Gotland med klassen, dag 2

Vi blir alltså väckta efter att ha sovit 3 timmar denna natt. Dags för frukost och sedan såkallad "Team-building". Det var skitkul men har aldrig varit så rädd som jag var under en av aktiviteterna. Jag skakade så himla mycket... Stationen bestod av ett högt träplank med ett rep som hängde ner, hela laget skulle ta sig upp över planket menrepet fick endast användas en gång. Därför var det enda alternativet att lyfta varandra och kasta upp varandra, det var hemskt jäkla läskigt. Efter det blev det American pie och oboy i sofforna! Överallt låg det folk och sov men jag och några spelade kort istället.

Efter lunch skulle vi klättra klättervägg. Själv stannade jag på marken men det var kul att kolla på dom andra som klättrade ;) Hela dagen sen underhöll vi oss med studsmatta och volleyboll bland annat. Vi fick höra att aktiviteterna efter middagen skulle innehålla vatten och alla snackade om vattenkrig, men istället var det något mycket roligare! En station skulle man skjuta ner flaskor med ett paintball-gevär, en annan skulle hela laget ta sig fram på ett par "skidor".

Sedan var det dom två blöta stationerna: Ovanpå huvudet ställde man en hink med vatten, i hinken var det hål så vattnet forsade ut över kroppen, samtidigt skulle man balansera sig fram på några stockar och väl framme i slutet, skulle vattnet hällas i ett rör. Det var sjukt kul men kalltkalltkallt eftersom solen redan gått ner.
 Den absolut roligaste stationen var där man skulle ta sig över en stor pressäning som var fylld med vatten och såpa (halt). På andra sidan låg en hink med bollar och man skulle alltså hämta en boll och ta sig tillbaka, problemet var bara att biffen Mohammed (gårdsägaren) stog med en stenhård boxningskudde och slog ner alla som försökte ta sig förbi... haha fan va kul vi hade! Sen blev det skräckfilm och mys i stugorna!

Det där jäkla träplanket asså... läskigt!

Klätterapor!

Fotboll...

Mysigt framför tv:n!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0