gudmor och tog en fika sen skyndade jag mig hem till eira som hade köpt thaimat till mig. Slaggade hos henne, vi spelade mario kart med henne brorsa haha jag va bäst. :D Vi vaknade runt 10 imorse och fick panik till träningen som började 45 minuter senare. Tränade fotboll i två och en halv timme, dem nya fotbollskorna va på och skapade finfina skavsår. Ojoj nu ropar engelskaboken på mig ajaj måste plugga! PussPuss

God natt

.

För kärlekens skull.

Nemen tjenare!
Började dagen med yoga/meditation tillsammans med Eira, vi lärde oss hur man styr sina tankar. Sen rullade lektionerna på, gjorde mitt spanska prov idag eftersom jag missade det nr jag var sjuk. Och ett hjärtligt tack till hjälpen man fick för att koncentrera sig, haha hela klassen skulle sjunga någon mexikansk låt samtidigt som jag försökte fokusera på pappret med 300 spanska frågor på. Men nog pratat om skolan. Åkte hem tillsammans med söta Caroline, fast hon gick av fem hållplatsen innan mig men då klev istället Jesper på, så fick sällskap hela vägen. Om någon timme kommer mamma hem och då ska vi åka och köpa inomhus-fotbollsskor. Puss

Långt bort härifrån.

-13 grader imorsen :( fybubblan va kallt det är ute, haha. Jag längtar så himmla mycket tillbaka till sommaren. Hade avslutning idag för våra gymnaster tillsammans med Millan och Bianca, vi gympade lite och sen fikade. Lite mysigt sådär! Har inga planer för morgondagen, så vi får väl se vad som händer. Men ska plugga español nu. Ciao!


Ny profilbild på fb:


Det ända jag vill

Hellu, nu är eran älskling tillbaka. Haha har varit sjuk hela veckan så har mest kollat tv, eftersom mitt internet inte har funkat. Men imorgon tänker jag åka till skolan ändå för håller på att dö av att inte ha något att göra. Men nu ska jga plugga, puss.

RSS 2.0