Torsdag

Konstig torsdag, hade spanska sen lite media och dör tog skoldagen slut. Käkade dock fiskpinnar med Anastasia innan jag och tjejerna begav oss till stan, delade upp oss eftersom vi hade olika planer. Jag och Karin sprang runt som små illrar i alla affärer och sen blev det lite vila på Subway. Tog sedan bussen upp till Mormor som fyllde år för att fika där. Nu blir de att ringa rasmus innan sovdags.
Vindruvor och Once upon a time atm

Nytt i garderoben

Hade fått ett till paket idag när jag kom hem, älskar att beställa från internet för blir alltid lika lycklig när sakerna kommer. Armik sa idag att jag är e shopaholic...börjar undra lite smått jag också.

Vit blus med guldknappar, svarta byxor och underkläder (köpte dock bh:n i fredags) #nöjd
 
 

gymmet bror!

Hallihallå, onsdagen avklarad med en ganska härlig skoldag ändå med många skratt. Efter skolan drog till gymmet och krockde med Ida i dörren blev lite snack innan hon va tvungen att gå och jag mötte Joel för ett svettigt triceps/rygg pass (tror jag de var). Redan trött i armarna så vi får se hur dom  mår imorgon, slutar ialalfall 13.40 sen ska jag och Anastasia till stan.
 

New in

Trött tjej sitter framför datan. Lång dag i skolan och sedan ett stenhårt gympass, imorgon ska jag träna med joel vilket ska bli kul. Iallafall så hade jag fått paket när jag kom hem, en blus från Bondelid som mamma köpt. Lite genomskinligare än väntat men snygg ändå. Duschen kallar på mig nu, puss.

Favoriten

                                
Har blivit helt förälskad i den här låten som kommer från filmen LOL. Så himla mysig text.

Måndag

Måndagen  är avklarad, skönt de. Nu blir det topmodel sverige och en bit Marabou, välförtjänt efter en eftermiddag på gymmet. Har även hunnit varit på adeptmöte idag där vi smet massor av grymma planer.
Idag blev det klart att bästus flyttar till en lägenhet som kommer ligga 5 minuter ifrån mig #Lycka

Falun 25/1-27/1

Kliver av tåget och får äntligen möta Rasmus, de hade hunnit gå 20 dagar. Vi tog en mysig kvällspromenad från stationen, snabbt förbi hans lägenhet och sedan till Velodromen där Sm-tävlingarna pågick. Under 2 minuter hann jag träffa så otroligt många nya ansikten som jag tidigare endast hört rösterna av i telefon. Vi gick iallafall hem och kollade film, med oss följde Martin och hans tjej + Robin. På lördagen satt jag och min skrutt på akuten i 4 timmar pågrund utav att han krashat med cykeln, båtbenet var av och han fick gipsas. Trots sjukhusmiljön så hade vi en supermysig dag. På kvällen lagade killarna middag till mig och sen mötte vi upp resten av cyklisterna för att filma Ludwig som körde massor av galna bmx-trix. Resten av kvällen spenderades med rasmus, kim, ludde och martin i lägenheten där vi käkade kladdkaka. Imorse när vi vaknade var de bara att packa, rasmus och jag gick till stationen men både kim, ludde och stubbe cykla ikapp för att säga hejdå. Helt underbar helg med finaste killen, blev dock lite för mycket cykelsnack för mig en stund men ludwig räddade situationen med lite romantisk live-musik (grym på gitarr) till mitt och rasmus pussande. Saknar gos-killarna redan.

Hemma!!!!!!

Jag är hemma efter en underbar helg i Falun med killen. Vi har haft de superbra trots ett besök på akuten och inställda sm-tävlingar. Skriver mer senare, nu ska jag ta en lång dusch. (beställde precis hem lite snyggt från h&m)

Mot rasmus

Just nu sitter jag förmodligen på tåget för att åka upp till Rasmus, hihi som jag saknat honom. Dock har han tävling när jag kommer fram så på stationen står förhoppningsvis istället Ludde för att möta upp mig. Vi ska ha en grym helg, wiho.
          

Boxningsonsdag

Mötte upp Ida på gymmet och vi körde i ungefär två & en halv timme dock blev det väldigt mycket skratt. Efter våra dagliga "Squats" så började vi köra lite boxning, haha. Vi träffade på Gustav också och på bussen hem fick jag sällis av Joel. Har ägnat den senaste timmen åt min packning, åh va svårt att välja kläder när man inte träffar sin pojk så ofta. Men ska krypa ner i sängen nu, imorgon blir en hektisk dag ska hinna plugga och fixa massor på håltimmen, packa det sista och dessutom får in ett Zumba-pass där emellan.
 

Onsdag på gymnasiet

Hej på er! Funderar faktiskt på att släcka ner och försöka sova redan vid nio, skulle va ganska skönt att vila ut. Har förövrigt haft en enkel men rolig onsdag, hade visuellkommunikation där vi hade genomgång utav photoshop vilket var väldigt intressant. Hade även Medieproduktion där vi jobbade med våra tidningsrepotage vilket också är roligare än vanliga lektioner. 
           

MOTIVATION

Är väldigt sugen på choklad för tillfället men har sagt inget godis på veckodagarna så får vänta tills helgen. I förrigår bokades biljetterna så i helgen får jag äntligen träffa R igen. Dags att hämta ett stort glas vatten.

Tisdag

Kommer till skolan och första lektionen är inställd, börjar bli standard nu. Anastasia var äntligen tillbaka idag efter flera veckors saknad, supermys! Har hunnit träna idag också men nu blir de topmodel Sverige eftersom jag missade det igår.
Insparksfesten

Pop Danthology 2012

                   

Wanties

 
Måste verkligen ha dessa två blusar. Funderar på att beställa den ena redan ikväll.  Den vänstra kommer från Bondelid och den högra från Oddmolly.

New in

Dessa stövlar fick följa med hem igår, kände att de var nödvändigt att köpa ett par enkla svarta till eftersom vintern ännu inte är över. På tal om inget så är jag hemma idag, vaknade imorse och mådde inte alls bra.

Söndag

Började jobba halv tio imorse, buhu men hade kul med de här teamet också. Därefter blev de lite shopping med mamma, eller rättare sagt så köpte jag lite behövliga saker inför min weekend till Rasmus. Blev även lite presenter till killen, hihi men dom kan ni inte få se ännu. Kvällen ska gå åt till plugg och städning. Förstår inte hur jag kan lyckas stöka till det på direkten jämt.
Bild från igår, haha chillar lite med våra halsdukar.

Ego

Klar med de öppna huset och har nu intjänat två biobiljetter plus en rolig erfarenhet. Tror jag pratat med hundra nya männiksor idag men kul hade vi iallafall och vi jobbade på grymt. Har bestämmt att lägga en av biljetterna på EGO, tycker den verkar så extremt bra och kan inte sluta längta tills den kommer ut.
 
              

Fredag 18 Januari

Har lugnat ner mig lite nu men kan inte påstå att något känns toppen, saknar killen också. Orättvist att emil får vara med honom ikväll men inte jag för jag åker inte förens om några dagar. Iallalfall så kommer Vendela hit efter middag och vi ska bara mysa framför filmer, imorgon bitti ska vi nämnligen upp och jobba på Öppet hus.
Kattig bild med Sara på två-timmars-lunchen.

Otursdag på hög nivå

Skolan var toppen men sen börjar helvetet. Kommer fram till gymmet och känner hur de hugger till i bröstet, betsämmer mig för att inte gymma eftersom smärtan håller i sig. Skyndar till bussen och kommer hem, det nya batteriet har kommit så sliter ut det gamla. Inser att jag glömt bort pin-koden men testar ändå tre gånger och såklart låser sig mobilen. Har nu letat i en timme efter puk-koden men kan inte hitta den så jag väljer att logga in för att läsa mina omdömmen som jag laddat inför hela dagen... lärarna sa fredag men nej inga omdömmen finns där. Så nu ligger jag väldigt irriterad i sängen med en smärta i bröstet. Är det fredag den 13.de eller?

Hellu orange

Kommer ihåg i våras när jag jobbade som bara den för att ljusa upp håret, tycket de skulle vara en rolig grej men har lärt mig att jag hellre betalar frisören dyrt för lite hjälp. Minns inte att jag varit såhär orangehårig men passar nog ändå bäst som brunett har jag en känsla av.
 
 

Red NEW IN


Här har ni en liten sneakpeek på den röda blusen jag köpte idag, kommer från Zara och är otroligt snygg. Blir förmodligen morgondagens outfit också. #love

träning

Kom fram till gymmet vid 13, som jag trott så var det helt tomt. Körde en stund sen kom två ansikten man kände igen vilket alltid är kul. Tror jag gymmade i ungefär två timmar innan de blev en promenad hem i kylan. Promenaden blev vädligt mycket bättre när Rasmus ringde och sällskapde medans han satt på en testcykel, vi bah tränar galet liksom.  

Torsdag

Zzzzz. Jag är så fruktansvärt trött på dagarna när jag kommer hem från skolan, går ändå och lägger mig i hyffsad tid och sover bra på nätterna. Iallafall så var median inställd även idag så vi slutade 11.10. Traskade då iväf till Nacka Forum med linnsan och provade massor av kläder på Zara, fick med mig en röd blus hem som jag kan visa er senare. Vi tog även en hamburgare på bk inann vi rullade hemmåt. (helt ok utan pommes, dressning och läsk.) Dags att ta en liten tupplur nu tycker jag.
Haha...sommaren 2012

Fikatisdag och träningsonsdag

Hej på er! Igår efter skolan så mötte jag upp Alexandra och vi promenderade ner till sture plans espresso house, den var väldigt mysig faktiskt och superkul att träffa henne. Kom hem precis ifrån gymmet, valde att ta en promenad hem (5 busshållsplatser) men är helt frusen nu så kanske inte var det rätta valet. Dagen har varit konstig, kom till skolan och median + engelskan va inställda så istället fick vi ha visuell komunikation på morgonen sedan lunch och efter matten slutade vi. Ganska skönt!

Monday- been there done that.

Måndagen avklarad. Hade först ett möte angående Öppet hus där vi föreberdde oss lite på vad vi ska ta upp inför lördagen. Efter spanskan som va sista lektion så gick jag på elevkårs-möte, var väldigt flummig och vi hade väldigt kul samtidigt som vi gick igenom alla punktera. Dock tog mötet nästa två timmar så orkade inte åka till gymmet eftersom klockan var sex när jag klev av tunnelbanan, magen skrek efter mat så blir styrka hemma ikväll. Dags att ringa R nu, har massor att prata om. Det aboslut bästa med att leva lågt ifrån varandra är att vi alltid har massor av prata om.
´

Godnatt världen

Familjen Holstein Gottorp, ja vad ska man säga. Var väl inte mega imponerande men funkar väl som söndagsunderhållning gissar jag. Börjar bli dags att krypa ner i sängen och ladda upp inför en helt ny vecka med massa tråkigt plugg. Ska dock både träffa Alexandra och stå på öppet hus så veckan kanske blir helt ok. Dessutom är de ju bara 12 dagar tills jag får träffa min mupp igen, längtar.
Tyckte att jag fick till lockarna rätt bra idag så bjuder på en till bild. Använder Babyliss paris easy curl

Dagens

Lite bilder som togs under dagen, älskar verkligen volangblusen från Saint Tropez som jag fick i julkalpp.  Måste skynda mig in i duschen nu innan tv:n kallar. Fick en fråga angåede mitt jobb och svaret är ålderdomshem. Vi underhåller och sällskapar dem äldre, väldigt mysigt, socialt och enkelt jobb.
 
 

Söndagslunch

Har haft min gudmor över på lunch plus fika idag, riktigt mysigt och fick ett presentkort på Zara. Wiho nu blir det shopping i veckan. Kvällen ska gå åt till läxor plus Familjen Hollstein-gottorp som har premiär idag.Har dessutom haft en riktigt bra konversation med Linus under kvällen vilket ger ett leende på läpparna, saknar min källbrinkare så mycket ibland.
 

#Love

 

Det är inte lätt när det är svårt

Tja på er. Sov ut imorse och fixade mummsig frukost innan jobbet, skönt! Timmarna på jobbet rullade på rätt snabb dock blir det alltid väldigt segt sista halvtimmen men de va kul ändå. Imorgon kommer min gudmor över på lunch så måste hinna städa mitt rum innan det, haha.

Framför Gladiatorerna


| Black and white |


Fredag 11 Januari

Jag och limpan i november
Hej på er! Onödigaste dagen någonsin iallafall onödigt att vara i skolan. Hade matte tidigt så var supertrött, fick veta att svenska va inställd vilket betyder att vi skulle sluta elva. Glada elver går upp till no:n men där sitter en lapp: Lektionen inställd, lämna in svar på frågorna i mitt fack. Gjorde no-frågorna, käkade lunch med brudesen sen drog jag och Linn till Liljeholmen och kollade runt. Därefter drog jag till gymmet #beach2013

Längtar så mycket.

Blev precis superduperglad. Skulle upp till Rasmus om två veckor men så skulle han ha massor utav tävligar och enligt våra kalendrar gick det inte att få in en helg tillsammans förens om 4 veckor. Trodde jag skulle dö men nu så har vi löst det och jag ska upp till honom och få följa med på två tävlingar i närheten. Haha för att vara exakt så är lokalen fem minuter ifrån hans lägenhet, wiho längtar.

:love: :love: :love: :love:

Om tio minuter börjar Once upon a time på femman. En av mina favorit serier som idag börjar en ny säsong av, dessutom dubbelavsnitt. Middag framför tv:n juu, ciao.

Komsi komsi alla 97.or

Kom hem, däckade i sängen och ligger kvar här. Jag är helt slut, knappt en vecka har gått och jag orkar verkligen inte mer. Skoltrött redan är ju inte ok. Fick däremot veta något riktigt roligt idag, jag och Vendela ska stå som represetanter för medieprogramet på vårat gymnasium den 19/1. Vi ska lyckas få alla er 97.or till att söka till oss så watch out.
 
 

Om du ser söt ut efter ditt träningspass har du inte tränat tillräckligt hårt

Är så fruktansvärt trött på mornarna så ska verkligen försöka somna tidigt ikväll. Iallafall så hade jag min första Visuell komunikations lektion idag, verkar vara ett extremt flummigt ämne med inga rätt eller fel. Bara att lära sig leva med att min linje är otroligt flummig men underbar. I visuell komunikation ska vi lära oss att läsa av bilder och vad bilderna grundligen sympolicerar. Har även kört på gymmet med Ida i eftermiddags, leg-day fyfan. Imorgon blir det spinning.
 

10 onödiga bekänelser

- Jag har fått världens sämsta schema inför våren, fml. Det är verkligen cp-dåligt.
- Jag satsar inför beach 2013 men ikväll ska jag unna mig en bit blåbärspaj, lyx.
- Jag är mörkrädd
- Jag vill bli journalist eller skådespelerska
- Jag är galen i kläder och skor, mår jättebra utav shopping.
- Jag  saknar honom
- Jag fyller 17 i mars
- Jag längtar lite till återträffen i aprill då vi ska få se hur alla från gamla skolan har förändrats
- Jag är 154 cm lång
- Jag vill åka till NewYork
 

Tråkig tisdag

Första skoldagen för denna termin avklarad. Fyfan va segt att vara tillbaka, hade schemaändring också vilket resulterade i att jag och mina tjejer gick vilse i skolan. Men men... bara att kämpa på nu. Blev otroligt ledsen imorse när jag vaknade och det var vitt ute hade nämnligen tänkt haft skinnjacka men nej istället blev de vinterjacka och vantar. Dagen blev ännu sämre när fel par vann ParadiseHotel Norge men ska sluta klaga och istället köra lite styrka.
 

Summer

Tror aldrig att jag längtat såhär mycket till sommaren.

Sista kvällen

Sista kvällen innan vårterminen sätter igång, fan vill inte börja om med massa plugg och stress igen. Jag och Emil tog en promenad och snackade om allt möjligt som hunnit hände medans han varit borta. Nu ska jag käka middag, puss.
 

Powerwalk innan frukost

Ett glas vatten och framlaggda träningskläder var de som behövdes för att få ut mig på en 45 minuters powerwalk innan frukosten. Skönt var det. Har precis ätit lunch och ska nu börja röra mig mot bussen för att träffa Emil som varit borta hela lovet.
 

Heart

Hej på er! Lite ny och fräsh design på bloggen, tröttnar så snabbt. Men nog om det, fick en present av finisen innan han åkte, nämnligen det här halsbandet. Lämnar inte halsen en sekund, saknar honom redan.
 

Run like you stole something

Imorse vaknade jag upp med mina fina flickor, haha våran väckning på Vendela och Anastasia... Efter en mysig frukost så åkte alla hem och jag tog bussen till gymmet där jag körde första gången år 2013. Var verkligen superskönt att komma igång igen så blev jättetaggad så på eftermiddagen drog jag även ut på en powerwalk i kylan. Fem månader till sommaren så nu ska jag utnyttja varenda dag till att få min drömkropp dock ska man såklart unna sig lite gott ibland.
 

distance is just a test of how far love can travel

Efter solningen i Fredags så spenderades kvällen med Rasmus, hjälpte honom att packa lite och så. Vi hade en toppenkväll med många skratt trots att de var den sista innan han skulle åka. Saknar honom redan... På morgonen blev de massor av hejdå-pussar innan jag var tvungen att åka till jobbet där vi spelade spel och la pussel. Hade bjudit hem tjejerna på Taco kväll så efter jobbet var det bara att skynda hem och fixa iordning.

Magic Mike

Förlåt för den usla uppateringen men det bli bättre. Ska få in ett antal inlägg under kvällen samtidigt som jag tänkte smaska på taco-chips framför Magic Mike och dregla över Channing Tatum. Han är bara med i grymma filmer som The wove och Dear John så nu hoppas jag att Magic Mike blir en ny favorit, speciellt efter förhoppningarna Anastasia gett.
 

Sola sola sola

Hej på er! Är heöt hypad över dagens avsnitt av Paradise Hotel Norge, börjar bli väldigt spännande nu inför finalen. Tidiagre var jag och Karin nere och solade, lite färg fick vi iallafall. Har även hunit förbi en sväng till Lilje för att köpa ett nytt batteri till mobilen men tyvärr fanns det inga kvar. Buhu nu ska jag till Rasmus, hejdåå
 

New In


Spring collection

Slängde ihop ett litet collage på några mintgröna favoriter. Tycker det verkar som att det kommer mycket Mintgrönt i vår.

Inventering + myskväll

Hej på er! Helt nyduschad och fryser druktansvärt, spelar ingen roll hur mycket man än förbereder sig mentalt så blir det ändå en stor chock när man lämnar duschen. Igår inventerade jag och Karin i åtta timmar, trötta men glada. Åt thaimat till lunch gjorde vi. Tog bussen till Rasmus runt sju och slöade omkring där. Vi vaknade runt tolv men fortsatte slöa till tre skulle jag tro.  Om några dagar är det inte längre en 5 minuters bussresa mellan oss, usch vill inte tänka på det än. Kommer upp lite fler inlägg så kika in om en stund.

Första Januari

 
Hej på er! Första Januari, nytt år och nya tag. Gymmet var tyvärr stängt idag förmodligen för att 75% av Sveriges befolkning är bakis. Straxt ska jag packa väskan och rulla mot Karin där jag sover inatt för imorgon ska vi nämnligen invetera på hennes pappas jobb. Cashflow bitches... Tror vi kommer ha det roligt trots att vi ska upp tidigare än tuppen. Ciao
 

Pannkaksmys med R

Nyårsafton igår, sjukt att det är Januari igen. Iallafall så startade jag min nyår med Rasmus, vi tog en lång sovmogron till klockan två haha och sen låg vi kvar och latade oss till tre. I Lördags lagade vi middag eller jag lagade pannkakorna och Rasmus vispade grädden, blev super gott! Resten av kvällen spenderades framför The Walking Dead som är en Zomieserie som Rasmus blivit besatt av.
 

Gott Nytt 2013


RSS 2.0