Exakt ett år sedan...

Exakt ett år sedan jag och mina absolut närmsta vänner vid den här perioden grillade vid Långsjön. Exakt ett år sen vi drog på fest hos rappe. Exakt ett år sen jag träffade Rasmu för första gången. Exakt ett år sen VALBORG. Kommer ihåg hur lyckliga vi var vid den här tiden och kommer så väl ihåg att vi inte hade en jävla aning om att ett år senare skulle jag och rasmus vara i ett fårhållande, att jag och Ida inte skulle hamnade på samma gymnasium (eftersom det var så det var tänkt) och inte heller att Emil fortfarande skulle vara mitt älskade mongo.
 

Imorgon är det valborg

Hade Nationella i spanska idag, läs var inte speciellt imponerande men tror jag kan samla lite poäng på skrivdelen iallafall. Efter skolan åkte jag till gymmet men tröttnade på alla människor efter 40 min så tog en lång promenad istället. Imorgon är det valborg och grillning med tjejerna står på schemat dock efter att ha skämt ut mig tillsammans med studentkomiten som ska tacka av alla treorna, haha stå på scenen och säga vad? Jag har ingen aning om vad som ska sägas men det blir säkert bra.

Jobba jobba jobba

Jobbade idag på mitt "gamla jobb" och vi tog promenader med dom äldre i solen. Kom hem lite efter fyra och gick istället ut själv och promenerade i en timme. Påvägen hem från jobbet så köpte jag med mig jordgubbar och Marabou, har även vindruvor och melon hemma så ikväll blir det en fruktsallad med choklad.
 

Skolavslutningsklänning?


FridaY

Två bilder från igår. Mötte upp Karin och vi drog till donken i kungenskurva, sen gick vi runt lite överallt tills vi ick komma till Lina. Folk började rulla in och kvällen blev rätt så lyckad. Min älskling kom fram till Stockholm vid 22 så runt halv tolv kom  även han förbi Lina men vi sällskapade Karin till bussen och drog istället hem och myste eftersom han åker tillbaka hem i eftermiddag.Imorse väcktes vi av Olivaungefär en gång i halvtimmen så ikväll ska jag nog vara hemma och sova ut, dessutom behöver jag plugga inför Spanska Nationella. Buhu men nu är det dags att fixa sig inför jobbet.

Hej och välkommen det går bra att beställa

Svenska nationella, radioinspelning, inrokurs på McDonald´s och en powerwalk. Det var min torsdag nu ska jag slappa framför tv.n.
 

Mummsigt värre

Började ju alltså sent idag, mattelektionen och Visuella gick superfort och efter skolan gick vi till Forum för att prova ut kavajer med Elevkåren #gaygaygay. Kännde mig helt varm och konstig hela dagen på grund av min pollenallergi så skippade gymmet och åkte istället hem och myste framflör tv:n med hallon och mjök.Tillmiddag blev det lax, keso och grönsaker, väldigt gott var det som ni ser på bilden under.
 
Mitt instagramkonto börjar mer bli ett matkonto...hehe

Sommarkänsla

Imorgon är det torsdag, alltså snart helg. Idag var det 48 dagar kvar till skolavslutningen vilket är helt underbart men konstigt att vi redan gått ett helt år på gymnasiet. Efter min promenad imorse så käkade jag frulle på ballkongen, sommarkänsla va, eller vad säger ni?
 

Lunch dags

Sovmorgon till halv ett, börjar morgonen med en powerwalk innan frukost och nu är det dags för ett fräch sallad innan jag ska bege mig till skolan. Benpass står på schemat idag så blir självklart gymmet i eftermiddag.

Lyx-tisdag

Goddagens! Hade läsförståelse nationella i Svenska hela förmiddagen, helt sjukt flummiga texter. Gissar att de flesta ettorna som gjorde provet förstår vad jag menar. Iallafall så gick jag och Karin till Forum efter provet för att lyxa till det med varsin Frapino från Espressohouse. Vi och våra Frapinos drog till aulan där vi skulle ha Sexföreläsning med Manne Forssberg, han var verkligen sjukt duktig och otroligt rolig att lyssna på. Efter föreläsningen kollade vi på Tusen gånger starkare som verkligen suger, hela min klass satt uttråkade. Har även hunnit varit på gymmet idag och käkat en fetaostsallad till middag.
 

Falun 19-21 April

 
Helgen spenderades ju då i Falun hos min gosis Rasmus. Vi har för det mesta mysit, lagat mat och latat oss framför film men vi har även hunnit med att kolla på Ludde och Anton som trixa lite i bmxhallen och sista kvällen så gymmade vi innan vi bakade en trippelkladdkaka till flera av cyklisterna som var hemma med oss och chillade.Under helgen fick jag även ett samtal och jag fick jobbet jag varit på två intervjuer för, weeeey så glad! Det absout bästa med ett distansförhållande är att varje gång vi äntligen träffas så blir allting så otoligt
mycket mysigare och bättre än om vi träffats exakt hela tiden.
Distance means so little when someone means so much.
 

Igår var det söndag

Såhär avslutade jag veckan igår, käkade en liten safari yogurt och läste VR som låg på min säng när jag kom hem från Falun. Har verkligen haft en perfekt helg med pojkvännen men saknar honom förjävlans mycket redan. 17 dagar tills vi ses igen, bara att hålla ut. Igår när vi stod och väntade på mitt tåg så kom det aldrig... efter en kvart kommer konduktören ut och säger att tåget är trasigt och det blir ersättningsbussar till Stockholm. Blev väldigt irriterad eftersom jag betalat för dyra tågbiljetter men kommer nog få ersättning så det är ju tur de. Iallafall tog de fyra timmar ner på den trånga bussen.

Min man lagar middag

Kvällen är snart slut och jag har tagit en tupplur mesans killarna kollade film, hehe. Nu hyper dom och jag vilar i luddes säng med Rasmus megastora hoddie, lär ju somna igen. Tidigare fixade Rasmus pizza till oss och så gick vi till affären och köpte läsk, noom noom.


Weekend

Trotts översvämning i Uppsala, förseningar och en sväng förbi Västerås så är jag äntligen i Falun för att spendera helgen med älsklingen. Ikväll blir de myskväll med Nils och Ludde. Dom två mötte mig vid tåget eftersom Rasmus hade skola. Regnet öste ner men nu är vi äntligen hemma och Rasmus kom precis in. 1 timme har gått och vi sitter och myser med luddes cykel, haha.


Träningstorsdag

1 och 1/2 timme på gymmet sen promenerade jag hem i ösregnet. #fighter. Ikväll måste jag packa inför helgen och även plugga no. Ciao


Nostalgi innanför skolportarna

Trött är bara förnamnet. Utvecklingssamtal, radioinspening +editing, jobbintervju och e underbara återträff med alla nior i källbrink. Lärarna bjöd på tårta medans vi pratade ihjäl varandra haha nejdå men var väldigt kul att träffa alla. Var dock för det mesta med mina standard homies, vi utforska skolan och kom fram till att fyfan va bra vi hade det tillsammans i nian. Usch vilken rolig tid i livet och satan vad jag ulle vilja göra om hela 9.an, klassresan på gotland, mjukistisdagarna, hemkunskapen med nyttig johan som klaga när vi åt för mycket, balen, gympa med 9B, avslutningen, gängkvällarna hos lina och allt annat mys vi hade för oss under året.




Redo för onsdag

Biljetterna är bokade, åker till älsklingen i helgen. Hatar SJ just nu för blev över 500-lappen för en jävla tågresa men men så får det vara. Imorgon händer massor utav roligt ska ju på återträff med alla gamla nior och under hela dagen ska vi spela in ett radioprogram på leltionstid, superskönt ju!



Frukost

Fixade lite gröt med färska jordgubbar imorse eftersom man inte längre vågar äta frysta bär. Skärde även upp lite vattenmelon men kom fram till att vattenmeloens säsong inte är igång för den va inte så jättegod tyvärr. men nu ska jag, Karin och Gustav jobba med vårat radioprogram.




laxsallad till middag




#Love

 
 
    

Lördag

Godkväll på er, sitter framför Fångarna på Fortet och myser. Är redan trött, haha förstår inte vad felet är men känns bra att bara göra vettiga saker som att plugga, vila, jobba och städa den här helgen för har en jobbig vecka med flera prov på gång. Både spanska och No prov. Till helgen ska jag få träffa min älskling igen, det jobbigaste med distansförhållande är att man inte kan träffas exakt när man saknar varandra utan istället får längta ihjäl sig, kanske bra men samtidigt väldigt dåligt. Har under eftermiddagen förberett min "kandidat" sida inför elevkårsvalet, haha snart är årsmötet och den nya styrelsen välja, weey.

New in

 
Fick med mig ett militärgrönt linne med en söt spetskant från stan igår. Har verkligen letat efter något militärfärgat men inte alls fastnat för något så blev väldigt bra med det här basic linne som funkar till lite allt möjligt. Såg även den supersöta blusen på bilden högst upp och föll direkt. Men bestämmde mig direkt att inte köpa den. Efter att sprungit in i blusen tre gånger så åkte den med hem, är ju som sagt ganska svag för söta vita blusar, vem är inte liksom.
 

Långklänning

Letade efter en svart enkel långklänning hela förra sommaren men var då försent ute så härom dagen bestämde jag mig för att ta mig in till stan och kolla efter en under veckan. Blev ju som sagt en sväng på stan idag och självklart så fick jag min älskade klännig, dock tog det ett tag innan jag fick tag på troligtvis den sista 34:an i stan.

At the moment

Fredag här! Klarat av två prov och båda gick nog bättre än väntat. Lyxade till mg en shoppingrunda efter skolan så svängde förbi stan och fick med mig lite grejer hem. Men innan jag åkte hem så drog jag till gymmet där massor utav bekanta ansikten var. Rasmus fick tre viktiga träningar inslängda så blev inget stockholmsbesök i helgen, buhu miss him men iallafall så tackade jag nej till tre fester för att bara ligga hemma. Haha sån har jag blivit, nejdå skulle gärna dragit ut men jobbar imorgon och alla kompisar hade andra planer så tar hellre en lung fredagskväll.
 

Torsdag

Godkväll, har avslutat denna kväll med galiamelon framför tonårsbossen. Helt onödig dag i skolan förutom svenska talet då. Alla i klassen var så otroligt nervösa men de gick verkligen bra! Körde ett svettigt ben/rump pass på gymmet i eftermiddags och nu ska jag snart sova för är supertrött. Skööööönt med fredag imorrn.

sovmorgon

Snörade på gympadojjorna 10 minuter efter jag vaknat och gick direkt ut på en powerwalk i 45 min. Fixade precis ihop min efterlängtade frulle som jag nu sitter och njuter utav. Har sovmorgon till 11.30 för att halva klassen har nationella, skulle verklgn vilja börja såhär sent varje torsdag. Dags att börja fixa sig för skolan nu då.


Pluggar matte wtf??

Har pluggat matte i nästan en timme. Väldigt random för att vara jag men nu blev det så för slutar sent imorgon och vill hinna träna. Börjar 11.20 så ska ut innan frukost och powerwalka, fan va najs ju. Imorgon eftermiddag ska vi hålla våra nationella tal men känner mig väldigt förberedd så det ska nog bra dock lär nervositeten krypa fram imorgon. Vi ska även få våra omdömmen i Media imorgon, gaaah jobbig torsdag alltså.




Erik i stockholm

Har haft en väldigt rolig eftermiddag med Erik, boråsaren jag träffade i Spainen i sommras är nämnligen på studiebesök i stockholm. Desutom hans första gång i Stockholm. Vi möttes utanför riksdagen och tog tunnelbanan till tc (första gången han åkte tunnelbana och satan va rädd han var för gnislet och mörkret i tunnlarna). Promenarade igenom stan ner till stureplan där vi tog en fika. Såklart fick vi världens konstigaste och drygaste fjolla som servitör så Eriks syn på dryga stockholmare förvärrades bara. De var verkligen helt sjukt konstigt att vara med honom här i Stockholm och vi har ju inte setts sen Mallorca i somras liksom, men vääääldigt kul var det iallalfall. Efter fikan åkte vi till slussen där vi gick runt lite innan han skulle tillbaka till sitt hotell för att möta resten av klassen, hoppas verkligen att den vilsna boråsaren kommer upp snart igen trots att han inte uppskattade precis allt här. Vi kom fam till att vi iallafall lever totalt olika liv, hans lilla ort utanför borås har knappt 150 invånare medans jag bor i storstaden.  Fick även standard kommentaren om att Stockholm var en otroligt stressig och rörig stad, är det verkligen så illa här?
 
 

Onsdag

Godmorgon. Startade morgonen med havregrynsgröt, kanel, mjölk och hallon. Ska straxt ha engelska lektion och är allmänt trött på skolan just nu. Men i eftermiddag ska jag göra något jätteroligt men mer om det sen.


Blommigt och ljust 9/4

 

Scones och måndagsmys!

Mötte upp Anna i liljeholmen efter skolan och vi tog en fika på Waynes. Valde bort godsakerna och körde på en Scone och Chailatte. Iallafall så hade vi en del att catcha upp. Efter en trevlig fika åkte jag till gymmet och körde 45 cross, 15 trapp + stycka (armpass). Imorgon slutar jag sent så ska förmodligen endast ut och powerwalka.

Outfit 8 April




Måndag

Godmorgon! Sitter just nu på svenskan men har inget att göra för alla jobbar med sina tal men jag är faktiskt klar så sitter här och chillar. Vi skulle haft muntliga svenska nationella imorse men hela klassen protesterade så vi sköt upp det till torsdag. Skönt de! I eftermiddag blir det en fika med Anna innan gymmet. 

Studentfrågor

Tog ett bad, använde både ansiktsmask och hårinpaackning. Jag är redo för en ny vecka och de sista slitsamma månaderna innan sommaren. Saknar min pojke extremt mycket redan så ska nog avsluta kvällen med ett samtal. Iallfall så har jag precis skrivit 8 frågor till Studentkomiten eftersom vi är de som ska sköta alla aktiviteterna för skolans studenter. Godnatt
 

Söndagsångest

Absolut sista dagen på Påsklovet är här. Deprimerande och idag åker rasmus hem vilket är det absolut värsta. Vi sov iallafall ut imorse men eftersom han både behövde övningsköra och plugga innan resan hem påbörjas så åkte jag hem. Köpte med mig en Ben and Jerry så ligger nu i soffan, inlindad i en filt och deppar. Efter de här så blir det en powerwalk i solen dock så snöade det ju imorse, usch.

Lördag

Hej på er! Har jobbat sen 13.00 och imorse var vi återigen uppe med tuppen, denna gång för att Rasmus skulle hjälpa till på en tävling. Ska straxt käka middag sen dags att åka till honom igen för att sepndera sista kvällen på lovet där. SKolan börjar snart vilket suger men ska bli skönt att komma in i träningsrutinerna igen. Men nu är maten klar blir lax i någon sås med ris, mumms.
 

Wanties

Skulle verkligen behöva ett par nya träningskor och dom här skulle ju vara helt perfekta. Så snygga!!!

Stan hela dagen

Då va man påväg hem för middag med mamma. Vi ska dela på en Kebabrulle, satan va gott. Rasmus shoppade massor och likaså lilla Olivia. Jag måste hitta något militärgrönt så ska nog in till stan i början på nästa vecka igen. Ska tillbaka till R ikväll för vill ta reda på varenda minut nu innan min finis lämnar Stockholm igen. Tror vi blir hemma ikväll, blev bjuden på en fest med alla gamla torpare men vi siktar nog mer på mys med vår gemensamma bästavän Emil.



Helrenovering av Rasmus

Uppe med tuppen imorse och tog bort rasmus gips på huddinge sjukhus. Hann hem en snabbis sen tog vi en snabb fika påväg till nästa ställe. Just nu sitter jag hos napropaten med Rasmus som håller på att bli knäckt hit och dit. När ryggen är fixad ska vi ut och shoppa med hans familj. Haha satan vad de knäcker men lär mig massor av napropaten som berätta varför han gör som han gör.


A good day to die hard on

Blev en spontan bio med simon, Emil och Jeppe. Jag o Rasmus är iallafalll hemma och ska sova nu. Godnatt





Tv-kväll på gång

Intervjun gick väl bra men alltid vårt att veta vad företaget tycker. Ligger i killens säng och kollar på filmklipp för tillfället. Om en kvart börjar Tonårsbossen, verkar bara vara jag som är taggad inför de så hoppas de är värt att kolla på. Någon mer som ska se det?



@ tunnelbana

Sitter på tunnelbanan och ska in till stan för en jobbintervju. Karin kom över igår och vi fixade lite frukt som vi mummsa på framför en film. Enkel men mysig kväll. Imorse åt vi frulle innan hon åkte och sen tog jag en lite promenad i vårsolen. 26 grader var de på min ballkong som dock ligger i solen men ändå. Önska mig lycka till nu, hörs sen.



Väldigt Wifey flickvän

Överraskade Rasmus imorse med frukost på sängen. Gick upp och fixade lite gott innan jag väcktr honom. Efter en supermysig förmiddag fixade vi oss och åkte till honom, blev lite donken påväg hem också. Så typsikt honom att slinka in där. Ikväll kommer nog Karin till mig så vi får se vad vi hittar på. Dags för lite solning nu eftersom man aldrig vet när soln plötsligen går i moln.

Jordgubbar med smält choklad

Igår eftermiddag åkte jag och pojkvänen min hem till mig och åt tacos med mamma. Resten av kvällen låg vi framför What happend in Vegas och bara myste. Fixade även jordgubbar och smält choklad, mummmmms. Dessutom fick jag inbjudan inför Källbrinksåterträff, kommer bli så kul att träffa alla.


Odd Molly Rib Jersey

Var som sagt i stan igår med Bianca, satan va kul de var att äntligen ta ikapp allt som hänt. Tråkigt när man tappar bort vänner och tiden rinner iväg. Vi satte oss på Tacobar och sen kollade vi runt lite. Jag fick med mig en Oddmolly top hem, kollat på den länge nu så känndes bra att slå till och är verkligen supernöjd.


Vårmys

Sitter i solen och kollar på mina sötnosar som hoppar studsmatta. Rasmus bjöd mig på lunch på en indisk resturang tidigare idag, gullig som han är men tyvärr orlade jag inte äta mycket alls så vi tog hem
maten. För en stund sen gick vi och hämtade olivia på dagis och så pasade vi på att ta med cykeln dit så sötisen har nu cykeltränat sin lillasyster.




Aprill Aprill

 
Vaknade och såg ett vädligt konstigt sms om att Emil inte kunde vara min vän längre. Förstod ingenting tills jag insåg att det var 1 aprill. Fyfan asså kommer förmodligen bli lurad ett antal gånger till, dock har jag själv redan lurat två pers. Varför ska man egentligen luras just den här dagen? Aja kul är det iallafall. Ska träffa Bianca i stan idag så nu ska jag börja fixa mig efter att ha varit ute på en Pw. Herregud har inte träffat henne sen typ i höstas, kommer nog finnas rätt mycket att prata om...
 

RSS 2.0